Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
@GOMI θα ήθελα να σου στείλω ένα pm για 2 πραγματάκια που αφορούν την τέστο κυρίως αλλα δεν μπορώ μέσω του forum. Πως μπορώ να σου στείλω?
Σ´ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.To πως θα τα κουρεύεις, είναι καθαρά θέμα γούστου. Τι σου αρέσει εσένα και κυρίως τι σου πηγαίνει περισσότερο. Δεν βοηθάει κάπου αλλού. Η θεραπεία που κάνεις είναι το Νο.1 στο θέμα τριχόπτωσης. Όλα τ άλλα είναι βοηθητικά και κυρίως πειραματικά.
Θα επανεξετάσεις το όλο πλάνο σου μόλις κλείσεις το 6μηνο. Μέχρι τότε θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο και να προσέχεις τώρα το καλοκαίρι την έκθεση του τριχωτού στον ήλιο, γιατί αν δεν υπάρχει πυκνό μαλλί να εμποδίζει τις ακτίνες του ηλίου να βλέπουν ευθέως το δέρμα, συνήθως επιδεινώνει.
@GOMI θελω την βοηθεις σου.προτεινε μου με βαση τις τεελευταιες ερευνες καλυτερα να χρησιμοποιω derminator η roller αν derminator τι χρηση να του κανω ποσο mm κ ποσα λεπτα καθ2 ποτε
GOMI Καλησπέρα.@Rick ωραίος. Έχω παραγγείλει και εγώ cordyceps. Πιστεύω για συντήρηση έχουν πολύ καλό ενεργητικό από πίσω τους.
Κράτησε μας ενήμερους αν κάνεις κίνηση με το kelopesia. Με ενδιαφέρει και μένα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
GOMI Καλησπέρα.
Αν και με κάποια καθυστέρηση, με αφορμή το 3ήμερο είχα την ευκαιρία να περάσω ...απέναντι και να κρατάω στα χέρια μου το πολυαναμενόμενο back to the Roots Kelopesia, που τώρα λέγεται Reboost. Και μόνο η ιδέα ότι θα βάλω στο κεφάλι μου discharged exosome (nanoparticle) of stem cells που προέρχονται από ακροποσθίες νηπίων με κάνει να νιώθω κάπως, αλλά εδώ βάλαμε τόσα και τόσα σε μερικά μεμέτ μπεμπέ τσουτσού θα κολλήσουμε;
Δεν ξέρω πως δημιουργώ νέο νήμα για να σας ανεβάσω φωτό από τη συσκευασία και τα συστατικά αν ενδιαφέρει τα μέλη.
Αν μπορεί ας με καθοδηγήσει κάποιος ή ας το δημιουργήσει ο ίδιος για να μπω στη συνέχεια να ανεβάσω.
Παιδιά να ρωτήσω. Προτιμάτε regaine ή krikland?? έχουν κάποια ουσιαστική δραστική διαφορά, πέραν της τιμής?
Και αν είναι για το δεύτερο, απο που αγοράζουμε??
Γιατί το πρώτο το βρίσκουμε στα φαρμακεία απο οτι βλέπω τις τεράστιες αφίσες στις τζαμαρίες τους...
1.5 ρολερ μια φορά το μήνα μου φαίνεται είναι η καλύτερη λύση..πιστεύω οτι το παραλάβουν με το ρόλερ μερικοί σε σημείο να καταστρέφουν το δέρμα γιαυτό δεν βλέπουν αποτελεσματα