Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γεια σου Χρηστο.κατι παραπάνω θα χει να δώσει αλλά δεν πιστεύω να αλλάξει κ πολυ εικόνα.το κενό στη μέση πανω δεν είχε προβλεφθεί οτι θα φαίνεται ;με μερικά grafts παραπάνω θα είχε καλυφθεί κ θα ήταν πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.επίσης το δέσιμο με τους κροτάφους δεν εχει κ πολυ συνοχή κ στην hairline τα grafts φαινονται σαν παρατεταγμένα μονοτριχα το ενα δίπλα στο άλλο.φυτρωση μάλλον επετεύχθη .εσυ εισαι ικανοποιημένος ;Γεια σας, λογω φορτου εργασιας δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα μνμ σας. θα τα δω ομως μολις πεσει λιγακι η δουλεια.
6μηνες λοιπον...δεν ξερω αν μπορει να δωσει κατι παραπανω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε Χρηστο, για πρωτη φορα θα κανω μια προσωπικη παρεμβαση/εκτιμηση στο νημα σου.
Καταρχας η παρουσιαση που εχεις κανει μεχρι τωρα ειναι πολυ καλη.
Ενω στην αρχη του νηματος πολλοι υποθεσαμε οτι θα ηταν μια ετεροκατευθυνομενη παρουσιαση (αφου ησουν υπερ το δεον φανατικος υποστηρικτης του κ. Αναστασακη), στη συνεχεια απεδειξες το αντιθετο.
Οι φωτογραφιες που κατα καιρους ανεβαζεις, αποδεικνυουν την ειλικρινεια, την ακεραιοτητα και την ανεξαρτησια σου. Ανεβαζεις υλικο υπο ποικιλες συνθηκες, ωστε να υπαρχει μια αδιαμφισβητητη αντικειμενικοτητα.
Συγχαρητηρια, φιλε, και συνεχισε/ολοκληρωσε τους επομενους μηνες με το ιδιο πνευμα φιλαληθειας.
Στο προκειμενο τωρα...
Προβολή συνημμένου 41803
Ανεβασα μια πανοραμικη φωτογραφια της κλινικης πριν την επεμβαση.
Η επεμβαση εγινε σε μια σχετικα μικρη επιφανεια, μικροτερη των 70 cm2.
Τα εχεγγυα, οι προϋποθεσεις ηταν πολυ ευνοϊκες:
α) Πανω απο 2500 grafts
β) υψηλος λογος 2,3
γ) χοντρη και σπαστη τριχα
δ) τουλαχιστον 1000 προϋπαρχοντα grafts που ανεβαζουν τον αριθμο σε 3500 περιπου grafts σε 70 cm2 (μεση πυκνοτητα περιπου 50 grafts)
ε) χρηση φιναστεριδης εδω και 10 μηνες
στ) χρηση μινοξιδιλης
ζ) χρηση καπελου λέιζερ απο την αρχη της επεμβασης
Που θελω να καταληξω;
Προσωπικη, επαναλαμβανω προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι τελικα δε φαινεται να επιτυγχανεται το ποθουμενο αποτελεσμα. Θεωρω οτι η εικονα ειναι απλα καλη.
Τιποτα απολυτως περισσοτερο. Θεωρω οτι το ιδιο αποτελεσμα, ισως και καλυτερο, θα μπορουσες να το ειχες παρει ακομη και με τα μισα χρηματα.
Επισης, θεωρω οτι σε ενα ακομη ανεξαρτητο περιστατικο (ολοι πλεον θα συμφωνουν οτι αποτελεις ανεξαρτητο μελος με τη σωστη παρουσιαση που εχεις κανει) ο κ. Αναστασακης αποδεικνυεται κατωτερος των περιστασεων. Υποσχεται λαγους με πετραχηλια, αλλά στις πραξη δεν επιβεβαιωνει τις προσδοκιες.
Τεσσερα μελη εχουν κανει μεχρι τωρα ανεξαρτητες παρουσιασεις και κανενα δε νομιζω οτι εμεινε απολυτα ικανοποιημενο. Και τα τεσσερα εχουν πολλες ατελειες/αδυναμιες. Καμια απολυτως σχεση με τα ωραιοπημενα και απολυτως ελεγχομενα επισημα αποτελεσματα που εντεχνως ανεβαζει σωρηδον η κλινικη.
Αραγε, ειναι αυτο ενα αψογο αποτελεσμα που αξιζει πανω απο 6000 ευρω που πληρωσες;
Δε θελω να προκαλεσω ιντριγκες...εξαλλου οι μονες θετικες εκτιμησεις που εχω κανει για τον κ. Τυρκαλα αφορουν στην εντιμοτητα της οικονομικης πολιτικης που ακολουθει (προσωπικα δεν εχω κανενα λογο να ειμαι φανατικος υποστηρικτης του... δεν εχω πειστει για την αρτιοτητα των αποτελεσματων που παραγει).
Ωστοσο, εχω μια ευλογη απορια...
Αν, λοιπον, αντι για 6000 ευρω πληρωνες 4500 ευρω στον κ. Τυρκαλα και σου εβαζε σε μια διημερη συνεδρια 4200 grafts, το αποτελεσμα θα ηταν ή δε θα ηταν καλυτερο;
Προσωπικα θεωρω οτι και θα εξοικονομουσες χρηματα και θα ειχες καλυτερο αποτελεσμα απο το τωρινο.
Καλη συνεχεια, φιλε μου. Σιγουρα η εικονα σου εχει αλλαξει προς το καλυτερο. Να εισαι παντοτε υγιης και χαρουμενος.
εσύ τι εικόνα έχεις για τη μέχρι τώρα φυτρωση.που παίζει?
τωρα ως προς το κενο, ο Αναστασακης μ ειπε να μην ανησυχω γιατι καμια φορα η φινα με τη μινοξ προκαλει παροδικη τριχοπτωση. Δεν μασαω πιστευω στον επιστημονα π διαλεξα κ μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος!
@tol σεβομαι οτι ειπες αλλα με το μνμ σου επιβεβαιωνω ολη αυτην την αμφιβολια π ειχα για οσα εγραφες τοσο καιρο σε αλλα νηματα και εγω διαβαζα σα νεος εδω μεσα. κρινεις εξ ιδιων!
το ποθουμουμενο αποτελεσμα για μενα για σενα για τον Χ για ποιον;Προσωπικη, επαναλαμβανω προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι τελικα δε φαινεται να επιτυγχανεται το ποθουμενο αποτελεσμα
εκλεισα 12 μηνες κ δεν το ξερω;Θεωρω οτι το ιδιο αποτελεσμα, ισως και καλυτερο, θα μπορουσες να το ειχες παρει ακομη και με τα μισα χρηματα
επαναλαμβανω εκλεισα 12 μηνες κ δεν το ξερω;ο κ. Αναστασακης αποδεικνυεται κατωτερος των περιστασεων
επαναλμβανω εκλεισα 12 μηνες κ δεν το ξερω; κ αλλιως να το παρω δλδ σαν εικονα, σαν φυτρωση στο 8μηνο ειμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλα.Αραγε, ειναι αυτο ενα αψογο αποτελεσμα που αξιζει πανω απο 6000 ευρω που πληρωσες;
Γεια σας, λογω φορτου εργασιας δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα μνμ σας. θα τα δω ομως μολις πεσει λιγακι η δουλεια.