oreo
Well-Known Member
Έλα να σου κάνω την μεταμόσχευση εγώεμείς φταίμε που τους δίνουμε αξία
Έλα να σου κάνω την μεταμόσχευση εγώεμείς φταίμε που τους δίνουμε αξία
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πόσο πάει το γκραφτ σε σένα oreo ;Έλα να σου κάνω την μεταμόσχευση εγώ Προβολή συνημμένου 38944
0.30euro , να βγούν τα αναλώσιμα και ένα τελάρο μπύρες.πόσο πάει το γκραφτ σε σένα oreo ;
Σε ευχαριστώ πολύ! Αν θυμάμαι καλά κι εσύ στον ίδιο έκανες πριν λίγο καιρό, σωστά; Και πάει καλάΚαλη επιτυχια να εχεις φιλε!
3 φεβρουαριου.Αν παει καλα η οχι θα το δουμε οταν γινει το ταμειο..Προς το παρον καλα λεμε και βλεπουμε.Σε ευχαριστώ πολύ! Αν θυμάμαι καλά κι εσύ στον ίδιο έκανες πριν λίγο καιρό, σωστά; Και πάει καλά
Πλάκα κάνεις φίλε μου;άτιμη φάρα οι γιατροί φίλε...με το που πατήσεις το πόδι σου μέσα πληρώνεις "παράβολο" και ας μην έχεις και τίποτα τελικά...δεν τα ιδρώνουν τα λεφτά που παίρνουν!
Πλάκα κάνεις φίλε μου;
Αν είχα τα μυαλά που έχω τώρα πριν 20 χρόνια θα άφηνα τις αλητείες και τις γκόμενες και θα διάβαζα 12ωρα να γίνω γιατρός.
Πλαστικός χειρουργός για την ακρίβεια.
Εκεί είναι το κασέρι
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πίσω για shock loss φαίνεται αλλά εμπρός στη μαρκαρισμένη περιοχή δεν μπήκε ο γιατρός .Εκεί το αποφεύγειΠαιδιά η δότρια είναι καταπονημένη να μην πω μαδημένη γιατί βρίσκεται δικαιολογίες ότι όλα είναι καλά? και εγώ είδα τις φώτο πριν καμια σχέση. Ακόμη και πάνω διακρίνω shockloss στην μεταμοσχευμενη περιοχή.
Επειδή εκεί η temporal περιοχή όπως ξέρεις είναι πολύ ευαίσθητη,αυτό δημιουργείται από το μεγάλο punch.
Σχεδόν σε όλα τα περιστατικά του όπως και στο δικό μου,έτσι είναι η εικόνα αρχικά.
Τώρα χρησιμοποιεί από ότι είδα και 0.90 εκεί.
Τείνω να συμφωνήσω με τον John.....Παιδιά η δότρια είναι καταπονημένη να μην πω μαδημένη γιατί βρίσκεται δικαιολογίες ότι όλα είναι καλά? και εγώ είδα τις φώτο πριν καμια σχέση. Ακόμη και πάνω διακρίνω shockloss στην μεταμοσχευμενη περιοχή.