Zelig. FUE, 3822g, 31-07/2021-01/08/2021

zelig

Member
Είσαι πολύ δύσκολη περίπτωση. Έγινε εξαγωγή από την περιοχή μέσα στο κίτρινο?

Προβολή συνημμένου 40119
Ναι, έγινε εξαγωγή και από τις δύο μεριές στο σημείο που έχεις ορίσει με την κίτρινη γραμμή. Ως δύσκολη περίπτωση, αναφέρεσαι στην εικόνα του κεφαλιού μου με την διάχυτη αραίωση, ή πιστεύεις ότι υπάρχει σοβαρή ένδειξη για bupa/dupa και ότι πιθανότατα το extraction από τα πλαϊνά να δώσει μοσχεύματα μη ανθεκτικά στην DHT;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Για να μην αγχώνεται ο φίλος να σημειώσω ότι και εμείς είδαμε κακή εικόνα στη δότρια μας .Εμένα ήταν κόκκινη 3 μήνες .Μέχρι τον 6ο μήνα αποκαθίσταται .Υπομονή λοιπόν .

zelig

Member
Φιλε μου προσωπικη συμβουλη λογω της εικονας σου ξυρισε το κεφαλι στα 4mm και κρατα τα μεχρι τον εκτο εβδομο μηνα κ μετα ξεκινα να τα μακραινεις θα εχεις πολυ πιο ωραια εικονα πιστευω :)
συμφωνώ και θα το κάνω άμεσα μέσα στη βδομάδα - απλά φοβόμουν λίγο μην μου τα πάρουν πολύ και δημιουργήσουν κάποιον έξτρα τραυματισμό

zelig

Member
Παιδιά η δότρια είναι καταπονημένη να μην πω μαδημένη γιατί βρίσκεται δικαιολογίες ότι όλα είναι καλά? και εγώ είδα τις φώτο πριν καμια σχέση. Ακόμη και πάνω διακρίνω shockloss στην μεταμοσχευμενη περιοχή.
να αναφέρω ότι μετά την επέμβαση είχα αρκετή αιμορραγία κάτι που μου το επεσήμαναν και από την κλινική με αποτέλεσμα να μπορέσω να βγάλω την γάζα την τρίτη μέρα

zelig

Member
Είναι σαφές ότι η δότρια temporal/parietal πριν την μμ είχε θεματάκια (δεν λέω dupa με σιγουριά αλλά με κάποια υποψία) τώρα είναι προφανές ότι έχει υποστεί shockloss ή είναι depleted. Δεν έχουμε φώτο (είναι με γάζες) να δούμε μέχρι που επεκτάθηκε στα πλάγια η μμ. Φαντάζομαι θα επανέλθει μετά από κάποιο διάστημα. θα το δούμε σε 3-4 μήνες.
δεν ξέρω αν είναι εμφανές και από τις φωτό, αλλά στα πλαϊνά έχω και πάρα πολλές άσπρες τρίχες

DGP

Member
συμφωνώ και θα το κάνω άμεσα μέσα στη βδομάδα - απλά φοβόμουν λίγο μην μου τα πάρουν πολύ και δημιουργήσουν κάποιον έξτρα τραυματισμό
Στο λεω μονο κ μονο επειδη και γω αυτο εκανα φιλε μου κ δεν τ μετανιωσα καθολου!Επειδη εχεις hairline και μαλλι μπροστα και λογω σχηματος κεφαλιου ποστευω θα εισαι μια χαρα και θα κυκλοφορεις ανετος!

zelig

Member
Επειδή εκεί η temporal περιοχή όπως ξέρεις είναι πολύ ευαίσθητη,αυτό δημιουργείται από το μεγάλο punch.
Σχεδόν σε όλα τα περιστατικά του όπως και στο δικό μου,έτσι είναι η εικόνα αρχικά.
Τώρα χρησιμοποιεί από ότι είδα και 0.90 εκεί.
είχα παρακολουθήσει επισταμένα το νήμα σου και όντως μου είχε φανεί παρόμοια εικόνα στα πλαϊνά, αλλά η δική μου περίπτωση μάλλον είναι αρκετά "χειρότερη"

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι, έγινε εξαγωγή και από τις δύο μεριές στο σημείο που έχεις ορίσει με την κίτρινη γραμμή. Ως δύσκολη περίπτωση, αναφέρεσαι στην εικόνα του κεφαλιού μου με την διάχυτη αραίωση, ή πιστεύεις ότι υπάρχει σοβαρή ένδειξη για bupa/dupa και ότι πιθανότατα το extraction από τα πλαϊνά να δώσει μοσχεύματα μη ανθεκτικά στην DHT;

Η άποψή μου είναι ότι η δοτριά σου δεν ήταν καλή με βάση την αρχική εικόνα του κεφαλιού προ μμ. Έχεις εμφανή σημάδια διάχυτης αραίωσης παντού που μπορεί να σημαίνει και DUPA. Όπως και να έχει τέτοιου είδους εξαγωγές (~4000g) σε 1μμ σε τέτοιες δότριες είναι ρίσκο. Θα ήταν σαφώς προτιμότερο φίνα 6 μήνες πριν συντηρητική εξαγωγή 2500g και μετά από 6 μήνες τα υπόλοιπα ή και άλλα τόσα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν ξέρω αν είναι εμφανές και από τις φωτό, αλλά στα πλαϊνά έχω και πάρα πολλές άσπρες τρίχες

Είναι, αλλά είναι τόσο καλές και σε υψηλή ανάλυση οι φώτο που πόσταρες που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

vlafo

Well-Known Member
είχα παρακολουθήσει επισταμένα το νήμα σου και όντως μου είχε φανεί παρόμοια εικόνα στα πλαϊνά, αλλά η δική μου περίπτωση μάλλον είναι αρκετά "χειρότερη"
Έτσι είναι στην αρχή δεν είναι καλή η εικόνα φαίνεται πολύ καταπονημένη,αλλά δεν έπασχα από κάτι όπως retro η dupa.
Αυτό θα το δεις αργότερα.
Θεραπεία παίρνεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zelig

Member
Για να μην αγχώνεται ο φίλος να σημειώσω ότι και εμείς είδαμε κακή εικόνα στη δότρια μας .Εμένα ήταν κόκκινη 3 μήνες .Μέχρι τον 6ο μήνα αποκαθίσταται .Υπομονή λοιπόν .
ευχαριστώ για το κουράγιο, ελπίζω να πάει κάπως καλά και να βελτιωθεί η εικόνα μου - από την άλλη θα ανεβάζω όσο πιο ξεγυμνωτικές φωτό γίνεται και δεν αγχώνομαι από τα σχόλια, γιατί ξέρω ότι τα παιδιά το κάνουν καλοπροαίρετα και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μου δημιουργείται ένα αίσθημα ασφάλειας ότι ακόμα και να διαπιστωθεί ότι έχει γίνει κακή δουλειά ή κάτι άλλο, τουλάχιστον θα έχω έναν μπούσουλα να δω τι θα κάνω στο μέλλον - και στο κάτω κάτω οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις είναι αυτές που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον για να απευθυνθώ στον γιατρό εξαρχής.

zelig

Member
Έτσι είναι στην αρχή δεν είναι καλή η εικόνα φαίνεται πολύ καταπονημένη,αλλά δεν έπασχα από κάτι όπως retro η dupa.
Αυτό θα το δεις αργότερα.
Θεραπεία παίρνεις?
όχι δεν παίρνω καμία γιατί είμαι σε φάση τεκνοποίησης (για φίνα) - μινοξιδίλη θα αρχίσω με το που φύγουν οι κοκκινίλες

zelig

Member
Στο λεω μονο κ μονο επειδη και γω αυτο εκανα φιλε μου κ δεν τ μετανιωσα καθολου!Επειδη εχεις hairline και μαλλι μπροστα και λογω σχηματος κεφαλιου ποστευω θα εισαι μια χαρα και θα κυκλοφορεις ανετος!
ναι έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι όπως τα έχω τώρα είναι χάλια

• Like
Reactions: DGP

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχω ξαναγράψει ότι δεν είναι όλες οι δότριες για να βγάζεις 4000g με την μια και μάλιστα με μεγάλο punch, άσχετα αν τα χρειάζεται η λήπτρια. Όταν γίνεται συστηματικά θα υπάρξουν αστοχίες, αυτό είναι σαφές. Μακάρι να επανέλθει ή τουλάχιστον να βελτιωθεί σε καλό βαθμό. Αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, θα το δούμε σε μερικούς μήνες.

zelig

Member
Παιδιά η δότρια είναι καταπονημένη να μην πω μαδημένη γιατί βρίσκεται δικαιολογίες ότι όλα είναι καλά? και εγώ είδα τις φώτο πριν καμια σχέση. Ακόμη και πάνω διακρίνω shockloss στην μεταμοσχευμενη περιοχή.
διακρίνεις shockloss μπροστά ή στο crown κυρίως;

zelig

Member
Έχω ξαναγράψει ότι δεν είναι όλες οι δότριες για να βγάζεις 4000g με την μια και μάλιστα με μεγάλο punch, άσχετα αν τα χρειάζεται η λήπτρια. Όταν γίνεται συστηματικά θα υπάρξουν αστοχίες, αυτό είναι σαφές. Μακάρι να επανέλθει ή τουλάχιστον να βελτιωθεί σε καλό βαθμό. Αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να το πει με σιγουριά, θα το δούμε σε μερικούς μήνες.
τι είναι αυτό που σου δημιουργεί τους όποιους ενδοιασμούς - πιο πολύ το ότι μπορεί να ταλαιπωρήθηκε η δότρια σε βαθμό που να έχει γίνει ζημιά σε ενδεχόμενη μελλοντική μεταμόσχευση ή κάτι άλλο; Επίσης, όταν σε διήμερη συνεδρία, ο "ασθενής" μετά την πρώτη μέρα έχει παρουσιάσει αρκετή αιμορραγία, στη βιβλιογραφία υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο που θα αποτελούσε αντένδειξη το extraction και κατά τη δεύτερη μέρα;

alex7

Well-Known Member
ευχαριστώ για το κουράγιο, ελπίζω να πάει κάπως καλά και να βελτιωθεί η εικόνα μου - από την άλλη θα ανεβάζω όσο πιο ξεγυμνωτικές φωτό γίνεται και δεν αγχώνομαι από τα σχόλια, γιατί ξέρω ότι τα παιδιά το κάνουν καλοπροαίρετα και όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, μου δημιουργείται ένα αίσθημα ασφάλειας ότι ακόμα και να διαπιστωθεί ότι έχει γίνει κακή δουλειά ή κάτι άλλο, τουλάχιστον θα έχω έναν μπούσουλα να δω τι θα κάνω στο μέλλον - και στο κάτω κάτω οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις είναι αυτές που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον για να απευθυνθώ στον γιατρό εξαρχής.
Και εγώ αν ανεβάσω τώρα φωτό της δότριας 1 μήνα μετά την επέμβαση είναι άσχημη η εικόνα αλλά δεν είναι shock loss .Τώρα είναι πολύ βελτιωμένη .Και το shock loss συνήθως δεν είναι μόνιμο .Ίσως θα πρέπει να σκεφτείς και την πιθανότητα να κανείς στη δότρια prp.Μπορεί ενδεχομένως να σε βοηθήσει .Αλλά και έτσι να την αφήσεις το πιο πιθανό είναι να αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό .

Μπλουζα