Ypoxorish i oxi?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

gianniskritikos2

Active Member
καπα ποιο πολυ απευθηνομε σε εσενα γιατι σε ειχα ακουσει σε καποιον να αναφερεις για χνουδακια το αν εχει τοτε εχει αρχισει η υποχωρηση.... λοιπον εγω λουζομε που λες με το head&shoulders δεν ξερω τι παιζει βλεπω μια σταθεροτιτα αλλα και ενα περιεργο πραγμα το μαλλι μου ειχε αραιωση μονο στο κεντρο μπροστα σε αυτο το σημειο θημαμαι ηταν αραιο πλεων αυτο το σημειο ειναι γεματο με μικρες τριχες μεγεθους απο 1cm μεχρι και 4 το υπολυπο μαλλι ειναι 10 στα οποια οπως πιανω το μαλλι μου προς τα πισω αυτα πετανε μπρωστα και φενεται σαν να ειναι αραιο γιατι δημιουργηται χωριστρα...αμα ομως τα πιασω και τα βαλω προς τα πισω φενεται σαν να μην εχω κανενα θεμα αυτες οι τριχες χνουδια δεν ειναι εχουν καλο παχος οπως τις υπολυπες τριχες μου.....φοβαμαι γιατι παντα ειχα εκει μικρες τριχες και λεπτες αλλα και χοντρες φοβαμαι γιατι παει καιρος που στο σημειο εκεινο ειμαι γεματος μικρες τριχες...αλλα δεν μιαζουν αδυναμες.... λες να αρχισε επανεκφηση απο τον ψευδαργυρο οσο κουλο και να ακουγετε με σαμποοαν και τωρα να βγαινουν χοντρες και επιδει το μαλλι μου ειναι μακρη λογικο να εχω καιρο τωρα τετοια δυσαναλογια με το μακρος αυτων των μικρων? αμα κοψο το μαλλι στα 3 εκατοστα τοτε θα φενεται πιστευω μια χαρα σαν να μην εχω προβλημα αλλα ετσι ασπουμε αν θελω να πιασω κοτσιδα η να κανω χωριστρα στο κεντρο τα μακρια μαλλια στη χωριστρα πανε τα μισα στο πλαι τα αλλα μισα στο αλλο πλαι και αφτα πανε προς τα κατο με μανια ειναι σκληρα και ουτε με πυλο δεν αλαζουν κατευθηνση δηλαδει πανε πλαγιαστα προς τα κατο και κανουν κενο οποτε αντι να εχο μια χωριστρα μου δημιουργουν μια 3τη και τεταρτη στο σημειο αυτο και φενεται ασχημο το μαλλι μου εκει δεν ειναι αρκετα πυκνο ειναι λιγο ποιο αραιο αλλα οι τριχες ειναι χοντρες θα βγαλω φοτο να δεις αν σκεφτεται κανεις τι παιζει να μου απαντησει και αυτος παρακαλο..να αναφερω οτι ειχα σμηγματοροικη δερματιτιδα η οποια μηδενιστικε τελειος εδω και 2 μηνες δεν εχω ουτε ξεφλουδισματακι σημερα ειδα ξεφλουδισμα και απελπιστικα σε ενα βαθμο γιατι πιστευω ευθηνεται και αυτη σε μεγαλο μερος διοτι οσο την ειχα εβλεπα κατηφορα μολις εφηγε κατι λιγο εγινε οχι με σιγουρια και τωρα θα δω πως θα παει μακαρι να φιγει μην μου κανει παλι ζημιες

ρωταω αν ειναι υποχωριση οταν εχεις χοντρες και μικρες τριχες και οχι χνουδια... εχω ελαχιστα χνουδακια μεσα πολυ λιγα αλλα αυτες οι μικρες ειναι χοντρες μερικες ειναι αρκετα ποιο χοντρες απο αλλες στα πλαγια σπουμε..οποτε παιζει αυτες να ειναι αδυναμες?η υγια της τριχας παιζει να μην ειναι καλη και να ειναι χοντρη?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απο την στιγμή που βλέπεις χνουδακια στους κροταφους σημαίνει ότι ηταν τρίχες οι οποίες έχουν αρχίσει να υποχωρούν.
Ξεκινά την λοσιόν που χρησιμοποιω.δοκιμαστικα μονο στους κροταφους.
Ο τοπικός zinc oxide βοηθάει πολυ στην ΣΔ.
Επίσης διάλεξα γλυκερινη για όχημα και οχι προπυλαινογλυκολη για όσους έχουν ΣΔ.
Θα δεις όγκο σε αυτά τα χνουδακια.
Φαντασου ότι είδα εγω που κοντευω δεκαετία που έχω αδειάσει εκεί

gianniskritikos2

Active Member
θα αρχισω το εχω ξεκαθαρησει αυτο... απλος επιδει βλεπο μια σταθεροτητα δεν βιαζομε... οι χοντρες τριχες και ας ειναι μικρες εχουν θεμα?? διοτι ειναι αρκετα χοντρες πιστευεις ειναι υγιες? θα βαλω και φοτο αβριο να τις δεις.. οσο για το οτι δεν βιαζομε δεν ενοω θα με παρουν και τα χρονια αργα η γρηγορα για μηνα το λεω μπας και το καθηστερισω μπας και αμα δεν εχω ΣΔ δω προκοπη οτι εφτεγε αυτη.... αμα δεν δω προκοπη στον μηνα εχω αρχισει το ειχα δει για την γλυκερινη που ρωτησε και ο wenz γιατι οχι προπυλ ... το παρακολουθο πολυ το θεμα ειπες και με την 8% δεν λαδονει καθολου ε?

ο λογος βασικα που δεν αρχιζω ειναι οτι φοβαμε και το σεντινκ εχω ακομα σχολη ...θα προτημουσα 1 μηνα που θα κρατησει αμα με αραιοση αρχικα να μην ειμαι και πολυ εξω....

αν και γιυτο σε ειχα ρωτηση για το αν θα κανει σεντινκ διοτι δεν λειτουργει με την τελογενη φαση που κανει η μινοχ και το προκαλει το σεντινκ
ετσι πεζει με ζινκ να μην υπαρχει τετοιο θεμα διοτι απλος βοηθαει τα μαλλια και ειναι και μπλοκερ αρα γιατι να πεσει η τριχα σε τελογενες φαση αρα σε σεντινκ?...

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρωταω αν ειναι υποχωριση οταν εχεις χοντρες και μικρες τριχες και οχι χνουδια... εχω ελαχιστα χνουδακια μεσα πολυ λιγα αλλα αυτες οι μικρες ειναι χοντρες μερικες ειναι αρκετα ποιο χοντρες απο αλλες στα πλαγια σπουμε..οποτε παιζει αυτες να ειναι αδυναμες?η υγια της τριχας παιζει να μην ειναι καλη και να ειναι χοντρη?

Ακόμα και αυτά τα ελάχιστα χνουδακια ειναι ένδειξη ότι κάτι εχει αρχίσει.
Ενας που δεν εχει καθόλου ΑΑ όλες οι τρίχες στο κεφάλι έχουν το ίδιο πάχος,εννοω πλάγια,πίσω,πάνω

gianniskritikos2

Active Member
σε ευχαριστω που μου απαντας παντα σε οτι απορια εχω:)

για της μικρες το καταλαβα... για τις χοντρες εχω την απορια διοτι ειναι αρκετες ειναι μικροτερες απο τις ελλες με διαφορα ασπουμε 10 εκατοστα οι αλλες και αφτες ειναι μια τουφα εκει σοβαρα τουφα! η οποια ειναι 3-4 εκατοστα και καποιες λιγες οι οποιες ειναι 1-2 εκατοστα.... αυτες ειναι αδυναμες το παχος τους μη σου πω ειναι παχυτερο απο της υπολυπες πραγματικα αλλα ειναι μια τουφα οι οποιες ειναι μικρες σαν να εχω κοψει με το ψαλιδι μια τουφα.... γιαυτο ρωταω ειναι περιεργο..... αν αυτες ειναι δυνατον να ειναι αδυναμες η ποιο λογικο ειναι να βλεπω επανεκφηση ητε κοβοντας την ΣΔ ητε με τον ζινκ ητε και με τα 2.... οποτε πηρανε μπρος τωρα... ασπουμε αν ηταν χνουδια και τωρα χοντριναν και περνουν μπρος... τι ειναι ποιο λογικο να ειναι αδυναμες και να χανουν σιγα σιγα η να πηρανε μπρος?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
θα αρχισω το εχω ξεκαθαρησει αυτο... απλος επιδει βλεπο μια σταθεροτητα δεν βιαζομε... οι χοντρες τριχες και ας ειναι μικρες εχουν θεμα?? διοτι ειναι αρκετα χοντρες πιστευεις ειναι υγιες? θα βαλω και φοτο αβριο να τις δεις.. οσο για το οτι δεν βιαζομε δεν ενοω θα με παρουν και τα χρονια αργα η γρηγορα για μηνα το λεω μπας και το καθηστερισω μπας και αμα δεν εχω ΣΔ δω προκοπη οτι εφτεγε αυτη.... αμα δεν δω προκοπη στον μηνα εχω αρχισει το ειχα δει για την γλυκερινη που ρωτησε και ο wenz γιατι οχι προπυλ ... το παρακολουθο πολυ το θεμα ειπες και με την 8% δεν λαδονει καθολου ε?

ο λογος βασικα που δεν αρχιζω ειναι οτι φοβαμε και το σεντινκ εχω ακομα σχολη ...θα προτημουσα 1 μηνα που θα κρατησει αμα με αραιοση αρχικα να μην ειμαι και πολυ εξω....

αν και γιυτο σε ειχα ρωτηση για το αν θα κανει σεντινκ διοτι δεν λειτουργει με την τελογενη φαση που κανει η μινοχ και το προκαλει το σεντινκ
ετσι πεζει με ζινκ να μην υπαρχει τετοιο θεμα διοτι απλος βοηθαει τα μαλλια και ειναι και μπλοκερ αρα γιατι να πεσει η τριχα σε τελογενες φαση αρα σε σεντινκ?...

Αν το πακέτο συνοδεύεται με τριχοπτωση εννοω τις χοντρές τρίχες τότε αργά η γρήγορα θα υποχωρήσουν και αυτές.
Η 8% δεν λαδωνει.
Το shed μην το φοβάσαι.
Εγω χανω τα καλοκαίρια 200 τρίχες την ημέρα και πλέον το λέω και φυσιολογικό

gianniskritikos2

Active Member
σωστος αρα αμα βλεπω να πεφτουν αυτες σημαινει οτι εχουν θεμα.... απλα γενικα χανο απο ολο το κεφαλι και απο τα πλαγια μεγεθως και 2 εκατοστα θα εστιασο πριν κανο μπανιο να βρεχο το χερι μου και να τα χαιδεβω προς ταπισω οστε να μου μενουν οι μπροστινες τριχες στο χερι να βλεπω το μεγεθος..

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
για της μικρες το καταλαβα... για τις χοντρες εχω την απορια διοτι ειναι αρκετες ειναι μικροτερες απο τις ελλες με διαφορα ασπουμε 10 εκατοστα οι αλλες και αφτες ειναι μια τουφα εκει σοβαρα τουφα! η οποια ειναι 3-4 εκατοστα και καποιες λιγες οι οποιες ειναι 1-2 εκατοστα.... αυτες ειναι αδυναμες το παχος τους μη σου πω ειναι παχυτερο απο της υπολυπες πραγματικα αλλα ειναι μια τουφα οι οποιες ειναι μικρες σαν να εχω κοψει με το ψαλιδι μια τουφα.... γιαυτο ρωταω ειναι περιεργο..... αν αυτες ειναι δυνατον να ειναι αδυναμες η ποιο λογικο ειναι να βλεπω επανεκφηση ητε κοβοντας την ΣΔ ητε με τον ζινκ ητε και με τα 2.... οποτε πηρανε μπρος τωρα... ασπουμε αν ηταν χνουδια και τωρα χοντριναν και περνουν μπρος... τι ειναι ποιο λογικο να ειναι αδυναμες και να χανουν σιγα σιγα η να πηρανε μπρος?

Αν ειναι μονο ΣΔ μπορεί να καταπολεμηθεί με σαμπουαν.
Αν ειναι και ΑΑ μαζί θα χρειαστει η λοσιόν.
Βάλε φωτο

gianniskritikos2

Active Member
θα βαλω αυριο διοτι πρεπει να παω να παρω τον φορτιστη απο μεσα που κημουντε... για να τον συνδεσο με το κινητο στο οποιο πρεπει να βγαλω φοτογραφιες καλες να φενονται οι μικρες... οποτε θα τις τραβηξω προι και θα τις ανεβασω

κοιμουντε* ολα λαθος αυτη η δυσλεξια τις 70% απο οσες γραφο λαθος τις ξερω αλλα τις γραφο λαθος λογο δυσλεξιας

gianniskritikos2

Active Member
Φοτο πριν 3σιμιση μηνες [attachment=4569][attachment=4570][attachment=4571] μην μου παντησει κανεις ακομα εχω να ανεβασω 20 νεες φοτο και θα παρει ωρα

Αυτες και οι υπολυπες που θα μπουνε ειναι τωρινες μερικες ειναι μεχρι και μιαμιση βδομαδα πριν αρα ειναι καινουριες... [attachment=4572][attachment=4573][attachment=4574][attachment=4575]

[attachment=4576][attachment=4577][attachment=4578][attachment=4579]

[attachment=4580][attachment=4581][attachment=4582][attachment=4583]

[attachment=4584][attachment=4585][attachment=4586][attachment=4587]

Συνημμένα

• IMG_2060.JPG
    IMG_2060.JPG
    552.5 KB · Προβολές: 158
  • IMG_2059.JPG
    IMG_2059.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 135
  • IMG_2068.JPG
    IMG_2068.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 115
  • IMG_2380.PNG
    IMG_2380.PNG
    260.4 KB · Προβολές: 98
  • IMG_2377.JPG
    IMG_2377.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 91
  • IMG_2375.JPG
    IMG_2375.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 13
  • IMG_2373.JPG
    IMG_2373.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 14
  • IMG_2372.JPG
    IMG_2372.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 15
  • IMG_2371.JPG
    IMG_2371.JPG
    1.4 MB · Προβολές: 20
  • IMG_2370.JPG
    IMG_2370.JPG
    918.4 KB · Προβολές: 23
  • IMG_2369.JPG
    IMG_2369.JPG
    1 MB · Προβολές: 17
  • IMG_2368.JPG
    IMG_2368.JPG
    1 MB · Προβολές: 20
  • IMG_2367.JPG
    IMG_2367.JPG
    981.7 KB · Προβολές: 18
  • IMG_2365.JPG
    IMG_2365.JPG
    907.8 KB · Προβολές: 17
  • IMG_2364.JPG
    IMG_2364.JPG
    1.3 MB · Προβολές: 16
  • IMG_2343.JPG
    IMG_2343.JPG
    935.4 KB · Προβολές: 15
  • IMG_2340.PNG
    IMG_2340.PNG
    216.4 KB · Προβολές: 22
  • IMG_2329.JPG
    IMG_2329.JPG
    962 KB · Προβολές: 23
  • IMG_2328.JPG
    IMG_2328.JPG
    1 MB · Προβολές: 15

baldy

Member
δεν βλεπω να εχει αλλαξει τιποτα?? το μαλλι σου μια χαρα φαινεται,ουτε αραιωση στο κεντρο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
[attachment=4588][attachment=4589][attachment=4590][attachment=4591]

Συνημμένα

• IMG_2270.JPG
    IMG_2270.JPG
    1,006.4 KB · Προβολές: 93
  • IMG_2230.JPG
    IMG_2230.JPG
    1 MB · Προβολές: 80
  • IMG_2309.JPG
    IMG_2309.JPG
    1,003.9 KB · Προβολές: 71
  • IMG_2311.JPG
    IMG_2311.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 61

gianniskritikos2

Active Member
το μαλλι φενεται μια χαρα γιατι πεφτουν οι μικρες και η αραιωση δεν ειναι μεγαλη γιαφτο και δεν εχω αρχισει θεραπιες διοτι τα πραγματα με εμενα ειναι περιεργα... λογο της ΣΔ ισως εφτεγε αυτη αμα δεις φοτο μου προ 3 μηνες που ειχα ανεβασει σε αλλο θεμα μαλακια μου πουα νηξα νεο επρεπε να τις στιλο ολες εκει... θα δεις οτι ειχα θεμα αραιοσης στο κεντρο και τωρα εχο αλλα ειναι γεματο μικρες οι οποιες αμα τις βαλο στην κατευθηνση του υπολυπου μαλλιου φενομε σαν να μην εχο προβλημα

τωρα βλεπει κανεις σε σχεση με πριν να πυκνωσα? εγω λιγο πολυ αυτο πιστευω ... αρα παιζει να ειναι ΑΑ και να μου εκανε τετοια δουλεια το καθημερινο λουσιμο με ζινκ?? ειναι δυνατον η παιζει να τα χασα απο ΣΔ....?ΑΑ 4 μηνο και να γινει αυτο αμα δεν δουλευε ο ζινκ δεν παιζει...

Αυτη η φοτο ειναι προ 3 μηνες αν την δει καποιος καλα μπορει το προβλημα να μην ειναι μεγαλο αλλα εχω προβλημα δεν ειναι φυσιολογικη η πυκνωτητα στο κεντρο εχει κενα...[attachment=4592]

Συνημμένα

• IMG_2210.JPG
    IMG_2210.JPG
    996.3 KB · Προβολές: 61

baldy

Member
λοιπον το κεντρο δεν φανεται αραιωμενο ειναι μακρυ το μαλλι σου και κανει χωριστρα.Αν πιστευω οτι θα αραιωσεις ναι το πιστευω αλλα απλως διαισθητικα. ενας φυσιολογικος ανθρωπος χωρις την υποψια για καραφλα ουτε που θα σκεφτοτανε κοιτα εχω προβλημα.Και ειλικρινα δεν εχεις!Προς το παρον τουλαχιστον.Το πιο ευκολο που μπορεις να κανεις ειναι να πας σε δερματολογο καλο να σου πει.Εγω νομιζω οτι ειναι καπως νωρις να μπεις στο λουκι παω για καραφλα.

gianniskritikos2

Active Member
ειναι σαν να μην εχω hairline ειναι σαν διελημενη δεν ειναι γραμη η hairline μου σε αυτη τη φοτο

δες την φοτο baldy και την πρωτη που ανεβασα δεν ειμουν χειροτερα η ειναι η ιδεα μου? κοιτατην προσεκτηκα

αμα ειμουν τοτε κατι παιζει

baldy

Member
καταλαβαινω τι εννοεις,μην το λεπτολογεις και πολυ εννοεις το μπροστα μερος του κεντρου?

παντως διαφορα δεν υπαρχει καμια με τις παλιες

ιδιαιτερο χνουδι δεν βλεπω?δεν ξερω αν υπαρχει καν,εχεις λεπτη τριχα και μακρυ μαλλι

gianniskritikos2

Active Member
[attachment=4593][attachment=4594] σορρυ αλλα μονο εγω βλεπω την διαφορα?? στην μια εγω στην παλια βλεποω διαφορετικη πυκνωτιτα μαλλιου στο πανο μερος δηλαδει αλλιος στο κεντρο και αλλιος δεξια αλλιος αριστερα βλεπο να μην σχηματιζεται καλα η hairline ενω στην κενουρια βλεπω ιδια πυκνωτιτα στο πανω μερος.. μονο εγω βλεπω διαφορα?

γιατι μου βγηκε τοσο μικρη η αλλh :S

[attachment=4595] και αυτη καινουρια ειναι το μαλλι ειναι ισα πυκνο φενομενικα σε αυτη τη φοτο στην παλια δεν ειναι ετσι βλεπω εγω

Συνημμένα

• IMG_2210.JPG
    IMG_2210.JPG
    996.3 KB · Προβολές: 26
  • IMG_2329.JPG
    IMG_2329.JPG
    2.9 KB · Προβολές: 24
  • IMG_2274.JPG
    IMG_2274.JPG
    932.4 KB · Προβολές: 19

baldy

Member
η φωτο ειναι απο διαφορετικη γωνια και με διαφορετικο ζουμ.Μην τρελενσται με τις φωτο,το ξαναλεω παρα ειναι παραπλανητικες,δεν μπορεις να λεπτολογεις απο μια φωτο

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα