Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εισαι μεγάλη τρελα και εσυ !Μιας και πλέον σε βλέπω με αποκατεστημένη κόμη η οποία δείχνει τα γκρίζα σημάδια της ωρίμανσης, να σου ευχηθώ το αντίθετο απο το ρητό "άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ...λή" . Τουναντίας το πρέπον ρητό είναι "Μαλλί βαμβάκι, ψ..λή φαρμάκι" !!!
Συγχαρητήρια και απο εδώ και πέρα swarzkof πηλό και λακ welaflex 5ara.
Age is just a number ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Και αφου ο Georgie λέει οτι να 50 είναι τα νέα 30, εγω θα π'ω οτι τα 40 είναι τα νέα 25.
Εισαι μεγάλη τρελα και εσυ !
Μείνε στο φορουμ αν και δε χρειαζεται
Τέτοιους θελουμε
Θέλουμε φωτο με ξυρισμένο το κεφάλι πάνω και να τα αφήσεις μακριά πλάγια και πίσω (σαν να έχεις καράφλα δηλαδή)...μη νιώθουν και μειονεκτικά οι συμφορουμίτες με την αφάνα σουΈνας ξάδερφος είναι στην φώτο
Εγώ θέλω επιστροφή στα 30 όπως ήμουν στη φώτο που είχα ποστάρει.Εγώ βλέπω vlafo αλλά Clooney στο "the American" !!!
Έτσι με ενα καλό fade στα πλάγια και μια καλή βαφή για επιστροφή στα 30sΕγώ θέλω επιστροφή στα 30 όπως ήμουν στη φώτο που είχα ποστάρει.
Να ξέρεις οτι μεγαλυτερο fail απο βαφή στο μαλλι του Άνδρα μετα τα 35-40 δεν υπαρχει .Έτσι με ενα καλό fade στα πλάγια και μια καλή βαφή για επιστροφή στα 30s
Μιας και το έχεις το αντικείμενο δεν θα διαφωνήσω, ίσως παίζοντας με ένα πολύ σωστό grey (salt peper) το αποτέλεσμα να είναι πιο γοητευτικό και μυστηριώδες (συνοδεία κοντού σταιλάτου δερμάτινου )Να ξέρεις οτι μεγαλυτερο fail απο βαφή στο μαλλι του Άνδρα μετα τα 35-40 δεν υπαρχει .
Ειναι το αντίστοιχο με το τραγικό lip fillers injection που κανουν οι γυναίκες .
Δώσε και κανα feedback, είναι σαν να γυρνάς απο 5ήμερη η φάση!!Πριν μια ώρα τελειώσαμε την πρώτη μέρα. Τώρα που γύρισα σπίτι να κάνω και εγώ ένα like στον vlafo για το πολύ ωραίο αποτέλεσμα που είναι πλέον δεδομένο ότι θα έχει. Φϊλε χτύπα και το εμβόλιο και είσαι έτοιμος για παραλία και show off!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά θα σου πω κάτι.Να ξέρεις οτι μεγαλυτερο fail απο βαφή στο μαλλι του Άνδρα μετα τα 35-40 δεν υπαρχει .
Ειναι το αντίστοιχο με το τραγικό lip fillers injection που κανουν οι γυναίκες .
Μια και είσαι ο γκουρού των μμ,πες μας αν επηρρεάζει η φίνα το εμβόλιο.Πριν μια ώρα τελειώσαμε την πρώτη μέρα. Τώρα που γύρισα σπίτι να κάνω και εγώ ένα like στον vlafo για το πολύ ωραίο αποτέλεσμα που είναι πλέον δεδομένο ότι θα έχει. Φϊλε χτύπα και το εμβόλιο και είσαι έτοιμος για παραλία και show off!
Βάλε μια ουισκάρα αν και η θερμόκρασία είναι για λευκά. Καλή ξεκούραση και bon voyage.Φίλε είμαι πτώμα και πρέπει να φτιάξω βαλίτσα, αυρίο έχει το "αποτελειωτικό" και πρέπει στα καπάκια να φύγω για Ισραήλ. Υπόσχομαι αύριο απογευματακι που θα φτάσω ξενοδοχείο να ποστάρω αναλυτικά.
Μια και είσαι ο γκουρού των μμ,πες μας αν επηρρεάζει η φίνα το εμβόλιο.
Έχεις 214 αντισώματα; Πόσο καιρό πριν έχεις το εμβόλιο; Είναι αρκετά;Με μόνο μια δόση IGG=214 μετρημένα σήμερα (με όριο προστασίας το 50). Αυρίο βραδάκι θα σου στείλω φώτο από μπαράκι Τελ Αβιβ με ποτάρες. Αν το επηρεάζει? Το απογειώνει. Θα κάνω πρόταση για ειδικο διάλυμα τοπικής φίνας μαζί με το εμβόλιο και επαναληπτικό με ντούντα για λύση combo.
Νάσαι καλά konelos και το point είναι ακριβώς αυτό.Και εκεί που λες άσε τα μαλλάκια να πέσουν και μην ασχολείσαι γιατί σαν 20ρης δεν θα γίνεις, βλέπεις κάτι τέτοια περιστατικά και λες κρίμα να μην κάνω τέτοιο δώρο στον εαυτό μου.
Μπράβο για την σπάνια ξεκάθαρη παρουσίαση που κάνεις, οι περισσότερες που έχω μελετήσει είναι <<σκοτεινές>>.
Θα πάρω το thread σου , θα πάω στον γιατρό και θα του πω πάρε , διάβασε , δες φωτό και θέλω μια από τα ίδια
Να σε γερός, υγιείς και να πάρεις το δυνατότερο αποτέλεσμα!!!