Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ronaldo

Well-Known Member
Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι συνέχεια προκαλείτε καυγάδες και η κατάσταση έχει ξεφύγει μπαίνουμε στο φόρουμ να δούμε για θεραπείες ,επεμβάσεις κτλ και το μόνο που βλέπουμε είναι τσακωμοί,εντάσεις αλληλοεπιθεσεις..είμαστε και εμείς εδώ όμως που δεν θέλουμε να τα βλέπουμε αυτά και να βλέπουμε μόνο τα ιατρικού περιεχομένου..αν δεν μπορείτε να το κάνετε υπάρχουν και άλλα site ..έλεος.!!
χαχαχα έκλαψα φίλε...

Ronaldo

Well-Known Member
@vlafo Από ότι μπορώ να διακρίνω από τις φώτο σου φαίνεται που πηγαίνει η δουλειά από τον 4ο μήνα...

vlafo

Well-Known Member
@vlafo Από ότι μπορώ να διακρίνω από τις φώτο σου φαίνεται που πηγαίνει η δουλειά από τον 4ο μήνα...
Ronaldo
Νομίζω θα συμφωνήσω μαζί σου.
Είμαι η αλήθεια περίεργος πλέον να δω και να νιώσω.
Έχω τώρα τους 2 πολύ δυνατούς μήνες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Alex, όπως σου έχω πει και στην δικιά σου περίπτωση, αυτοί που έχουν λεπτή τρίχα γενικά έχουν πιο γρήγορη κάλυψη. Ο λόγος είναι απλός. Η τρίχα φτάνει γρηγορότερα στο τελικό της πάχος σε σχέση με μια πιο χοντρή τρίχα. Στην δικιά μου περίπτωση αυτό έγινε στον 7-8 μήνα. Σε σένα θα γίνει γρηγορότερα, to peak θα γίνει στον 5-6. Δεν θυμάμαι το πάχος της τρίχας του vlafo. Αν είναι κοντά στο 50-52μ οι επόμενοι 2 μήνες θα είναι πολύ δυνατοί.

alex7

Well-Known Member
Alex, όπως σου έχω πει και στην δικιά σου περίπτωση, αυτοί που έχουν λεπτή τρίχα γενικά έχουν πιο γρήγορη κάλυψη. Ο λόγος είναι απλός. Η τρίχα φτάνει γρηγορότερα στο τελικό της πάχος σε σχέση με μια πιο χοντρή τρίχα. Στην δικιά μου περίπτωση αυτό έγινε στον 7-8 μήνα. Σε σένα θα γίνει γρηγορότερα, to peak θα γίνει στον 5-6. Δεν θυμάμαι το πάχος της τρίχας του vlafo. Αν είναι κοντά στο 50-52μ οι επόμενοι 2 μήνες θα είναι πολύ δυνατοί.
μακάρι ,το ταχύτερο το καλύτερο.Λογικά η λεπτή τριχα τρέφεται και αναπτύσσεται πιο γρήγορα από την χοντρή αφου απαιτει λιγότερα θρεπτικά συστατικά λόγω μεγεθους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
52 είναι η τρίχα μου.
Alex δεν παίζει κανένα ρόλο φίλε η τρίχα με τα συστατικά,απλά φτάνει πιο γρήγορα στον τελικό προορισμό της όπως είπε και ο Cvial.

vlafo

Well-Known Member
Σε κάλυψη ίσως, αλλά η φύτρωση φαίνεται μέχρι τον 7ο- 8ο μήνα συνήθως.
Πολύ έβαλες.
Μετά τον 6ο πάμε για κάλυψη μέσω της αύξησης της διαμέτρου.
Πιο πολύ διαφορά κάνει αυτό πάρα η φύτρωση,οι περισσότεροι δεν το έχουνε καταλάβει.

Ronaldo

Well-Known Member
Πολύ έβαλες.
Μετά τον 6ο πάμε για κάλυψη μέσω της αύξησης της διαμέτρου.
Πιο πολύ διαφορά κάνει αυτό πάρα η φύτρωση,οι περισσότεροι δεν το έχουνε καταλάβει.
Απλά έβαλα και μέχρι 2 μήνες παραπάνω για να συμπεριλάβω και τις περιπτώσεις που έχουν λίγο πιο αργή φύτρωση. Ναι αλλά αμα δεν έχεις και φύτρωση δεν θα έχεις κ καλύψη...Εκεί που είναι κενο θα παραμείνει κενο!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα σας κάνω μου φαίνεται ένα post it με τις παραμέτρους που καθορίζουν την εικόνα. Αυτά που διαβάζετε στο ιντερνετ είναι (για FUE) από την εποχή των δεινοσαύρων.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
52 είναι η τρίχα μου.
Alex δεν παίζει κανένα ρόλο φίλε η τρίχα με τα συστατικά,απλά φτάνει πιο γρήγορα στον τελικό προορισμό της όπως είπε και ο Cvial.

Ε τότε είσαι ένα κλικ πιο πάνω από τον Alex. Κανονική αλλά στο κάτω όριο προς λεπτή. Στους επόμενους 2 μήνες θα δεις τρομερή διαφορά.

vlafo

Well-Known Member
Θα σας κάνω μου φαίνεται ένα post it με τις παραμέτρους που καθορίζουν την εικόνα. Αυτά που διαβάζετε στο ιντερνετ είναι (για FUE) από την εποχή των δεινοσαύρων.
Μα τι post it να κάνεις και εσύ,είναι όλα γραμμένα εδώ μέσα,τα έχει δει κανείς ποτέ?
Αυτά είναι τα πλέον βασικά για τον πιο αδαή.

Μπλουζα