Είναι σε δυο επεμβάσεις όμωςΕχει αναρτήσει η Vila ένα περιστατικό με 4800grafts στην μπροστινή ζώνη .Δεν είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με του Vlafo αλλά αξίζει να μπείτε να τη δείτε
Είναι σε δυο επεμβάσεις όμωςΕχει αναρτήσει η Vila ένα περιστατικό με 4800grafts στην μπροστινή ζώνη .Δεν είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με του Vlafo αλλά αξίζει να μπείτε να τη δείτε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
βεβαια εχουν περασει και 11 μερες και σκεφτομαι μηπως υπαρχει το ενδεχομενο να εχουν ηδη πεσει καποια μοσχευματα και ετσι να πεσουν καπως εξω οι μετρησεις και οι υπολογισμοι . Αν προλαβε πχ ηδη να πεσει ενα 3-5% , που στο ματι ισως ειναι δυσκολο να ξεχωρισει , αλλαζουν τα νουμερα . Πχ να βγουν ετσι 200 λιγοτερα σημερα απο οτι πριν δεκα μερες
edit ακυρο σχολιο ειδα τωρα πως στο τελος ο cvial εχει ηδη υπολογισει αυτο το λαθος που ανεφερα
Είναι σε δυο επεμβάσεις όμως
cvial μηπως υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις πυκνοτητας μπροστα και αν πχ φωτογραφιζες 1-2 εκατοστα πιο διπλα η πανω εβγαινε πολυ διαφορετικο το νουμερο της πυκνοτητας;
Φίλε tol θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω.Φιλε vago, μπορει να επεσες μεσα στα 60 cm2 της ληπτριας, αλλά, αν διαβασεις το παραπανω σχολιο μου, μαλλον θα συμφωνησεις οτι τα υπολοιπα που γραφεις ειναι εσφαλμενα.
Ειναι δυνατον να μην αναγνωριζεις το σοβαρο ηθικο προβλημα που υπαρχει; Ειναι δυνατον να κάνεις παρατηρησεις για τις δηθεν υπεραναλυσεις, ενω αποδεικνυεται τεραστια αποκλιση αναμεσα στα δηλωθεντα και τα πραγματικα grafts που τοποθετηθηκαν;
Που είναι το παραθυράκι να το δω .δεν παραβλέπω τπτ και δεν χαρίζω το οτιδήποτε πουθενά.αδιαπραγματευτο αυτό που λέω ..το εννοω..επίσης Άντυ ,ενθουσιασμος δεν υπάρχει ,απλά φως στο τούνελ στην Ελλάδα βλέπω για σωστες επεμβάσεις με την ανάλογη πυκνότητα..γιατί αν θυμάσαι είναι υπέρμαχος των ελληνων γιατρών απλά με απογοήτευε το θέμα πυκνότητας.
Δηλαδη τι , 25% τρανσεξιον ; και πηγαν στα σκουπιδια ; H ξεχασαν ενα απο τα πιατακια με 1000 μοσχευματα και πηγε και αυτο σκουπιδια ; Αν ειχες τη θεση πως βγηκαν εκει γυρω στα 3200 τοτε θα ταν απλα ενα αριθμητικο λαθος .Θα ποστάρω αύριο τα τελικά νου συμπέρασμα αλλά όπως είπα και στον Vlafo υπάρχει απόκλιση όντως περίπου 1000g. Το συζήτησα εκτενώς με τον Vlafo. Νομίζω ότι όντως βγήκαν 4168g αλλά μπήκαν σαφώς λιγότερα. Αν με ρωτήσεις τον λόγο δεν είναι σίγουρος. Έχω υπόνοιες το τι μπορεί να έχει συμβεί αλλά καμμία βεβαιότητα.
Βγήκανε αυτά 100%.Βγηκαν οντως 4160 μοσχευματα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το κουτι της πανδωρας ανοιγουμε με αυτο το θεμα σημερα ( η το πιθαρι). Το χω σκεφτει πολλες φορες στο παρελθον . Με ολες τις κλινικες ειν η αληθεια . Τι πληρωνει ο κοσμος . Τι λεν πως βαζουν , και τι βαζουν τελικα.
Τελος , σκεφτηκα και ενα πιο τραβηγμενο σεναριο . Βγηκαν οντως 4160 μοσχευματα , ο γιατρος οντως τα εβγαλε κανονικα με χαμηλο τρανσεξιον και επιτυχια . Ωστοσο για αυτα τα 4 χιλιαδες δημιουργησε κατι λιγοτερο απο 3300 οπες , με λιγα λοχια στο implanter αντι για πχ 1 διτριχο , βαζαν 2 διτριχα , και ετσι θα φαινονται απο μια οπη 4 τριχες , Αντι για ενα τριτριχο βαζαν 1 διτριχο και 1 τριτριχο , δηλαδη πακεταραν μαζι μοσχευματα , για λογους ταχυτητας ισως; για μεγαλυτερη επιβιωση ; . Αυτο ειναι το πιο τραβηγμενο σεναριο που μπορω να σκεφτω
Πρεπει , αν συμβαινει , να μπει ενα στοπ σε αυτο. Με συστηματικες αναλυσεις , υψηλης αναλυσης φωτογραφιες ολα βγαινουν στη φορα . Κανεις να μην κοροιδευει κανενα . 1000 μοσχευματα δεν ειναι διακυμανση... να μου λεγες 100 διακυμανση . Πριν εναμιση χρονο ειχα μετρησει ενα ενα , μοσχευματα απο 2 περιστατικα dhi και ελειπαν απο 300-400 μοσχευματα στο καθενα. Ειχα ποσταρει φωτογραφιες . τπτ δεν εγινε .. Πριν μερικες εβδομαδες ειχα μετρησει μια δοτρια του Τιρκαλα , και τα νουμερα που ελεγε το περιστατικο οντως ταιριαζαν με τον αριθμο απο τρυπες στην δοτρια με μικρη αποκλιση ισως 40-50 τρυπες .Παντως αν γινοταν τετοιες αναλυτικες μετρησεις σε αλλα περιστατικα αλλων κλινικων, ποιος αμφισβητει το γεγονος οτι θα υπηρχαν και εκει καποιες διακυμάνσεις;
Παντως αν γινοταν τετοιες αναλυτικες μετρησεις σε αλλα περιστατικα αλλων κλινικων, ποιος αμφισβητει το γεγονος οτι θα υπηρχαν και εκει καποιες διακυμάνσεις; Απλα δεν γινονται, οποτε ΔΕΝ το διαπιστωνεις.
και αν παει καποιος με εντελως ασπρο μαλλι τι γινεται θα του καταστρεψει ο γιατρος ολη τη δοτρια για 1000 καλα grafts; Αν καποιος ειναι ξανθος το ιδιο; με 25% τρανσεξιον το μαγαζι να βαλει λουκετο!Τραβηγμένο. Η άποψη μου και την είπα στο Vlafo ειναι οτι υπηρξε προβλημα στην εξαγωγή με τα transection γιατι η δοτρια του Vlafo ειναι φουλ στην άσπρη τρίχα, που θεωρείται πολύ δύσκολη στην εξαγωγή. Εξαλλου σε αυτό συνηγορει και το γεγονός ότι την δευτερη μερα εβγαλε αρκετα περισσότερα από την πρώτη μερα κατι που δεν είναι λογικο. Μαλλον την πρωτη μερα εχασε πολλα graft και προσπαθησε να τα αναπληρώσει την επομενη μερα.
Καπου διαβασα οτι τα εβαψαν νομιζω, @vlafo, ποια μερα βαφτηκαν τα μαλλια σου φιλε μου ?Τραβηγμένο. Η άποψη μου και την είπα στο Vlafo ειναι οτι υπηρξε προβλημα στην εξαγωγή με τα transection γιατι η δοτρια του Vlafo ειναι φουλ στην άσπρη τρίχα, που θεωρείται πολύ δύσκολη στην εξαγωγή. Εξαλλου σε αυτό συνηγορει και το γεγονός ότι την δευτερη μερα εβγαλε αρκετα περισσότερα από την πρώτη μερα κατι που δεν είναι λογικο. Μαλλον την πρωτη μερα εχασε πολλα graft και προσπαθησε να τα αναπληρώσει την επομενη μερα.
Εμένα πάντως στην Advanced που είχα συζητήσει πριν απο την επέμβαση το ποσα θα βάλουμε, μου απάντησαν οτι ακομα δε ξέρουν και εξαρτάται την εξαγωγή, και θα μου έλεγαν στο τέλος .Παντως αν γινοταν τετοιες αναλυτικες μετρησεις σε αλλα περιστατικα αλλων κλινικων, ποιος αμφισβητει το γεγονος οτι θα υπηρχαν και εκει καποιες διακυμάνσεις; Απλα δεν γινονται, οποτε ΔΕΝ το διαπιστωνεις.