Ypoxorish i oxi?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
μπηκα εδω γιατι ειχα στο κεντρο την αραιοση ακομα την εχω αλλα νομιζω σε μικροτερο βαθμο το οτι ειχα αραιο μαλλι το εχω παρατηρησει για να ειμαι ηλικρινης ακριβως προ 2μιση χρονια ακριβως το μαλλι μου το κοψα κοντα και σε φως φενοτανε μεσα και ενοιθα αβολα γιατι θημαμε ενας καθηγητης μου με κοιταζε επιμονα στο κεφαλι οποτε μου εμεινε εκεινη η σκηνη εχω αραιο μαλλι απο 2μιση χρονια τουλαχιστον...παλια ηλικιας 12 χρονων νομιζω απο οτι βλεπω σε φοτογραφιες ειχα πυκνο μαλλι τωρα δεν ξερω πως ηταν αν το ψαχουλευα αλλα μοιαζει αρκετα πυκνο στις φοτο

οποτε καπα αφου μαλλον ειμαι στην αρχη τοτε καλο θα ηταν να αρχισω ακομα και προλυπτικα ζινκ? ετσι ισως τα κρατησω? το λεω προολιπτικα διοτι δεν ειναι 100% οτι εχω ΑΑ αλλα μαλλον εχω οποτε αφου ο ζινκ δεν εχει παρενεργειες δεν ειναι σαν την μινοχ εφορου ζωης ...οποτε καλο κανει κακο δεν κανει ετσι λοιπον σωστα σκεφτομε?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
οποτε καπα αφου μαλλον ειμαι στην αρχη τοτε καλο θα ηταν να αρχισω ακομα και προλυπτικα ζινκ? ετσι ισως τα κρατησω? το λεω προολιπτικα διοτι δεν ειναι 100% οτι εχω ΑΑ αλλα μαλλον εχω οποτε αφου ο ζινκ δεν εχει παρενεργειες δεν ειναι σαν την μινοχ εφορου ζωης ...οποτε καλο κανει κακο δεν κανει ετσι λοιπον σωστα σκεφτομε?

Δοκιμα σε την,αν δεις διαφορα στο μαλλι ειναι και ΑΑ.
Αν ποτέ αποφασίσεις για μινοξιδιλη μακριά απο προπυλαινογλυκολη

baldy

Member
kapa είπε:
gianniskritikos2 είπε:

Δοκιμα σε την,αν δεις διαφορα στο μαλλι ειναι και ΑΑ.
Αν ποτέ αποφασίσεις για μινοξιδιλη μακριά απο προπυλαινογλυκολη

τι ειναι η προπυλαινογλυκολη? εχει καμια σχεση με την μινοξιδιλη?

kapa

Μέλος του προσωπικού
baldy είπε:
τι ειναι η προπυλαινογλυκολη? εχει καμια σχεση με την μινοξιδιλη?

Η προπυλαινογλυκολη ειναι ένα οξυ,οι πιο πολλές μινοξ έχουν μεσα για απορρόφηση.
Εγω που δεν έχω ΣΔ οταν ξεκινάω μια μινοξιδιλη με προπυλαινογλυκολη έχω φαγούρα τον πρώτο μήνα απο αυτήν την ουσία.
Τη πρώτη φορα που την χρησιμοποίησα μου είχε κάνει και ερεθισμους.
Υπάρχουν και μινοξ με γλυκερινη αντί προπυλαινογλυκολη,ειναι εντελώς ουδέτερες στο δέρμα.
Κάποιος που εχει ΣΔ αναγκαστικά θα στραφεί σε γλυκερινη επειδη η ίδια η προπυλαινογλυκολη επιδεινώνει το πρόβλημα

gianniskritikos2

Active Member
το εχω στα υποψην μου καπα ηταν το προτο πραγμα που εμαθα εδω μεσα θημαμε που σε ειχα ρωτηση κιολας για μινοχ χωρις προπ και μου προτινες μια με γλυκερινη οτι βαλω στο κεφαλι μου το προτο που θα κοιταω θα ειναι αυτο μακρια απο προπ

ασπουμε το καπιλογκαιν εχει μεσα ...οποτε δεν το εχω στο μυαλο μου να το χρισιμοποιησω

gianniskritikos2

Active Member
καπα η οποιος διποτε εχει γνωσεις περι αιματοσης τριχωτου σκεφτομε να ξεκινισω το derma roller μου προτεινες καπα 0.75 λογο του οτι εχω μακρυ μαλλι σωστη η σκεψη... αμα δεν ματοσω δουλια δεν βλεπω? σκευτομε να παρω δερμα ρολλερ0.5 και επιδει εχω μακρι μαλλι θα κανει πολυ μικρα ερεθισματα μονο και μονο σαν βαρι μασαζ αλλα πολυ μικρη επουλωση ετσι ωστε να καταφερω καλυτερη αιματωση και κυκλωφορια αιματος πιστευεις ετσι θα δω καποιο αποτελεσμα? εστω για διατηρηση? ετσι μαλλον δεν θα δω κανα τρελο σεντινκ που λεγαμε και με τρομαξες... λογικα κατι κανει και ετσι μετα το λουσιμο να το περναω 3 φορες σε καθε σημειο καθε μερα ετσι λογικα επιδει δεν θα μπαινει πολυ βαθια λογο μαλλιου μπορει να μην χριαζεται και επουλοτικες λοσιον γιατι εχω χασει την μπαλα μαζι τους... σκεφτομε αυτην την λυση μιας και το προβλημα ειναι μονο μπροστα αμα με την αιματοση καταφερω να κρατησω ολλα τα μαλλια σοτ κεφαλι μου οπως ειναι δηλαδει ολο το πανω μερος του κεφαλιου συντηριτικα με το ρολλερ καθημερινης χρισης για συντηρηση γιατι δεν θελω ρεκρουθ στο κεφαλι ολο μονο ελαχιστα μπροστα και το να παρω ρολλερ με 0.75 και να κανω πληγες σε ολο το κεφαλι και να δω κανα σεντινκ τρελο ενω δεν το εχω αναγκι γιατι το εχω μονο μπροστα ειναι κριμα ετσι σκεφτομε το 0.5.... πιστευεις θα κανει κατι ετσι σκετο μονο του καθημερινης χρισης? η απλα λογο μαλλιου θα με γαργαλαει απλα και θα ειπαεχει 0νικη επουλωση και 0κη κυκλωφορια αιματος σε σχεση με πριν?

ουσιαστικα θα το χρισημοποιο σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου μου προολυπτηκα αυτο θελω να πω το να παρω ο.75 και να βαζω σε υγιες σημεια ποιος ο λογος να το τραυματιζω συνεχια με το 0.5 αν κανει καλη αιματοση και καποια μικρη επουλοση λογικα θα κανει δουλεια αυτο σκεφτομε απλα δεν ξερω ποσο σημαντικη ειναι η κυκλωφορια αιματος στην αα γιαυτο ρωταω αν ηξερα τοτε θα ρωταγα μονο αν μπορω με το δερμα ρολλερ να επιτιχο με 0.5 καλυτερη αιματοση μονο αυτο μιας και εχω μακρι μαλλι

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα