Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σου είχε δημιουργήσει θέμα με αιμορραγία; Δεν εννοώ κάτι το τρομακτικό δηλαδή να στάζει αίμα, αλλά στην αλλαγή γάζας να μην έχει επουλωθεί επαρκώς; Πιστεύεις ότι είναι και θέμα διαμέτρου εργαλείου που κάνει το extraction;Ούτε εγώ κοιμήθηκα. Ίσως 1-2 ώρες.
Να'σαι καλά φίλε!Καλή φυτρωση!!
Η λεπτή τρίχα φυτρώνει πιο γρήγορα όμως σε σχέση με έναν που έχει χοντρή εσύ θα χρειαστείς πιο πολλά grafts για ένα πιο πυκνό αποτέλεσμαΣε ευχαριστώ! Σχετικά με την λεπτή τρίχα σε συνδυασμό με τη φύτρωση δεν το γνώριζα! Νόμιζα ότι γενικότερα η λεπτή τρίχα (που έχω) είναι κατάρα στις μεταμοσχεύσεις
Σε ευχαριστώ, καλή μας επιτυχία φίλε Tulkas! Παρακολουθώ και το δικό σου νήμα με ενδιαφέρον.Καλή φύτρωση και καλό-ρίζικα!
Thanks φίλε!!Καλή επιτυχία να έχεις!
Αγαπητέ πηγές κατεμε σε έναν πολυ σοβαρό γιατρό και για τα Ελληνικά δεδομένα πολυ καλο.
Ο γιατρος έχει δείξει ότι το θέμα της φυτρωσης και της φυσικότητας το έχει, οποτε θεωρώ ότι η αλλαγή που θα εχεις θα είναι πολυ σημαντική, Ομως εαν θες να θωρακισεις τη μεταμοσχευση σου και να δεις το πραγμα λίγο πιο μακρόθεσμα τόσο σε δότρια όσο και σε λήπτρια νομιζω ότι πρέπει να δεις πολυ σοβαρά, αφού το συζητήσεις με το γιατρό σου, την έναρξη αγωγής με φίνα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε νομίζω να του συστήσει φίνα .Δε την πολύ συμπαθεί .Αν όμως έχει DUPA αλλάζει το πράγμα .Εκεί κινδυνεύει η ΜΜ .Θεωρεί από αυτά που ξέρω ότι σε αυτήν την ηλικία έχει σταθεροποιηθεί η αλωπεκίαΑγαπητέ πηγές κατεμε σε έναν πολυ σοβαρό γιατρό και για τα Ελληνικά δεδομένα πολυ καλο.
Ο γιατρος έχει δείξει ότι το θέμα της φυτρωσης και της φυσικότητας το έχει, οποτε θεωρώ ότι η αλλαγή που θα εχεις θα είναι πολυ σημαντική, Ομως εαν θες να θωρακισεις τη μεταμοσχευση σου και να δεις το πραγμα λίγο πιο μακρόθεσμα τόσο σε δότρια όσο και σε λήπτρια νομιζω ότι πρέπει να δεις πολυ σοβαρά, αφού το συζητήσεις με το γιατρό σου, την έναρξη αγωγής με φίνα.
δεν παθαίνει τίποτα να πάρει έστω σε χαμηλή δόση. Έχει και αρκετά δικά του πιο αδύναμα μαλλιά που θα τον βοηθήσει να τα κρατήσει ή ακόμα και να τα δυναμώσει.Δε νομίζω να του συστήσει φίνα .Δε την πολύ συμπαθεί .Αν όμως έχει DUPA αλλάζει το πράγμα .Εκεί κινδυνεύει η ΜΜ .Θεωρεί από αυτά που ξέρω ότι σε αυτήν την ηλικία έχει σταθεροποιηθεί η αλωπεκία
Δε νομίζω να του συστήσει φίνα .Δε την πολύ συμπαθεί .Αν όμως έχει DUPA αλλάζει το πράγμα .Εκεί κινδυνεύει η ΜΜ .Θεωρεί από αυτά που ξέρω ότι σε αυτήν την ηλικία έχει σταθεροποιηθεί η αλωπεκία
Δε νομίζω να του συστήσει φίνα .Δε την πολύ συμπαθεί .Αν όμως έχει DUPA αλλάζει το πράγμα .Εκεί κινδυνεύει η ΜΜ .Θεωρεί από αυτά που ξέρω ότι σε αυτήν την ηλικία έχει σταθεροποιηθεί η αλωπεκία
Ναι δεν την συμπαθεί.Έχει ειδικότητα ενδοκρινολόγου (τελειώνει )Eχει πει κατι για DUPA γενικα;, το ειχατε συζητησει;
Και εγώ πέρσι τον Σεπτέμβρη που τον ρώτησα για φίνα λέει άστο μη πάρεις. Με τα χίλια ζόρια έδωσε τοπική φίνα αλλά εγώ έκανα του κεφαλιού μου και πήρα κανονικά το χάπιΝαι δεν την συμπαθεί.Έχει ειδικότητα ενδοκρινολόγου (τελειώνει )
Εμεις στο φόρουμ κάνουμε του κεφαλιού μας έτσι και αλλιώςΚαι εγώ πέρσι τον Σεπτέμβρη που τον ρώτησα για φίνα λέει άστο μη πάρεις. Με τα χίλια ζόρια έδωσε τοπική φίνα αλλά εγώ έκανα του κεφαλιού μου και πήρα κανονικά το χάπι
Δεν καταλαβα, δεν την προτεινει ουτε για DUPA?Ναι δεν την συμπαθεί.Έχει ειδικότητα ενδοκρινολόγου (τελειώνει )
Έπειδη σκεφτομαι την αποπειρα για Φινα σε μικρη δοση, ξερεις κανεις πως ειναι καλυτερα:επαυξάνω, σε low doses (3.5mg/week)