Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
YouTube βαλε το.θελω να ανεβασω βιντεο αλλα ειναι πολυ μεγαλο, @CVIAL τι μπορω να κανω;
στη φωτο π ανεβασες το μαλλι εχε ζελε, wet look και φαινεται εντονα το λιγο μαλλακι(αν με δει κανεις απο τον 1ο οροφο). με στεγνο μαλλι εχει καλυτερη εικονα. παρολα αυτα θα τραβηξω ενα βιντεο κ θα ανεβασω
Η τρύπα αυτή πίσω έκλεισε μέσα σε ένα δίμηνο μόνη της η έχεις κάποια υποβοήθηση ??
ευχαριστω μαν. για το foreloc ισχυει. το ειχε επισημανει κ ο cvial.Κάνω εικόνα τον γείτονα σου να έχει βγει μπαλκόνι και να βλέπει έναν κατσαρομάλλη με μία πετσέτα στα μούτρα να χτενίζεται αριστερά και δεξιά και να τον τραβάνε βίντεο. Έπος. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι μία χαρά για τα g's που έβαλες με τη γνωστή αδυναμία στο forelock. Επίσης να χαίρεσαι και την κόρη σου φίλε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όπως τα ειχαμε αναφέρει, ότι πίσω από hairline απουσιάζει το forelock και υπάρχει κενό. Κάτι που φαίνεται όταν χτενίζεις τα μαλλιά προς τα κάτω. Ενώ κρύβεις το κενό όταν τα χτενίζεις προς τα πίσω, λόγω του layering που δημιουργείται από τις τρίχες της hairline που έχουν μακρύνει.
Εσύ όμως δεν κάλυψες μόνο hairline αλλά κάλυψες όλη την Α ζώνη, απλά έβαλες περισσότερα hairline επειδή στο forelock ειχες ηδη και δικά σου μαλλια και έβαλες λιγότερα όπου μαζι με αυτά που έβαλες θα έπρεπε να δειχνει καλύτερο και οχι κενό όπως φαίνεται. Ουσιαστικά εδώ φαίνεται πως εχει η κατάσταση χωρίς να προσπαθείς να το κρύψεις.
Προβολή συνημμένου 43477
Προβολή συνημμένου 43478
Προβολή συνημμένου 43479
Ούτε εγώ συμφωνώ οτι ειναι ωραία η εικόνα με κενό πίσω από hairline. Η γνώμη μου ειναι οτι δεν μπορείς να αφήνεις τέτοιες τρύπες πισω. Αν δεν ειχε σγουρά μαλλιά και χοντρή τρίχα δεν θα καλύπτονταν ούτε με το χτένισμα προς τα πίσω. Με αυτά που έβαλε στο forelock θα έπρεπε να δείχνει καλύτερη η εικόνα + αυτά που ειχε ηδη εκεί τα οποία λογω φιναστερίδης θα δυνάμωναν κιόλας. Εφόσον δεν ειχε shock loss στα δικά του μαμά....Άρα πιθανον να ειχε shock loss στα δικά του (το οποίο επεκτάθηκε και πιο πίσω) + οτι δεν φύτρωσαν όλα όσα έβαλε στο forelock με αποτέλεσμα αυτή την εικόνα.Δεν συμφωνώ. Το αποτέλεσμα είναι μια χαρά για τα g που μπήκαν εκεί που μπήκαν, η φύτρωση είναι πολύ ικανοποιητική. Στο forelock (αλλά και πιο πίσω) μπήκαν ελάχιστα (κανονικά ήθελε άλλα 750g εκεί για να δέσει). Ήταν προφανές από την αρχή ότι θα έδειχνε έτσι. Για δες την ανάλυση που έχω κάνει στο post #69. Στις περιοχές που είχε μαλλιά έβαλε 20-25g. Τα μαμά που είχε εκεί πρακτικά δεν προσφέρουν σε κάλυψη γιατί είναι πολύ λεπτά (φαίνεται στις μάκρο φώτο). Σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού πρακτικά εξαφανίζονται.
Εγώ μετά την πρώτη μεταμόσχευσή μου (Κύπρο) έχω παρόμοιο αποτέλεσμα με τον φίλο (δηλαδή πιο δυνατή hairline, αδύναμο forlock/α ζώνη), η διαφορά μας είναι ότι δεν μπήκανε σε μεταμοσχευμένα (πιο εύκολο case θεωρητικά δηλαδή) και δεν είχα ικανοποιητική φύτρωση.Δεν συμφωνώ. Το αποτέλεσμα είναι μια χαρά για τα g που μπήκαν εκεί που μπήκαν, η φύτρωση είναι πολύ ικανοποιητική. Στο forelock (αλλά και πιο πίσω) μπήκαν ελάχιστα (κανονικά ήθελε άλλα 750g τουλάχιστον εκεί για να δέσει) αλλά είναι γνωστό ότι η κλινική δεν το επιχειρεί σε μαμά μαλλιά. Ήταν προφανές από την αρχή ότι θα έδειχνε έτσι. Για δες την ανάλυση που έχω κάνει στο post #69. Στις περιοχές που είχε μαλλιά έβαλε 20-25g. Τα μαμά που είχε εκεί πρακτικά δεν προσφέρουν σε κάλυψη γιατί είναι πολύ λεπτά (φαίνεται στις μάκρο φώτο). Σε τέτοιες συνθήκες φωτισμού πρακτικά εξαφανίζονται.
Ούτε εγώ συμφωνώ οτι ειναι ωραία η εικόνα με κενό πίσω από hairline. Η γνώμη μου ειναι οτι δεν μπορείς να αφήνεις τέτοιες τρύπες πισω. Αν δεν ειχε σγουρά μαλλιά και χοντρή τρίχα δεν θα καλύπτονταν ούτε με το χτένισμα προς τα πίσω. Με αυτά που έβαλε στο forelock θα έπρεπε να δείχνει καλύτερη η εικόνα + αυτά που ειχε ηδη εκεί τα οποία λογω φιναστερίδης θα δυνάμωναν κιόλας. Εφόσον δεν ειχε shock loss στα δικά του μαμά....Άρα πιθανον να ειχε shock loss στα δικά του (το οποίο επεκτάθηκε και πιο πίσω) + οτι δεν φύτρωσαν όλα όσα έβαλε στο forelock με αποτέλεσμα αυτή την εικόνα.