Ωραία ιδέα!Αφού τη κανεις τη καλή δουλειά βρε Σατανα .
Βάλτου και ενα digital botoxaki να φτιαχτεί ο φίλος μας
Ωραία ιδέα!Αφού τη κανεις τη καλή δουλειά βρε Σατανα .
Βάλτου και ενα digital botoxaki να φτιαχτεί ο φίλος μας
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τώρα ναι....φαίνεται καλύτερα και μπορεί να γίνει σύγκριση πριν-μετα...πέτυχες τον στόχο σου!Το καλύτερο που μπορώ να κάνω.
Φαίνεται.
Και πήγε και πίσω από τα τσουλούφια μην το ξεχνάς.τώρα ναι....φαίνεται καλύτερα και μπορεί να γίνει σύγκριση πριν-μετα...πέτυχες τον στόχο σου!
Υποτίθεται ότι βλέπει τη ρίζα .Μπορεί να είναι τριτριχο αλλά η ρίζα να είναι μόνη .Έτσι όταν εμφυτευθει μετατρέπεται σε μονοτριχο .Πέφτει το τριτριχο και βγαίνει μονοτριχο .Το κανονικό τριτριχο έχει τριπλή ρίζα .Έτσι τα ξεχωρίζει .Από τη ρίζα και όχι από τον αριθμό τριχών που έχει το μόσχευμα τη δεδομένη στιγμή
Moιαζουμε αρκετα σαν περιπτωσεις, ισια τριχα και αραιωση, αλλα υπαρχει και μαλλι..πολυ ενθαρρυντικο που μπορεσε και εγινε δουλεια αναμεσα στα μαλλια!Το καλύτερο που μπορώ να κάνω.
Φαίνεται.
Ναι το ξέρω...νομίζω γύρω στα 4 εκατοστά δεν μπήκατε μέσα;Και πήγε και πίσω από τα τσουλούφια μην το ξεχνάς.
Τώρα που τα μακραίνω πλέον θα δούμε να συγκρίνουμε.
Εννοούσα 1 βολβό λέγοντας μόνη ρίζαΔεν υπάρχει τριτριχο με μόνη ρίζα. Κάθε τριχοθυλακιακή μονάδα έχει την ρίζα της, έναν βολβό στην άκρη. Απλά κάποια είναι κομμένα οπότε υποθέτει ότι έχουν καταστραφεί και δεν θα φυτρώσουν, σαν τα φυτά που επέχει κοπεί η ρίζα. Ευτυχώς (ή δυστυχώς στην περίπτωση μας) είναι hard to die.
Ρε Καλλλιτέχνη Ιούλιε.Ωραία ιδέα!
Είσαι ιντριγκαδόρος και ανάβεις φυτιλιές,μετά το photo shop δεν μαζεύεται είναι ήδη αργά.Περί πυκνότητας!
Ελπίζω να μη σου βάζω ιδέες και κυνηγάει εμένα στο τέλος η "κυρά"!
Προσωπική μου άποψη είναι είδη σούπερ,
έχει να δώσει βέβαια ακόμη και δείχνει πιο φυσικό
Manlyτώρα ναι....φαίνεται καλύτερα και μπορεί να γίνει σύγκριση πριν-μετα...πέτυχες τον στόχο σου!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
4,5 για την ακρίβεια.Ναι το ξέρω...νομίζω γύρω στα 4 εκατοστά δεν μπήκατε μέσα;
Ο κύριος Γιώργος θα λάβει έξτρα περιποίηση!Ρε Καλλλιτέχνη Ιούλιε.
Μέχρι εκεί που σχεδίασες είμαι εγώ ,τα botoxakia για τον κύριο Γιώργο.
Πάντως φίλε Ιούλιε, είναι κάπως τρομακτικό το πόσο εύκολα μπορεί να επεξεργαστεί μια φωτογραφία και να δείξει πιο πυκνό το αποτέλεσμα και άμα γίνει από έναν "καλλιτέχνη" σε αυτή τη δουλεία άντε να το καταλάβεις μετά ότι δεν έχει επεξεργασία η φωτογραφίαΟ κύριος Γιώργος θα λάβει έξτρα περιποίηση!
Αμάν την πατήσαμεΕίσαι ιντριγκαδόρος και ανάβεις φυτιλιές,μετά το photo shop δεν μαζεύεται είναι ήδη αργά.
Τα είδες Ronaldo?Πάντως φίλε Ιούλιε, είναι κάπως τρομακτικό το πόσο εύκολα μπορεί να επεξεργαστεί μια φωτογραφία και να δείξει πιο πυκνό το αποτέλεσμα και άμα γίνει από έναν "καλλιτέχνη" σε αυτή τη δουλεία άντε να το καταλάβεις μετά ότι δεν έχει επεξεργασία η φωτογραφία
Bασικά δεν χρειάζομαι τίποτα,αλλά τα άσπρα μαλλιά με έχουνε καταστρέψει.Αμάν την πατήσαμε
Συμφωνώ απόλυτα.Πάντως φίλε Ιούλιε, είναι κάπως τρομακτικό το πόσο εύκολα μπορεί να επεξεργαστεί μια φωτογραφία και να δείξει πιο πυκνό το αποτέλεσμα και άμα γίνει από έναν "καλλιτέχνη" σε αυτή τη δουλεία άντε να το καταλάβεις μετά ότι δεν έχει επεξεργασία η φωτογραφία
Kαλά συγνώμμηΣυμφωνώ απόλυτα.
Σκέψου με λίγη εξάσκηση και μία καλύτερη εφαρμογή εντάξει τι μπορεί να γίνει
Τα βλέπω vlafo. Γι'αυτό οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί....Τα είδες Ronaldo?
Piece of cake είναι αυτά.