Ypoxorish i oxi?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

baldy

Member
εχω τραβηξει φωτο μια διαφορα μια εβδομαδας και μεγαλη προσοχη και ηταν λες και ειχα αραιωσει,ακομα και το πως τραβας το μαλλι προς τα πισω μετραει,η δευτερη καλλιστα θα μπορουσε να τραβηχτει και πριν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
ενα δικιο το εχεις απο τις φοτο δεν βγαινει εφκολα νοημα αλλα και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν πυκωσα απο την κατασταση μου μιας και κοιτιεμε καθε μερα στον καιρθρεφτη και προσεχω την καθε λεπτομερια

baldy

Member
το ξερω δεν ειναι καλο αυτο να το ξερεις.Σε μια μερα δεν προκειται να δεις διαφορα,ειμαι σιγουρος και εσυ θα λες την μια μερα κοιτα δεν ειναι τοσο ασχημα σημερα και την αλλη να λες κοιτα ειναι εμφανες.Αστο δεν βγαινει τιποτα,ακομα και το διαστημα που περασε απο τοτε που τραβηξες τις φωτο δεν ειναι πολυ μεγαλο,παντως στη θεση σου δεν θα ανησυχουσα τοσο για την υπαρχπυσα κατασταση οσο για την μελλοντικη.Πιστευω οι περισσοτεροι στη θεση δεν θα δινα καν σημασια,οχι ακομη που ξερεις μπορει να εξελιχθει και πολυ αργα και αδικα να παιδευεσαι με θεραπειες και μαλακιες.Αν δεν εχουν και οι συγγενεις σου προβλημ τοτε δεν θα ανυσηχουσα και τοσο πως ειναι οι συγγενεις σου εννος μπαμπας παπουδες,θειοι

baldy

Member
δεν ξερω εχετε την ιδια τριχα? στις περισσοτερες φορες παιρνουμε απο την μερια της μαμμας παρα του μπαμπα.Ξερω παρα μα παρα πολλες περιπτωσεις ανδρω που οι πατερες στους ηταν καραφλες και αυτοι ηταν τιγκα με μαλλι.Πχ Σακης Ρουβας David beckam,paul mccartney,τι να σου λεω τωρα.Και απο την αλλη παρα πολλους που ηταν τιγκα με μαλλι και οι γιοι τους καραφλιαζαν πχ ο πατερας μου ειναι λιγοτερο απο μενα και σχεδον μισο αιωνα μεγαλυτερος.Παρα πολλες περιπτωσεις!Οποτε για κοιτα την πλευρα της μητερας σου

gianniskritikos2

Active Member
ο πατερας μου εχει μαυρο μαλλι η μανα μου μαυρο ο θιος μου ομως που ειναι αδελφος του πατερα μου εχει ιδιο χρομα μαλλι με εμενα και ειναι 55 και ειναι πυκνο φουλ 0αραιοση δεν τονα κουμπαει ΑΑ

η μανα μου εχει σχεδον ιδια hairline παρομια ιδια τριχα σε παχος ιδια σε σγουροτιτα απλα ειναι μαυρη ο πατερας της καραφλιασε μετα στα 38 αρχισε να καραφλιαζει ειχε πολυ χαμιλη hairline καμια σχεση με την δικη μου η μανα της μανας μου ειχε μεγαλο κουτελο οπως εγω ιδια τριχα αλλα μαυρη δλδ σαν την μανα μου και ο πατερας της ειχε μαλλι μεχρι που πεθανε

gianniskritikos2

Active Member
καπα εσυ πως τα βλεπεις τα πραγματα? και wenz? καπα οι μικρες τριχες που λεω φενονται σε καποιες αλλα δεν ειναι ολλες ειναι κιαλες αλλα δεν ειμουν φρεσκολουσμενος

vag25

Well-Known Member
Εγω βλεπω διαφορα παντως προς το καλυτερο.
Εχεις παρει πολλες φωτογραφιες και για πριν και για μετα.Οποτε αυτο που λεει ο baldy περι φωτογραφιων που ξεγελουν δεν υπαρχει.
Δεν γινεται τυχαια να δειχνουν ολες οι πριν χειροτερη κατασταση και ολες οι μετα καλυτερη.Απλα δεν γινεται.

Ειναι εντυπωσιακο που το εχεις πετυχει αυτο με σαμπουαν.Σε ειχα ρωτησει πιο απο τα H&S χρησιμοποιεις αλλα δεν μου ειχες απαντησει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
φιλε γιαννη κοιταζα με λετομερεια αλλα δεν εχεις διαφορα ως προς ηαιρλινε και κροταφους.. και εξηγω οι τιριχες που επεφταν μπορστα στο κεντρο μακρυνα τιςκολυσες με νερο τις κραταγες διαφορετικα και νομιζεις οτι γεμισες και αλλες τριχες πραγμα που δεν εγινε,σιγουρος δεν ειμαι αν πιο πισω απο το κεντρο τις hairline που ειχες κατι μικρο κενακια,αν καλυφθηκαν,αν ειναι φυσιολογικα..μπορει να ησουν ετσι ανεκαθεν.. μπορει να ειχες απλα μια τελογενη φαση πολλων τριχων για καποιο λογο και τωρα να ξαναβγηκαν αρα να γεμισες φυσιολογικα και νανομιζεις οτι εγινε απο το σαμπουαν ολα εχουνλογικη εξηγηση.. για να σιγουρευτεις (δεν θα σου αρεσει) πρεπει να τακοψεις κοντα ετσι βλεπεις το κεφαλι απο πανω τα κενα του ευκολα και που γεμισε ... και θα οδηγηθεις σε συμπερασμα εντος 6μνηου αλλα δεν θες να τα κοβεις κοντα 6μηνες οποτε προσπαθησε να παρατηρεις καλα στον καθρεφτη το κεφαλι σου ,να θυμασαι τα κενα σου..αυτο για να επιτευχθει θελει καθεμερα κοιταγμα,αλλιως ξεχνας πως ησουν...αν εδινα ενα λογω πτωσης μαλλιων για εσενα θα ελεγα ΣΔ... πολυ πιθανον αυτην την αισθηση εχω,αυτο δεν σημαινει οτι εχω δικιο..ομως

baldy

Member
vag25 είπε:
Εγω βλεπω διαφορα παντως προς το καλυτερο.
Εχεις παρει πολλες φωτογραφιες και για πριν και για μετα.Οποτε αυτο που λεει ο baldy περι φωτογραφιων που ξεγελουν δεν υπαρχει.
Δεν γινεται τυχαια να δειχνουν ολες οι πριν χειροτερη κατασταση και ολες οι μετα καλυτερη.Απλα δεν γινεται.

Ειναι εντυπωσιακο που το εχεις πετυχει αυτο με σαμπουαν.Σε ειχα ρωτησει πιο απο τα H&S χρησιμοποιεις αλλα δεν μου ειχες απαντησει.

που την ειδες την διαφορα και εμφανη μαλιστα??? καλα του τα ειπα εκτος οτι οι φωτο δεν δειχνουν διαφορα,μην τρελενομαστε και ψαχνουμε ψιλλο στα αχυρα.

gianniskritikos2

Active Member
wenz μπορει να ειναι και αυτο που λες οντως η διαφορα και να ειναι ειναι μικρη δυσκολα αντιληπτη απο τριτους.... εγω συγκεκριμενα νομιζω εχω πυκνωσει λιγο... αλλα και να μην πυκνωσα αν ειχα ΑΑ δεν θα πρεπε να υποχωρισω στο 4 μηνο εστω και λιγο? ο καπα ειπε οτι μπορει να σταθεροποιηθει μεχρι και για 1 χρονο τι να πω δεν ξερω μακαρι να ηταν απο την ΣΔ

ποσο κοντα μιλας 2-4 εκατοστα? η ποιο κοντα? καινα εχω 3 τα 2 πολυ μικρα και το ενα μεγαλυτερο εκει δεν εχει καν μαλλι ειναι σαν γυροιδει το ενα το εχω εδω και 3 χρονια ιδιο τα αλλα δεν τα ειχα προσεξει αν τα ειχα ειναι ποιο μικρα αλλα τωρα τα εχω δει εδω και κανα 6 μηνο... αλλα τα αλλα 2 ειναι μικρα ασπουμε οπως ειναι το μαλλι ειναι σαν να λιπουν μετριμενες 5 τριχες στο καθε κενακι στο αλλο που ειναι μεγαλυτερο ειναι κοντα στισ 10 τριχες

weznem

Well-Known Member
μηπως ξερω εγω ρε φιλε να σου πω με σιγουρια χαχα... παρατηρησε καλα τα μαλλια σου και βλεπουμε.. αυτο που βλεπεις εσυ εμεις δεν μπορουμε να το δουμε..

gianniskritikos2

Active Member
επιδει το θεμα μου ειναι περιεργο μου το ειχες πει και εσυ σε εμενα ειναι περιεργη η φαση μου που τιποτα δεν ειναι σιγουρο και αυτος ο λογος που δεν ξεκινησα μινοχ ακομα.... διοτι αν δεν εχω θεμα θα πρεπει να την βαζω εφορου ζωης καθος αν εβλεπα αποτελεσμα ακομα και διατηρηση δεν θα την εκοβα με τιποτα ασχετα αν χωρις αυτη θα ειμουν το ιδιο μετα απο 5 χρονια διοτι δεν θα γνωριζω αν ειχα θεμα... τωρα με τον ζινκ λοσιον δεν ειναι το ιδιο... δεν ειναι σαν την μινοχ οποτε αμα δω το παραμικρο στο μυαλο μου εχω τον ζινκ προτο

baldy

Member
αν εχεις ανδρογενη αλωπεκια δεν ξερεις ποτε και ποσο θα υποχωρησεις-fact

δεν υπαρχει τετραμηνο ή οχι εξαρταται μπορει να ειναι σταθερη για χρονια και μετα να προχωρησει

gianniskritikos2

Active Member
ναι αλλα αν αυτες οι τριχες που πεσανε απο το κεντρο που ξαναβγηκαν και τωρα ειναι μικρες αν ειχαν πιραχτει απο ΑΑ θα πρεπε να συνεχιζουν να περνουν την κατο βολτα οι υπολυπες μπορει να την παρουν μετα απο 2 χρονια δεν ξερω και εγω ποτε αλλα το να παρουν μπρος τριχες που ειχαν αρχισει να χανουν απο ΑΑ δεν νομιζω αυτη ειναι η ελπιδα που στεκετε στο μυαλο μου διοτι αν χτυπηθουν χωρις θεραπια δεν επανερχοντε

baldy

Member
εγω δεν ειδα τιποτα να επανηλθε ή να χαθηκε και αν μιλαμε για 5 τριχες φτανουμε στα ορια της παρανοιας.Εγω δεν ξερω αν θα εβαζα μινοξιδιλη στη θεση σου.Που να βαλεις? εχεις και σδ αστο.Η μινοξιδιλη δεν ειναι αστεια και αν μπορεις να την αποφυγεις την αποφευγεις,ετσι και αλλιως οτι και να κανεις στο τελος θα καταληξεις εκει που εισαι προγραμματισμενος να πας.Ολλοι οι αντρες χανουν μαλλια και εσυ θα χασεις αλλα δεν εχεις φτασει σε σημειο να βλεπεις οτι παει η κατασταση να ξεφυγει,εξαλλου δεν θα κανεις τιποτα με την μινοξιδιλη που θα βαλεις στο κεντρο?? μονο μπελας θα ειναι τιποτα παραπανω,οταν η αραιωση γινει εμφανης τοτε βαζεις

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα