Δημητρης38
Active Member
John εισαι σιγουρος οτι η τιμη που πληρωσες εσυ, ειναι η ιδια για ολους ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λοιπον θα γινω λιγο Μικες τωρα και θα ρωτησω.(Σορρυ Μικε ΟΚ? κανεις πολλες φορες θεμα την τιμη γιαυτο)
Εκανα strip 3400 grafts και πληρωσα 6400 ευρω.
Ο φιλος μας yorkinfan εβαλε 3500 grafts και πληρωσε 11.800 ευρω.
Δηλαδη 5400 ευρω παραπανω απο εμενα.
Το αποτελεσμα του ισως να ειναι ιδιο και με το δικο μου η το δικο μου τελικα να ειναι και καλυτερο.
Εχουμε καιρο ακομη να το δουμε αυτο.
Εγω αυτη την στιγμη αν δωσω 5400 ευρω με strip δηλαδη τα παραπανω λεφτα που εδωσε ο φιλος μας θα εχω λυση σχεδον θελω να πιστευω οριστικα το προβλημα μου.
Οι γιατροι περνουν εκει (Καναδα,Βελγιο κτλ) περισσοτερα λεφτα λογο ανεβασμενων μισθων αλλα το αποτελεσμα ισως να ειναι το ιδιο και με της h*c ?
Σε ευχαριστω πολυ! Η αλήθεια ειναι οτι ο επαγγελματισμός θα κριθεί απο το αποτέλεσμα Αλλα μεχρι να παει κατι στραβά εχω θετική σκέψηΚαι καλή επιτυχία στον φίλο για να μην ξεχνιόμαστε, μεγάλο το πρόβλημα του αλλά αρκετά τα grafts για το πρώτο μισό (εννοείτε θα χρειαστεί άλλη μια για πλήρη κάλυψη και ένα fue μετά για refinements) και ωραία και η δουλειά!!! Φυσικά τρελό το ποσό σαν κόστος... αλλά αν βγούν όλα χαλάλι, που σίγουρα όλα τέλεια θα πάνε τόσο επαγγελματισμό!!!
Σε ευχαριστω πολυ. Πολλα τα λεφτά όντως..τωρα μένει να δούμε αν ισχύει οτι πληρώνεις παίρνεις...η τουλάχιστον δεν παίρνεις κατι λιγότερο...θα δείξει εδω θα είμαστε να κρίνουμε το αποτέλεσμα...Την Στριπ/τομη βλεπω την εφτασε μεχρι τον κροταφο ομως ε ?
Δειχνει καλη δουλεια... τα λεφτα ομως πολλα.... τα κενα θελω να πιστευω γινανε γιατι υπαρχουν μαμα τριχες μεσα... ο Γιατρος θα κριθει εκ του αποτελεσματος με την φυτρωση και την εικονα που θα υπαρξει !!!
Αυτος ειναι απο τους καλυτερους στον κοσμο ? Για να δουμε ....
Απο εμενα καλη επιτυχια φιλε, μακαρι να εχεις το αποτελεσμα που εσυ επιθυμεις !!!!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε μου καλα κανείς και λες για την τιμή...η αλήθεια ειναι οτι τα λεφτά ειναι πολλα!! Κακά τα ψέματα σχεδόν 15.000$ και αν κάποιος είχε και έξοδα να έρθει εδω και ξενοδοχεία το ποσο θα ηταν ακομα μεγαλύτερο...αξίζει;; Πραγματικά δεν μπορω να απαντήσω! Απλά μπορω να επισημάνω 2,3 πραγματάκια...Λοιπον θα γινω λιγο Μικες τωρα και θα ρωτησω.(Σορρυ Μικε ΟΚ? κανεις πολλες φορες θεμα την τιμη γιαυτο)
Εκανα strip 3400 grafts και πληρωσα 6400 ευρω.
Ο φιλος μας yorkinfan εβαλε 3500 grafts και πληρωσε 11.800 ευρω.
Δηλαδη 5400 ευρω παραπανω απο εμενα.
Το αποτελεσμα του ισως να ειναι ιδιο και με το δικο μου η το δικο μου τελικα να ειναι και καλυτερο.
Εχουμε καιρο ακομη να το δουμε αυτο.
Εγω αυτη την στιγμη αν δωσω 5400 ευρω με strip δηλαδη τα παραπανω λεφτα που εδωσε ο φιλος μας θα εχω λυση σχεδον θελω να πιστευω οριστικα το προβλημα μου.
Οι γιατροι περνουν εκει (Καναδα,Βελγιο κτλ) περισσοτερα λεφτα λογο ανεβασμενων μισθων αλλα το αποτελεσμα ισως να ειναι το ιδιο και με της h*c ?
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου να εισαι καλα.Καλή επιτυχία και από μένα Yorkifun, να σου πάνε όλα όπως επιθυμείς φιλε!
...
Αυτο που νομιζω εγω οτι οσο απεχει η ελλαδα απο κυπρο κ κυπρος απεχει πολυ λιγοτερο απο το εξωτερικο.
...
O Feller για παράδειγμα σε μια μεταμόσχευση έχει 9 βοηθούς. Ο Erdogan (που χρεώνει με ποσά ίδια με την Κύπρο) σου επιβάλει να φοράς ποδονάρια πριν καν μπεις στο κτήριο που στεγάζεται η κλινική...
Από εκεί και πέρα τι σύγκριση να κάνει κάποιος;
Για τα διαλύματα φύλαξης που χρησιμοποιεί ο καθένας;
Για το χρόνο που τα μοσχεύματα βρίσκονται έξω από το σώμα όταν έχεις 1 βοηθό ή στην καλύτερη 2;;;
Για βοηθούς που ακόμα και άρρωστοι με γρίπη βρίσκονται πάνω από το χειρουργημένο σου κεφάλι με χιλιάδες τρύπες ανοιχτές χωρίς μάσκα;;;
Για το ότι με 1 μόνο εργαλείο κόβουν μονότριχα - δίτριχα κτλ;;
Και πολλά άλλα που μόνο αν τα ζήσεις από κοντά ή το ψάξεις θα μάθεις...
Φίλε μου δεν κουραζεις καθόλου...πρέπει να λέγονται όλες οι απόψεις...Thanks για τις απαντησεις.
Δεν θελω να κουρασω αλλο.
Οντως dance αυτες οι τιμες ειναι απαγορευμενες για ελληνες και γιαυτο ψαχνουμε το ιδανικοτερο πακετο συνδιασμο αποτελεσματος αλλα και χρηματων.
Εχω ποτε δεν θα ειχα καταφερει να κανω σε τετοιους γιατρους.
Εδω ακομη και στην κυπρο που εκανα εχω αλλα 2 χρονια σχεδον για το δανειο να ξεπληρωσω.
Πηρα 5 χρονια δανειο.