Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
Μία χαρά σε βρίσκω νεαρέ
Το παλεύουμε ότι μπορούμε κάνουμε.;);)
Τουλάχιστον ο στόχος επετεύχθη "μαλλιά για πάντα".Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.
Το πάντα είναι ουτοπία για τους περισσότερους γιατί είναι θύματα των γιατρών που δεν τους τα λένε.
Οπότε το βάλε μαλλιά και όσο αντέξεις είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Το παλεύουμε ότι μπορούμε κάνουμε.;);)
Τουλάχιστον ο στόχος επετεύχθη "μαλλιά για πάντα".Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος.
Το πάντα είναι ουτοπία για τους περισσότερους γιατί είναι θύματα των γιατρών που δεν τους τα λένε.
Οπότε το βάλε μαλλιά και όσο αντέξεις είναι το πιο ρεαλιστικό σενάριο.
Συμφωνώ, άλλωστε τα έχουμε πει αυτά!!! Οποίος θέλει να μάθει για το τι πρέπει να κάνει υπάρχει άφθονο υλικό που περιγράφει τα πάντα από το 2019 έως το 2022. Και πριν υπήρχαν βέβαια αρκετά πράγματα, αλλά ο "Χρυσός αιώνας του Περικλή" για το φόρουμ θεωρώ ότι ήταν αυτή η περίοδος. Δεδομένου πάντα από το λίγο που είδα, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στις μεταμοσχευσεις.

edyuser1

Active Member
Συμφωνώ, άλλωστε τα έχουμε πει αυτά!!! Οποίος θέλει να μάθει για το τι πρέπει να κάνει υπάρχει άφθονο υλικό που περιγράφει τα πάντα από το 2019 έως το 2022. Και πριν υπήρχαν βέβαια αρκετά πράγματα, αλλά ο "Χρυσός αιώνας του Περικλή" για το φόρουμ θεωρώ ότι ήταν αυτή η περίοδος. Δεδομένου πάντα από το λίγο που είδα, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στις μεταμοσχευσεις.
Φανταστική δουλεια.το θεμα μαλλί δεν νομιζω να σε απασχολήσει αλλο

vlafo

Well-Known Member
Τον συγκεκριμένο σίγουρα το θέμα μαλλί είναι σίγουρο πως και πριν δεν τον απασχολούσε παρά σε ένα σχεδόν μηδενικό βαθμό.
Απλά ήθελε το τέλειο όπως και εγώ.

vlafo

Well-Known Member
Ο χρυσός αιώνας του φόρουμ ήταν η εποχή αυτή του covid και θα μνημονεύεται στο μέλλον.

ManCyprus87

Well-Known Member
Ο χρυσός αιώνας του φόρουμ ήταν η εποχή αυτή του covid και θα μνημονεύεται στο μέλλον.
Όντως η εποχή του covid, ηταν και η εποχή που μας έκανε να ψάξουμε το θέμα μαλλιά, και να μάθουμε κάποιες αλήθειες για το ισόβιο "άθλημα" που λέγεται μαλλιά.

bobby

Well-Known Member
Που να δεις και του @oreo ...:)
Έχεις δει ποτέ σκαντζόχοιρο; ή ασβοκούναβο; Τόσο πυκνό μαλλί έχει το μπισκότο. Εγώ στη θέση του δεν θα είχα πειράξει τίποτα (τους κροτάφους μόνο γέμισε)…..

Corona

Active Member
Έχεις δει ποτέ σκαντζόχοιρο; ή ασβοκούναβο; Τόσο πυκνό μαλλί έχει το μπισκότο. Εγώ στη θέση του δεν θα είχα πειράξει τίποτα (τους κροτάφους μόνο γέμισε)…..
αμα φτιάξει ενα νημα με παρουσιαση της μμ του θα το δουμε...εκτος αν αποφευγει τα φωτα δης δημοσιότητας... :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
αμα φτιάξει ενα νημα με παρουσιαση της μμ του θα το δουμε...εκτος αν αποφευγει τα φωτα δης δημοσιότητας... :D
Εγω τους χαρακτηρισμούς "ασβοκούναβο" και "σκαντζόχοιρος" τους κάνω γιατί τον έχω δει απο κοντά...... :p :p :p :p :p

Corona

Active Member
Αν είσαι Αθήνα τις γιορτές πάμε για ενα καφέ Bobby να ξεψειρισουμε τα κεφάλια μςς σαν τις μαιμουδες
Πριν τις 18-12 και μετά τις 8-1 στην διάθεση σου!
πηγαινετε στον cvial για καφέ να τα ξεψειρίσετε σας κανει και verified :p

Μπλουζα