Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

makis25

Well-Known Member
το κουτι της πανδωρας ανοιγουμε με αυτο το θεμα σημερα ( η το πιθαρι). Το χω σκεφτει πολλες φορες στο παρελθον . Με ολες τις κλινικες ειν η αληθεια . Τι πληρωνει ο κοσμος . Τι λεν πως βαζουν , και τι βαζουν τελικα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
βεβαια εχουν περασει και 11 μερες και σκεφτομαι μηπως υπαρχει το ενδεχομενο να εχουν ηδη πεσει καποια μοσχευματα και ετσι να πεσουν καπως εξω οι μετρησεις και οι υπολογισμοι . Αν προλαβε πχ ηδη να πεσει ενα 3-5% , που στο ματι ισως ειναι δυσκολο να ξεχωρισει , αλλαζουν τα νουμερα . Πχ να βγουν ετσι 200 λιγοτερα σημερα απο οτι πριν δεκα μερες

edit ακυρο σχολιο ειδα τωρα πως στο τελος ο cvial εχει ηδη υπολογισει αυτο το λαθος που ανεφερα

Μάκη η μέτρηση είναι 40, 45 το έκανα υπολόγιζοντας πιθανές απώλειες και υπέρ της ασφαλείας. Εξάλλου αυτά που έχουν πέσει (αν έχουν πέσει) φαίνονται γιατί εκεί το δέρμα έχει εμφανή πληγή που φαίνεται.

makis25

Well-Known Member
cvial μηπως υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις πυκνοτητας μπροστα και αν πχ φωτογραφιζες 1-2 εκατοστα πιο διπλα η πανω εβγαινε πολυ διαφορετικο το νουμερο της πυκνοτητας;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
cvial μηπως υπαρχουν μεγαλες διακυμανσεις πυκνοτητας μπροστα και αν πχ φωτογραφιζες 1-2 εκατοστα πιο διπλα η πανω εβγαινε πολυ διαφορετικο το νουμερο της πυκνοτητας;

Έχω πάρει αρκετές Μάκη δεν έχω προλάβει να τις ποστάρω, εκεί παίζει πάνω κάτω. Έχω αρκετή εμπειρεια και μπορώ να σου πω ότι το 45 είναι ταβάνι. Θα προσπαθήσω αύριο να ποστάρω και άλλες. Εξάλλου και από τις προηγούμενες που είχα πάρει όταν είχε ακόμα τα scrub εκεί ήταν.

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Φιλε vago, μπορει να επεσες μεσα στα 60 cm2 της ληπτριας, αλλά, αν διαβασεις το παραπανω σχολιο μου, μαλλον θα συμφωνησεις οτι τα υπολοιπα που γραφεις ειναι εσφαλμενα.

Ειναι δυνατον να μην αναγνωριζεις το σοβαρο ηθικο προβλημα που υπαρχει; Ειναι δυνατον να κάνεις παρατηρησεις για τις δηθεν υπεραναλυσεις, ενω αποδεικνυεται τεραστια αποκλιση αναμεσα στα δηλωθεντα και τα πραγματικα grafts που τοποθετηθηκαν;
Φίλε tol θα μιλήσω όταν πρέπει να μιλήσω.
Μη βιάζεσαι να σταυρώσεις το γιατρό αλλά προφανώς υπάρχει ένα θέμα.

• Like
Reactions: tol

andy.k

Active member
Που είναι το παραθυράκι να το δω .δεν παραβλέπω τπτ και δεν χαρίζω το οτιδήποτε πουθενά.αδιαπραγματευτο αυτό που λέω ..το εννοω..επίσης Άντυ ,ενθουσιασμος δεν υπάρχει ,απλά φως στο τούνελ στην Ελλάδα βλέπω για σωστες επεμβάσεις με την ανάλογη πυκνότητα..γιατί αν θυμάσαι είναι υπέρμαχος των ελληνων γιατρών απλά με απογοήτευε το θέμα πυκνότητας.

Σε αυτό το νήμα φίλε έχεις σχολιάσει το τετράγωνο στην εξαγωγή. Οκ δεν είπες "παραθυρο" είπες "τετράγωνο"...αν εννοούσες κάτι διαφορετικό, γράψε λαθος δικό μου. Επειδή με ρώτησες για ποιο παράθυρο μιλούσα το ποσταρα όχι ότι παίζει και κάποιο ρόλο. Άνευ ουσίας...

makis25

Well-Known Member
Θα ποστάρω αύριο τα τελικά νου συμπέρασμα αλλά όπως είπα και στον Vlafo υπάρχει απόκλιση όντως περίπου 1000g. Το συζήτησα εκτενώς με τον Vlafo. Νομίζω ότι όντως βγήκαν 4168g αλλά μπήκαν σαφώς λιγότερα. Αν με ρωτήσεις τον λόγο δεν είναι σίγουρος. Έχω υπόνοιες το τι μπορεί να έχει συμβεί αλλά καμμία βεβαιότητα.
Δηλαδη τι , 25% τρανσεξιον ; και πηγαν στα σκουπιδια ; H ξεχασαν ενα απο τα πιατακια με 1000 μοσχευματα και πηγε και αυτο σκουπιδια ; Αν ειχες τη θεση πως βγηκαν εκει γυρω στα 3200 τοτε θα ταν απλα ενα αριθμητικο λαθος .

makis25

Well-Known Member
Τελος , σκεφτηκα και ενα πιο τραβηγμενο σεναριο . Βγηκαν οντως 4160 μοσχευματα , ο γιατρος οντως τα εβγαλε κανονικα με χαμηλο τρανσεξιον και επιτυχια . Ωστοσο για αυτα τα 4 χιλιαδες δημιουργησε κατι λιγοτερο απο 3300 οπες , με λιγα λοχια στο implanter αντι για πχ 1 διτριχο , βαζαν 2 διτριχα , και ετσι θα φαινονται απο μια οπη 4 τριχες , Αντι για ενα τριτριχο βαζαν 1 διτριχο και 1 τριτριχο , δηλαδη πακεταραν μαζι μοσχευματα , για λογους ταχυτητας ισως; για μεγαλυτερη επιβιωση ; . Αυτο ειναι το πιο τραβηγμενο σεναριο που μπορω να σκεφτω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
το κουτι της πανδωρας ανοιγουμε με αυτο το θεμα σημερα ( η το πιθαρι). Το χω σκεφτει πολλες φορες στο παρελθον . Με ολες τις κλινικες ειν η αληθεια . Τι πληρωνει ο κοσμος . Τι λεν πως βαζουν , και τι βαζουν τελικα.

Εμείς μαλώνουμε για το αν το graft χρεώνεται 1 η 1,5 η 2,5 € το τεμάχιο...και επί της ουσίας δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έχει γίνει στο κεφάλι μας.

manly_Man

Well-Known Member
Παντως αν γινοταν τετοιες αναλυτικες μετρησεις σε αλλα περιστατικα αλλων κλινικων, ποιος αμφισβητει το γεγονος οτι θα υπηρχαν και εκει καποιες διακυμάνσεις; Απλα δεν γινονται, οποτε ΔΕΝ το διαπιστωνεις.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τελος , σκεφτηκα και ενα πιο τραβηγμενο σεναριο . Βγηκαν οντως 4160 μοσχευματα , ο γιατρος οντως τα εβγαλε κανονικα με χαμηλο τρανσεξιον και επιτυχια . Ωστοσο για αυτα τα 4 χιλιαδες δημιουργησε κατι λιγοτερο απο 3300 οπες , με λιγα λοχια στο implanter αντι για πχ 1 διτριχο , βαζαν 2 διτριχα , και ετσι θα φαινονται απο μια οπη 4 τριχες , Αντι για ενα τριτριχο βαζαν 1 διτριχο και 1 τριτριχο , δηλαδη πακεταραν μαζι μοσχευματα , για λογους ταχυτητας ισως; για μεγαλυτερη επιβιωση ; . Αυτο ειναι το πιο τραβηγμενο σεναριο που μπορω να σκεφτω

Τραβηγμένο. Η άποψη μου και την είπα στο Vlafo ειναι οτι υπηρξε προβλημα στην εξαγωγή με τα transection γιατι η δοτρια του Vlafo ειναι φουλ στην άσπρη τρίχα, που θεωρείται πολύ δύσκολη στην εξαγωγή. Εξαλλου σε αυτό συνηγορει και το γεγονός ότι την δευτερη μερα εβγαλε αρκετα περισσότερα από την πρώτη μερα κατι που δεν είναι λογικο. Μαλλον την πρωτη μερα εχασε πολλα graft και προσπαθησε να τα αναπληρώσει την επομενη μερα.

makis25

Well-Known Member
Παντως αν γινοταν τετοιες αναλυτικες μετρησεις σε αλλα περιστατικα αλλων κλινικων, ποιος αμφισβητει το γεγονος οτι θα υπηρχαν και εκει καποιες διακυμάνσεις;
Πρεπει , αν συμβαινει , να μπει ενα στοπ σε αυτο. Με συστηματικες αναλυσεις , υψηλης αναλυσης φωτογραφιες ολα βγαινουν στη φορα . Κανεις να μην κοροιδευει κανενα . 1000 μοσχευματα δεν ειναι διακυμανση... να μου λεγες 100 διακυμανση . Πριν εναμιση χρονο ειχα μετρησει ενα ενα , μοσχευματα απο 2 περιστατικα dhi και ελειπαν απο 300-400 μοσχευματα στο καθενα. Ειχα ποσταρει φωτογραφιες . τπτ δεν εγινε .. Πριν μερικες εβδομαδες ειχα μετρησει μια δοτρια του Τιρκαλα , και τα νουμερα που ελεγε το περιστατικο οντως ταιριαζαν με τον αριθμο απο τρυπες στην δοτρια με μικρη αποκλιση ισως 40-50 τρυπες .

tol

Well-Known Member
Παντως αν γινοταν τετοιες αναλυτικες μετρησεις σε αλλα περιστατικα αλλων κλινικων, ποιος αμφισβητει το γεγονος οτι θα υπηρχαν και εκει καποιες διακυμάνσεις; Απλα δεν γινονται, οποτε ΔΕΝ το διαπιστωνεις.

Καλα...αυτο, φιλε manly, ειναι αναμφισβητητο. Αν γινονταν π.χ. μετρησεις στις μεταμοσχευσεις της DHI θα γελαγε ο καθε πικραμενος!!!

makis25

Well-Known Member
Τραβηγμένο. Η άποψη μου και την είπα στο Vlafo ειναι οτι υπηρξε προβλημα στην εξαγωγή με τα transection γιατι η δοτρια του Vlafo ειναι φουλ στην άσπρη τρίχα, που θεωρείται πολύ δύσκολη στην εξαγωγή. Εξαλλου σε αυτό συνηγορει και το γεγονός ότι την δευτερη μερα εβγαλε αρκετα περισσότερα από την πρώτη μερα κατι που δεν είναι λογικο. Μαλλον την πρωτη μερα εχασε πολλα graft και προσπαθησε να τα αναπληρώσει την επομενη μερα.
και αν παει καποιος με εντελως ασπρο μαλλι τι γινεται θα του καταστρεψει ο γιατρος ολη τη δοτρια για 1000 καλα grafts; Αν καποιος ειναι ξανθος το ιδιο; με 25% τρανσεξιον το μαγαζι να βαλει λουκετο!

midnight express

Well-Known Member
Ανυπομονω να δω ποιο θα ειναι το συμπερασμα που θα βγει.Ο φιλος vlafo σιγουρα δεν θα εχει θεμα σχετικα με την πυκνοτητα και προσωπικα πιστευω οτι πυκνοτητες πανω απο 45 με 50 εμπεριεχουν υψηλο ρισκο.Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει επιτυχια.Το ζητουμενο ειναι δουμε τι ακριβως συνεβει και ειχε ως αποτελεσμα το υψηλο ποσοστο τρανσεξιον. Η αποκλιση των 1000 μοσχευματων φανταζει απιστευτη.Εαν οντως εχει τοσο μεγαλο ποσοστο αποτυχιας τιθετε ενα τεραστιο ζητημα για την ικανοτητα του ιατρου στο θεμα αυτο.

Τελευταία επεξεργασία:

Aldo

Well-Known Member
Καπου διαβασα οτι τα εβαψαν νομιζω, @vlafo, ποια μερα βαφτηκαν τα μαλλια σου φιλε μου ?
Εκτος και αν το βαψιμο δεν κανει κατι στην ριζα της τριχας ...

Georgie

Well-Known Member
Εμένα πάντως στην Advanced που είχα συζητήσει πριν απο την επέμβαση το ποσα θα βάλουμε, μου απάντησαν οτι ακομα δε ξέρουν και εξαρτάται την εξαγωγή, και θα μου έλεγαν στο τέλος .
Στόχος ηταν τα 2500g.
Στο τέλος μου είπαν οτι η εξαγωγή ηταν πολυ εύκολη και φτάσαμε στα 2400.
Θελω να πω οτι μπορούσαν εύκολα να μου πουν οτι ξεπέρασαν τα 2500 και να τους πίστευα .

Μπλουζα