Με αυτα τα χρήματα που έδωσε ο φίλος κ για το αποτέλεσμα που πήρε συν την ταλαιπωρία της επέμβασης πιστευω οτι δεν αξίζει το κόπο να μπει κανεις σε όλη αυτή τη διαδικασία κατ εμε παντα. Αν τωρα ο ίδιος αισθάνεται καλα κ ανεβασμένος τοτε μια χαρα. Παρεπιπτόντως ειναι ίδιο κεφάλι με ιδια μαλλιά κ στυλ ακριβώς , με αυτόν που παρουσίαζε το φατσαμπουκ στο Ε, κλώνος!
θέλω να ξεκαθαρίσω δυο τρία πραγματάκια..
Kαταρχήν το θέμα λεφτά δεν είναι τόσο απλό..η επέμβαση έγινε στην Aμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη..ένας ηλεκτρολόγος να έρθει να σου αλλάξει μια μπρίζα παίρνει 400$..τα 15.000 στην δουλειά μου τα κάνω σε 2.5 μήνες(δεν το αναφέρω αυτό για να το παίξω πλούσιος..απεναντίας δεν είσαι τίποτα εδώ με αυτά τα λεφτά..απλά το αναφέρω για να καταλάβεις το κόστος ζωής ποσο διαφορετικό είναι)..
Oταν ακούμε ένα ποσο για μια κλινική του εξωτερικού πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν απευθύνεται στην διεθνή αγορά αλλα πρώτα πρώτα στην εγχώρια και η τιμή βγαίνει με αυτή την λογική..άρα στην ερευνα αγοράς που έκανα με τα ίδια λεφτά θα μπορούσα να πάω στους χασάπηδες της Bosley όπως τους αποκαλούν αρκετά άτομα..με τα ίδια λεφτά όμως ψώνισα ας πούμε μια φίρμα..μπορώ να πω λοιπόν ότι έκανα μια καλή αγορά με βάση τιμή και εγχώριο ανταγωνισμό..
Aπό την αρχή είπα πλήρωσα χωρίς καμια έκπτωση! τα λεφτάκια μου ήταν και δεν θα διαφημίσω κανέναν γιατρό που είναι εκατομμυριούχος!
Eξάλλου μην κοροϊδευόμαστε είναι πολύ μακρινό και ακριβό ταξίδι για να δελεάσω πελάτες..
H δικη μου προσωπική άποψη λοιπόν είναι ότι η επέμβαση μου κρίθηκε απόλυτα επιτυχής και εξηγούμε..
H φυτρώσει ήταν σε πολύ πολύ μεγάλα επίπεδα που αυτό είναι το ένα κριτήριο επιτυχίας και όλα φαίνονται φυσιολογικά χωρίς παρατράγουδα..η ουλή αόρατη με οποιοδήποτε κούρεμα και αν έχω δοκιμάσει εκτος από ξύρισμα κεφαλιού που δεν είναι στα πλανα μου..
Δεν έχω πόνους και η μετεγχειρητικη πορεια πήγε άψογα..
Nα πω ακόμα μια φορα ότι δεν πήρα,περνώ και δεν θα πάρω κανένα απολύτως βοήθημα..και όταν λέμε τίποτα εννοούμε ούτε καν ένα σαμπουάν!
Eννοείτε ότι δεν περίμενα θαύματα..και ξέρω ότι χρειάζεται και άλλη επέμβαση για να υποστηρίξω το πρώτο αποτέλεσμα και να δέσει η δουλειά..αλλα εκεί που ήταν κρανίου τόπος τώρα χτενίζομε!
Oποτε συγγνώμη φιλε μου αλλα δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η άποψη σου ότι δεν αξίζει..θα παραθέσω κάποιες φωτογραφίες που θα είναι και τελευταίες που θα έχουνε και κάποια εξήγηση..θα πω και ένα τελευταίο..έχουν περάσει περίπου 2 χρονια από την επέμβαση μου..τότε δεν ήξερα τι να περιμένω..τώρα που ξέρω και βλέπω καθημερινά την διαφορα που έχω..και τα διπλα λεφτά να ήταν θα τα πλήρωνα με κλειστά ματια εφόσον έχω την δυνατότητα εννοείτε..