Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό που γράφεις τώρα Άλεξ, σου ακούγεται σωστό ? Μάλλον εν ρημή του λόγου μπερδεύτηκες.Χαλάρωσε
Όταν του πάει κάποιος ασθενής στο γιατρειο αυτά πρέπει να εξηγούνται εξαρχής .Αν όμως τον διώξει τότε θα πάει στον ανταγωνιστή .Έτσι ο κάθε γιατρός πιέζεται με μια τέτοια κατάσταση και πρέπει να ακροβατήσει για να ικανοποιήσει τον ασθενή .Αυτό νομίζω ότι έγινε
Κατά λάθος έγινε copy paste μια λέξηΑυτό που γράφεις τώρα Άλεξ, σου ακούγεται σωστό ? Μάλλον εν ρημή του λόγου μπερδεύτηκες.
Χαλάρωσε
Όταν του πάει κάποιος ασθενής στο γιατρειο αυτά πρέπει να εξηγούνται εξαρχής .Αν όμως τον διώξει τότε θα πάει στον ανταγωνιστή .Έτσι ο κάθε γιατρός πιέζεται με μια τέτοια κατάσταση και πρέπει να ακροβατήσει για να ικανοποιήσει τον ασθενή .Αυτό νομίζω ότι έγινε
Αυτό που γράφεις τώρα Άλεξ, σου ακούγεται σωστό ? Μάλλον εν ρημή του λόγου μπερδεύτηκες.
Εγώ απλά απάντησα στον Cvial για τα 4000 grafts.Έπρεπε εξαρχής να τονιστεί ότι είναι δύσκολη περίπτωση .Ότι τα grafts είναι πολλά που του έβγαλε γιαυτη τη δότρια .Αυτό δείχνει και το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε όλο το μήκος και πλάτος της δότριας .Ο Τιρκαλας δεν το κάνει αυτό αν βρει πίσω αρκετά grafts .Αν δεν το έκανε θα πήγαινε σε ανταγωνιστή .Λέω ότι στις δύσκολες περιπτώσεις οι γιατροί ακροβατούν προκειμένου να τα καταφέρουν .Δε διαφωνώ ούτε εγώ ούτε ο Τιρκαλας που το σηζητησα μαζί του οτι οι μικρότερες συνεδρίες των 2500 grafts αντί για 4000 πλεονεκτούν .Είναι πιο άκριβες όμως και πολλοί ασθενείς πάνε στους ανταγωνιστές .Και εγώ είχα αυτούς τους προβληματισμούς .Και εγώ περιορισμένη δότρια έχω .Όχι τόσο χάλια όμωςΑυτό που γράφεις τώρα Άλεξ, σου ακούγεται σωστό ? Μάλλον εν ρημή του λόγου μπερδεύτηκες.
Ας ελπίσουμε βέβαια να μην έγινε αυτό, γιατί αν παίζουν τα αρνητικά σενάρια, τότε αν όντως μου εξηγούσε ένας γιατρός ότι δεν είμαι κατάλληλος υποψήφιος, θα έφευγα χωρίς ενδοιασμούς και απλά θα περνούσα ένα χαλαρό τριήμερο Θεσσαλονίκη και μετά επιστροφή Αθήνα και ξύρισμα μαλλιών. Είναι σαν να πας για εμφύτευση δοντιων και να μην υπάρχει επαρκές οστό, και ο γιατρός να σε βάλει για εμφύτευση για να μην χάσει τα χρήματαΕίναι σωστή και πολύ ειλικρινής η απάντηση του Αλεξ. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Άλλο αν είναι σωστό ή όχι.
Χαλάρωσε
Δεν λέω για το χαλάρωσε.Κατά λάθος έγινε copy paste μια λέξη
Με την απάντηση του ο alex, αφήνει (αθελά του) να εννοηθεί, οτι ο γιατρός, προκειμένου να απωλέσει πελάτη προς ώφελος ανταγωνιστού, προέβη στην αποκατάσταση, υπο δυσμενείς συνθήκες. Το γεγονός αυτό έρχεται σε εκ διαμέτρου αντίθεση , με την μέχρι πρότερα περιγραφή των μελών για τον ιατρό, μιας και με αυτή την τοποθέτηση, βάλλεται το ηθικό στοιχείο. Αν θέλετε το κάνω και πιο λιανά.Είναι σωστή και πολύ ειλικρινής η απάντηση του Αλεξ. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Άλλο αν είναι σωστό ή όχι.
και αυτό σωστό - απλά αναφέρομαι (αναφέρονται) στην ακραία περίπτωση του να μου έλεγε ότι το να κάνω ΜΕΤ είναι δώρον άδωροΜα δεν ειναι περίπτωση που δεν θα έχει βελτίωση για να μην τον αναλάβει όπως έχουμε δει άλλες περιπτώσεις. Δηλαδή θα ηταν προτιμότερο να τον αφήσει με την καράφλα παρά να βοηθήσει όσο μπορεί να λυθεί το πρόβλημα του;
ίσως να εννοούσε κάτι άλλο γιατί εγώ δεν είμαι ο ασθενής που θα πίεζα για ΜΕΤ πάσει θυσία. Μισή αμφιβολία να είχε ο γιατρός δεν θα την έκανα.Δεν λέω για το χαλάρωσε.
Με την απάντηση του ο alex, αφήνει (αθελά του) να εννοηθεί, οτι ο γιατρός, προκειμένου να απωλέσει πελάτη προς ώφελος ανταγωνιστού, προέβη στην αποκατάσταση, υπο δυσμενείς συνθήκες. Το γεγονός αυτό έρχεται σε εκ διαμέτρου αντίθεση , με την μέχρι πρότερα περιγραφή των μελών για τον ιατρό, μιας και με αυτή την τοποθέτηση, βάλλεται το ηθικό στοιχείο. Αν θέλετε το κάνω και πιο λιανά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι .Είναι λίγο τζογαδόρος ο Τιρκαλας με την καλή έννοια .Αποδέχεται το ρίσκο .Εμένα μου έβγαλε 4600 grafts και αυτό που του έκανε πιο πολύ εντύπωση ήταν πως άντεξε η δότρια μου μετά από τόσο σκληρή επέμβαση .Αμφεβαλλε αρχικάΑς ελπίσουμε βέβαια να μην έγινε αυτό, γιατί αν παίζουν τα αρνητικά σενάρια, τότε αν όντως μου εξηγούσε ένας γιατρός ότι δεν είμαι κατάλληλος υποψήφιος, θα έφευγα χωρίς ενδοιασμούς και απλά θα περνούσα ένα χαλαρό τριήμερο Θεσσαλονίκη και μετά επιστροφή Αθήνα και ξύρισμα μαλλιών. Είναι σαν να πας για εμφύτευση δοντιων και να μην υπάρχει επαρκές οστό, και ο γιατρός να σε βάλει για εμφύτευση για να μην χάσει τα χρήματα
Ηθικός είναι αλλά πρέπει και να επιβιώσει γιαυτο ρισκάρειΔεν λέω για το χαλάρωσε.
Με την απάντηση του ο alex, αφήνει (αθελά του) να εννοηθεί, οτι ο γιατρός, προκειμένου να απωλέσει πελάτη προς ώφελος ανταγωνιστού, προέβη στην αποκατάσταση, υπο δυσμενείς συνθήκες. Το γεγονός αυτό έρχεται σε εκ διαμέτρου αντίθεση , με την μέχρι πρότερα περιγραφή των μελών για τον ιατρό, μιας και με αυτή την τοποθέτηση, βάλλεται το ηθικό στοιχείο. Αν θέλετε το κάνω και πιο λιανά.
αν εννοείς το υπολογισμένο / λελογισμένο ρίσκο ΟΚ - σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση νομίζω είναι κακή ιατρική πρακτική - πάντως κατανοώ πως το λες - ότι σε μερικές περιπτώσεις αξίζει να ρισκάρεις αφού εδώ δεν μιλάμε για μεταμόσχευση καρδιάς ή κάτι major αλλά για κάτι επουσιώδες που το κακό σενάριο είναι να πάρει κάποιος ένα πολύ φτωχό αποτέλεσμα και να πετάξει τα χρήματά τουΌχι .Είναι λίγο τζογαδόρος ο Τιρκαλας με την καλή έννοια .Αποδέχεται το ρίσκο .Εμένα μου έβγαλε 4600 grafts και αυτό που του έκανε πιο πολύ εντύπωση ήταν πως άντεξε η δότρια μου μετά από τόσο σκληρή επέμβαση .Αμφεβαλλε αρχικά
Ε ναι, πάντα πρέπει να υπερτερεί η λήπτρια έναντι της δότριας. Δηλαδή ειναι προτιμότερο να έχεις τα μοσχεύματα σου στην λήπτρια παρά στην δότρια και να είναι πιο πυκνή η λήπτρια. Το δώρο άδωρον δεν νομίζω ότι ισχύει, καθώς σίγουρα θα έχεις εμφανή βελτίωση, σε σχέση με πριν, αφού έβαλες 4000 μοσχεύματα. Αλλιώς δεν θα σε αναλάμβανε ο γιατρός...και αυτό σωστό - απλά αναφέρομαι (αναφέρονται) στην ακραία περίπτωση του να μου έλεγε ότι το να κάνω ΜΕΤ είναι δώρον άδωρο
Προφανως συνάδελφεαν εννοείς το υπολογισμένο / λελογισμένο ρίσκο ΟΚ - σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση νομίζω είναι κακή ιατρική πρακτική - πάντως κατανοώ πως το λες - ότι σε μερικές περιπτώσεις αξίζει να ρισκάρεις αφού εδώ δεν μιλάμε για μεταμόσχευση καρδιάς ή κάτι major αλλά για κάτι επουσιώδες που το κακό σενάριο είναι να πάρει κάποιος ένα πολύ φτωχό αποτέλεσμα και να πετάξει τα χρήματά του
Ηθικός είναι αλλά πρέπει και να επιβιώσει γιαυτο ρισκάρει
προσυπογράφω....Ε ναι, πάντα πρέπει να υπερτερεί η λήπτρια έναντι της δότριας. Δηλαδή ειναι προτιμότερο να έχεις τα μοσχεύματα σου στην λήπτρια παρά στην δότρια και να είναι πιο πυκνή η λήπτρια. Το δώρο άδωρον δεν νομίζω ότι ισχύει, καθώς σίγουρα θα έχεις εμφανή βελτίωση, σε σχέση με πριν, αφού έβαλες 4000 μοσχεύματα. Αλλιώς δεν θα σε αναλάμβανε ο γιατρός...
Εκφράζω και προσωπικές απόψεις .Βέβαια λέω και πράγματα που τα έχω συζήτησει με τον γιατρόΟφείλω να ομολογήσω ότι η ειλικρίνεια σου «σπάει κόκαλα».
Ε ναι, πάντα πρέπει να υπερτερεί η λήπτρια έναντι της δότριας. Δηλαδή ειναι προτιμότερο να έχεις τα μοσχεύματα σου στην λήπτρια παρά στην δότρια και να είναι πιο πυκνή η λήπτρια. Το δώρο άδωρον δεν νομίζω ότι ισχύει, καθώς σίγουρα θα έχεις εμφανή βελτίωση, σε σχέση με πριν, αφού έβαλες 4000 μοσχεύματα. Αλλιώς δεν θα σε αναλάμβανε ο γιατρός...