Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φίλε Γιώργο, η "σκληρή δουλειά" αποδίδει καρπούς. Αν συνεχιστεί κιόλας η "σκληρή δουλειά" του Χρήστου και στην παρουσίαση του, τότε πιθανόν να ανταμειφθεί περεταίρω@aeratos28 @RastafAris αφηστε ρε το παιδι ησυχο....απο την μερα που μπηκε στο φορουμ δουλεψε σκληρα για να παρει την προσφορα του.....
Μα CVIAL, ο ίδιος ο νηματοθέτης δεν προκάλεσε με αυτά που είπε; Οπότε λογικό δεν είναι να απαντήσουν και τα μέλη; Δηλαδή αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει και να προκαλεί και όποιος του απαντάει τρώει ΜΠΑΝ; Το θεωρείς δίκαιο και δημοκρατικό αυτό, να μην μπορόυν να απαντήσουν τα μέλη στις προκλήσεις του νηματοθέτη;Μπαν παίρνουν αυτοί που έχουν ένα μπιτόνι βενζίνη στο χέρι και όχι όποιοι πουν κάτι. Ισχύει από τότε που το πόσταρα και πρός όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και για τον νηματοθέτη. Αν σε κάποιον χαριστηκα ήταν σε σένα, που αμέσως την παρακλησή μου να σταματήσουμε ξαναπόσταρες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπαν παίρνουν αυτοί που έχουν ένα μπιτόνι βενζίνη στο χέρι και όχι όποιοι πουν κάτι. Ισχύει από τότε που το πόσταρα και πρός όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και για τον νηματοθέτη. Αν σε κάποιον χαριστηκα ήταν σε σένα, που αμέσως την παρακλησή μου να σταματήσουμε ξαναπόσταρες.
Προφανώς η απαγόρευση είναι για όλα τα νήματα στο section Anastasakis και είναι σαφώς διατυπωμένο από την πρώτη στιγμή. Επίσης μόλις σου πόσταρα απόδειξη ότι δεν έκανα λάθος και σας είχα προειδοποιήσει ότι επίκειται αυστηρό μπαν. Πες καλύτερα ότι δεν την είδες καί άσε τις δικαιολογίες. Εδώ μιλάμε για συγκεκριμένα πράγματα. Ουδείς αλάνθαστος αλλά εδώ όμως δεν έκανα εγώ λάθος αλλά εσύ και είναι τόσο καραμπινάτο που απορώ γιατί δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Δεκτό ρε cvial..πες εδώ στο νηματοθετη λοιπόν να χαλαρώσει λίγο και να κόψει τα υφάκια τα περίεργα ακόμα δεν έγινε μέλος και έγινε φωτεινός παντογνώστης και προσπαθεί να ειρωνευτεί από εκεί που ιδέα δεν είχε έγινε επιστήμονας και μιλάει για λόγους εργαλεία για ΟΜΑΔΕΣ κτλ..επίσης στην προηγούμενη σελίδα πρόσβαλε τον Γιώργο και τον γιατρό λέγοντας να σου κάνω κονέ με λίγα λόγια μπας και πας σε καλό γιατρό..δεν νομίζω να πρόσβαλε ποτέ κανείς τον δικό του ότι δεν είναι καλός γιατρός..ότι δεν είναι Λορέντζο όπως θέλει να παρουσιάζεται λέμε..στα λέω τώρα που είμαστε εδώ για να ηρεμήσει λίγο το θέμα γτ αν ξεκινήσουμε τέτοια ανταλλαγη μνμ δεν θα σταματήσουμε ..επίσης να τα βάλουμε σε άλλο νήμα κάτω να μας πει γτ δεν είναι καλός όπως ισχυρίζεται και να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα για τον δικό του γιατρό..γτ έχω και εγώ αρκετά να ρωτήσω ..άλλο ένα θέμα...ρε Χρήστο ,ρε ατιμε είπες στην αρχή,ότι σε κάποια φάση σε πήρε ο ύπνος αλλά είδες να τριμαρουν τα κορίτσια τα grafts,τον γιατρό τον αναισθησιολογο κτλ..ποτε τα είδες μωρη τρέλα όλα αυτά?πριν σε πάρει ο ύπνος,κατά τη διάρκεια η μετά?η μήπως τα είχες γραμμένα μπροστά σου?περιμένω ένα νήμα να λυθούν απορίες λοιπόν..