Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

Kostas97

Well-Known Member
Συμφωνω απολυτα με τον @gregkont13 οσον αφορα τον ορισμο των ανεξαρτητων παρουσιων. Το παραδειγμα σου(ως verified μελος)αποδεικνυει στην πραξη τα λεγομενα σου. Respect!

Τα τελευταια χρονια, η εννοια της ανεξαρτητης παρουσιας στο φορουμ εχει υποστει αλλοιωση λογω της αυξανομενης συμμετοχης κλινικων ,ειτε μεσω αντιπροσωπων (επισημων ή ανεπισημων, με ή χωρις πληρωμη) ειτε μεσω των ιδιων των γιατρων.

Απο το 2021 και μετα(εγω απο το 19 παρακολουθω), τα σημαδια αυτης της αλλαγης εγιναν ιδιαιτερα εμφανη (Τοτε ισως δεν τα αξιολογησαμε και οπως θα επρεπε).
Το φορουμ γεμισε με "ψευτοανεξαρτητους", οι οποιοι ανεβαζαν αποτελεσματα οποτε το επελεγαν και παρατουσαν τα νηματα τους χωρις συνεπεια. Υπαρχουν περιπτωσεις μελων που θυμηθηκαν να ανεβασουν φωτογραφιες ενα ή παραπανω χρονια μετα, μονο και μονο για να "κλεισουν" το νημα τους.
Το ψευτοανεξαρτητος το οριζω ξεκαθαρα στο πλαισιο οτι παρουσιαζαν με τη συμφωνη γνωμη κλινικων, πιθανως και με τα οποια κινητρα.
Νηματα σαν και αυτα που αναφερω σημερα ειναι στις ανεξαρτητες παρουσιασεις.(εδω και 3 χρονια δλδ τουλαχιστον)

Ακομα χειροτερα, ειδαμε μελη που παρουσιαζαν αποτελεσματα φιλων, ταχα για λογαριασμοτων φιλων, οι οποιοι δεν ηταν καν μελη του φορουμ(ατοπο). Με ολο τον σεβασμο προς οσους το εκαναν, καλυτερα πειτε το ξεκαθαρα οτι προκειται για παρουσιαση που γινεται για λογαριασμο κλινικων. Δεν κοροιδευετε κανεναν.

Μελη τα οποια μας ενημερωνουν για cons κλινικων etc, χωρις να ειναι επισημοι αντιπροσωποι.

Δυστυχως, το φορουμ εχει γεμισει με μελη(νεοτερα κυριως) που δεν βλεπουν τη συμμετοχη τους ως ευκαιρια για ουσιαστικη προσφορα στη συλλογικη γνωση, αλλα ως εργαλειο για να εχουν μεγαλυτερη προσοχη απο τις κλινικες ή να εξασφαλισουν εκπτωσεις στις επεμβασεις τους(δεν το κατηγορω... οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους, το αναδεικνυω ως γεγονος). Δεν ειναι τυχαιο οτι αρκετοι, προτου καν ξεκινησουν τη διαδικασια μεταμοσχευσης, πρωτα δηλωνουν οτι ειναι μελη του φορουμ, και μετα προχωρουν στη συζητηση για τα ουσιαστικα της μετ τους. (αρα που να περιμενουμε και μια παρουσιαση που δε θα ναι εις γνωση κλινικης)

Με βαση την πραγματικοτητα που βιωνουμε καποια χρονια και την οποια επαναφερουμε στη μνημη μας σημερα λοιπον, παραθετω δυο βασικα σημεια που μπορει να λειτουργησουν προς οφελος μας σε σχεση με την υπαρξη επισημων παρουσιασεων και μονο:

Πραγματικος χρονος: Οταν γνωριζουμε με αποδεδειγμενα στοιχεια την ημερομηνια που εγινε η μεταμοσχευση, μπορουμε να παρακολουθουμε την πορεια του αποτελεσματος σε πραγματικο χρονο.
Συνεπεια: Ειναι δυσκολο για ενα μελος να "εξαφανιστει" επικαλουμενο υπερβολικο φορτο εργασιας (λες και ειναι πρωθυπουργος). Η ιδια η κλινικη θα πιεσει για τη συνεχιση του νηματος, καθως μια εγκαταλελειμμενη παρουσιαση ή μια παρουσιαση χωρις ολοκληρωση θα χαρακτηριστει ως αποτυχημενη.
Περισσοτερο φωτογραφικο υλικο: Ειναι προφανες.

Τελος, ο @giannis1991 εκανε προσφατα ενα σχολιο παρα πολυ ευστοχο, οπως οσα εχει κανει!
Γιαννη... τωρα που η πιτα μοιραζεται, προβλεπεται καυτος χειμωνας!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συμφωνω απολυτα με τον @gregkont13 οσον αφορα τον ορισμο των ανεξαρτητων παρουσιων. Το παραδειγμα σου(ως verified μελος)αποδεικνυει στην πραξη τα λεγομενα σου. Respect!

Τα τελευταια χρονια, η εννοια της ανεξαρτητης παρουσιας στο φορουμ εχει υποστει αλλοιωση λογω της αυξανομενης συμμετοχης κλινικων ,ειτε μεσω αντιπροσωπων (επισημων ή ανεπισημων, με ή χωρις πληρωμη) ειτε μεσω των ιδιων των γιατρων.

Απο το 2021 και μετα(εγω απο το 19 παρακολουθω), τα σημαδια αυτης της αλλαγης εγιναν ιδιαιτερα εμφανη (Τοτε ισως δεν τα αξιολογησαμε και οπως θα επρεπε).
Το φορουμ γεμισε με "ψευτοανεξαρτητους", οι οποιοι ανεβαζαν αποτελεσματα οποτε το επελεγαν και παρατουσαν τα νηματα τους χωρις συνεπεια. Υπαρχουν περιπτωσεις μελων που θυμηθηκαν να ανεβασουν φωτογραφιες ενα ή παραπανω χρονια μετα, μονο και μονο για να "κλεισουν" το νημα τους.
Το ψευτοανεξαρτητος το οριζω ξεκαθαρα στο πλαισιο οτι παρουσιαζαν με τη συμφωνη γνωμη κλινικων, πιθανως και με τα οποια κινητρα.
Νηματα σαν και αυτα που αναφερω σημερα ειναι στις ανεξαρτητες παρουσιασεις.(εδω και 3 χρονια δλδ τουλαχιστον)

Ακομα χειροτερα, ειδαμε μελη που παρουσιαζαν αποτελεσματα φιλων, ταχα για λογαριασμοτων φιλων, οι οποιοι δεν ηταν καν μελη του φορουμ(ατοπο). Με ολο τον σεβασμο προς οσους το εκαναν, καλυτερα πειτε το ξεκαθαρα οτι προκειται για παρουσιαση που γινεται για λογαριασμο κλινικων. Δεν κοροιδευετε κανεναν.

Μελη τα οποια μας ενημερωνουν για cons κλινικων etc, χωρις να ειναι επισημοι αντιπροσωποι.

Δυστυχως, το φορουμ εχει γεμισει με μελη(νεοτερα κυριως) που δεν βλεπουν τη συμμετοχη τους ως ευκαιρια για ουσιαστικη προσφορα στη συλλογικη γνωση, αλλα ως εργαλειο για να εχουν μεγαλυτερη προσοχη απο τις κλινικες ή να εξασφαλισουν εκπτωσεις στις επεμβασεις τους(δεν το κατηγορω... οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους, το αναδεικνυω ως γεγονος). Δεν ειναι τυχαιο οτι αρκετοι, προτου καν ξεκινησουν τη διαδικασια μεταμοσχευσης, πρωτα δηλωνουν οτι ειναι μελη του φορουμ, και μετα προχωρουν στη συζητηση για τα ουσιαστικα της μετ τους. (αρα που να περιμενουμε και μια παρουσιαση που δε θα ναι εις γνωση κλινικης)

Με βαση την πραγματικοτητα που βιωνουμε καποια χρονια και την οποια επαναφερουμε στη μνημη μας σημερα λοιπον, παραθετω δυο βασικα σημεια που μπορει να λειτουργησουν προς οφελος μας σε σχεση με την υπαρξη επισημων παρουσιασεων και μονο:

Πραγματικος χρονος: Οταν γνωριζουμε με αποδεδειγμενα στοιχεια την ημερομηνια που εγινε η μεταμοσχευση, μπορουμε να παρακολουθουμε την πορεια του αποτελεσματος σε πραγματικο χρονο.
Συνεπεια: Ειναι δυσκολο για ενα μελος να "εξαφανιστει" επικαλουμενο υπερβολικο φορτο εργασιας (λες και ειναι πρωθυπουργος). Η ιδια η κλινικη θα πιεσει για τη συνεχιση του νηματος, καθως μια εγκαταλελειμμενη παρουσιαση ή μια παρουσιαση χωρις ολοκληρωση θα χαρακτηριστει ως αποτυχημενη.
Περισσοτερο φωτογραφικο υλικο: Ειναι προφανες.

Τελος, ο @giannis1991 εκανε προσφατα ενα σχολιο παρα πολυ ευστοχο, οπως οσα εχει κανει!
Γιαννη... τωρα που η πιτα μοιραζεται, προβλεπεται καυτος χειμωνας!!!

Ισως να μακρηγόρησα και να χάθηκε η ουσία αυτού που θέλω να πω. Οπότε ας κάνω ενα TLDR:

1. Εγώ να δεκτώ το αξίωμα σου ότι παλαιόθεν ο γιατρός έκανε χαμηλότερου αποτελέσματος δουλειά σε κάποιους ασθενείς. Όμως σε δυο φίλους μου που χειρούργησε πρόσφατα, από όσα είδα, η δουλειά που έκανε ήταν πολύ καλή. Τι θα κοιτάξω; Τι έκανε το 19-20 ή τι έκανε το 23-24;
2. Αν με το γιατρό έχετε διαφωνίες δικαίως ή αδίκως, είναι δικαίωμα σας. Πώς προκύπτει όμως ότι δεν εγώ ειμαι αντικειμενικός; Όπως εσείς, δεν εχω κι εγώ δικαίωμα να έχω τη δική μου άποψη και να την εκφέρω; Για να ειμαι αντικειμενικός πρέπει να εναρμονιστώ με την άποψη σου;
3. Επίσης, δεν νομίζω να χαρακτήρισα κανένα, τουλάχιστον όχι ηθελημένα. Εκτός αν αναφέρεσαι για το οτι παρεξηγούνται μονο οι woke χιονονιφάδες κι ότι εγώ δεν ειμαι μια απο αυτές :p

Ελπίζω τώρα να έγινα αντιληπτός και να σε κάλυψα καθως το επόμενο Post μου θα ειναι μονο για τη δικη μου μεταμόσχευση.

Κρίμα που μένεις επαρχία και δεν μπορείς να έρθεις. Για μένα το καλύτερο verification είναι από κοντά στις 15-20 μέρες μετά την επέμβαση όταν βλέπεις "στο πιάτο" τα πάντα και δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για το τι μπήκε και που μπήκε. Μετά, στον 1χρόνο+ όταν ελέγχεις αυτά που έχεις δει στις 15 μέρες και ξέρεις πως πήγε η φύτρωση χωρίς να στηρίζεσαι μόνο στην εικόνα. Φυσικά και το verification στους 12+ μήνες έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί αφαιρεί από την εξίσωση τις κολακευτικές φώτο και παρουσιάσεις που βλέπουμε σε αρκετά νήματα.

Kostas97

Well-Known Member
Κρίμα που μένεις επαρχία και δεν μπορείς να έρθεις. Για μένα το καλύτερο verification είναι από κοντά στις 15-20 μέρες μετά την επέμβαση όταν βλέπεις "στο πιάτο" τα πάντα και δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία για το τι μπήκε και που μπήκε. Μετά, στον 1χρόνο+ όταν ελέγχεις αυτά που έχεις δει στις 15 μέρες και ξέρεις πως πήγε η φύτρωση χωρίς να στηρίζεσαι μόνο στην εικόνα. Φυσικά και το verification στους 12+ μήνες έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί αφαιρεί από την εξίσωση τις κολακευτικές φώτο και παρουσιάσεις που βλέπουμε σε αρκετά νήματα.
CVIAL εαν η κλινικη η ο Θεοδοσης διαθετουν φωτογραφιες υψηλης αναλυσης απο την τοποθετηση, τραβηγμενες κοντα σε αυτες τις ημερες, θα μπορουσαν να ειναι χρησιμες οσον αφορα το πρωτο σκελος του Verification?
Με βαση τις ημερομηνιες ειμαστε σε αυτο το διαστημα.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
καντε ενα zoom
Απο το τιποτα ειανι αρκετο να σου επιβεβαιωσει το γεονος του ΠΟΤΕ εγινε το χειρουργειο κτλ

Anastasakis Hair Clinic

"Σφοδρή κριτική δέχεται η κυβέρνηση για την απόφασή της ο προσωπικός γιατρός να περιλαμβάνει και ανειδίκευτους γιατρούς δηλαδή αγροτικούς και ειδικευόμενους."

Ωχ-ωχ μη-ιατροί;;;
ΕΙΝΑΙ ιατροι και εχουν δικαιωμα συνταγογραφησης και ιατρικής ευθυνης ολοιδιο με ενα ΚΑθηγητη Παν/μιου!
Γνωσεις δεν εχουν ιδιες και μηδεν εμπειρια!
ΕΣΥ καθεσαι να σε χειρουγησει αυτος ο νομιμος αλλα απειρος ιατρός?
Αυτοε ΑΝΕΤΑ σε καθιζει παντως για ν μαθει!

Anastasakis Hair Clinic

Να το έκανες αυτό από τοτε,με live παρουσιάσεις ..σε αληθινό χρόνο παρουσίαση ..τη μέρα επέμβασης και κάθε δίμηνο να βλέπουμε ζωντανη πρόοδο ,όχι πριν και μετά και τελος..λες να βάλεις πελάτες σου από Σεπτέμβρη να ποστάρουν τα περιστατικά τους τώρα..θα είναι live η είναι τελειωμένα περιστατικά??..κανένας δεν έχει ουσιαστικό πρόβλημα ούτε με εσένα ούτε με κανέναν άλλο..απλά είναι τα πράγματα απλά πήγαινε με τους όρους του φόρουμ στο θέμα παρουσιάσεων όπως σου ζητείται εδώ και χρόνια και δεν το κάνεις.
Αν στο κανω, ποσα περιστατικα θελεις για
  • να μην με ξαναβαλεις στο στομα σου ποτ ε και για τιποτα
  • να μην ξαναγραψεις σε νημα μου.
  • να μην ξαναφησεις ποτε υπονούμενο/λασπη/υπαινιγμο
Πες μου να στο κανω!
Για να σε δω!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
καντε ενα zoom
Απο το τιποτα ειανι αρκετο να σου επιβεβαιωσει το γεονος του ΠΟΤΕ εγινε το χειρουργειο κτλ

Η live συνάντηση δεν έχει σαν σκοπό την επιβεβαίωση της ημερομηνίας της μμ. Στις 10-15 mέρες η μέτρηση πυκνότητας θέτει ένα reference point για αυτό που θα ξαναμετρήσεις στους 12 μήνες.

Anastasakis Hair Clinic

Η live συνάντηση δεν έχει σαν σκοπό την επιβεβαίωση της ημερομηνίας της μμ. Στις 10-15 mέρες η μέτρηση πυκνότητας θέτει ένα reference point για αυτό που θα ξαναμετρήσεις στους 12 μήνες.
ΑΝ θελεις, σιγουρα μπορει να βρεθει τροπος σχεδον 100% αξιοπιστια.
ΑΝ θελεις

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γιατί να μην θέλω; Για να του προτείνω να έρθει (δεν ήξερα ότι είναι από επαρχία) σημαίνει ότι θέλω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Γιατρέ γράφετε συνέχεια να μη σας ξαναβάλουν στο στόμα, να μη ξαναγράψουν για εσάς τίποτε Κ να μη ξανά σχολιάσουν ποστ σας! Και ρωτώ το θεωρείτε εφικτό?η το θεωρείτε σωστό? τελικά είναι δεκτή η κριτική εδώ μέσα η όχι?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το εχει πει ο ιδιος νωριτερα.
Νομιζα πω ςμαλιστα το ειχες γραψει και εσυ!
Κάπου χάθηκα. Πρώτος του πρότεινα να έρθει για να τον δώ στο γραφείο μου όταν πόσταρε ότι τώρα βρίσκεται στις 15 μέρες γιατί φαίνεται ότι έχει καλή γραφή και έκφραση. Θα έκανε μια καλή, ανεξάρτητη verified παρουσίαση. Φώτος και μέτρηση πυκνότητας στις 10-15 μέρες και στους 12+μήνες είναι το top verification.

Anastasakis Hair Clinic

Κάπου χάθηκα. Πρώτος του πρότεινα να έρθει για να τον δώ στο γραφείο μου όταν πόσταρε ότι τώρα βρίσκεται στις 15 μέρες γιατί φαίνεται ότι έχει καλή γραφή και έκφραση. Θα έκανε μια καλή, ανεξάρτητη verified παρουσίαση. Φώτος και μέτρηση πυκνότητας στις 10-15 μέρες και στους 12+μήνες είναι το top verification.
Μενει Κρητη
Ευχαριστως αναλαμβανω εγω την μετακινηση του από αποψη κοστους
Επισης, γιατι δεν σου βρισκει καποιον ΕΚΕΙ να σου βγαλει ΟΤΙ φωτογραφιες θελεις με κοστος που θα καλυψω εγω>
@TheodosisK γιατι δεν μιλας με τον @CVIAL να σου πει τα specs για τις φωτογραφιες που μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ να τραβηξει ενας επαγγελματιας εξισου καλα με τον ιδιο.
Αν θες σου στελνω εγω μικροσκοπιο αν χρειαζεται.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μενει Κρητη
Ευχαριστως αναλαμβανω εγω την μετακινηση του από αποψη κοστους
Επισης, γιατι δεν σου βρισκει καποιον ΕΚΕΙ να σου βγαλει ΟΤΙ φωτογραφιες θελεις με κοστος που θα καλυψω εγω>
@TheodosisK γιατι δεν μιλας με τον @CVIAL να σου πει τα specs για τις φωτογραφιες που μπορει ΚΑΛΛΙΣΤΑ να τραβηξει ενας επαγγελματιας εξισου καλα με τον ιδιο.
Αν θες σου στελνω εγω μικροσκοπιο αν χρειαζεται.
Το προτιμότερο θα ήταν η μετακινησή του στο γραφείο μου, δεν θα πάρει πάνω από 30'. Οι συνθήκες φωτισμού είναι ίδιες για όλους. Προφανώς αν δεν μπορεί να μετακινηθεί, πέραν του κόστους, τότε η εναλλακτική είναι αυτή που προτείνεται. Τις φώτο τις βγάζει και μόνος του, αυτές δεν είναι πρόβλημα. Το μικροσκόπιο είναι το ζητούμενο και οι μετρήσεις μέσω αυτού.

gregkont13

Verified MM member
Ας μας πει κάποιος από τους πιο παλιούς εδώ μέσα. Έχετε δει κανέναν άλλο γιατρό να πληρώνει έξοδα για να γίνει ανεξάρτητη παρουσιάση και να ψάχνει αυτός άτομα να κάνουν ανεξάρτητη παρουσιάση; Εγώ όσους ανεξάρτητους έχω δει (πέρα από τίποτα του τύπου, Δημήτρης της Advance), ήταν κάποιοι που τους ήρθε να παρουσιάσουν και το έκαναν. Ούτε γιατρός επενέβη ποτέ, ούτε ρώτησαν το γιατρό τους, ούτε τίποτα.

@Panos1982 είσαι από τους πιο παλιούς, για δώσε τα φώτα σου.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Απάντησε αν ισχύει η όχι, ΑΝ προέτρεψες να κατεβάσουν τις παρουσιάσεις τους οι πελάτες σου aldo και jacksmith ,οι οποίοι μόνοι τους είπαν εδώ δημόσια στο φόρουμ ότι τους προέτρεψες να το κάνουν,και απλά θα συνεχίσω να μην ασχολούμαι καν μαζί σου όπως κάνω και τώρα για κάθε σου παρουσίαση.. γτ ψευδώς λες πως γράφω σε κάθε νήμα σου και αφήνω λάσπες κτλ..
Ποτέ δεν άφησα λάσπες ,ούτε έγραψα σε παρουσιάσεις σου..ούτε αν πήγαν η όχι καλά. ..αδιάφορο μου είναι το πόσα αποτελέσματα περιστατικών θα ανεβάσεις μετά
  • να μην με ξαναβαλεις στο στομα σου ποτ ε και για τιποτα
  • να μην ξαναγραψεις σε νημα μου.
  • να μην ξαναφησεις ποτε υπονούμενο/λασπη/υπαινιγμο

Panos1982

Well-Known Member
Ας μας πει κάποιος από τους πιο παλιούς εδώ μέσα. Έχετε δει κανέναν άλλο γιατρό να πληρώνει έξοδα για να γίνει ανεξάρτητη παρουσιάση και να ψάχνει αυτός άτομα να κάνουν ανεξάρτητη παρουσιάση; Εγώ όσους ανεξάρτητους έχω δει (πέρα από τίποτα του τύπου, Δημήτρης της Advance), ήταν κάποιοι που τους ήρθε να παρουσιάσουν και το έκαναν. Ούτε γιατρός επενέβη ποτέ, ούτε ρώτησαν το γιατρό τους, ούτε τίποτα.

Για καποιο λογο ενω μ εκανες tag δεν μου ηρθε ποτε ειδοποιηση !
Ξυπνησα να δω τον αγωνα του Tyson και τυχαια ειδα το νημα στο διαλλειμα. . .

Οχι δεν εχει ξαναγινει ποτε κατι τετοιο εδω στο φορουμ κ ουτε προκειται νομιζω γιατι όλο αυτό ειναι παρανοϊκό γενικοτερα . . .
Αυτή η κλινικη ακομα και τα πραγματικα ανεξαρτητα περιστατικα δεν τα αφηνε ποτε στη τυχη τους και επενεβαινε στα νηματα για να τα προσαρμοσει στα μετρα της και να τα εχει υπο τον ελεγχο της με απειλες στα μελη που ξεκινουσαν τη παρουσιαση κλπ....

Παντος μ αρεσει που ο γιατρος θελει τοσο πολυ να γινει verified το περιστατικό.
Κι εγω θελω , γιατι θα φανουν επιτελους οι μεγαλες ελλείψεις του γιατρου απο 1ο χερι γτ μερικοι νομίζουν οτι εχει βελτιωθει,
Οχι δεν εχει , και μιλαω για εντος των χειρουργειων γιατι εκτος δε θα βελτιωθει ποτε.

aeratos28

Just aeratos
Και εγώ που δεν είμαι όσο καιρό είναι εγγεγραμμένος ο Πάνος ,δεν το έχω δει πάλι αυτό...επίσης,δεν έχω δει ποτέ παλι να προσπαθεί κάποιος άλλος γιατρος μανιωδώς 5 χρόνια να μην βγαίνει ανεξάρτητη παρουσίαση από την κλινική του,και να ανεβάζει μόνο αυτός περιστατικά πριν και μετά δικά του επιλεγμένα,και τώρα να θέλει να περάσει το ακριβώς αντίθετο ..ότι πληρώνω κιόλας για να δείτε ότι θέλετε και ότι είναι ανοιχτός σε κάθε πρόκληση κτλ..ότι 5 χρόνια ήταν το ακριβώς ανάποδο,το ξέχασε σε ένα δευτερόλεπτο και μας λέει τα δικά του ..
Νομίζει ότι μιλάει σε τπτ παιδάκια ο τυπος

Panos1982

Well-Known Member
Δεν ειναι τοσο οτι πασχιζε να μην βγει ανεξαρτητη οσο οτι οταν εβγαινε και αρχιζαν τα κακως κειμενα απο αστοχιες του κ τις επισημάναμε εμπαινε μεσα εκφοβιζε κ μεθοδευε το μελος τι να πει γιατι θα εχει κυρωσεις κλπ .
Κ τους υπολοιπους μας εβγαζε τρελους ασχετους μη ιατρους, κ το μελος στο τελος χανοταν εκανε πισω οποτε δε μπορουσες να το συνεχισεις....
φτηνα κολπα του κλασσικου παπατζα ελληνα δηλαδη που θελει μονα ζυγα δικα του κ το φορουμ τσιφλίκι του , κ το εχει καταφερει ως ενα μεγαλο βαθμο
με τις ευλογιες της διοικησης βεβαια γτ απ την αρχη ειχα πει οτι ο τυπος μπαινει μονο για διαφήμιση κ οταν ανεβαζει περιστατικα χωρις κανενα στοιχειο δεν εχει λογο υπαρξης και ουσια για το φορουμ κατι τετοιο εχει ουσια μονο για τον ιδιο να κανει διαφήμιση οπως την θελει αυτος στα μετρα του, κι αυτο ακριβως κανει.

Θα επρεπε να του εχει απαγορευτει να ανεβαζει περιστατικα χωρις στοιχεια της επεμβασης,
Οταν δε , τον ρωταμε γιαυτα για τα εργαλεια κλπ περνουμε την απάντηση αυτα τα μοιράζομαι μόνο στα συνεδρια εσεις ειστε ασχετοι ή αλλες απαντησεις του τυπου ρωτατε τον πιλοτο πως πεταει το αεροπλανο και αλλες τετοιες ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΕΣ μιας που του αρεσει η λεξη απαντησεις....
Οποτε τρωμε 3 χρονια τωρα στη μαπα αυτη τη κατασταση , εχει γινει το φορουμ διαφημιστικό υποκαταστημα
της Αναστασακης Ο.Ε. με τις ευλογιες της διοικησης, αυτη κανονιζει κ διαμορφωνει το υφος του φορουμ κ εχει επιλεξει αυτη τη μορφη.
Καταλαβαινα ως ενα βαθμο την ανέχεια βεβαια λογο της συμμαχιας Τασακης/λορεν επι 2 συναπτα ετη οποτε οκ.

Τωρα θελει να βγει ταχα για ελεγχο , ε ωραια κανενα προβλημα να βγει , αυτο ζητάμε απ τη 1η μερα εδω κ χρονια , ολες τις πληροφοριες κ τις μετρησεις της καθε επεμβασης για να κρίνονται ορθα τα αποτελεσματα, αλλος το αποφευγει με καθε γελοίο τροπο . . .

Σε 1 χρονο που θα γινει το verified ( αν και δε θα γινει ποτε verified γτ απλα δε θα συνεργαστει το παιδι αυτο) αλλα αν 1 στις 100 παει κ το κανει σε 1 χρονο θα γυρισουμε την Αναστασίαδα νο2.

Μπλουζα