gianniskritikos2
Active Member
καπα ποιο πολυ απευθηνομε σε εσενα γιατι σε ειχα ακουσει σε καποιον να αναφερεις για χνουδακια το αν εχει τοτε εχει αρχισει η υποχωρηση.... λοιπον εγω λουζομε που λες με το head&shoulders δεν ξερω τι παιζει βλεπω μια σταθεροτιτα αλλα και ενα περιεργο πραγμα το μαλλι μου ειχε αραιωση μονο στο κεντρο μπροστα σε αυτο το σημειο θημαμαι ηταν αραιο πλεων αυτο το σημειο ειναι γεματο με μικρες τριχες μεγεθους απο 1cm μεχρι και 4 το υπολυπο μαλλι ειναι 10 στα οποια οπως πιανω το μαλλι μου προς τα πισω αυτα πετανε μπρωστα και φενεται σαν να ειναι αραιο γιατι δημιουργηται χωριστρα...αμα ομως τα πιασω και τα βαλω προς τα πισω φενεται σαν να μην εχω κανενα θεμα αυτες οι τριχες χνουδια δεν ειναι εχουν καλο παχος οπως τις υπολυπες τριχες μου.....φοβαμαι γιατι παντα ειχα εκει μικρες τριχες και λεπτες αλλα και χοντρες φοβαμαι γιατι παει καιρος που στο σημειο εκεινο ειμαι γεματος μικρες τριχες...αλλα δεν μιαζουν αδυναμες.... λες να αρχισε επανεκφηση απο τον ψευδαργυρο οσο κουλο και να ακουγετε με σαμποοαν και τωρα να βγαινουν χοντρες και επιδει το μαλλι μου ειναι μακρη λογικο να εχω καιρο τωρα τετοια δυσαναλογια με το μακρος αυτων των μικρων? αμα κοψο το μαλλι στα 3 εκατοστα τοτε θα φενεται πιστευω μια χαρα σαν να μην εχω προβλημα αλλα ετσι ασπουμε αν θελω να πιασω κοτσιδα η να κανω χωριστρα στο κεντρο τα μακρια μαλλια στη χωριστρα πανε τα μισα στο πλαι τα αλλα μισα στο αλλο πλαι και αφτα πανε προς τα κατο με μανια ειναι σκληρα και ουτε με πυλο δεν αλαζουν κατευθηνση δηλαδει πανε πλαγιαστα προς τα κατο και κανουν κενο οποτε αντι να εχο μια χωριστρα μου δημιουργουν μια 3τη και τεταρτη στο σημειο αυτο και φενεται ασχημο το μαλλι μου εκει δεν ειναι αρκετα πυκνο ειναι λιγο ποιο αραιο αλλα οι τριχες ειναι χοντρες θα βγαλω φοτο να δεις αν σκεφτεται κανεις τι παιζει να μου απαντησει και αυτος παρακαλο..να αναφερω οτι ειχα σμηγματοροικη δερματιτιδα η οποια μηδενιστικε τελειος εδω και 2 μηνες δεν εχω ουτε ξεφλουδισματακι σημερα ειδα ξεφλουδισμα και απελπιστικα σε ενα βαθμο γιατι πιστευω ευθηνεται και αυτη σε μεγαλο μερος διοτι οσο την ειχα εβλεπα κατηφορα μολις εφηγε κατι λιγο εγινε οχι με σιγουρια και τωρα θα δω πως θα παει μακαρι να φιγει μην μου κανει παλι ζημιες
ρωταω αν ειναι υποχωριση οταν εχεις χοντρες και μικρες τριχες και οχι χνουδια... εχω ελαχιστα χνουδακια μεσα πολυ λιγα αλλα αυτες οι μικρες ειναι χοντρες μερικες ειναι αρκετα ποιο χοντρες απο αλλες στα πλαγια σπουμε..οποτε παιζει αυτες να ειναι αδυναμες?η υγια της τριχας παιζει να μην ειναι καλη και να ειναι χοντρη?
ρωταω αν ειναι υποχωριση οταν εχεις χοντρες και μικρες τριχες και οχι χνουδια... εχω ελαχιστα χνουδακια μεσα πολυ λιγα αλλα αυτες οι μικρες ειναι χοντρες μερικες ειναι αρκετα ποιο χοντρες απο αλλες στα πλαγια σπουμε..οποτε παιζει αυτες να ειναι αδυναμες?η υγια της τριχας παιζει να μην ειναι καλη και να ειναι χοντρη?