Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

TheodosisK

Member
Καλημέρα σε όλους. Όπως σας είπα, έχω κάνει post όπου αναλύω την εμπειρία μου.Επανέρχομαι διότι το ζήτησε ο @CVIAL κι ο γιατρός, αν και είχα πει πως δε θα το κάνω.

1. Κατανοώ το beef μεταξύ σας, κι το πάθος εκατέρωθεν για επιβεβαίωση! Όμως, όπως είπα και στο κ. Αναστασάκη επι προσωπικού, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το beef σας, οπως ειναι η οικογένεια κι οι εδώ επαγγελματικες μου υποχρεωσεις. Το να μεταβώ Αθήνα σε αυτή τη φάση, δεν γίνεται. Θα ανέβω μια και καλή, είτε στους 9-10 μήνες που θα παω να με δει ο γιατρός είτε αν τυχόν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάσουν να έρθω στα μέρη σας. Τότε, ναι αγαπητοί, θα έρθω μετά χαράς! Άλλωστε κι εγώ θέλω να δω πόσο καλή δουλειά έγινε, ως ασθενής!
  2. Παρόλα αυτά, επειδή αναφέρθηκαν οι υψηλής ποιότητας φωτογραφίες ως μια μια κάποια λύση, είμαι διατεθειμένος να βγάλω φωτογραφίες και να τις μοιραστώ με τον @CVIAL για να κανει τις μετρήσεις του. Για το φόβο των Ιουδαίων, ας με συγχωρήσουν οι Ιουδαίοι, δηλαδή πως δεν θα υπάρχει κάποια παρεμβολή (με photoshop λόγου χάρη) μπορώ επίσης να κάνω τη διαδικασία και σε Private live streaming. Εαν τα επαγγελματικά φώτα που έχω στο studio μου κι η sony zv1 μου είναι αρκετές, είμαι διαθέσιμος. Μπορείτε να τα δείτε στο attached screenshot.
Σας επισυνάπτω φωτογραφία του studio. Επίσης, επειδή με έχετε πραγματικά βομβαρδίσει, τουλάχιστον κάντε το κάτω από ενα youtube video να παρω views! Εγω δεν τα έχω κλειδωμένα τα σχόλια όπως το γιατρό :p

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    851.6 KB · Προβολές: 44

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Ελπίζω να μην κάνεις την παρουσίαση για να πάρεις views αλλά ως συνεισφορά στο φορουμ που είσαι μέλος και (προφανώς) έχεις πάρει κάποια γνώση από εδώ γιατί θα ήταν πραγματικά λυπηρό.

Panos1982

Well-Known Member
Φιλε Θεοδόση το αποτελεμα σου ξερουμε απο τωρα πως θα παει.
Αν θεωρήσω οτι το εμβαδο καλυψης ειναι καπου αναμεσα στο 120 αναλογα κ τι μεγεθος κεφαλι εχεις
Με 2600 που εβαλες ειναι μια μεση αυξηση πυκνοτητας στα 20θυλακια / τετραγωνικο.
Ειναι too easy case of study αυτο για τον γιατρο σου.
*Θα ηθελα να δω κι ενα verified σε κενο δερμα αν γινεται μιας που το αρχισαμε*

Ειδικα με τα μεγαλα εργαλεια που χρησιμοποιεί για εξαγωγη / εισαγωγη δε φοβαμαι τη φυτρωση τους ,
απο θεμα dense packing απεχεις παρασάγγας απο υψηλες πυκνοτητες οποτε παλι δεν φοβαμαι τη φυτρωση.
Το θεμα που θα εχεις ομως ειναι αυτο που έχουν ολοι οι πελατες του γιατρου σου, πολυ λιγοτερο αριθμο θυλακιων απ απ αυτον που πραγματικα χρειαζεται ο ασθενης για σωστη καλυψη κ περιορισμο στα πιθανα στυλ κουρεματος με μονο αποδεκτο το μακρυ.

Θα το καλυψεις βεβαια αυτο το προβλημα με το μηκος μαλλιου που θα σου ζητησει ο γιατρος σου να αφηνεις.
Η δοτρια σου επίσης θα ειναι σαν να βγηκαν 4000 αντι για 2500 λογο των κακων εξαγωγων κ μεγαλων οπων που αφηνει πισω στη δοτρια.
Κι αυτο ειναι το μονο που εχει πιο πολυ σημασια στο συγκεκριμενο περιστατικο
(Για εμενα τουλάχιστον)
Να δουμε την δοτρια, οποτε αν γινεται προσπαθησε να την ξυρισεις δερμα η εστω 1η σκαλα οταν κανεις το verification ( αν βεβαια το επιτρεπει το μακρυ μαλλι που πιθανοτατα θα εχεις)

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member
Πάντως σε καμία παρουσίαση είτε τυρκαλα , είτε Τσάκαλου είτε κεραμιδα δεν επενέβη ο γιατρός. Εδώ ρε ‘σείς σε κάθε νήμα θα πεταχτεί να σχολιάσει. Από μόνο του φανερώνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να δούμε ανεξάρτητη παρουσίαση από τον εν λόγω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλημέρα σε όλους. Όπως σας είπα, έχω κάνει post όπου αναλύω την εμπειρία μου.Επανέρχομαι διότι το ζήτησε ο @CVIAL κι ο γιατρός, αν και είχα πει πως δε θα το κάνω.

1. Κατανοώ το beef μεταξύ σας, κι το πάθος εκατέρωθεν για επιβεβαίωση! Όμως, όπως είπα και στο κ. Αναστασάκη επι προσωπικού, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από το beef σας, οπως ειναι η οικογένεια κι οι εδώ επαγγελματικες μου υποχρεωσεις. Το να μεταβώ Αθήνα σε αυτή τη φάση, δεν γίνεται. Θα ανέβω μια και καλή, είτε στους 9-10 μήνες που θα παω να με δει ο γιατρός είτε αν τυχόν οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάσουν να έρθω στα μέρη σας. Τότε, ναι αγαπητοί, θα έρθω μετά χαράς! Άλλωστε κι εγώ θέλω να δω πόσο καλή δουλειά έγινε, ως ασθενής!
  2. Παρόλα αυτά, επειδή αναφέρθηκαν οι υψηλής ποιότητας φωτογραφίες ως μια μια κάποια λύση, είμαι διατεθειμένος να βγάλω φωτογραφίες και να τις μοιραστώ με τον @CVIAL για να κανει τις μετρήσεις του. Για το φόβο των Ιουδαίων, ας με συγχωρήσουν οι Ιουδαίοι, δηλαδή πως δεν θα υπάρχει κάποια παρεμβολή (με photoshop λόγου χάρη) μπορώ επίσης να κάνω τη διαδικασία και σε Private live streaming. Εαν τα επαγγελματικά φώτα που έχω στο studio μου κι η sony zv1 μου είναι αρκετές, είμαι διαθέσιμος. Μπορείτε να τα δείτε στο attached screenshot.
Σας επισυνάπτω φωτογραφία του studio. Επίσης, επειδή με έχετε πραγματικά βομβαρδίσει, τουλάχιστον κάντε το κάτω από ενα youtube video να παρω views! Εγω δεν τα έχω κλειδωμένα τα σχόλια όπως το γιατρό :p

Θεοδόση από τις φώτο δεν είναι εύκολο να κάνω μετρήσεις. Δεν τίθεται θέμα photoshop και απάτης, απλά στην δική σου περίπτωση θα ήθελα να επιβεβαιώσω το εξελακι που πήρες ως προς τα βασικά μεγέθη. Δηλαδή λόγο, πάχος, επιφάνεια κάλυψης. Το πάχος είναι λάθος (48μ) όπως σου ανέφερα και προφανώς αυτό συμπαρασύρει και την κάλυψη. Μόνο με μικροσκόπιο γίνεται αυτό και από κοντά. Από την στιγμή όμως που δεν μπορείς λόγω απόστασης το ξεχνάμε. Συνεχίζεις την παρουσιάση όσο καλύτερα μπορείς και καλή επιτυχία.

vlafo

Well-Known Member
Ας μας πει κάποιος από τους πιο παλιούς εδώ μέσα. Έχετε δει κανέναν άλλο γιατρό να πληρώνει έξοδα για να γίνει ανεξάρτητη παρουσιάση και να ψάχνει αυτός άτομα να κάνουν ανεξάρτητη παρουσιάση; Εγώ όσους ανεξάρτητους έχω δει (πέρα από τίποτα του τύπου, Δημήτρης της Advance), ήταν κάποιοι που τους ήρθε να παρουσιάσουν και το έκαναν. Ούτε γιατρός επενέβη ποτέ, ούτε ρώτησαν το γιατρό τους, ούτε τίποτα.

@Panos1982 είσαι από τους πιο παλιούς, για δώσε τα φώτα σου.
Όχι αλλά θα σου πω κάτι άλλο.
Έχεις δει εσύ ποτέ έναν γιατρό που είναι πρώτος με διαφορά στην προβολή των βίντεο και στα διαφημιζόμενα περιστατικά και ανεβασμένα είτε στην πλούσια ιστοσελίδα του είτε εδώ μέσα,καμαρώνοντας φυσικά και για τα views με την πλειοψηφία των περιστατικών όπως αντιλαμβάνεσαι να είναι Αθήνα,και σαν διαβολική σύμπτωση όλοι να μένουν επαρχία και να μην μπορεί ένα ρε παιδί μου ανεξάρτητο περιστατικό σωστό να ανέβει?
Ένα?
Κανένας δεν θέλει να ανεβάσει εδώ μέσα ένα περιστατικό σωστό?
Χολέρα έχουμε?
Όπως καταλαβαίνεις είναι για γέλια η συζήτηση και ανούσια.
Τρία περιστατικά εδώ ανεβήκανε όχι 2 όπως λανθασμένα αναφέρεται και ξέρουμε την κατάληξη τους.
JackSmith +Aldo+Roni.
Οπότε δε χρειάζεται να έχουμε προσδοκίες.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ειναι τοσο οτι πασχιζε να μην βγει ανεξαρτητη οσο οτι οταν εβγαινε και αρχιζαν τα κακως κειμενα απο αστοχιες του κ τις επισημάναμε εμπαινε μεσα εκφοβιζε κ μεθοδευε το μελος τι να πει γιατι θα εχει κυρωσεις κλπ .
Κ τους υπολοιπους μας εβγαζε τρελους ασχετους μη ιατρους, κ το μελος στο τελος χανοταν εκανε πισω οποτε δε μπορουσες να το συνεχισεις....
φτηνα κολπα του κλασσικου παπατζα ελληνα δηλαδη που θελει μονα ζυγα δικα του κ το φορουμ τσιφλίκι του , κ το εχει καταφερει ως ενα μεγαλο βαθμο
με τις ευλογιες της διοικησης βεβαια γτ απ την αρχη ειχα πει οτι ο τυπος μπαινει μονο για διαφήμιση κ οταν ανεβαζει περιστατικα χωρις κανενα στοιχειο δεν εχει λογο υπαρξης και ουσια για το φορουμ κατι τετοιο εχει ουσια μονο για τον ιδιο να κανει διαφήμιση οπως την θελει αυτος στα μετρα του, κι αυτο ακριβως κανει.

Θα επρεπε να του εχει απαγορευτει να ανεβαζει περιστατικα χωρις στοιχεια της επεμβασης,
Οταν δε , τον ρωταμε γιαυτα για τα εργαλεια κλπ περνουμε την απάντηση αυτα τα μοιράζομαι μόνο στα συνεδρια εσεις ειστε ασχετοι ή αλλες απαντησεις του τυπου ρωτατε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο και αλλες τετοιες ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ μιας που του αρεσει η λεξη απαντησεις....
Οποτε τρωμε 3 χρονια τωρα στη μαπα αυτη τη κατασταση , εχει γινει το φορουμ διαφημιστικό υποκαταστημα
της Αναστασακης Ο.Ε. με τις ευλογιες της διοικησης, αυτη κανονιζει κ διαμορφωνει το υφος του φορουμ κ εχει επιλεξει αυτη τη μορφη.
Καταλαβαινα ως ενα βαθμο την ανέχεια βεβαια λογο της συμμαχιας Τασακης/λορεν επι 2 συναπτα ετη οποτε οκ.

Τωρα θελει να βγει ταχα για ελεγχο , ε ωραια κανενα προβλημα να βγει , αυτο ζητάμε απ τη 1η μερα εδω κ χρονια , ολες τις πληροφοριες κ τις μετρησεις της καθε επεμβασης για να κρίνονται ορθα τα αποτελεσματα, αλλος το αποφευγει με καθε γελοίο τροπο . . .

Σε 1 χρονο που θα γινει το verified ( αν και δε θα γινει ποτε verified γτ απλα δε θα συνεργαστει το παιδι αυτο) αλλα αν 1 στις 100 παει κ το κανει σε 1 χρονο θα γυρισουμε την Αναστασίαδα νο2.

Όπως έγραψα είμαι διατεθιμένος να κάνω verified όχι μόνο στο τέλος αλλά και στην αρχή (10-15 μέρες). Αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τσεκαριστούν και τα μεγέθη που δηλώνονται. Δεν λέω ότι υπάρχει κάτι σκόπιμο αλλά γίνονται και λάθη (πχ το πάχος τρίχας στον Θεοδόση είναι προφανώς λάθος). Για μένα αν γίνουν 10-15 verified με αυτόν τον τρόπο και είναι περιστατικά διαφορετικής δυσκολίας και επιδιώξεων (repair, dense packing, hairline, crown, temporal peaks, κλπ) θα μπορούμε να μιλάμε για πλήρη εικόνα.

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Active Member
Δεν ειναι τοσο οτι πασχιζε να μην βγει ανεξαρτητη οσο οτι οταν εβγαινε και αρχιζαν τα κακως κειμενα απο αστοχιες του κ τις επισημάναμε εμπαινε μεσα εκφοβιζε κ μεθοδευε το μελος τι να πει γιατι θα εχει κυρωσεις κλπ .
Κ τους υπολοιπους μας εβγαζε τρελους ασχετους μη ιατρους, κ το μελος στο τελος χανοταν εκανε πισω οποτε δε μπορουσες να το συνεχισεις....
φτηνα κολπα του κλασσικου παπατζα ελληνα δηλαδη που θελει μονα ζυγα δικα του κ το φορουμ τσιφλίκι του , κ το εχει καταφερει ως ενα μεγαλο βαθμο
με τις ευλογιες της διοικησης βεβαια γτ απ την αρχη ειχα πει οτι ο τυπος μπαινει μονο για διαφήμιση κ οταν ανεβαζει περιστατικα χωρις κανενα στοιχειο δεν εχει λογο υπαρξης και ουσια για το φορουμ κατι τετοιο εχει ουσια μονο για τον ιδιο να κανει διαφήμιση οπως την θελει αυτος στα μετρα του, κι αυτο ακριβως κανει.

Θα επρεπε να του εχει απαγορευτει να ανεβαζει περιστατικα χωρις στοιχεια της επεμβασης,
Οταν δε , τον ρωταμε γιαυτα για τα εργαλεια κλπ περνουμε την απάντηση αυτα τα μοιράζομαι μόνο στα συνεδρια εσεις ειστε ασχετοι ή αλλες απαντησεις του τυπου ρωτατε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο και αλλες τετοιες ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ μιας που του αρεσει η λεξη απαντησεις....
Οποτε τρωμε 3 χρονια τωρα στη μαπα αυτη τη κατασταση , εχει γινει το φορουμ διαφημιστικό υποκαταστημα
της Αναστασακης Ο.Ε. με τις ευλογιες της διοικησης, αυτη κανονιζει κ διαμορφωνει το υφος του φορουμ κ εχει επιλεξει αυτη τη μορφη.
Καταλαβαινα ως ενα βαθμο την ανέχεια βεβαια λογο της συμμαχιας Τασακης/λορεν επι 2 συναπτα ετη οποτε οκ.

Τωρα θελει να βγει ταχα για ελεγχο , ε ωραια κανενα προβλημα να βγει , αυτο ζητάμε απ τη 1η μερα εδω κ χρονια , ολες τις πληροφοριες κ τις μετρησεις της καθε επεμβασης για να κρίνονται ορθα τα αποτελεσματα, αλλος το αποφευγει με καθε γελοίο τροπο . . .

Σε 1 χρονο που θα γινει το verified ( αν και δε θα γινει ποτε verified γτ απλα δε θα συνεργαστει το παιδι αυτο) αλλα αν 1 στις 100 παει κ το κανει σε 1 χρονο θα γυρισουμε την Αναστασίαδα νο2.
νομιζω αυτο το ποστ του @Panos1982 αξιζει να διαβαστεί από ολους στο φορουμ !

Panos1982

Well-Known Member
Όπως έγραψα είμαι διατεθιμένος να κάνω verified όχι μόνο στο τέλος αλλά και στην αρχή (10-15 μέρες). Αυτό έχει μεγάλη σημασία γιατί πρέπει οπωσδήποτε να τσεκαριστούν και τα μεγέθη που δηλώνονται. Δεν λέω ότι υπάρχει κάτι σκόπιμο αλλά γίνονται και λάθη (πχ το πάχος τρίχας στον Θεοδόση είναι προφανώς λάθος). Για μένα αν γίνουν 10-15 verified με αυτόν τον τρόπο και είναι περιστατικά διαφορετικής δυσκολίας και επιδιώξεων (repair, dense packing, hairline, crown, temporal peaks, κλπ) θα μπορούμε να μιλάμε για πλήρη εικόνα.

Αυτο θα ήταν θειο δωρο αν γινει ,
Μπορει κάλλιστα ο γιατρος να ενθαρυνει πελατες που ειναι μελη στο φορουμ αλλα κι ας μην ειναι να ερχονται 10 μερες μετα την μμ απ το γραφειο σου για μετρησεις , θα ειναι καλο κ για τους ιδιους , να εχουν ακριβη νουμερα τοποθετήσης κ.να συγκρινουν μετα απο 1 ετος το outcome....

Εδω να δουμε τι προθυμια θα εχει ο ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ για κατι τετοιο !

Θα τερματίσουν και οι προστριβες μια για παντα μιας και θα ξεγυμνωθει εντελως ο τροπος που λειτουργει στα περιστατικα και το αποτελεσμα που θα δινει με πραγματικα νουμερα η στρατιγικη του κλπ.

Kostas97

Well-Known Member
Μπορει κάλλιστα ο γιατρος να ενθαρυνει πελατες που ειναι μελη στο φορουμ αλλα κι ας μην ειναι να ερχονται 10 μερες μετα την μμ απ το γραφειο σου για μετρησεις , θα ειναι καλο κ για τους ιδιους , να εχουν ακριβη νουμερα τοποθετήσης κ.να συγκρινουν μετα απο 1 ετος το outcome....

Θα τερματίσουν και οι προστριβες μια για παντα μιας και θα ξεγυμνωθει εντελως ο τροπος που λειτουργει στα περιστατικα και το αποτελεσμα που θα δινει με πραγματικα νουμερα η στρατιγικη του κλπ.
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!!!

gregkont13

Verified MM member

Εδώ είμαστε ανάγωγοι αν ρωτήσουμε την τιμή και ζητάς και στοιχεία ρε αθεόφοβε! Ντροπή σου!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member

Αν γίνει αυτό... βλέπω να κατεβαίνουν παντελόνια.

Μπλουζα