Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
Σε ευχαριστώ Γιάννης.
Πετύχαμε το καλύτερο.
4k έδωσα.
Ο Μιχάλης ήταν πρώτη επιλογή προτού γνωρίσω τον Σωτήρη.
Θεωρώ είναι με διαφορά οι καλύτεροι γιατροί,και ο Μιχάλης σε λεπτομέρειες δεν έκατσε και δεν πήγα.
Νομίζω όσοι τον ξέρουν,γνωρίζουν τι γιατρός είναι.

Δεν γνωρίζω τον Τυρκαλά προσωπικά, αλλά μ αρέσουν αρκετές δουλιές που έχω δει. Για το Μιχάλη έχεις δίκο. Είναι πολύ καλός. Αν έφτιαχνε λίγο το θέμα consultation με μετρήσεις που στην ουσία δεν κάνει, θα ήταν τρομερό vfm

vlafo

Well-Known Member
Δεν γνωρίζω τον Τυρκαλά προσωπικά, αλλά μ αρέσουν αρκετές δουλιές που έχω δει. Για το Μιχάλη έχεις δίκο. Είναι πολύ καλός. Αν έφτιαχνε λίγο το θέμα consultation με μετρήσεις που στην ουσία δεν κάνει, θα ήταν τρομερό vfm
Από κοντά πρέπει να τον γνωρίζεις εκεί πραγματικά αξιολογείς.
Ο Μιχάλης εκεί πάσχει,αλλά έχω δει δουλειές του από κοντά που είναι τρομερές και σε πυκνότητες και σε φυσικότητα και είναι τοπ.
Θέλει όμως λίγη βελτίωση σε κάποια πράγματα και λίγο πιο συντηρητικά να κινείται.

Τελευταία επεξεργασία:

alex7

Well-Known Member
Εγώ όταν είχα πάει μου είχε ζητήσει τις μετρήσεις του Lorenzo .Αν κάποιος θέλει να πάει εκεί ας περάσει πρώτα από κάποιον που κάνει αξιόπιστες μετρήσεις πρώτα

oreo

Well-Known Member
Στα έχω πει και επαναλαμβάνομαι, συγχαρητήρια για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Μια τέτοια εικόνα είναι η καλύτερη διαφήμιση για τον γιατρό. Φαντάσου να υπήρχαν 10-15 τέτοια αποτελέσματα αναρτημένα στην σελίδα της κλινικής ή στο youtube με video χτενίσματα. Αυτό και αν έφερνε πελατεία και σε άπειρο κόσμο εκτός φόρουμ.
Στην θέση του Τύρκαλα θα σε έπαιρνα τηλ για να σου βάζω δωρεάν graft μέχρι τα 100 σου, μιας και λόγο εσού δημιουργήθηκε μια τεράστια ροή προς την κόρη του Βορά. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "Το μοναστήρι (φόρουμ) να ΄ναι καλά και απο καλογήρους (μέλη)....."
Άψογα!!

vlafo

Well-Known Member
Δωρεάν δε δέχομαι από κανέναν φίλε oreo. :p
Είναι διαφήμιση μεν αλλά η κόρη του Βορρά είναι μικρή και οι μισοί εκεί πάνε.

Τώρα γιατί δε φτιάχνει μια ιστοσελίδα σοβαρή?
Έχει να κάνει με τη νοοτροπία του Βορρά περισσότερο.
Γνωρίζεις πολύ καλά άλλωστε.

Σε ευχαριστώ όπως και να χει.

platanos

Well-Known Member
Καταπληκτικό αποτέλεσμα φίλε Vlafo, από τα πιο ωραία του forum και από τις πιο ωραίες hairline που έχω δει εδώ μέσα και όχι μόνο!
Όλο αυτό το λεπτομερές ψάξιμο που έκανες απέδωσε καρπούς και σε αποζημίωσε στο μέγιστο!
Μπράβο, κοίτα να το χαρείς και αν αποφασίσεις για τη δεύτερη (όχι ότι τη χρειάζεσαι) είμαι σίγουρος ότι πάλι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή!

Disco

Well-Known Member
Μπράβο φίλε vlafo, με σωστό πλάνο και σωστή εκτέλεση αυτού πήρες το ιδανικό αποτέλεσμα, γιατί οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Να το χαίρεσαι!

vlafo

Well-Known Member
Καταπληκτικό αποτέλεσμα φίλε Vlafo, από τα πιο ωραία του forum και από τις πιο ωραίες hairline που έχω δει εδώ μέσα και όχι μόνο!
Όλο αυτό το λεπτομερές ψάξιμο που έκανες απέδωσε καρπούς και σε αποζημίωσε στο μέγιστο!
Μπράβο, κοίτα να το χαρείς και αν αποφασίσεις για τη δεύτερη (όχι ότι τη χρειάζεσαι) είμαι σίγουρος ότι πάλι θα κάνεις την καλύτερη επιλογή!
Ευχαριστώ φίλε Platane
Και εσύ σε λίγο θα έχεις ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα προβλέπω
Αναμένουμε.

vlafo

Well-Known Member
Μπράβο φίλε vlafo, με σωστό πλάνο και σωστή εκτέλεση αυτού πήρες το ιδανικό αποτέλεσμα, γιατί οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Να το χαίρεσαι!
Έτσι είναι φίλε Disco όπως τα λες.
Σε ευχαριστώ και στα δικά σου.

giannis1991

Well-Known Member
Vlafo με όλο τον σεβασμό θέλω να κάνω κάποιες παρατηρησεις και ερωτήσεις...
Αρχικά να επισημάνω ότι κάποιος που στα 40 του κάνει διακοπή φιναστεριδης και άρα επανέρχεται σε στάδιο σαν να μην την έχει χρησιμοποιήσει ποτε , λογικά δεν παει nw7 εφόσον είναι nw2,5-3 με βερτεξ όπως εσυ λες... Το λέω για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις!
Ανεφερες ότι έγινε αυτό το λάθος με το χαρτί που παρελαβες το οποίο μου κάνει εντυπωση πως μετά από τόσο καιρό ανακαλύφθηκε αυτό... Δηλαδή ουτε ο γιατρός θυμοταν να σου πει ότι "ρε συ δεν βάλαμε 4100 αλλα 3600", ουτε εσυ το συγκρατησες από τον γιατρό όταν τελείωσε το χειρουργείο κτλπ...
Όσον αφορά το οικονομικό κάτι που δεν αναφέρθηκε... Θα γίνει κάποια επιστροφή χρημάτων? Γιατί το λάθος έγινε αλλά εσυ πληρωσες για κάτι παραπανω...
Βέβαια και αυτό μου δημιουργεί απορια και δεν ξέρω πως συνάδει καθώς πληρωσες για τα γκραφτ που έβαλες...Αρα θα επρεπε να είχες πληρωσει ήδη λιγότερα καθώς το χαρτί της νοσοκόμας βγήκε μετά με παραπανω γκραφτ...Και ακόμα και τότε δεν ανακαλύφθηκε αυτή η διαφορά? Ξέρω ίσως να σε ενοχλήσουν λίγο αυτές μου οι απορίες απλά μου κάνουν εντυπωση και δεν τις διατυπώνω εκ του πονηρου καθώς επίσης δεν μειώνουν και το αποτέλεσμα που έλαβες.
Α και κάτι τελευταίο που μου έκανε εντυπωση...τον Γεωργίου δεν ανεφερες ποτε ότι τον σκέφτεσαι αντίθετα ήσουν έτοιμος για hdc... Αυτό πως προεκυψε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Vlafo με όλο τον σεβασμό θέλω να κάνω κάποιες παρατηρησεις και ερωτήσεις...
Αρχικά να επισημάνω ότι κάποιος που στα 40 του κάνει διακοπή φιναστεριδης και άρα επανέρχεται σε στάδιο σαν να μην την έχει χρησιμοποιήσει ποτε , λογικά δεν παει nw7 εφόσον είναι nw2,5-3 με βερτεξ όπως εσυ λες... Το λέω για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις!
Ανεφερες ότι έγινε αυτό το λάθος με το χαρτί που παρελαβες το οποίο μου κάνει εντυπωση πως μετά από τόσο καιρό ανακαλύφθηκε αυτό... Δηλαδή ουτε ο γιατρός θυμοταν να σου πει ότι "ρε συ δεν βάλαμε 4100 αλλα 3600", ουτε εσυ το συγκρατησες από τον γιατρό όταν τελείωσε το χειρουργείο κτλπ...
Όσον αφορά το οικονομικό κάτι που δεν αναφέρθηκε... Θα γίνει κάποια επιστροφή χρημάτων? Γιατί το λάθος έγινε αλλά εσυ πληρωσες για κάτι παραπανω...
Βέβαια και αυτό μου δημιουργεί απορια και δεν ξέρω πως συνάδει καθώς πληρωσες για τα γκραφτ που έβαλες...Αρα θα επρεπε να είχες πληρωσει ήδη λιγότερα καθώς το χαρτί της νοσοκόμας βγήκε μετά με παραπανω γκραφτ...Και ακόμα και τότε δεν ανακαλύφθηκε αυτή η διαφορά? Ξέρω ίσως να σε ενοχλήσουν λίγο αυτές μου οι απορίες απλά μου κάνουν εντυπωση και δεν τις διατυπώνω εκ του πονηρου καθώς επίσης δεν μειώνουν και το αποτέλεσμα που έλαβες.
Α και κάτι τελευταίο που μου έκανε εντυπωση...τον Γεωργίου δεν ανεφερες ποτε ότι τον σκέφτεσαι αντίθετα ήσουν έτοιμος για hdc... Αυτό πως προεκυψε?
Giannis
Ήμουν καθορισμένος να πάω nw7 μετά βεβαιότητας,ήξερα ακριβώς που θα καταλήξω αν δεν έπαιρνα φίνα, σαν τον πατέρα μου.
Η φίνα με κράτησε μέχρι τα 40 nw2 και μόλις την έκοψα όπως έχω πει κατρακύλησα σε nw3 v.
Ποιός σου είπε ότι αν δεν την ξανάρχιζα ότι δεν θα συνέχιζα την πτώση?
Μπορεί πολύ αργά μεν αλλά σίγουρα θα πήγαινε και άλλο,μετά βεβαιότητας.
Αυτό που έκανα ήταν να φρενάρω εντελώς την τριχόπτωση μέχρι να σταθεροποιηθώ και ηλικιακά με τις ορμόνες.Και αυτό έκανα.
Τώρα αν την κόψω μπορεί και λέω μπορεί το μέγιστο να καταλήξω nw5 όχι παραπάνω.
Όταν είχα μιλήσει για επαναπρογραμματισμό DNA μου ζητήθηκε να καταθέσω μελέτες και έρευνες.
Μόνο ένα μέλος που και αυτός ήταν στην ίδια κατηγορία για nw7 με κατάλαβε και φυσικά και αυτός έχει κάνει το ίδιο και είναι nw1.

Όσον αφορά τα g όταν τελείωσα και ήμουν χάλια και ήθελα να φύγω,εκείνη τη στιγμή ζήτησα από τη νοσηλεύτρια να μου τα γράψει τα στατιστικά στο χαρτί της κλινικής.
Όταν περίμενα με το γιατρό να τον πληρώσω το βράδυ που τελείωσαμε,όταν τον ρώτησα γιατί δεν τα είχα δει μου είπε γενικά στα 4000g κοντά βάλαμε.Και μόλις πήρα το χαρτί το είδα βιαστικά,του είπα ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία βλέπω,μου είπε κάναμε το μέγιστο όπως είχαμε συμφωνήσει,χαιρέτησα και έφυγα γιατί ήμουν λιώμα και με περίμενε και η σύζυγος.
Αυτό το ανακαλύψαμε και εγώ μετά με τις μετρήσεις που κάναμε,τον πήρα τηλέφωνο το ψάξαμε και το βρήκαμε,εγώ το ήξερα αυτό από το Φεβρουάριο και όταν τον είδα και από κοντά τα βρήκαμε όλα.
Τι επιστροφή χρημάτων να μου δώσει?
Πλήρωσα τα 3600g και από κει και πέρα τα όποια έξοδα της κλινικής υπήρχαν δεν υπήρχε καμία διαφορά.
Άλλωστε συνήθως τόσα χρεώνει,αλλά δεν υπήρχε καμία περίπτωση να ζητήσω χρήματα.
Δεν μου χρωστούσε κάτι.

Τον Γεωργίου τον είχα αναφέρει στο νήμα μου όχι αυτό της μμ αλλά το αρχικό.
Τον θεωρούσα κορυφαίο,απλά είχε κάποια θέματα που με ανησυχούσαν.Γι αυτό άλλωστε τον είχα δει 3 φορές.Ο Dance ξέρει.
Για HDC ήταν αρχικά στα πλάνα μου αλλά δεν την είχα για πρώτη επιλογή ποτέ.

Aldo

Well-Known Member
Φίλε να το χαρείς όσο δεν πάει, θα στρώσει κι άλλο η τρίχα σου και θα γίνει ακόμα πιο τούμπανο!!
Είσαι από τα μέλη που ήξερε τι χρειαζόταν, όμως έδωσε και πολλά στο φόρουμ ;)

Ps δεν βλέπω σχόλια από την στρατιά, και ανυσηχω ..

vlafo

Well-Known Member
Φίλε να το χαρείς όσο δεν πάει, θα στρώσει κι άλλο η τρίχα σου και θα γίνει ακόμα πιο τούμπανο!!

Φίλε σε ευχαριστώ και εσύ θα πας καλά μην ανησυχείς.Ψυχραιμία θέλει.
Η τρίχα πράγματι ένα περίεργο πράγμα,αλλάζει συνέχεια από ότι βλέπω θέλει καιρό ακόμα.
Έδωσα ότι μπορούσα με διαφάνεια και ανοιχτά χωρίς να κρύψω τίποτα.
P.s:Έχω βάλει λουκέτο στην κλειδαριά.

aeratos28

Just aeratos
Τι να γραφτεί άλλο για τον vlafo ρε aldo?μακάρι να έχουμε όλοι την εικόνα του στο μαλλί..άντε και στα δικά μας..

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Φίλε Vlafo να είσαι πάντα καλά και εσύ και η οικογένειά σου και να χαίρεσαι τη νέα σου εικόνα για πολλά πολλά χρόνια!
Χαίρομαι που γυναίκα σου σε έχει στηρίξει, ενώ κάποιες...αχ αχ αχ...

Αν και δεν είμαι σε θέση να δίνω συμβουλές ωστόσο θα σου πω για εκείνα τα τριχάκια στον κρόταφο μία και το ανέφερες, στην επόμενη αν υπάρξει άλλαξε τους θέση.
Η hairline πάντως είναι εξαιρετική και ξέρεις ότι είμαι και λεπτολόγος.
Όσο για τα 50 μην τα φοβάσαι.
Ο πρώτος χρόνος είναι δύσκολος μετά θα λες μέχρι τα 60 ααα έχουμε καιρό ;)

Α! Έχεις ξαναπεί πώς έχεις μετανιώσει που δεν την έκανες γρηγορότερα.
Μην το λες αυτό, αφού το ξέρεις καλά πως τώρα "ήταν να γίνει"!!!

Ελπίζω η συνεισφορά σου στο forum να συνεχιστεί!

Aldo

Well-Known Member
Τι να γραφτεί άλλο για τον vlafo ρε aldo?μακάρι να έχουμε όλοι την εικόνα του στο μαλλί..άντε και στα δικά μας..
Αεράτε, το υστερόγραφο πήγαινε στα φιντάνια τα νωπά, στρατιες που με κάθε ευκαιρία αφήνουν και καμία … για να να φέρουν τις συζητήσεις στα μέτρα τους και να αποπροσανατολίζουν!!!

Μπλουζα