Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστώ Ronaldo δε δίνω αλλά κάποια πράγματα δε λέγονται γιατί δείχνουν το μένος και την έχθρα.Πολύ καλός φιλε vlafo. Και έχει ακόμα να δώσει..
Οσο για τα σχόλια κάποιων που ανέφερες, θα έλεγα να μην δινεις σημασια σε κομπλεξικους...
70%..? Δεν την αντεξες καλοκαιρι ε; σε τρελανε τη βαρεθηκεςΜάκη
Που πιστεύεις έχω φτάσει πόση διαδρομή έχω καλύψει κατά τη γνώμη σου?
Μίνοξ την έχω κόψει.
Φίλε δεν σου προσφέρει τίποτα τα γνωρίζεις,έβαζα της fagron που είναι πολύ ωραίο αλλά πιο πολύ για να επιτάχυνω τη φύτρωση να μου φύγει το άγχος,κατά τα άλλα μου χάλαγε την υφή των μαλλιών και μου τα έκανε σαν πλαστικά δεν είναι στη φυσική τους μορφή.70%..? Δεν την αντεξες καλοκαιρι ε; σε τρελανε τη βαρεθηκες
κοκκινιλα ισως βεβαια σημαινει πως υπαρχει δραστηριοτητα , κατι γινεται, κατι ετοιμαζεται . Θα πεταχτουν τπτ νεες τριχες μεχρι τελη αυγουστου λεω εγωΠάντως αυτό που παρατηρώ εγώ μόνο στις φώτο,είναι ότι ακόμα και στους 6μηνες βλέπω υπάρχει κοκκινίλα μπροστά.
Αυτό που συζητάμε για τον Aldo στο νήμα του και ανέφερε ο aeratos.
Ήταν αναμενόμενα αυτα τα αρνητικά σχόλια απο τον συγκεκριμένο. Απλα τα κράταγε μεσα του και ηταν θεμα χρόνου ποτε θα τα γράψει. Του χάλασες το αφήγημα vlafo κάτι πρέπει να κάνει.Ευχαριστώ Ronaldo δε δίνω αλλά κάποια πράγματα δε λέγονται γιατί δείχνουν το μένος και την έχθρα.
Αλλά περίμενα τόσο καιρό να δω θα το πει δεν θα το πει.
Μετά εμείς φταίμε επειδή χαλάμε τη σούπα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όντως φίλε.τι καλα να υπηρχε κανενα μαγικο κουμπι να το πατουσες να κανες reset τη μινοξ , και ξαφνικα να φουντωνε το μαλλι με λιγες σταγονες οπως πριν καμια 20αρια χρονια . Τιποτα , εδω θα κανουμε ρουτινα τα ταξιδια στον Αρη και ακομα μινοξ θα βαζω
Σε βλέπω μέχρι και twist να χορεύεις και να τινάζεις φράντζα οσονούπωΚαι μια από θάλασσα.
Πάρε μια βράδυ τότε να δεις πως είναι.Σε βλέπω μέχρι και twist να χορεύεις και να τινάζεις φράντζα οσονούπω