Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επειδη δρομολογω και εγω μεταμοσχευση και λιωνω στα φορουμ του εξωτερικου μαζευοντας πληροφοριες αυτο το συμπερασμα εβγαλα για την συγκεκριμενη κλινικη.Αν και για να ειμαι ειλικρινης την απερριψα και δεν εχω διαβασει αλλα αρνητικα reviews.Στην Asmed δεν κινδυνεύεις από overhavesting όπως έγραψε ο sven, αλλά από χαμηλής ποιότητας αποτέλεσμα πλέον.
Κινείσαι μόνο Ευρώπη και Ελλάδα υπάρχουν επιλογές με πολύ μικρό ρίσκο πλέον.
Και η Κύπρος συμπεριλαμβάνεται.
Δυστυχως οπως τα λες.Τρομαξα οταν ειδα την δοτρια του παιδιου,με εσφιξε η ψυχη μου.Και απο οτι ισχυριζεται ο ιδιος δεν υπηρξε καμια ανταποκριση απο την κλινικη για το ζητημα αυτο,σαν να μην συνεβη ποτε..
Τη συγκεκριμένη κλινική γιατί την περιμένεις?Aυτη που μου κανει εντυπωση παντως ειναι η hairofinstanbul και περιμενω να δω πως θα εξελιχθει ο φιλος που εκανε εκει.Οπως και την δικια σου εννοειται.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υπάρχει ένα group στο Facebook, που το είχαν αναφέρει τα μέλη του φόρουμ που κάνουν παρoυσίαση την μεταμόσχευση τους από Hair of Istanbul και Elitehar, όπου σε αυτό το group διάφοροι κάνουν παρουσίαση την εξέλιξη των μεταμοσχεύσεων τους, κυρίως από τις κλινικές στην Τουρκία. Εκεί είχαν συνομιλήσει, κατά τα λεγόμενα τους με διάφορους που ήταν ικανοποιημένοι και είχαν πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα από τις συγκεκριμένες Τούρκικες κλινικές. Γενικά και εγώ έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα από HairofIstanbul. Και είναι αυτό εδώ:Επειδη δρομολογω και εγω μεταμοσχευση και λιωνω στα φορουμ του εξωτερικου μαζευοντας πληροφοριες αυτο το συμπερασμα εβγαλα για την συγκεκριμενη κλινικη.Αν και για να ειμαι ειλικρινης την απερριψα και δεν εχω διαβασει αλλα αρνητικα reviews.
Aυτη που μου κανει εντυπωση παντως ειναι η hairofinstanbul και περιμενω να δω πως θα εξελιχθει ο φιλος που εκανε εκει.Οπως και την δικια σου εννοειται.
Αν και το έχω ξανααναφέρει παραθέτω:
PEKINER
HLC
ASMED
Η σειρά αλλάζει ενδεχομένως στις 2 πρώτες θέσεις.
Τις δουλειές τις έχω παρακολουθήσει πολύ και είναι γνωστές στους περισσότερους.
Για Middle θα έλεγα είναι μια κατηγορία κάποιων γιατρών που φαίνονται έντιμοι αλλά μέχρι εκεί όπως ο Karadeniz.
Περαιτέρω δε θεωρώ ότι αξίζει να ασχοληθείς.
Vlafo λίγο άσχετο με το θέμα μας αλλά ο τυρκαλας που έκανες εσυ ξέρεις αν παίρνει και από στήθος ;; Και αν ναι θεωρείς από το στήθος οι τρίχες είναι κατάλληλες για crown ??Η πτώση της κλινικής είναι λυπηρή.
Και δυστυχώς έχω δει και πολλές μηδενικές φυτρώσεις.
Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής.Κρίμα.
Μόνο HLC και Pekiner βλέπω να υπάρχουν τίποτα παραπάνω.
Ειχε αναφερθει και στο παρελθον το συγκεκριμενο γκρουπ.Φανταζομαι εισαι μελος,μπορεις να μου πεις τον τροπο παρουσιασης των περιστατικων και των τελικων αποτελεσματων απο τους ασθενεις;Υπάρχει ένα group στο Facebook, που το είχαν αναφέρει τα μέλη του φόρουμ που κάνουν παρoυσίαση την μεταμόσχευση τους από Hair of Istanbul και Elitehar, όπου σε αυτό το group διάφοροι κάνουν παρουσίαση την εξέλιξη των μεταμοσχεύσεων τους, κυρίως από τις κλινικές στην Τουρκία. Εκεί είχαν συνομιλήσει, κατά τα λεγόμενα τους με διάφορους που ήταν ικανοποιημένοι και είχαν πάρει πολύ καλό αποτέλεσμα από τις συγκεκριμένες Τούρκικες κλινικές. Γενικά και εγώ έχω δει πολύ καλά αποτελέσματα από HairofIstanbul. Και είναι αυτό εδώ:
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
Νομίζω όχι αλλά οι τρίχες του στήθους δεν είναι ίδιες με του μαλλιού.Vlafo λίγο άσχετο με το θέμα μας αλλά ο τυρκαλας που έκανες εσυ ξέρεις αν παίρνει και από στήθος ;; Και αν ναι θεωρείς από το στήθος οι τρίχες είναι κατάλληλες για crown ??
The more είναι σχεδόν πάντα καλύτερα,άλλο αν δεν είναι εφικτό να συμβεί λόγω όλων των παραμέτρων που δεν είναι εύκολο να ευδοκιμήσουν."the more the better"
δεν τις πιστευει καθολου.... πολυ ταλαιπωρια για το τιποτα και ματωνεις και εσυ οικονομικα για μοσχευματα που ουτε τα μισα δεν θα επιβιωσουν και ειναι κ αντιαισθητικα..... σε αντιθεση με τα γενια που τα θεωρει εξαιρετικα... του ειχα πει και επεμενα αν θεωρει οτι πρεπει να παρει και απο αλλου στην περιπτωση μου να μην διστασει.....δεν αξιζει μου ειπε....Vlafo λίγο άσχετο με το θέμα μας αλλά ο τυρκαλας που έκανες εσυ ξέρεις αν παίρνει και από στήθος ;; Και αν ναι θεωρείς από το στήθος οι τρίχες είναι κατάλληλες για crown ??
Σε αυτή τη σελίδα στο Facebook γίνονται κανονικά οι παρουσιάσεις με μεγάλες φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες με πανοραμικές και πολλές φορές ανεβάζουν και βίντεο. Δηλαδή γίνονται όπως εδώ στο φόρουμ. Και ανεβάζουν και φωτογραφίες κανονικά τη δότρια. Δεν κρύβουν κάτι δηλαδή και πρόκειται για πραγματικούς ανθρώπους που έχουν προφίλ στο facebook. Γενικά έχουν μεγάλη απήχηση οι τουρκικες κλινικές στις ξένες χώρες από ότι βλέπω, ειδικά από Αγγλία. Και γι'αυτό το λόγο είναι και τόσες πολλές κλινικές. Απλά θέλει ψάξιμο να δεις πολλά αποτελέσματα απο την κλινική που θα επιλέξεις. Και στο ίνσταγκραμ που έχω δει για την hairofistanbul π.χ. ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες και βίντεο για καθε περιστατικό μαζί και με την δότρια.Ειχε αναφερθει και στο παρελθον το συγκεκριμενο γκρουπ.Φανταζομαι εισαι μελος,μπορεις να μου πεις τον τροπο παρουσιασης των περιστατικων και των τελικων αποτελεσματων απο τους ασθενεις;
Γινονται οι παρουσιασεις με τον ιδιο τροπο οπως εδω στο φορουμ με φωτογραφιες απο διαφορετικες ληψεις,πανοραμικες ,σωστου μεγεθους(δηλαδη οχι μικροσκοπικες που κανουν το αποτελεσμα να φαινεται καλο στον συγκεκριμενο ασθενη);Επισης εικονες απο δοτρια δειχνουν;Γιατι εχω ακουσει τις αποφευγουν..
Δεν αμφιβαλλω ουτε εκπλησσομαι απο την επιτυχημενη πορεια τετοιων κλινικων στα social media,εκει που ο καθενας αφελως θα πιστεψει οτι "the more the better" και θα καταπιει αμασητες τις υψηλες πυκνοτητες χωρις βεβαιως να γινεται γνωστο οτι αυτες για να επιτευχθουν στην τουρκια τις περισσοτερες φορες καινε τις δοτριες.Και αυτος ειναι και ενας λογος που στα τελικα αποτελεσματα παρουσιαζονται τα στοιχεια της φυτρωσης και της καλυψης(που ουτως η αλλως αναμενονται υψηλα λογω πολιτικης πολλων grafts) αλλα οχι η δοτρια.
Τελος,ο σημαντικοτερος παραγοντας που με ωθει να στρεφομαι κατα των τουρκικων κλινικων ειναι η παντελης ελλειψη μακροχρονιου πλανου.Ακομα και για πετυχημενα αποτελεσματα απο αισθητικης αποψης,ποσες φορες εχουν ληφθει υποψη σημαντικα κριτηρια οπως ηλικια,current norwood και μελλοντικο διαφαινομενο,donor supply;
Με λιγα λογια,ενας εικοσαρης που θα παρει wow αποτελεσμα απο τουρκικη κλινικη,στα social media προφανως θα εκθειαστει,δεν σημαινει ομως οτι αυτη ειναι και η σωστη στρατηγικη που πρεπει να ακολουθειται ουτε να θεωρειται η βελτιστη,γιατι δεν ειναι' Οταν οι στρατιες των 20-25δων,που γυρνανε απο τουρκια με μπετα hairline,γινουν 30,40,50,60 χρονων,εκει θα μπορεσουμε να κρινουμε το κατα ποσο ηταν πετυχημενη η στρατηγικη που ακολουθησαν στα 20 τους.Aλλα εκει θα εχουμε κλαματα.