Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μου ανέφερε 10 φορές πόσο του άρεσε η ελαστικότητα του δέρματος μου..και μάλιστα μου το είπε και όταν με είδε μετά την εγχειρηση..δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να παίζει ρόλο σε πόνους μετά κτλ..η αλήθεια είναι όπως είπα άκουγα strip και έστριβα..τώρα μετά το χειρουργείο γελάω..καλά καλά δεν την αισθάνομαι ούτε με το χέρι..για ενόχληση ούτε κουβέντα..και δεν μιλάμε για τώρα..σχεδόν από τον 2 μήνα έχω ξεχάσει ότι εκεί μου έκοψαν δέρμα..Παίζει τεράστιο ρόλο η ελαστικότητα του δέρματος (scalp laxity) που πρεπει να λαμβάνεται σοβαρότατα υπόψη στον σχέδιασμο και την τοπολογία του strip για την αποφυγή τέτοιας ταλαιπωρίας μετεγχειρητικά, υποπτεύομαι οτι στην Ελλαδα, η για να μην είμαστε και απαξιωτικοι, σε μέτριους η κακούς γιατρούς αυτά ειναι "πολυτέλειες"...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
νομιζω οτι εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσμα και με φυσικοτητα!η χερλαιν σου μου αρεσει πολυ και θα μπορεις να υποστηριξεις το ολο συνολο και πιο πισω.Για strip μεθοδο νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες τομες που δεν ανιχνευονται.Φυσικα και το δερμα σου το υποστηριζει αυτο απ οτι φαινετε.
μου ανέφερε 10 φορές πόσο του άρεσε η ελαστικότητα του δέρματος μου..και μάλιστα μου το είπε και όταν με είδε μετά την εγχειρηση..δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να παίζει ρόλο σε πόνους μετά κτλ..η αλήθεια είναι όπως είπα άκουγα strip και έστριβα..τώρα μετά το χειρουργείο γελάω..καλά καλά δεν την αισθάνομαι ούτε με το χέρι..για ενόχληση ούτε κουβέντα..και δεν μιλάμε για τώρα..σχεδόν από τον 2 μήνα έχω ξεχάσει ότι εκεί μου έκοψαν δέρμα..
Γιορκι πηρες πισω τουλαχιστον 15χρονια!!!
τι σκοπευεις να κανεις πλεον?
Πυκνωση μπροστα η να δουλεψεις και τις πισω ζωνες?
Εγω θα προτείνω στον φιλο μας να δουλεψει το πισω μερος.δεν ξερω την ηλικια του αλλα αν ειναι μεγαλυτερος των 35 δεν νομιζω οτι χρειάζεται ιδιαιτερη πυκνωση μια χαρά φυσικοτητα εχει.Ας γεμισει και το πισω και να μην ξανασχοληθει με μμ.
Η πυκνότητα δεν ειναι μεγάλη αλλα το layering που κανει το μαλλί (βοηθάει και η υφή του και το χτένισμα) δίνουν άριστα αποτελέσματα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oσο καλος και να ειναι ο Γιατρος ή η τομη να μην φαινεται στις μεγαλες σκαλες... οταν θα τα ξυρισεις κοντα η γραμμουλα απο πισω δεν εξαφανιζεται και θα ειναι ορατη. Λογικο απο την στιγμη που σε εκεινο το σημειο εγινε χειρουργικη επεμβαση.
Αποψη μου οτι η strip επεμβαση ειναι ξεπερασμενη... δεν υπαρχει λογος να γινεται αφου καλοι Γιατροι στην FUE επιτυγχανουν αναλογα μεγαλα ποσοστα φυτρωσης.
Το αποτελεσμα σου ειναι πολυ καλο Γιορκι.
Τι ποσοστο φυτρωσης απο τα 3.500 πιστευεις οτι επιασες με Feller ?
ναι κάπως έτσι είναι τα πράγματα.. δεν θα έλεγα άριστα αποτελέσματα αλλά σίγουρα ικανοποιητικά