Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δοξα τον Θεο
Ρε στόκε, ο καθένας σα τον GOMI που ασχολείται διαβάζει έρευνες και υιοθετεί συγκεκριμένα πράγματα που αυτός θεωρεί πως του κάνουν. Δήλωσε αυθεντία κανείς;Δοξα τον Θεο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπερα παιδια,εχω αρχισει θεραπεια με dermaroller και μελλοντικα σκεφτομαι dermapen,το μεγεθος τις βελονας του roller ειναι 1.25 μπορω να το κανω καθε εβδομαδα,και αν ναι,μετα απο ποσες ωρες βαζω μινοξ κλπ μλκιες που εχω φτιαξει κουρκουμαδες κοκκινο πιπερι μηλοξυδο τζοτζομπα και αλμοντ oil.Τελευταια προσπαθεια εχω βαρεθει τοσα χρονια περα απο proscar kai avodart δεν εχω δει διαφορες,η ηρωνεια ειναι πως το κεφαλι μου ειναι γεματο μαυτους θυλακες αλλα οι τριχες ειναι λεπτες που δεν τις βλεπεις αν δεν πας κοντα στον καθρεπτη.
Και μενα μου φανηκε χαμενος κοπος το rolling,πλεον δεν εχω κατι αλλο να δοκιμασωΜακρια απο τραυματισμο , πραγματικα, πρεπει να καταργηθουν αυτα τα νηματα
Επιζημιο στο 1000% μονο κατηφορα μετα απο αυτο , πεντε φορες χειρότερα
Ασχετο αλλα φιλε δες για κατι τοπικο για την μεση και ασκησεις πιλατες ειδικα για τους μυς του κορμου η φυσιοθεραπεια..το diclofenac το κατηγορανε για νεφρικη ανεπαρκεια!Επισης βαραω ενεσεις Diklofenak γιατι εχω προβλημα με την μεση,τα μαλλια αυτην την περιοδο ειναι φοβερα δυνατα,το θεμα ειναι πως το εντερο μου και το στομαχι μου υποφερει και περνω ζαντακ.