Λοιπον, ηρθε η ωρα να τοποθετηθω και εγω.
Απο το πρωι μου ετυχε ενα περιστατικο υγειας με συγγενικο μου προσωπο και αναγκαστηκα να ταξιδεψω πολλα χιλιομετρα. Ευτυχως ολα ειναι καλα και ετσι βρισκω χρονο να εκθεσω τις αποψεις μου επι του θεματος.
Ειμαι και εγω γνωστης της δευτερης μεταμοσχευσης του vlafo, γνωριζω λεπτομερειες και θεωρω οτι η αποψη μου εχει καποια ιχνη αντικειμενικοτητας.
Καταρχας, οσοι εχουν διαβασει σχολια μου εδω και χρονια, θα εχουν καταλαβει κατι πολυ σημαντικο για την ολη υποθεση...
Ποτέ μου δεν εχω εκθειασει τον κ. Τυρκαλα. Αν βρεθει, εστω και ενα, ποσταρισμα μου στο οποιο εκφραζομαι θετικα για περιστατικο του κ. Τυρκαλα, αυτοματως να θεωρηθω ως αναξιοπιστος για αυτα που θα αναφερω παρακατω.
Το μονο θετικο σχολιο που εχω κανει, αφορα στην τιμολογιακη πολιτικη που ακολουθει, αφου αναμφισβητητα η χρεωση 1 ευρω/graft ειναι μια τιμια επιλογη.
Πολλοι θα θυμουνται οτι σε αρκετα σχολια μου που αφορουσαν στην περιπτωση του "πρωτου διδαξαντα" (του Γιωργου), τον επεκρινα για τη φανατικη σταση που εδειχνε. Τον ειχα κατηγορησει πολλες φορες οτι ειναι φερεφωνο, οτι λειτουργει με παρωπιδες. Επισης, ειχα ασκησει κριτικη στα αποτελεσματα των μεταμοσχευσεων που ειχε κανει στον κ. Τυρκαλα.
Επομενως, αν υπαρχει, εστω και ενα, μελος που με θεωρει προκατειλημμενο υπερ του κ. Τυρκαλα, ας βγει να το πει.
Επιπροσθετως, η σταση μου γενικα στο θεμα των μεταμοσχευσεων ειναι να προσπαθω παντοτε να κρινω με αντικειμενικοτητα, να επισημαινω τα κακως κειμενα και γενικα να μην παιζω το ρολο που, δυστυχως, εχουν πολλοι...το ρολο του χειροκροτητη γιατρων, το ρολο του αυλοκολακα γιατρων.
Θεωρωντας, λοιπον, τον εαυτο μου αντικειμενικο και ουδετερο παρατηρητη 6 χρονια που ειμαι μελος του forum, εχω να τονισω τα εξης:
Η μεταμοσχευση του vlafo εγινε ακριβως πριν δυο μηνες, στις 14 Φεβρουαριου. Ειχε ενημερωσει για αυτη, τουλαχιστον, τεσσερα μελη του forum σε μια κατ' ιδιαν συζητηση που ειχαμε (τα μηνυματα υπαρχουν στη διαθεση του καθενος). Τοτε, λοιπον, εντελως απροσδοκητα σε μια συζητηση που καναμε, μας ανακοινωσε οτι την προηγουμενη μερα προεβη σε δευτερη μεταμοσχευση. Ειπε ακομη οτι δεν προτιθεται να κανει παρουσιαση αυτης.
Το μονο που ειπε (και τοτε προσωπικα δεν του εδωσα ιδιαιτερη σημασια) ηταν οτι, ισως, να ανεβαζε καποιες φωτογραφιες, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ FORUM.
Ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι προθεση του vlafo ηταν να κανει ενα "παιχνιδι παρατηρητικοτητας και εμπειριας". Ηθελε να διαπιστωσει ποσα "γατονια" υπαρχουν στο forum...ποσοι θα ηταν αυτοι που θα ηταν οξυδερκεις και εμπειροι, ωστε να καταλαβουν τη δευτερη μεταμοσχευση.
Εχοντας, λοιπον, κατα την προσωπικη ταπεινη μου αποψη, αυτο το σχεδιο στο μυαλο του, ποσταρε χθες φωτογραφιες ακριβως στο διμηνο.
Τι σημαινει αυτο;
Οτι πολυ απλα αυτες οι φωτογραφιες αντιπροσωπευουν επακριβως την κατασταση της πρωτης μεταμοσχευσης. Οσοι εχουν εμπειρια, καταλαβαινουν οτι στο διμηνο η κατασταση του μαλλιου ειναι σχεδον η ιδια προ μεταμοσχευσης (σε καποιες περιπτωσεις και χειροτερη, αν εχει υπαρξει και σοκ λος).
Νομιζω (χωρις φυσικα να ειμαι στο μυαλο του, αφου εγω προσωπικα δε θα εμπαινα ποτέ σε αυτη τη διαδικασια να τεσταρω τις ικανοτητες των μελων του forum) οτι σε δυο-τρεις μηνες απο τωρα θα ξαναποσταρε φωτογραφιες, φυσικα μπουσταρισμενες λογω της προοδου της δευτερης μεταμοσχευσης, ωστε να διαπιστωσει ποιοι θα αντιλαμβανονταν την πιθανη βελτιωση του μαλλιου.
Στη συνεχεια και, αφου θα ειχε ολοκληρωσει το "πειραμα" του, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Αραγε, υπαρχει καποιος εχεφρων που πιστευει οτι θα εκανε κατι διαφορετικο; Πιστευει καποιος οτι δε θα ελεγε την αληθεια;
Μα τοτε θα γινοταν ρεντικολο στους στενους του φιλους, οι οποιοι γνωριζαν τα δεδομενα.
Υπαρχει, εστω και ενας, που πιστευει οτι ο tol θα ανεχοταν τετοια κοροϊδια, τετοιο εμπαιγμο των συμφορουριτων;
Πρωτος εγω θα εβγαινα και θα τον κατακεραυνωνα.
Επομενως, φιλοι μου, ειναι θεωρω ξεκαθαρο οτι οι προθεσεις του vlafo δεν ηταν κακοπροαιρετες. ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟ FORUM.
Αν ηθελε να εξαπατησει, δε θα ενημερωνε κανεναν. Θα εφαρμοζε "μουλωχτα" το σατανικο του σχεδιο.
Αυτη ειναι, φιλοι μου, η αντικειμενικη πραγματικοτητα.
Η αξιοπιστια του vlafo δεν μπορει να τεθει σε αμφισβητηση.
Μπορει ο καθενας να τον χαρακτηρισει αφελη, παραξενο (με το πειραμα που θελησε να κανει)...κανείς, ομως, δε δικαιουται να τον χαρακτηρισει αναξιοπιστο και κακοβουλο. Εχει δωσει δειγματα γραφης αρκετα χρονια. Εχει προσφερει πολλα στο forum με τις γνωσεις και την εμπειρια του. Ειναι ενα απο τα εξεχοντα μελη.
Αντιθετως, πολλοι "τυφλοποντικες" βγηκαν απο τα λαγουμια τους. Πολλοι οι οποιοι ειναι τσιρακια γιατρων, πολλοι οι οποιοι γλυφουν γιατρους, πολλοι οι οποιοι σκοπιμως παραπλανουν με εξωραϊσμενο φωτογραφικο υλικο και ψαρευουν πελατες για τους γιατρους τους, βρηκαν την ευκαιρια και πεταχτηκαν σαν τους φαντομαδες, για να κατακρινουν και να το παιξουν υπερανω.
Δε θελω να επεκταθω...δε θελω να αναφερθω σε ονοματα, γιατι εχω δωσει το λογο της ανδρικης μου τιμης οτι δε θα ξανασχοληθω με συγκεκριμενους γιατρους και κλινικες.
Ειναι ολοφανερο ποιοι λειτουργουν ως πολιορκητικοι κριοι γιατρων.
ΥΓ. Επιτελους, μετα και απο αυτο το συμβαν, ελπιζω οτι πολλοι θα καταλαβουν ποσο επιζημιο ειναι να εχει καποιο μελος την ταμπελα του χειροκροτητη. Ελπιζω οτι μελη που φανατιζονται και φορουν παρωπιδες, να συνειδητοποιησουν οτι αυτη η τακτικη ειναι αθεμιτη. Ας ειμαστε ολοι αντικειμενικα ουδετεροι. Ας αφησουμε στην ακρη την εξυπηρετηση των συμφεροντων των γιατρων. Στοχος ολων μας ειναι η εξυπηρετηση του συμφεροντος των μελων του forum.