@GOMI στο μειγμα με το καστορελαιο αντι για dmso ποσα μλ να βαλω καθαρο οινοπνευμα?
20%
@GOMI στο μειγμα με το καστορελαιο αντι για dmso ποσα μλ να βαλω καθαρο οινοπνευμα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
χρησιμοποίησα κάποιο SARM το οποίο μετά από περίπου 15 ημέρες χρήσης, μαζί με τις παρενέργειες που προκαλεί στα μάτια, (αναφέρεται φυσικά στις έρευνες) άρχισε να αντιστρέφει και την όλη κατηφόρα που παρατηρούσα.
Ο μέγιστος χρόνος χρήσης του είναι από 6 έως το πολύ 8 εβδομάδες. (είμαι ήδη στην 5η)
Ο τρόπος που λειτουργεί στο περίπου αυτό, είναι πάνω κάτω όπως η φιναστερίδη, δίχως της παρενέργειες της, έχοντας φυσικά τις δικές του, όπως το θέμα με την όραση.
Να τολμησω να ρωτησω για τιποτε αλλο που ισως θα αξιζε να δοκιμαστει;
Φοβαμαι για τις απαντησεις...
αυτο το Sαρμ το εχω διαβασει σε bodybulding forum... Επειρεαζει τους ανδρογενετικους υποδοχεις η μπορει να κανω λαθος αλλα αν ειναι ετσι αμα το σταματησεις δε θα ειναι πολυ χειροτερα οσον αφορα τα μαλλια και το SM04554 κατι τετοιο δεν ειναι ?Καλημέρα. Ένα γενικό update επειδή τελευταία δεν πολυπαρακολουθώ τα θέματα για προσωπικούς λόγους...
Κσα κάποιο SARM το οποίο μετά από περίπου 15 ημέρες χρήσης, μαζί με τις παρενέργειες που προκαλεί στα μάτια, (αναφέρεται φυσικά στις έρευνες) άρχισε να αντιστρέφει και την όλη κατηφόρα που παρατηρούσα.
Ο μέγιστος χρόνος χρήσης του είναι από 6 έως το πολύ 8 εβδομάδες. (είμαι ήδη στην 5η)
Ο τρόπος που λειτουργεί στο περίπου αυτό, είναι πάνω κάτω όπως η φιναστερίδη, δίχως της παρενέργειες της, έχοντας φυσικά τις δικές του, όπως το θέμα με την όραση.
Selective Androgen Receptor ModulatorΤι είναι αυτό GOMI;
αυτο το Sαρμ το εχω διαβασει σε bodybulding forum... Επειρεαζει τους ανδρογενετικους υποδοχεις η μπορει να κανω λαθος αλλα αν ειναι ετσι αμα το σταματησεις δε θα ειναι πολυ χειροτερα οσον αφορα τα μαλλια και το SM04554 κατι τετοιο δεν ειναι ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα!!!Υπήρξε κάποια εξέλιξη με το SARM?Δεν ξέρω αν θα τα κάνει χειρότερα, αλλά σίγουρα με την διακοπή τα όποια οφέλη χάνονται, όπως με την διακοπή της φιναστερίδης.
Το Sm που λες νομίζω είναι wnt stimulator...To συγκεκριμένο sarm, κάνει binding στους ανδρ.υποδοχείς και δεν αφήνει την dht να κάνει attach. Το ίδιο χρησιμοποιήθηκε και για την υπερπλασία του προστάτη με πολύ καλά αποτελέσματα και χωρίς καμία παρενέργεια σε ότι αφορά το σεξουαλικό κομμάτι.
Αν το καλοσκεφτείς, σαν μηχανισμός μοιάζει ιδανικός σε τοπική μορφή μιας και το διάλυμα περιέχει ήδη dmso και PG. Το αρνητικό είναι πως γενικότερα τα sarms είναι σε δοκιμαστικά στάδια και δεν ξέρω πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει σε μακροχρόνια χρήση (τοπικά βέβαια) για τα μάτια...
Μια πολύ μικρή ποσότητα πάντως, σκέφτομαι να την δοκιμάσω στο επόμενο που θα πάρω...
Καλησπέρα!!!Υπήρξε κάποια εξέλιξη με το SARM?
gomi τι προτεινεις εσυ δερμαπεν η ρολερ για επανεκφυση και μετα μπορω να βαζω regaine αφρο μετα την χρηση.
ευχαριστω φιλε αν και μενω γερμανια και καταλαβαινεις ο ηλοσ σπανιζει καπως θα το τηρησω αυτο που με ειπες. αν σε περιπτωση που δεν κανω ρολλερ νομιζεις το serioxyl παλι μπορει να βοηθησει?
Ποσα τετοια 20ήμερα και ποσα τετοια διαλειμματα μπορουμε να κανουμε στη σειρα; Μεχρι να τελειωσει η συσκευασια του σεριοξυλ; Για ενα τριμηνο ας πουμε;για 20 ημέρες και μετά διάλειμμα για 2 εβδομάδες
Ποσα τετοια 20ήμερα και ποσα τετοια διαλειμματα μπορουμε να κανουμε στη σειρα; Μεχρι να τελειωσει η συσκευασια του σεριοξυλ; Για ενα τριμηνο ας πουμε;