Επειδή έχω δει τον vlafo από κοντά να πω τα εξής:
1. Αυτές οι φώτο είναι πολύ καλύτερες, το φως είναι αυτό που πρέπει να είναι για να είναι αποκαλυπτικές. Από κοντά είναι καλύτερος και ο λόγος είναι ότι έχει το τέλειο μαλλί για να μπουστάρει την εικόνα, να κρυφτούν οι ατέλειες. Καλό background από πίσω, ύπαρξη μαμίσιου forelock, αρκετές άσπρες τρίχες, μαλλί που έρχεται από πίσω και μπλέκεται με το μπροστινό. Η καμερά του είναι soft (μάλλον φταίει ο φακός) οπότε δεν μπορούμε να διακρίνουμε λεπτομέρειες στα graft. O
@Giorgos-3 μας έλεγε ότι ο Τιρκάλας, στην ανάλυση που είχα κάνει για πολύτριχα στην ακρότατατη περιοχή της hairline, τοποθετησε επίτηδες transected πολυτριχα τα οποία θα φύτρωναν σαν μονότριχα. Η πραγματικότητα είναι ότι φύτρωσαν σαν πολύτριχα (κιτρινα σημάδια) στην φώτο που επισυνάπτω. Στην περίπτωση του vlafo δεν είναι εμφανές γιατί έχει λεπτή τρίχα. Σε διαφορετική περίπτωση όμως θα έκαναν μπαμ και θα έπρεπε να βγουν. Αυτό καλό είναι να το διαβιβάσει ο Γιώργος στον Τιρκάλα για να μην το επαναλάβει την επόμενη φορά. Το είπα από την αρχή είναι λάθος.
Προβολή συνημμένου 37163
2. Η φύτρωση του είναι πολύ καλή, η φυσικότητα του εξαιρετική γιατί τα graft είναι σκόρπια και ασύμμετρα ριγμένα. Φυσικά βοηθάει και η λεπτή τρίχα. Παρόλαυτα η φύτρωση αυτή καθεαυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν νομίζω ότι αντικατοπτρίζει αυτό που θέλει σαν τελική εικόνα πυκνότητας στην hairline η οποία πέραν του οπτικού θα δημιουργήσει και όγκο ιδιαίτερα αν θέλει να το μακρύνει για να κάνει styling. Εννοείται ότι πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 2 μήνες ακόμα για να έχει πλήρη εικόνα. H αίσθηση μου όμως και επειδή ξέρω ότι έχει τον πήχυ ψηλά (και καλά κάνει συμφωνώ απόλυτα) είναι ότι θα κάνει touchup αύξησης της πυκνότητας (πιθανώς και χωρίς να κουρέψει την λήπτρια) εκτός και φάει παντόφλα
Είναι αμαρτία γιατί έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να το κάνει.