Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σου ειπα....Τζορτζ κλουνει!Ζήλεψα και είπα να ανεβάσω μια βραδυνή λίγες μέρες πριν κλείσω 4 μήνες και ανεβάσω καθαρές στο φως της ημέρας.
Προσεχώς.
Πιο μαύρος και πιο μικρός.Σου ειπα....Τζορτζ κλουνει!
ε μετα τα 2000 κεφαλια , γυρω στα 200 περιστατικα το χρονο δλδ, καιρος δεν ειναι να ξεκινησει να χρησιμοποιει συγχρονα εργαλεια εξαγωγης κατω απο 1mm ; Καιρος δεν ειναι η κλινικη του να βγαζει συστηματικα καλες φωτο , να φτιαξει σελιδα της προκοπης κτλ ;σήμερα που πήγα να με δει μου είπε οτι εχει φτιάξει συνολικά 2000 κεφάλια στην πορεία του .Στο κεφάλι του Vlafo θα κόλωνε να το φτιάξει καλά?
Έχει πολύ δουλειά .Τι να την κάνει και άλλη ;ε μετα τα 2000 κεφαλια , γυρω στα 200 περιστατικα το χρονο δλδ, καιρος δεν ειναι να ξεκινησει να χρησιμοποιει συγχρονα εργαλεια εξαγωγης κατω απο 1mm ; Καιρος δεν ειναι η κλινικη του να βγαζει συστηματικα καλες φωτο , να φτιαξει σελιδα της προκοπης κτλ ;
Εννοειται είναι νωρίς ακόμα έχεις πολύ ακόμα, αλλά φαίνεται μπροστά ξεκίνησε γρήγορα από ότι βλέπω. Πίσω θα αργήσει λίγο πιο πολύ λογικά. Πάντα με διαφάνεια vlafo...Έχει ξεκινήσει από τον 3ο μήνα αλλά τώρα δίνει συνέχεια.
Έχω πορεία ακόμα αλλά η διαφορά είναι ήδη τεράστια.
Θα τα αναλύσω σε λίγες μέρες και όλα στο φως manly όπως πάντα.
Και πίσω έχω κλείσει σχεδόν απλά οι μεγάλες διαφορές θα φαίνονται από εδώ και πέρα.Εννοειται είναι νωρίς ακόμα έχεις πολύ ακόμα, αλλά φαίνεται μπροστά ξεκίνησε γρήγορα από ότι βλέπω. Πίσω θα αργήσει λίγο πιο πολύ λογικά. Πάντα με διαφάνεια vlafo...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τετοια να βλεπω vlafo, στους 2μιση μηνες ειμαι - ελπιζω ν μαι σαν κ σενα στους 4!Άντε άλλη μία ακόμα..
Γιατί όχι δεν βλέπω γιατί να μην είσαι.Τετοια να βλεπω vlafo, στους 2μιση μηνες ειμαι - ελπιζω ν μαι σαν κ σενα στους 4!