Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Qeorqe, FUE, 2329g, 17/12/2020
Προφανώς αστειεύεσαι και έτσι το εκλαμβάνω. Πάντως να του μεταφέρεις ότι άλλο δημοσιότητα και άλλο διαφάνεια. Σε κάθε επάγγελμα η διαφάνεια είναι το ζητούμενο. Πλακα κάνω εννοείτε ....το μόνο εύκολο είναι να του το πω η στην Σταυρούλα που αυτή τα κάνει αυτά κ να μου τις στείλει....το μόνο...www.hairlossgr.com
Σε αυτό το νήμα φίλε έχεις σχολιάσει το τετράγωνο στην εξαγωγή. Οκ δεν είπες "παραθυρο" είπες "τετράγωνο"...αν εννοούσες κάτι διαφορετικό, γράψε λαθος δικό μου. Επειδή με ρώτησες για ποιο παράθυρο μιλούσα το ποσταρα όχι ότι παίζει και κάποιο ρόλο. Άνευ ουσίας...
Επίσης δεν μου αρέσει και ο σχεδιασμός καθόλου τώρα που το είδα το συγκεκριμενο..τι θέλεις να πεις ακριβώς ακόμα δεν έχω καταλάβει όμως..
Το 10% με το 25% απεχουν οσο το μαυρο με το ασπρο.Εαν ειναι να τον πληρωσω για 2000 μοσχευματα και μου χασει τα 500 και απο τα 1500 επιβιωσουν τα 1200 υπαρχει θεμα μεγαλο...Προσωπικα εχω αρχισει να εχω τις αμφιβολιες μου και μειωνεται η εμπιστοσυνη μου για τον Γιατρο..Παιδια είναι πολυ σημαντικό και για μένα ο γιατρος να κάνει τα βασικά τμήματα της μεταμόσχευσης, πχ εξαγωγή και τοποθέτηση, αλλά είναι βασικό να έχει ομάδα να τον βοηθαει. O Pekiner έχει 3 βοηθούς, ο Couto το ίδιο, η HLC που επισης οι γιατροί τα κάνουν όλα έχει πέντε χειρούργους και 10 βοηθούς, 2 ανα γιατρό ενώ υπάρχει και ενας βοηθός που κάνει rotation έαν χρειάζεται καποια ομάδα βοήθεια.
Κατα τη γνωμη μου είναι απολύτως απαραίτητοι οι 2 βοηθοί.
Όσον αφορά το transaction θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει σε όλους τους γιατρους, και μάλιστα πιστεύω ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων μπορεί να φθάνει άνετα στο 10%, στις δε fast track τουρκικές που εξάγουν 4000 και 5000 την ημέρα, νομιζω ότι το νούμερο είναι μεγαλύτερο.
Ωραία παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μου εν αναμονή βέβαια υποθέτω κάποιων εξηγήσεων που θα ζητήσει ο vlafo....και κανένα στοιχείο παραπάνω που θα δώσει ο cvial....Αυτό που είπα σε προηγουμενο ποστ είναι ότι φαίνεται ότι ο γιατρός έχει κερδίσει με την ως τώρα παρουσία του την προτίμηση η τη συμπαθεια παλιών και έμπειρων μελών. Επειδή δεν επέμεινες με πολύ κράξιμο σε εκείνο το παράθυρο, θεώρησα, λαθεμένα ίσως, ότι τη "χάρισες" ας πούμε στο γιατρό για αυτό το περιστατικό, ενώ συνήθως δε χαριζεσαι. Με το ελαφρυντικό ότι τα υπόλοιπα ως τώρα δείγματα από τη δουλειά του είναι ενθαρρυντικά. Δε θέλω να πω κάτι άλλο, να σε βγάλω λάθος η κάτι τέτοιο. Απλά όταν απάντησες "ποιο παράθυρο?",ανετρεξα στο νήμα και το ποσταρα. Από όλα τα σχετικά ποστ κρατά ότι σε θεωρώ μέλος σοβαρό και με γνώσεις. Thats all.
@CVIAL τελικά όταν λένε 1.5 ή 2 ευρω το γκράφτ οι κλινικές εννοουν τα γκραφτς που θα εξαχθούν ή αυτα που θα τοποθετηθούν ?μπορει πχ να χουν πετάξει πολλα λογω transection και εσύ τελικα εισαι ενημερος για αυτα που εξηχθησαν αλλα οχι για αυτα που τοποθέτηθηκαν?
Ωραία παιδιά να πω και εγώ την γνώμη μου εν αναμονή βέβαια υποθέτω κάποιων εξηγήσεων που θα ζητήσει ο vlafo....και κανένα στοιχείο παραπάνω που θα δώσει ο cvial....
Καταρχήν αυτό που λέει ο cvial αν χρησιμοποιεί εργαλείο 1.0 η 0.9 η 0.8 δεν κτλ γιατί να επιμείνουμε σ αυτο; Θεωρείτε την δική μου εξαντλημένη δοτρια που είναι από το χέρι του γιατρού, βομβαρδισμενό τοπίο; Νομίζω βλέποντας τις φωτό όταν αφήνω το μαλλί δεν κτλ κάτι τέτοιο και πόσες φορές βλέπετε φωτός ξουρά δοτρια και είναι οκ για την ταλαιπωρία....και δεν νομίζω να είναι λόγος η αποφυγή τραυματισμού διπλανού μοσχεύματος για έναν ικανό γιατρό εφόσον αυτός κρίνει ότι αυτό είναι σωστό....επίσης σ αυτά τα λιγοστά περιστατικά που έχουμε εδώ μια χαρά δοτριες βλέπουμε ....
Όσο αφορά την ομάδα γύρω του συμφωνώ απόλυτα με τον αντι και cvial ότι ας έχει και τις δυο μαζί του (Χρύσα, Σταυρούλα) για βοήθεια αφού είναι και οι δύο τρομερές και τις εμπιστεύεται τεσπά....αντί, το περί Μπαρτσελόνας είναι παλιότερη ατάκα γιατρού Αναστασάκη που σε συνδυασμό με το βίντεο που ποσταρε πρόσφατα με φωτό σειρές κοπελιων λες και κάνουμε εργαστηριακό μάθημα στο χημικό τμήμα να σου λύσω την απορία...ε ούτε μ αυτο συμφωνω εγώ....
Επίσης να πω ότι μιλάμε για 1000 χαμένα μόσχευματα (αν είναι τόσα) στα 4.1κατι και όχι στα 3500 που γράφουν κάποιοι που βρήκαν αφορμή και τους έπιασαν οι ευαισθησίες τους στο συγκεκριμένο νήμα...φυσικά σοβαρή απώλεια και φάουλ που σηκώνει συζήτηση και εξηγήσεις ....επίσης όσα περιστατικά έχουμε εδώ μέσα δεν δίνουν δικαίωμα μεγάλης τουλάχιστον απώλειας μοσχευμάτων σε σχέση με την εικόνα....υποθέτω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων που έχουν αναφερθεί όπως οι άσπρες τρίχες και δεν αποκλείω αυτό που αναφέρθηκε κ παραπάνω περί διπλών μοσχευμάτων όχι για να μην χαθούν αυτά αλλά γιατί αρέσκεται στο να αυτοσχεδιάζει οπότε και όπου χρειαστεί....το έχει κάνει και στο κεφάλι μου αυτό ....
Τέλος να πω με αφορμή αυτό ότι πριν 3 εβδομάδες σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον γιατρό μου είχε αναφέρει πόσο εξαντλημένος είναι απ' αυτό που κάνει κάθε μέρα όλη μέρα με νοσοκομείο κλινική νοσοκομείο κλινική και τώρα με την πανδημία ζει σε ανεξέλεγκτος ρυθμούς χωρίς ύπνο ...ε ας του γίνει μάθημα αυτό λοιπόν και ας αραιώσει τα ραντεβού και ας μεγαλώσει τον χρόνο αναμονής τότε σε συνδυασμό με την χρησιμοποίηση και των δύο νοσηλευτεί να
Υγ:να υπενθυμίσω σε καλοθελητες και μη ότι αυτό εδώ που γίνεται στο νήμα δεν έχει ξανά γίνει και καλό θα ήταν να περιμένουμε το ταμείο πριν ξαμωληθειτε.
Υγ:καλό είναι να περιμενούμε την εξήγηση του γιατρού γιατίπλρει να υπάρχει κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί...
Υγ: όπως και να έχει ο vlafo θα πάρει το αποτέλεσμα που έχει στο μυαλό του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και δεν θα του κοστίσει...με την έννοια ότι είναι αχρειαστα αυτά τα μοσχεύματα που χάθηκαν ακόμα και αν χρειαζόταν στο μέλλον κ άλλη μμ θα τα έβρισκε...αν ήταν κάποιος σαν κ εμένα που δεν χωράνε απώλειες ούτε ένα μόσχευμα θα ταν αλλιώς τα πράγματα ....
Επίσης να πω ότι μιλάμε για 1000 χαμένα μόσχευματα (αν είναι τόσα) στα 4.1κατι και όχι στα 3500 που γράφουν κάποιοι που βρήκαν αφορμή και τους έπιασαν οι ευαισθησίες τους στο συγκεκριμένο νήμα
To 10% στο transaction θεώρησε το δεδομένο από κει και πάνω παίζει,γιατί μιλάμε για transaction και πολύ λίγοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει.Παιδια είναι πολυ σημαντικό και για μένα ο γιατρος να κάνει τα βασικά τμήματα της μεταμόσχευσης, πχ εξαγωγή και τοποθέτηση, αλλά είναι βασικό να έχει ομάδα να τον βοηθαει. O Pekiner έχει 3 βοηθούς, ο Couto το ίδιο, η HLC που επισης οι γιατροί τα κάνουν όλα έχει πέντε χειρούργους και 10 βοηθούς, 2 ανα γιατρό ενώ υπάρχει και ενας βοηθός που κάνει rotation έαν χρειάζεται καποια ομάδα βοήθεια.
Όσον αφορά το transaction θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχει σε όλους τους γιατρους, και μάλιστα πιστεύω ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων μπορεί να φθάνει άνετα στο 10%, στις δε fast track τουρκικές που εξάγουν 4000 και 5000 την ημέρα, νομιζω ότι το νούμερο είναι μεγαλύτερο.
Παιδια είναι πολυ σημαντικό και για μένα ο γιατρος να κάνει τα βασικά τμήματα της μεταμόσχευσης, πχ εξαγωγή και τοποθέτηση, αλλά είναι βασικό να έχει ομάδα να τον βοηθαει. O Pekiner έχει 3 βοηθούς, ο Couto το ίδιο, η HLC που επισης οι γιατροί τα κάνουν όλα έχει πέντε χειρούργους και 10 βοηθούς, 2 ανα γιατρό ενώ υπάρχει και ενας βοηθός που κάνει rotation έαν χρειάζεται καποια ομάδα βοήθεια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εντομεταξυ καν δεν πήγαινε αυτό για εσένα αλλά μιας που το θέτεις έχω διαβάσει καλά το νήμα και ένα δύο βασικά πράγματα έχω μάθει κ εγώ αλλά χωρίς να τομλαιζω εξπερ όπως άλλοι που κάνουν επιφανειακές αναλύσεις και νομίζουν ... εξάλλου αυτός είναι ο λόγος που πολλά διαβάζω και λίγα λέω σε τεχνικά θέματα δημόσια τουλάχιστον....όσο αφορά στο θέμα μας ήταν οι εξαγωγές 4100; Ήταν....απβαυτα χάθηκαν 1000; Χάθηκαν ας πούμε ....τέλος . Τι σημασία έχει από πού χάθηκαν ; Αν θες να λες ότι χάθηκαν από την μπροστά ζώνη θα λες χάθηκαν 1000 στα 3500 και όχι στα 4100...κ ξανά λέω το μήνυμα πήγαινε αλλού ...αρπαζεσαι κ ψσχνεσαι άσχημα ...την στιγμή που έχεις δηλώσει το αστείο ότι είμαι υπάλληλος του τυρκαλα και μάλιστα δύο φορές και δεν το έχεις πάρει πίσω σου χω πει δεν ξανά ασχολουμαι μαζί σου ...την πρώτη το πέταξες πριν κανένα μήνα και σφύριξα αδιάφορα γιατί λέω οκ ....τις προάλλες ξεπέρασες τα όρια ...χέστηκα για τις αντιλήψεις περί φινας ....αυτό όμως με έθιξε και έτσι Χ...Φιλε Γιωργο, για αλλη μια φορα, εμμεσως, μου επιτιθεσαι, ενω ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ τα αντικειμενικα δεδομενα. Για αλλη μια φορα εισαι ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ και προσπαθεις να μου επιτεθεις, επειδη "τολμω" να εκφερω ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ (πιθανως εσφαλμενες) αποψεις.
Καταρχας, προσωπικα "δεν με επιασε καμια ευαισθησια στο συγκεκριμενο νημα", οπως γραφεις. Οσοι (μαλλον λιγοι) διαβαζουν τα σχολια μου και παρακολουθουν την πορεια/σταση μου αυτα τα χρονια στο forum, γνωριζουν καλα οτι "τετοιες ευαισθησιες" ειχα παντα...για ολες τις κλινικες και για ολους τους γιατρους. Καθε φορα που ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κρινω οτι υπαρχουν "κακως κειμενα", ειμαι εκει, για να τα στηλιτευσω αμεροληπτα. Κατα καιρους εχω ασκησει δριμεια κριτικη στη DHI, στον Αναστασακη, στον Βεκρη...ακομη και σε μεγαλα ονοματα του εξωτερικου, οπως ο Ερντογαν κ.α.
Εξαλλου, για τον κ. Τυρκαλα αρκετες φορες εχω εκφρασει τους επαινους μου για την τιμια οικονομικη πολιτικη και για τις value for money υπηρεσιες που προσφερει.
Αρα, η εμμεση κατηγορια σου για "επιλεκτικες ευαισθησιες" για πολλοστη φορα δεν στεκει.
Τωρα, στο προκειμενο...
Για αλλη μια φορα, οπως σου εγραψα, δε γνωριζεις τα δεδομενα.
Τα 1000 χαμενα grafts φυσικα ειναι στα 3500 grafts και οχι στα 4100, οπως θελεις να τα παρουσιασεις.
Δεν εχεις διαβασει το νημα, δεν εχεις ενημερωθει για τη μεταμοσχευση.
Τα 600 grafts που μπηκαν στο crown δεν μας ενδιαφερουν. Ειναι αδιαοραγματευτα. Αυτα μπηκαν...ειναι δεδομενο.
Το προβλημα ειναι με τα υποτιθεμενα 3500 grafts που τοποθετηθηκαν στην Α ζωνη. Εκει αποδεικνυεται οτι χαθηκαν περιπου 1000 grafts. Αρα, στα 3500 εχουμε μια απωλεια 1000 grafts. Ποσοστο πανω απο 25%.
Αυτη ειναι η αντικειμενικη αληθεια, φιλε Γιωργο.
Δεν αντιλέγω απλά έχω ξανά πει ότι σαν εικόνα οποιαδήποτε κ να δεις στο δρόμο με ξουρά κεφάλι έχει την αίσθηση του ντοτ και ας μην έχει ασχοληθεί με μμ...Η καταπόνηση της δότριας έχει να κάνει και με πόσα βγήκαν δηλαδή τον αριθμό των graft όπως και το είδος του δέρματος. Δεν είναι σε όλους το ίδιο. Δεν φαίνεται πάντα με γυμνό μάτι. Για να το καταλάβεις, στις δότριες της DHI με μαλλί δεν καταλαβαίνεις τίποτα, άμα τις ξυρίσεις είναι χάλια (white dots και μεγάλα κενά τα οποία σημαίνουν ότι κάποιο ή κάποια από τα διπλανά graft καταστραφηκε). Δες του Καρδινάλιου που είχε κάνει και μικρό session.
Aυτό που λέει ο Γιώργος είναι απόλυτα σωστό.
Όλοι μα όλοι στην ξούρα φαίνονται έτσι.
Σε ξύρισμα δότριας και με μισό χιλοστό σε κακή επούλωση δέρματος σημαδάκια θα έχεις.
Απλά με μικρότερο punch είτε μειώνεις την πιθανότητα είτε δεν φαίνονται εύκολα.
Με εξαγωγή 4158g η δότρια μου είναι άψογη 10 ημέρες μετά την επέμβαση και θα ποστάρω και φωτό
Και έχει γίνει πλήρης επαναφορά και καμία ενόχληση και πόνους από τις πρώτες μέρες.
Άρα για να καταλάβουμε πως το μέγεθος του punch δεν παίζει ρόλο στη δότρια αν ο γιατρός είναι καλός,αλλά κυρίως στο φόβο του τραυματισμού των διπλανών λόγω μεγέθους απλά.Και φυσικά στην πληγή που γίνεται γιατί άλλο το 0,8 σε 4000 τρύπες και άλλο το 1.00.
Φυσικά συμφωνώ πως είναι μεγάλο τα έχω επισημάνει αυτά.
Σωστά κυρίως για την πληγή.Η πληγή είναι το θέμα Vlafo και η επούλωση και ειδικά στα πολλά graft. Σε σένα επειδή δεν θα χρειαστείς μάλλον δεύτερη μικρό ρόλο παίζει. Σε άλλους όμως που θα πάνε για 2 και 3 παίζει μεγάλο ρόλο και ειδικά αν το δέρμα δεν κάνει και καλή επούλωση κάτι για το οποίο δεν είσαι βέβαιος από πριν.
Σωστά κυρίως για την πληγή.
Μπορείς να το δείς αυτό και να το ξέρεις από πριν,όχι με απόλυτη βεβαιότητα (για το δέρμα)αν έχεις πολύ καλή ελαστικότητα όπως εγώ,οπότε και η επούλωση θα είναι εύκολη.
έχεις δηλώσει το αστείο ότι είμαι υπάλληλος του τυρκαλα
χέστηκα για τις αντιλήψεις περί φινας