Stratos
Well-Known Member
συμφωνώ με αυτό που λες για την τωρινή εικόνα του παιδιού και δεν έχω κανένα πάθος, ούτε έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιοΕδω μιλάμε φίλε Στράτο ότι ο φίλος που έκανε μεταμόσχευση βλέπουμε μια δότρια με μεγαλωμένο ήδη μαλλί και να του λείπουν τα μισά μαλλιά τις κεφαλής τους από την δότρια.
Αυτό το σύνδρομο του ότι ο καθένας μας που κάναμε μεταμόσχευση να έχουμε τόσο πάθος με τον γιατρό μας πρέπει να κοπεί.
Ίσως και εγώ να το έκανα παλαιότερα έπεσα στην παγίδα αυτήν αλλά τουλάχιστον το έκανα για μια κλινική που έχει δείξει σταθερότητα και αξιοπρέπεια.
Τώρα που συνεργάζομαι με την κλινική τόσο πάθος δεν το έχω γιατί μου το απαγορεύει κιόλας.
με την κλινική. σχολιάζουν μια δότρια τόσο νωρίς και όλα τα παραδείγματα που μου δείχνουν αφορούν δότριες με μεγαλύτερο μήκος μαλλιών και σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. ας περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη, και σε εμένα έλεγαν στους 6 μήνες ότι απέτυχε και φτωχό αποτέλεσμα και ότι γυαλίζει και ταλαιπωρημένη η λήπτρια κλπ. όλες οι κριτικές είναι καλές για ενημέρωση και γνώση των ενδιαφερόμενων αλλά να γίνονται με ίδια δεδομένα. στο παρόν περιστατικό το παιδί είχε κενά από πριν στη δότρια. θα μπορούσε να βάλει λιγότερα, να είχε αραιό αποτέλεσμα και καλύτερη δότρια και να περπατούσε με την όπισθεν να τον θαυμάζουν από πίσω?