Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε, προφανώς και κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης του θέματος από άλλες κλινικές διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα με βρίσκει καθολικά αντίθετο και για αυτό εξάλλου πόσταρα σε αυτό το νήμα με ευθύτητα για να μην αρχίσουν τα τσουβαλιάσματα. Ακριβώς αυτό είπα μετά την σωστότατη τοποθέτηση του Oreo. Ξέρεις πολύ καλά ότι με εικασίες ή προσωπικές μαρτυρίες μεταξύ αντίπαλων μερών δεν μπανάρω κανέναν. Πάντα είμαι συγκαταβατικός. Εδώ όμως όπως λέει και ο συνάδελφος από πάνω οφείλω να είμαι διπλά εκνευρισμένος. Οι λόγοι είναι προφανείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Αεράτε, προφανώς και κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης του θέματος από άλλες κλινικές διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα με βρίσκει καθολικά αντίθετο και για αυτό εξάλλου πόσταρα σε αυτό το νήμα με ευθύτητα για να μην αρχίσουν τα τσοθβαλιάσματα. Ακριβώς αυτό είπα μετά την σωστότατη τοποθέτηση του Oreo. Ξέρεις πολύ καλά ότι με εικασίες ή προσωπικές μαρτυρίες μεταξύ αντίπαλων μερών δεν μπανάρω κανέναν. Πάντα είμαι συγκαταβατικός. Εδώ όμως όπως λέει και ο συνάδελφος από πάνω οφείλω να είμαι διπλά εκνευρισμένος. Οι λόγοι είναι προφανείς.
CVIAL, αν επιτρεπεται, εχουμε καποια αντιδραση απο τον Vlafo?

aeratos28

Just aeratos
Για εμένα ,το σωστό είναι να έχουμε την τοποθέτηση και του vlafo και από εκεί και πέρα ο καθένας να καταλάβει ότι θέλει..από τη στιγμή που η πρώτη επέμβαση που έγινε την γνωρίζουμε ακριβώς ,πόντο πόντο ,το σωστό θα είναι τώρα αφού έγινε αυτό,να μάθουμε και τη δεύτερη..να δούμε φωτό από την πρώτη μέρα ως τώρα και εκεί θα διαπιστωθεί,αν πήγε να γίνει η παραπλάνηση που ακούγεται.δεν νομίζω ότι είναι λάθος αυτό που λεω..ότι ζητάμε άλλου,ζητάμε και εδω
Μόλις το έκανε aerate. Όλο το φόρουμ για την ακρίβεια. Οι παλιοί θα έπρεπε να είστε διπλά εκνευρισμένοι για αυτό. Και φυσικά αυτό δίνει χώρο σε άλλους με κάκιστες συμπεριφορές (βλ Χρήστος) όπως λες. Λογικό είναι. Οι τιμητές της δικαιοσύνης οφείλουν να είναι διπλά προσεκτικοί.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Διαφώνω. Πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα συγγνώμη για την φώτο που ποσταρίστηκε και τα ψεύδη του κειμένου που την συνοδεύουν, έτσι ώστε να περάσουμε από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε και τα υπόλοιπα αν και εφόσον υπάρχει διάθεση. Από εμένα αυτή είναι η μόνη προϋπόθεση. Αν θυμάσαι φίλε σε κάποιο νήμα (δεν θυμάμαι πιο) επειδή είχε διακυβευθεί η αξιοπιστία του μέλους είχατε πει: πλέον δεν πιστεύω από αυτόν τίποτα, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Εγώ δεν θα είμαι τόσο απόλυτος, μια απλή συγγνώμη για τα ψέματα που γράφτηκαν θέλω.

Τελευταία επεξεργασία:

george_hatzi

Well-Known Member
Για εμένα ,το σωστό είναι να έχουμε την τοποθέτηση και του vlafo και από εκεί και πέρα ο καθένας να καταλάβει ότι θέλει..από τη στιγμή που η πρώτη επέμβαση που έγινε την γνωρίζουμε ακριβώς ,πόντο πόντο ,το σωστό θα είναι τώρα αφού έγινε αυτό,να μάθουμε και τη δεύτερη..να δούμε φωτό από την πρώτη μέρα ως τώρα και εκεί θα διαπιστωθεί,αν πήγε να γίνει η παραπλάνηση που ακούγεται.δεν νομίζω ότι είναι λάθος αυτό που λεω..ότι ζητάμε άλλου,ζητάμε και εδω
Aerate αν έκανε κάτι τέτοιο ο Χρήστος θα είχες ξεκινήσει επανάσταση. Δεν λέω να μην έχεις συμπάθειες και αντιπάθειες, όλοι έχουμε. Αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Georgie

Well-Known Member
Mod αν θες να είσαι πραγματικά αντικειμενικός θα έπρεπε να σταματήσεις άμεσα τις παρουσιάσεις περιστατικών από κλινικές και εκπροσώπους αυτών αφού δεν υπάρχει απόδειξη βάση πραγματικού χρόνου και εξέλιξης το πόσες μεταμοσχεύσεις πραγματοποιηθηκαν για το τελικό αποτέλεσμα.
Έτσι δεν είναι ?
Καλή και βολική για τις κλινικές η χειραγώγηση
Κάκιστη υπηρεσία για το φόρουμ όμως

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστά, αλλά όλοι ξέρουν ότι οι επίσημες έχουν αυτό το θέμα (και άλλα πολλά), άρα δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτές. Άρα εκ των προτέρων είναι μειωμένης αξιοπιστίας. Έχει γραφτεί αμέτρητες φορές και είναι όλοι ενήμεροι για αυτό. Από τις πραγματικά ανεξάρτητες περιμένουμε την σωστή πληροφόρηση. Αν εκεί παραπλανείς κάνεις απείρως μεγαλύτερη ζημιά.

aeratos28

Just aeratos
Είσαι με τα καλά σου και εσύ τώρα?? Ότι ζητάω από τον Αναστασάκη ,ζητάω και από τον vlafo .ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ..μόνο που ο ένας, Vlafo, έχει φάει Μπαν και δεν μπορεί να τις δώσει,ενώ ο άλλος σουλατσαρει ανενόχλητος και αδιαφορεί στο να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις που του κανω-ουμε και δεν τρώει ούτε Μπαν ούτε τπτ .δύο μέτρα και δύο σταθμά?? Εγώ έχω συμπάθειες φίλε μου? Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις αδερφέ.
Aerate αν έκανε κάτι τέτοιο ο Χρήστος θα είχες ξεκινήσει επανάσταση. Δεν λέω να μην έχεις συμπάθειες και αντιπάθειες, όλοι έχουμε. Αλλά μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αεράτε τρόπος υπάρχει να δοθούν οι εξηγήσεις. Τον έχω εκθέσει ανωτέρω.

Georgie

Well-Known Member
Σωστά, αλλά όλοι ξέρουν ότι οι επίσημες έχουν αυτό το θέμα (και άλλα πολλά), άρα δεν μπορείς να βασίζεσαι σε αυτές. Άρα εκ των προτέρων είναι μειωμένης αξιοπιστίας. Έχει γραφτεί αμέτρητες φορές και είναι όλοι ενήμεροι για αυτό. Από τις πραγματικά ανεξάρτητες περιμένουμε την σωστή πληροφόρηση. Αν εκεί παραπλανείς κάνεις απείρως μεγαλύτερη ζημιά.
Εγώ ξέρω ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι στο timeline του μήνα , άντε 2 , έτσι έκανα και εγώ έτσι κάνουν και τα παιδιά που παρουσιάζουν και προσφέρουν .
Οι υπόλοιπες παρουσιάσεις μπαίνουν στο question mark αφού δε τις διαγράφετε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εδώ ανεξάρτητες παρουσιάσεις είναι αναξιόπιστες οι φωτογραφίες ρε συ Τζόρτζι οι πιο πολλές κολακευτικές...Δ
ηλαδή απλά μέλη να κάνουν μαλακίες και να τα πληρώνουν οι κλινικές η εγώ?
Θέλω να πω να μου απαγορεψουν σαν κλινική να είμαι εδώ μέσα.
Κάνεις δεν είναι αξιόπιστος αν δεν συναντηθεί και με αρκετά μέλη η αν δεν τον δούνε live από κοντά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ ξέρω ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι στο timeline του μήνα , άντε 2 , έτσι έκανα και εγώ έτσι κάνουν και τα παιδιά που παρουσιάζουν και προσφέρουν .
Οι υπόλοιπες παρουσιάσεις μπαίνουν στο question mark αφού δε τις διαγράφετε

Δεν συμφωνώ με τις διαγραφές. Ακόμα και αν δεν είναι πλήρης υπάρχουν σχόλια από κάτω που το επισημαίνουν και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Όταν υπάρχει υλικό και σχόλια βγάζεις κάποιο συμπέρασμα ακόμα και αν αυτό είναι ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Όταν δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερα μπορείς να πάρεις λάθος απόφαση με βάση υποκειμενικά κριτήρια.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Εξεπλάγην δυσάρεστα πολύ από τον Vlafo. Εξεπλάγην ευχάριστα πάρα πολύ από τον CVIAL!! Επίσης αυτοί που γνώριζαν αλλά έκαναν την πάπια, καλύτερα να σωπάσουν γιατί είναι συνυπεύθυνοι στην κοροϊδία.

nick90

Well-Known Member
Είσαι με τα καλά σου και εσύ τώρα?? Ότι ζητάω από τον Αναστασάκη ,ζητάω και από τον vlafo .ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ..μόνο που ο ένας, Vlafo, έχει φάει Μπαν και δεν μπορεί να τις δώσει,ενώ ο άλλος σουλατσαρει ανενόχλητος και αδιαφορεί στο να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις που του κανω-ουμε και δεν τρώει ούτε Μπαν ούτε τπτ .δύο μέτρα και δύο σταθμά?? Εγώ έχω συμπάθειες φίλε μου? Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι βλέπεις αδερφέ.
Ακριβώς. Δεν μπορεί στην μία περίπτωση να εξαντλείται η μέγιστη αυστηρότητα και να τιμωρείται κατευθείαν και να ζητάμε να απολογηθεί (που όντως έτσι πρέπει), (αλλά παραπλάνηση με το να το ξέρουν διάφορα μέλη δεν ξέρω ποσο δυνατό ειναι να το κάνει, αν ήθελε όντως να παραπλανήσει η λογική δεν λέει οτι θα το έκρυβε από όλους...

αλλά στην πλευρά του γιατρού Αναστασ@κη στην κατηγορίες που του αποδόθηκαν από τα μέλη που έκαναν επέμβαση στην κλινική του ότι προσπαθούσε να τους χειραγωγήσει ο γιατρός με στόχο να εξαπατήσει και να παραπλανήσει τα μέλη του φόρουμ και να μη τιμωρείται ή να μη του ζητάμε να απολογηθεί αλλά αντίθετα να τον αφήνουμε ανενόχλητο να συνεχίζει την διαφήμιση του σαν να μη συνέβη τίποτα και να κλειδώνεται τα σχετικά νήματα. Δεν υπάρχει ίση μεταχείριση περιστατικών, αυτό φαίνεται.

aeratos28

Just aeratos
Με τα συγγνώμη που λες να ξεκινήσουμε..δεν διαφωνώ,αλλά δεν είδα να γράφεις το ίδιο πράγμα στα περιστατικά του Αναστασάκη και τον ρωτάμε εδώ και μήνες τα ίδια και δεν απαντάει καν..δεν σε είδα να λες το ίδιο και σε αυτόν..αυτά είναι τα οποία προκαλούν επανάσταση που λέει και ο Τζορτζ Χάτζι..
Σε όλους η ίδια αντιμετώπιση ακριβώς.
Διαφώνω. Πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα συγγνώμη για την φώτο που ποσταρίστηκε και τα ψεύδη του κειμένου που την συνοδεύουν, έτσι ώστε να περάσουμε από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ και μετά ευχαρίστως να συζητήσουμε και τα υπόλοιπα αν και εφόσον υπάρχει διάθεση. Από εμένα αυτή είναι η μόνη προϋπόθεση. Αν θυμάσαι φίλε σε κάποιο νήμα (δεν θυμάμαι πιο) επειδή είχε διακυβευθεί η αξιοπιστία του μέλους είχατε πει: πλέον δεν πιστεύω από αυτόν τίποτα, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Εγώ δεν θα είμαι τόσο απόλυτος, μια απλή συγγνώμη για τα ψέματα που γράφτηκαν θέλω.

Georgie

Well-Known Member
Εδώ ανεξάρτητες παρουσιάσεις είναι αναξιόπιστες οι φωτογραφίες ρε συ Τζόρτζι οι πιο πολλές κολακευτικές...Δ
ηλαδή απλά μέλη να κάνουν μαλακίες και να τα πληρώνουν οι κλινικές η εγώ?
Θέλω να πω να μου απαγορεψουν σαν κλινική να είμαι εδώ μέσα.
Κάνεις δεν είναι αξιόπιστος αν δεν συναντηθεί και με αρκετά μέλη η αν δεν τον δούνε live από κοντά.
Ρε συ John, όσο κολακευτική να γίνει η παρουσίαση σε ένα real timeline δε θα έχει σχέση με μιας κλινικής που δεν έχουμε πραγματικά στοιχεία on time , τι δε καταλαβαίνεις ? Και γιατί το παίρνεις προσωπικά , θα μπορούσαν οι παρουσιάσεις σας να μπουν σε άλλη κατηγορία

george_hatzi

Well-Known Member
Εγώ μίλησα για το πώς αντιμετωπίζεται ο Χρήστος και όλα τα μέλη. Εκεί θεωρώ ότι υπάρχει απόλυτη δικαιοσύνη.
Τώρα το πώς αντιμετωπίζεται ο Αναστασάκης είναι άλλο θέμα. Συμφωνώ ότι μπορεί να υπάρχει μια μεροληψία υπέρ του αλλά καταλαβαίνω ότι η επίσημη παρουσία ενός γιατρού δίνει μια προστιθέμενη αξία στο φόρουμ. Ο mod το ξέρει πολύ καλά αυτό ακόμα και αν δεν μπορεί να το παραδεχτεί.
Επίσης ο γιατρός -όσο και να τον αντιπαθώ- διαφέρει στο ότι βρίσκεται εδώ με όνομα και επώνυμο. Επομένως οι ισορροπίες είναι εκ προοιμίου διαφορετικές άρα και η αντιμετώπιση δεν μπορεί να είναι ίδια.
Δεν μου αρέσει πάντα αλλά το βρίσκω λογικό.

bobby

Well-Known Member
Bobby υπαρχει καποιο ιδιαιτερο νοημα στο να εχω ενημερωσει λ.χ. 10 μελη(τυχαια το λεω) και να μην κανω μια παρουσιαση δημοσια;;
Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν ήθελε να κάνει παρουσίαση. Το είπε νομίζω σε όσους θεωρεί φίλους εδώ στο φορουμ και είναι δικαίωμα του να το κάνει όπως κρίνει αυτός. Δεν είναι υποχρεωτικό όποιος κάνει ΜΜ να κάνει και παρουσίαση.

Εγώ δεν είχα δει την ανάρτηση εγκαίρως, αν την είχα δει θα του είχα πει ιδιωτικώς να γράψει κάτι γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θα πρόδιδα την εμπιστοσύνη που μου έδειξε λέγοντας κάτι δημόσια. Πιστεύω με κάποιο τρόπο θα τοποθετηθεί για το όλο θέμα γιατί αυτό που γίνεται δεν είναι ωραίο και επαναλαμβάνω ακόμα μια φορά την άποψη μου ότι δεν το έκανε σκόπιμα ή με σκοπό την παραπλάνηση.

Μπλουζα