για να μην ξαναπαμε για banaki στο αλλο νημα .... τεσπα!
Απαντω εδω:
Οι σωστές διαγνώσεις είναι αυτές που σου λύνουν το πρόβλημα. Καμια διαγνωση δεν ελυσε ποτε κανενα προβλημα, δεν υπαρχει αυτο, η σωστη διαγνωση ειναι μια απαραιτητη προυποθεση, οχι λυση.
Γιατί δεν το έχεις δει?
Άσε τα αποτέλεσμα, εκεί θα τα δούμε και θα γίνει άλλη κριτική. Για αυτο ειπα, συντεταγμενα!
Είπα θέλω να κλείσω 2 ζώνες.Έγινε. Ναι
Θέλω πυκνότητα φουλ.Πόσα χρειάζονται?Τόσα.Μπαίνουν με ασφάλεια?Ναι.Έγινε. Στο ευχομαι πραγματικα! Δεν ειμαι σιγουρος εαν θα το εκανα προσωπικα, το λεω γιατι αν ειναι να βαζω μαλλι στο κραουν πχ που ειναι οκ και καταληξω στο τελος με την ιδια πυκνοτητα σχεδον ...
Θέλω μέγιστη κάλυψη δηλαδή πολλά τρίτριχα.Έγινε. Ναι
Θέλω άριστη διαχείριση δότριας. Έγινε. Εχω ενσταση, γιατι ακομα δεν εχουμε ξεκαθαρισει πραγματα... transection, ποσα βγηκαν κτλ! εσυ μπορει να γνωριζεις και αυτο ειναι το σωστο, ομως σε εμενα εχει μεινει αναπαντητο! Εκτος και αν γραφτηκε καπου και μου διαφευγει!
Θέλω φυσικότητα.Θα δείξει.
Θέλω τη φυσική μου χερλάιν.Έγινε. Ναι οριστηκε στο υψος που επιθυμουσες.
Θέλω φύτρωση. Θα δείξει.
Θέλω πλάνο για το μέλλον.Μου το έδωσε.
Δεν καταλαβαίνω που δεν το βλέπεις εσύ όταν όλα τα έχω αναλύσει σε εξονυχιστικό βαθμό. Βλεπε παραπανω
Και αυτό το βλέπεις και στα άλλα αποτελέσματα. Αυτο λεμε, το οτι τα ειδες εσυ ή εγω απο πισι και ειδαμε και τον αλεξ, δεν τρεχει κατι ηταν απαραιτητο για να κατασταλαξεις εσυ ή εγω ... το θεμα ειναι ο φιλος που μπηκε χθες, ο ξαδερφος μου που δεν εχει ιδεα και οι αλλοι που μπαινουν στο φορουμ να βρουν λυση στο προβλημα τους, με πλανο, Επαναληψιμοτητα, διαρκεια, σωστη διαχειρηση και αμα ειναι και οι τιμη μπομπα...its a no brainer, δεν ειναι μλκες...
Στο λύνει κατά τέτοιο τρόπο το πρόβλημα, όταν η επόμενη πιθανή μμ,να είναι στα επόμενα χρόνια. Αποτελεσματα θελω, οπως ειπα και σε αλλο νημα θα φανουν ολα στο χειροκροτημα, και απο οτι εχεις δει εχω την ιδια παγια αποψη και για την δικη μου περιπτωση.
Μου το είπε και εμένα,σκοπός του είναι με ασφάλεια ο ασθενής να μην περάσει το χειρουργείο πάλι αν χρειαστεί πριν τη 10ετια. Συμφωνουμε, ρεαλιστικο ομως ανα περιπτωσεεις
Πιστευω καταλαβαινεις τωρα τι εννοω...