Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

nick90

Well-Known Member
Έτσι δεν είναι nick?
Αυτό φωνάζω από τη αρχή αλλά εδώ η αδυναμία κάποιων ή άλλοι λόγοι που είναι γνωστοί,δεν επιτρέπουν να το κάνεις αυτό.
Ελπίζω να μπορούν οι περισσότεροι να δούνε τι μπορούνε να πετύχουν και με τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία.
Είμαστε όπως πολύ σωστά λες στο 2021 έλεος να μας τραβάνε και να μας πηδ@@@@νε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου vlafo. Πραγματικά είναι απαράδεκτο και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ρε τρελε είμαι 52 και κάτω δε το έβαλα ποτέ!
Ποια κατάθλιψη ?
Μπύρες και μικρό κορονοπαρτυ με old school house μουσική και 35kn ποδήλατο σήμερα .
Τα 50 είναι τα νέα 30 επαναλαμβάνω χωρίς καμία δόση χιούμορ
Αρκεί να ασχολείστε με τον εαυτό σας και να τον προσέχετε
Φίλε βράχοι είμαστε ποτέ δεν το βάζουμε κάτω,αλλά τώρα τι θέλεις να σου πω να υποκρίνομαι.
Σαν 30αρης ή όταν μπαίνει μπροστά το 2 είναι άλλη υπόθεση.Και αυτά δεν γυρνάνε αλλά προχώραμε δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Δυνατοί και ακμαίοι, αλλά η παραμύθα όλες οι ηλικίες έχουν τη χάρη τους,είναι για γέλια.
Το ξέρω είμαι κυνικός και σου χαλάω το αφήγημα but this is the truth.
Τώρα και έξω και πιώματα όσο μπορούμε,γυμναστική και άγιος ο θεός.
Μετά θα αρχίσουν τα τίλια και τα αμύγδαλα. :( :( :(

Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Κάποτε ρωτήσανε τον Μπερλουσκόνι πως γιορτάζει τα γενέθλια του και απάντησε:
Την ημέρα των γενεθλίων μου μετά τα 40,κλείνομουν στο δωμάτιο μου με ένα μπουκάλι ουίσκι και προσπαθούσα να περάσει αυτή η μέρα της κατάθλιψης.
Σήμερα στα 88 μια χαρά τον πάει.
Αλλά Φίλε George η ζωή για να ήταν δίκαιη έπρεπε να ζούσαμε τουλάχιστον 150-200χρονια.
Δεν χορταίνεται Φίλε.

makis25

Well-Known Member
Ναι nick
Είναι ωραίο συναίσθημα για να είμαι ειλικρινής,πάλι έχω χερλάιν δυνατή και περιμένω τώρα καθολική πύκνωση.
Εκεί είναι το στοίχημα.
Πάντως δύο πραγματα για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν πάντα.
Φυσικότητα,και ακόμα μια σημαντική παράμετρος που έχω δει σε πολλά περιστατικά αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει και δείχνει και μμ,είναι τα μαύρα τα στίγματα που αφήνει η μμ.
Παραθέτω φώτο από Freitas για να γίνει αντιληπτό.
δε καταλαβα τι μαυρα στιγματα εννοεις . Δε καταλαβα απ τη φωτο

vlafo

Well-Known Member
δε καταλαβα τι μαυρα στιγματα εννοεις . Δε καταλαβα απ τη φωτο
Η αντίθεση που κάνει με το δέρμα το μαύρο μαλλί και φαίνεται.
Και δεν είναι επειδή είναι μαύρο αλλά η τοποθέτηση η συμμετρική δημιουργεί αυτό το contrast

makis25

Well-Known Member
εννοεις προβληματα επειδη δεν ειναι αρκετα τυχαια η τοποθετηση μοσχευματων ε , εχω δει βιντεο απο μερικους ισπανους αμεσως μετα τη τοποθετηση που φαινονται μοσχευματα ξεκαθαρα σε σειρες , αυτο εννοεις;

vlafo

Well-Known Member
εννοεις προβληματα επειδη δεν ειναι αρκετα τυχαια η τοποθετηση μοσχευματων ε , εχω δει βιντεο απο μερικους ισπανους αμεσως μετα τη τοποθετηση που φαινονται μοσχευματα ξεκαθαρα σε σειρες , αυτο εννοεις;
Ακριβώς αυτό και η τοποθέτηση το αναδεικνύει αυτό και δεν είναι ωραίο.
Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το θεωρώ από τα καλά του Freitas

vlafo

Well-Known Member
Φωτιές μου άναψες τώρα...
Βλέπω και ποιοι έχουν κάνει like στο μήνυμά σου..
Εγώ την έκανα φέτος στα 39,καλά πάω και δεν είχα κατά νου ότι υπάρχει περίπτωση να χάσω κάτι τουλάχιστον τα επόμενα 5-10χρόνια.
Διαβάζω τώρα τι είναι αυτή η τοπική φιναστερίδη,θα ρωτήσω και την κλινική μου...
Aris
Μην επαναπαύεσαι ποτέ,αν υπάρχει λέει πιθανότητα?
Εννοείται.

Georgie

Well-Known Member
Aris
Μην επαναπαύεσαι ποτέ,αν υπάρχει λέει πιθανότητα?
Εννοείται.
Αν εχεις παρατηρήσει που ασχολείσαι χρονια με το αντικειμενο, οσοι χάνουν απο hairline και δεν αδειάζουν πίσω σταθεροποιούνται σε Norwood μεταξυ 3 και 4 στη πάροδο των χρόνων , βέβαια δεν ειναι και 100%
Οσοι ξεκινούν να χάνουν απο τη κορυφή, η και απο τα 2 δείχνει να ειναι πιο επιθετική η τριχοπτωση και ως συνήθως στην ηλικια των 40 εχουν φτάσει το τάληρο + αν δεν ακολουθήσουν θεραπεια .
Μπορει να λέω και βλακείες που ειναι πιθανό :)
Αλλα όσους γνωρίζω κάπως έτσι κατέληξαν .

vlafo

Well-Known Member
Αν εχεις παρατηρήσει που ασχολείσαι χρονια με το αντικειμενο, οσοι χάνουν απο hairline και δεν αδειάζουν πίσω σταθεροποιούνται σε Norwood μεταξυ 3 και 4 στη πάροδο των χρόνων , βέβαια δεν ειναι και 100%
Οσοι ξεκινούν να χάνουν απο τη κορυφή, η και απο τα 2 δείχνει να ειναι πιο επιθετική η τριχοπτωση και ως συνήθως στην ηλικια των 40 εχουν φτάσει το τάληρο + αν δεν ακολουθήσουν θεραπεια .
Μπορει να λέω και βλακείες που ειναι πιθανό :)
Αλλα όσους γνωρίζω κάπως έτσι κατέληξαν .
Είναι πολύ σωστό αυτό,στην πλειάδα των περιπτώσεων,όσοι ανοίγουν στο crown είναι περιπτώσεις όμως που ανοίγει και μπορεί να μην επηρεάσει τις μπροστά ζώνες,αλλά δύσκολο(βλέπε Μπαρτζώκα) με πολύ πυκνή χερλάιν αλλά κρατήρα πίσω.
Επί το πλείστον όμως αυτοί που ξεκινάνε πίσω αρχίζει και τους τρώει και το μπροστά και είναι καταδικασμένοι.
Πάντως έχω δει και παρατηρήσει στο πέρασμα των χρόνων,άπειρες περιπτώσεις σε ηλικίες και 45+ που δεν το πίστευα.
Και μην ξεχνάμε και την περιβόητη senil που θερίζει μετά τα 55.
Για αυτό George μην ανησυχείς δότρια έχουμε για εμάς δεν θα υπάρξει ποτέ τετοιο θέμα.

Το έχω ξαναπεί δεν υπάρχει αα σήμερα.
Έχει λυθεί το θέμα απλά θέλει όπως έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές,πολύ διάβασμα και πολύ καλή ενημέρωση.
Για αυτό τρελαίνομαι με τους σημερινούς που κάνουν όλο μα@@@κιες.
Δεν επιτρέπεται.

Οι καημένοι προ 2003 ήταν καταδικασμένοι και απλώς το αποδεχόσουν τότε.

Η ιατρική σε όλο της το μεγαλείο πως εξελίσσεται.
Πολύ τυχεροί από όλες τις απόψεις είμαστε.

oreo

Well-Known Member
Φίλε βράχοι είμαστε ποτέ δεν το βάζουμε κάτω,αλλά τώρα τι θέλεις να σου πω να υποκρίνομαι.
Σαν 30αρης ή όταν μπαίνει μπροστά το 2 είναι άλλη υπόθεση.Και αυτά δεν γυρνάνε αλλά προχώραμε δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Δυνατοί και ακμαίοι, αλλά η παραμύθα όλες οι ηλικίες έχουν τη χάρη τους,είναι για γέλια.
Το ξέρω είμαι κυνικός και σου χαλάω το αφήγημα but this is the truth.
Τώρα και έξω και πιώματα όσο μπορούμε,γυμναστική και άγιος ο θεός.
Μετά θα αρχίσουν τα τίλια και τα αμύγδαλα. :( :( :(
Μιας και πλέον σε βλέπω με αποκατεστημένη κόμη η οποία δείχνει τα γκρίζα σημάδια της ωρίμανσης, να σου ευχηθώ το αντίθετο απο το ρητό "άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ...λή" . Τουναντίας το πρέπον ρητό είναι "Μαλλί βαμβάκι, ψ..λή φαρμάκι" :p :p :D :D :D !!!
Συγχαρητήρια και απο εδώ και πέρα swarzkof πηλό και λακ welaflex 5ara.
Age is just a number ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Και αφου ο Georgie λέει οτι να 50 είναι τα νέα 30, εγω θα π'ω οτι τα 40 είναι τα νέα 25.

Συνημμένα

• Screenshot_20210508_221940_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210508_221940_com.android.gallery3d.jpg
    745.8 KB · Προβολές: 152

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Μιας και πλέον σε βλέπω με αποκατεστημένη κόμη η οποία δείχνει τα γκρίζα σημάδια της ωρίμανσης, να σου ευχηθώ το αντίθετο απο το ρητό "άσπρα μαλλιά στην κεφαλή, κακά μαντάτα στην ψ...λή" . Τουναντίας το πρέπον ρητό είναι "Μαλλί βαμβάκι, ψ..λή φαρμάκι" :p :p :D :D :D !!!
Age is just a number ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Και αφου ο Georgie λέει οτι να 50 είναι τα νέα 30, εγω θα π'ω οτι τα 40 είναι τα νέα 25.
Και επίσης το σωστό ρητό
"ασπρα γένια π,,,, σιδερένια"
Είσαι απλά θεός τίποτα άλλο και συγκινημένος.χαχα..
Για αυτό κάνω παρέα με νεότερους..
Πάντα έτσι να είσαι...
Age is just a number...
Always keep in mind this.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Προκαλείς με την φώτο που ανέβασες ΟΧΙ το πλακατ...εξομολογήσου τώρα... :p

vlafo

Well-Known Member
Άσε καλύτερα μην τον δεις γιατί θα πέσετε να τον φάτε.
Μακρυά από τον oreo.

oreo

Well-Known Member
Και επίσης το σωστό ρητό
"ασπρα γένια π,,,, σιδερένια"
Είσαι απλά θεός τίποτα άλλο και συγκινημένος.χαχα..
Για αυτό κάνω παρέα με νεότερους..
Πάντα έτσι να είσαι...
Age is just a number...
Always keep in mind this.
Αυτό που θέλω να τονίσω προς τον οποιονδήποτε μπαίνει για μεταμόσχευση και ανεξάρτητα ποιον γιατρό επιλέγει, το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα τον συντροφεύει καθημερινά στον καθρέφτη και θα του μπουστάρει θετικά η αρνητικά την ψυχολογία. Εδώ διακρίνω οτι το πρόσημο είναι θετικό και σε βλέπω μαζί με την νέα κόμωση να ανανεώνεις και γκαρνταρόμπα :cool: !!!

witcher

Well-Known Member
@oreo μήπως είσαι σε λάθος φόρουμ; είχα την εντύπωση πως όσοι γράφουν εδώ έχουν ΑΓΑ, αλλά μάλλον έκανα λάθος :D:p

Μπλουζα