χαχα...αστο καλύτερα... δεν θέλω να φαντάζομαι...άμα είναι και επαγγελματίας ειδικά...Συμφωνώ απόλυτα.
Σκέψου με λίγη εξάσκηση και μία καλύτερη εφαρμογή εντάξει τι μπορεί να γίνει
χαχα...αστο καλύτερα... δεν θέλω να φαντάζομαι...άμα είναι και επαγγελματίας ειδικά...Συμφωνώ απόλυτα.
Σκέψου με λίγη εξάσκηση και μία καλύτερη εφαρμογή εντάξει τι μπορεί να γίνει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μόνο από κοντά φίλε αυτό έχω να σου πω από τη δική μου πείρα.Τα βλέπω vlafo. Γι'αυτό οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί....
Όντως τα άσπρα είναι πολύ ενοχλητικά , αλλά και με τις βαφές είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις κάτι ενδιάμεσο για να δείχνει ωραίο και φυσικό.Bασικά δεν χρειάζομαι τίποτα,αλλά τα άσπρα μαλλιά με έχουνε καταστρέψει.
Στην πραγματικότητα δεν είναι τόσα πολλά,αλλά η φωτό με δείχνει πολύ.
Φίλε ΙούλιεΌντως τα άσπρα είναι πολύ ενοχλητικά , αλλά και με τις βαφές είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις κάτι ενδιάμεσο για να δείχνει ωραίο και φυσικό.
Έχω πειραματιστεί πολλάκις αλλά δεν...
Ακριβώς!Φίλε Ιούλιε
Η μμ και πολύ είναι,αυτή είναι η επιτομή της εμφάνισης,τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Και όμως βαφή αν ξέρεις να σου σπάει τη γκριζάδα αναλόγως το βαθμό που θέλεις,είναι εκπληκτικό τι μπορείς να πετύχεις.
Αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοια.
Βλέπεις με γυναίκα στην t.v μαθαίνω πολλά.
πολύ καλά???Σούπερ πας παίχτη μου!!! καπελάκι απαραίτητα όμως ε? εμένα μου συνέστησαν από Σεπτέμβρη και μετά (9 μηνό) να είμαι πιο χαλαρός...Βρεγμένα από μπάνιο και λίγο στεγνά.
Κατευθείαν από παραλία.
Έχει συννεφιά.
Πάμε πολύ καλά.
Νάσαι καλά Mikeπολύ καλά???Σούπερ πας παίχτη μου!!! καπελάκι απαραίτητα όμως ε? εμένα μου συνέστησαν από Σεπτέμβρη και μετά (9 μηνό) να είμαι πιο χαλαρός...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
M3e36Vlafo καταρχην συγχαρητήρια για το αποτελεσμα!!
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση οσον αφορα το καπελο..
Οταν είσαι στο 2ο 3ο μηνα μετα την μεταμοσχευση και φορας για ωρες το καπελο σε εσωτερικο χωρο αλλα λογω αυξημενης θερμοκρασιας ιδρωνεις (εννοω στο κεφαλι) αυτο επηρεάζει την φυτρωση και γενικα την μετεγχειρητικη πορεια?
Όχι ρε φίλε σκαντζόχοιρος,αυτό το μαλλί το έχει ο Χατζηνικολαου και ο Stripar που θα προτιμούσα να μην είχα καθόλου.Σκαντζοχοιρος ο Vlafo