Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Yπάρχει και καλύτερη λύση και η πλέον διάφανη και αποκαλυπτική έτσι ώστε να μην θεωρείσαι ανάγωγος που είσαι...
Επιλογή λίγων περιστατικών κατά προτίμηση πολύ καλών,μόνο από Αθήνα που άλλωστε είναι και τα περισσότερα,και μια βόλτα από το γραφείο του moderator για verified.
To μόνο που θα θέλουμε να ξέρουμε είναι ο αριθμός των grafts,μια φώτο πριν και μια μετά and thats it.
Η αποκάλυψη του Ιωάννη μπροστά σας.:)
Ευκολο.
Θα γινει η συμφωνια που προτεινα?
Ποσα περιστατικα χρειαζονται με ΑΥΤΟΥΣ τους ορους ωστε:
  • να μην με ξαναβαλει ΚΑΝΕΙΣ στο στομα του για οτιδηποτε αλλο εκτος απο κριτική για συγκεκριμενο περιστατικο.
  • να μην ξαναφησει ΚΑΝΕΙΣ υπονούμενο/λασπη/υπαινιγμο
  • να μην ξαναχτυπησει ΚΑΝΕΙΣ κατω απο τη μεση?
Συννενοηθειτε τα "ηγετικα" στελεχη να το τελειωνουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Λάσπη είναι το να ρωτάς αν ισχύει η όχι ότι προέτρεψες πελάτες σου,(δεν το λέμε εμείς οι ""λασπολογοι"",οι πελάτες σου το είπαν) να σταματήσουν τη ζωντανή παρουσίαση επειδή δεν πήγαν καλά?? Εσύ δεν έχεις απαντήσει αν ισχύουν η οχι..και τώρα βάζεις και όρους πάλι για τις παρουσοασεις?? Άργησες...έπρεπε να είχες συμβιβαστεί με τους όρους από τότε και να αφηνες τις παρουσιάσεις ανεξάρτητες από πάντα....όχι να συμβιβαστούμε εμείς με δικούς σου όρους τώρα , σε περιβάλλον που δεν σου ανήκει..εδώ στο φόρουμ δλδ..στα μέτρα σου όλα τα θες ..

Harris_G

Well-Known Member
"Σφοδρή κριτική δέχεται η κυβέρνηση για την απόφασή της ο προσωπικός γιατρός να περιλαμβάνει και ανειδίκευτους γιατρούς δηλαδή αγροτικούς και ειδικευόμενους."

Ωχ-ωχ μη-ιατροί;;;

TheodosisK

New Member
Πριν 2 βδομαδες πηγα Αθηνα για μεταμοσχευση με το γιατρό. Κατα την κουβεντα μας τη προηγουμενη ημερα οταν του ανεφερα ότι θα ανεβάσω στο forum την πορεία της μεταμόσχευσης μου, με προέτρεψε σθεναρά να το κάνω. Μάλιστα, κατά κάποιο τρόπο χάρηκε θα έλεγα. Κι αυτο πριν καν προβούμε στην διαδικασία της μεταμόσχευσης. Αυτό σίγουρα δηλώνει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και οφείλετε/ουμε να το δώσουμε.

Αναφορικά με το οικονομικο που λετε. Τωρα που το σκέφτομαι, ισως και να εκανα λαθος που του ανεφερα το forum καθως μου έδωσε πιο ακριβή τιμή και από τους 2 φίλους μου που έκαναν προηγουμένως σε αυτόν την ίδια διαδικασία και μου τον πρότειναν :p
Πέραν της πλάκας, αυτό υποδεικνύει ότι η τιμή του πράγματι παίζει, όχι μόνο ανά grafts αλλά κι ανά περιστατικό, όπως ακριβώς είπε.

Τώρα, επειδή όλα κρίνονται επί του αποτελέσματος κι επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό πανω απο ολα, θα σας postαρω όταν βρω χρόνο αναλυτικά τι έλαβε χώρα και την πορεία της μεταμοσχευσης μου.

Αυτά τα ολίγα!

vlafo

Well-Known Member
Κάποτε τον Ιούνιο του 2020 που μπήκε ο γιατρός εδώ μέσα μέχρι πρόσφατα ούτε ένα ανεξάρτητο αποτέλεσμα δεν ανέβαινε ήταν αμάρτημα και απαιτούσε λιθοβολισμό.
Τώρα αρχίζουμε να κατακλυζόμαστε με παρεναίσεις κιόλας για να ανέβει.
Υπάρχει πρόοδος σημαντική έχω μείνει εντυπωσιασμένος.
Αλλά κριτική δεν επιτρέπεται καμία στον καλύτερο γιατί άλλωστε δεν υπάρχει και ένα αποτέλεσμα από άλλη κλινική που να αξίζει είναι όλα μέτρια.
Αυτό είναι πραγματική λάσπη και συκοφαντία.

Tetrakis

Member
Κάποτε τον Ιούνιο του 2020 που μπήκε ο γιατρός εδώ μέσα μέχρι πρόσφατα ούτε ένα ανεξάρτητο αποτέλεσμα δεν ανέβαινε ήταν αμάρτημα και απαιτούσε λιθοβολισμό.
Τώρα αρχίζουμε να κατακλυζόμαστε με παρεναίσεις κιόλας για να ανέβει.
Υπάρχει πρόοδος σημαντική έχω μείνει εντυπωσιασμένος.
Αλλά κριτική δεν επιτρέπεται καμία στον καλύτερο γιατί άλλωστε δεν υπάρχει και ένα αποτέλεσμα από άλλη κλινική που να αξίζει είναι όλα μέτρια.
Αυτό είναι πραγματική λάσπη και συκοφαντία.
Απλα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι μονοπώλιο!!

Μπλουζα