Zinc oxide 10%!!!!

orestis

Member
Πιθανον να δημιουργει και σε μενα, αλλα οπως εχω ξαναπει εχω μονιμο θεμα με πονοκεφαλους , οποτε δεν μπορω να πω με σιγουρια αν προερχονται απο το zinc ή αν τους επιδεινώνει.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

antrikos

Member
Οπως εχω ξαναγραψει...βαζω μονο την κρεμα και εχω βαρυ κεφαλι..την σταματησα 4 μερες και την βαζω το απογευμα μονο για 1,5 με 2 ωρες...και νομιζω πως μπροστα εχει σαν λεπτυνει πολυ λιγο η τριχα κατι σαν το fungoral αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα..και ξαναξεκινισα μινο 1 φορα το βραδυ...τωρα πιστευω τι ειμαι λιγο καλυτερα θα δειξει...

gianniskritikos2

Active Member
εχω την εντυπωση οτι τελικα ο ζινκ αλληλεπιδρα με μινοχ οσοι κανουν χριση σκετου ζινκ χωρις μινοχ βλεπουν αποτελεσμα οσοι κανουν χριση και μινοχ παραλληλα εχουν σεντινκ τυχαιο?

cool11

Well-Known Member
Ακομη ενα προϊον, για το οποιο παμε ψαχνοντας (στα τυφλα?), και διχως να ξερουμε αν τελικα βοηθαει.

jimys

Member
παιδια διαβασα οοοοολαα τα ποστ!! ??? και καπου ειδα οτι λεγατε οτι τελικα ο ψευδαργυρος με τη μινοξ δεν αλληλεπιδρουν.. (στη πραξη)

αρα εγω που θα ξεκινησω δοκιμαστικα ρειβοτζεν να μην ανησυχω για αλληλεπιδραση; το ιδιο ισυει και με τα σαμπουαν που εχουν zinc ;

σορρυ για το οφτοπικ αλλα ειδα οτι εδω συζητηθηκε ,,,

Prosim

Member
Εγώ τίποτα από πονοκεφάλους. Πρέπει να 'χω κλείσει και μήνα με την κρέμα Zinc 10%, ωστόσο το τελευταίο δεκαήμερο βάζω μέρα παρά μέρα, μιας και πάντα βάζω βράδυ και λούζομαι την επόμενη απόγευμα. Αν κάνει τίποτα δεν έχω ιδέα, ίδια μου φαίνονται τα μαλλιά... Εντούτοις, και αν δεν χειροτερέψουν, τότε λες ότι κάτι κάνει.

(Απ' την άλλη είχα τρελλούς πονοκεφάλους με το Ζιρτέξ... Τελικά, στον καθένα «τα σκάει» όπως να 'ναι :p)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member
Διαβασα δεκαδες, αλλα οχι ολες τις σελιδες του παροντος θεματος.
Αν εχει καποιος την καλοσυνη, μπορει να μου προτεινει, και να μου πει τα βασικα? Για να τα βαζουμε σε μια σειρα:

- καθε ποτε? μια φορα τη μερα? ανα 2η μερα καλυτερα? (για αποφυγη παρενεργειων)
- την αφηνουμε στο κεφαλι για ποση ωρα(ή δεν την βγαζουμε καθολου)?
- παρενεργειες, εκτος ισως απο πονοκεφαλους, τιποτε σοβαροτερο, ειδικα για χρόνια χρήση, για το μελλον, εχει αναφερθει πουθενα?
- απο τις διαφορες κρεμες του εμποριου, ποια θα προτεινατε, σε περιεκτικοτητα σωστη, με αρκετα ml, και σχετικα οικονομικη; (γιατι βλεπω υπαρχουν διάφορες)
- υπαρχει περιπτωση να κανει 'κακο', οπως πχ μου εκανε εμενα το airol? ή το πολυ να μη μου δωσει τιποτε;

orestis

Member
cool11 είπε:
Διαβασα δεκαδες, αλλα οχι ολες τις σελιδες του παροντος θεματος.
Αν εχει καποιος την καλοσυνη, μπορει να μου προτεινει, και να μου πει τα βασικα? Για να τα βαζουμε σε μια σειρα:

- καθε ποτε? μια φορα τη μερα? ανα 2η μερα καλυτερα? (για αποφυγη παρενεργειων)
- την αφηνουμε στο κεφαλι για ποση ωρα(ή δεν την βγαζουμε καθολου)?
- παρενεργειες, εκτος ισως απο πονοκεφαλους, τιποτε σοβαροτερο, ειδικα για χρόνια χρήση, για το μελλον, εχει αναφερθει πουθενα?
- απο τις διαφορες κρεμες του εμποριου, ποια θα προτεινατε, σε περιεκτικοτητα σωστη, με αρκετα ml, και σχετικα οικονομικη; (γιατι βλεπω υπαρχουν διάφορες)
- υπαρχει περιπτωση να κανει 'κακο', οπως πχ μου εκανε εμενα το airol? ή το πολυ να μη μου δωσει τιποτε;

Αν θες να παρεις κρεμα θα προτεινα 10% και κατω. Και αυτο γιατι αν ειναι να εχει καποιες παρενεργειες οπως πονοκεφαλος, οσο μικροτερο το ποσοστο τοσο λιγοτερες οι πιθανοτητες να εμφανισεις πονοκεφαλο.
Για μενα ο καλυτερος τροπος να διαλύσεις την κρεμα ειναι με ελαιολαδο.
Απο εκει και περα, θα ελεγα να την βαζεις καποιες ωρες και μετα να λουζεσαι.
Πιθανον να πρεπει να περνεις και χαλκο. Δεν ξερω αν και κατα ποσο μπορει να επηρεάσει τα επιπεδα χαλκου στον οργανισμο σου η χρηση στο κεφαλι, αλλα μαλλον θα τα επηρεάσει.
Για μακροχρονιες παρενεργειες δεν ξερω να σου πω.
Σιγουρα ο ψευδαργυρος κανει καλο στην τριχοπτωση, αλλα παντου διαβαζω, οτι πανω απο καποια επιπεδα μπορει να φερει αρνητικα αποτελεσματα.
Επισης ο ψευδαργυρος κανει καλο και στο σπερμα, οποτε δεν νομιζω να εχει τις παραενεργειες που εχουν κάποιοι απο αλλα σκευασματα που διαβαζω εδω μεσα.
Απο εκει και περα θα ελεγα να τη δοκιμασεις για ενα διαστημα να δεις πως λειτουργεί σε σενα και να κρινεις
Παντως σιγουρα θα χρειαζεται καποια διακοπη κατα διαστηματα.

παιδια δεν ξερω αν κανει δουλεια στα μαλλια παντως την εβαλα σε κατι χτυπηματα απο την μπαρα στο γυμναστηριο και εκανε πολυ καλη δουλεια ...
Επισης οταν ειχα παει στο φαρμακειο και την ζητησα μου ειπε η κοπελλα "ποιας μαρκας κρεμα αγοραζεται για το μωρο σας " αχαχαχαχα τι μωρο χριστιανη μου ειναι νωρις ακομα :p

cool11

Well-Known Member
Λοιπον, παρηγγειλα την Hydrovit Zinco, και λεω παρηγγειλα γιατι το φαρμακειο δεν την ειχε διαθεσιμη.
Ιδου μια ενδεικτικη σελιδα
http://www.e-farmacy.gr/product_info.php?products_id=1008&language=gr

Για αποφυγη πονοκεφαλων, ή αλλων δυσλειτουργιων, θελω να μου πειτε μια εντελως συντηρητικη δοσολογια, και να δουμε πως θα παει.
Δεν προκεται να αρχισω να παιρνω και χαλκο.

Πχ. μια φορα στις δυο μερες, πόση ποσότητα, για πόσο καιρό, αν πρεπει να μενει στο κεφαλι κλπ.
Διευκρινηστε μου σας παρακαλω, με εντελως συγκρατημενη και συντηρητικη λογικη(δεν θα κανω crash test!). Δεν θελω να βαζω πολυ, θελω σταδιακα να δω τι γινεται.
Μην αρχιζω και βαζω ότι να ναι.

3746741

Member
το μονο σιγουρο ειναι οτι zinc κ μινοξ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!!!!

οποιος σας πει το αντιθετο σας λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

χρησιμοποιησα zinc για 2 μηνες μαζι με μινοξ k το γαμησα το μαλλι μου!!!!

κριμα.....η διαφορα μεγαλη κ δεν ξερω αν ειναι αναστρεψιμη.......

cool11

Well-Known Member
Οταν λες δεν πανε μαζι τι εννοεις;
Θα τα αναμιξει κανείς, θα κανει 'κοκτεϊλ'?

Αν βαζω το πρωι μινοξ και το βραφυ zinc κρεμα υπαρχει προβλημα αλληλεπιδρασης;

Αυτα ρωτω και στο πιο πανω μηνυμά μου, κι οποιος εχει την γνωση και την διαθεση ας απαντησει.
Ενα, δυο, τρια τελος.
Καθε τοτε το βαζουμε, τοσο το αφηνουμε στο κεφαλι, τόση χρονική διαφορά από τα άλλα, αν χρειαζεται ξεπλυμα, πόση ποσότητα, για πόσο καιρό, μικρότερη δοσολογια για αποφυγη παρενεργειων κλπ.
Αλλιως αλλα λογια ν'αγαπιομαστε.
Ζητω πολλα ε?

gianniskritikos2

Active Member
εγω το ειχα υποψιαστει οσοι κοψανε μινοχ δεν ειδαν κατιφορα με τον ζινκ μπορει να ειδαν και ρεγκ οσοι συνεχισαν μινοχ η δεν ειδαν κανενα αποτελεσμα με πονοκεφαλους και και η ειδαν πολυ σεντινκ η οπως ο φιλος μας αραιωσε κιαλο....

dimp

Member
εγω παντως παιδια εκοψα το regain και χρησιμοποιω 1.5-2 μηνες σκετο Hydrovit Zinco και δεν εχω δει καθολου πονοκεφαλο.
διαβαζω για πονοκεφαλου και μου φαινεται παραξενω.
με λενε ανεγκεφαλο αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα :D

Μπλουζα