Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού
Απ: Όλες οι πληροφορίες για ντουταστερίδη (Avodart)

αν ειναι ληψη απο το στομα το πιο πιθανον ειναι αυτο που ειπε ο ακης

ποσο καιρο παιρνεις ληψη απο στομα
αν εισαι πανω απο εμενα μηνα δοκιμασε να μειωσεις την δοση σου

sot

Member

περιπου 1 μηνα εχω που αρχισα
παιρνω 1 καψουλα καθε 2 μερες

tropheus

Well-Known Member

Φίλε sot μην ανησυχείς ούτε για το shed που έχεις (τα μαλλάκια αυτά δεν τα χάνεις) αλλά ούτε για πιθανά σπυράκια (αυτά θα φύγουν σύντομα)

Αν το"εργαλείο" σου δουλεύει κανονικά δεν έχεις να φοβηθείς (σχεδόν) τίποτα...

sot

Member

φιλε tropheus βλεπω παιρνεις και avodart και proscar γιατι???
ειχες και εσυ εντονη τριχοπτωση οταν αρχισες avodart ? και αν ναι για ποσο καιρο???
ποσο καιρο εχεις που αρχισες το avodart??
εχεις δει καλα αποτελεσματα?

tropheus

Well-Known Member

sot είπε:
φιλε tropheus βλεπω παιρνεις και avodart και proscar γιατι???
ειχες και εσυ εντονη τριχοπτωση οταν αρχισες avodart ? και αν ναι για ποσο καιρο???
ποσο καιρο εχεις που αρχισες το avodart??
εχεις δει καλα αποτελεσματα?

Avodart παίρνω εδώ και περίπου 4,5 χρόνια συνεχώς... Proscar πρόσθεσα τον τελευταίο μήνα να σου πω την αλήθεια
περισσότερο για πειραματικούς λόγους.

Ναι είχα έντονη τριχόπτωση όταν ξεκίνησα το avodart. Αυτό το φαινόμενο υποχωρεί σταδιακά. Μη σε ανησυχεί...

Το avodart θα σου δώσει σίγουρα καλά αποτελέσματα που σημαίνει ότι θα μειώσει το ρυθμό που χάνεις τα μαλλιά σου αλλά
γενικά δε θα το συνιστούσα έναντι του proscar γιατί η πιθανότητα να δεις παρενέργειες με το avodart είναι σαφέστατα υψηλότερες από ότι με το proscar.

Τα μαλλιά μου με το avodart έγιναν πιο πυκνά αλλά δεν έβγαλα νέα μαλλιά ώστε να πέσω κάτω από την NW2.

To κακό είναι ότι που και που "παίζω" λίγο άσχημα με τα μαλλιά μου καθώς ασχολούμε και με βάρη (γυμναστήριο) ε ..... και όλο και κάποιο αναβολικούλη... θα πάρω
που είναι ένας τρομερά αρνητικός παράγοντας για τα μαλλιά (ρώτα και τον Παναγιώτη ;) )

sot

Member

εγω πιστευω φιλε οτι θα επρεπε να σου δωσει και καινουργια μαλλια διοτι σε αλλα ατομα που εχω δει απο forum στο εξωτερικο σε φωτο, τους καλυψε ολο το κενο που ειχαν πισω.....

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μην ξεχνάτε - ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στην κάθε ουσία... ::)

tropheus

Well-Known Member

sot είπε:
εγω πιστευω φιλε οτι θα επρεπε να σου δωσει και καινουργια μαλλια διοτι σε αλλα ατομα που εχω δει απο forum στο εξωτερικο σε φωτο, τους καλυψε ολο το κενο που ειχαν πισω.....

Το μόνο κενό στα μαλλιά μου ήταν και είναι στα πλάγια του μετώπου (κρόταφοι) , ούτε στην κορυφή είχα ή έχω κενό ούτε πίσω.

Στους κροτάφους λοιπόν δεν είδα να αναπτύσονται νέα μαλλιά και ειδικά σε αυτό τo σημείο δεν έχω δει κανέναν να αναπτύσει νέα μαλλάκια ...

Έχω δει πολλές φώτο πύκνωσης λόγω avodart ειδικά σε κεφάλια με διάχυτη αραίωση αλλά και στην κορυφή και πίσω (όπως αλλωστε λες και εσύ φίλε sot).

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

sot είπε:
ναι αλλο vertex αλλο front (εδω ειναι τα πραγματα δυσκολα)

tropheus είπε:
Avodart παίρνω εδώ και περίπου 4,5 χρόνια συνεχώς... Proscar πρόσθεσα τον τελευταίο μήνα να σου πω την αλήθεια
περισσότερο για πειραματικούς λόγους.

Ναι είχα έντονη τριχόπτωση όταν ξεκίνησα το avodart. Αυτό το φαινόμενο υποχωρεί σταδιακά. Μη σε ανησυχεί...

Το avodart θα σου δώσει σίγουρα καλά αποτελέσματα που σημαίνει ότι θα μειώσει το ρυθμό που χάνεις τα μαλλιά σου αλλά
γενικά δε θα το συνιστούσα έναντι του proscar γιατί η πιθανότητα να δεις παρενέργειες με το avodart είναι σαφέστατα υψηλότερες από ότι με το proscar.

Τα μαλλιά μου με το avodart έγιναν πιο πυκνά αλλά δεν έβγαλα νέα μαλλιά ώστε να πέσω κάτω από την NW2.

To κακό είναι ότι που και που "παίζω" λίγο άσχημα με τα μαλλιά μου καθώς ασχολούμε και με βάρη (γυμναστήριο) ε ..... και όλο και κάποιο αναβολικούλη... θα πάρω
που είναι ένας τρομερά αρνητικός παράγοντας για τα μαλλιά (ρώτα και τον Παναγιώτη ;) )

συμφωνω

tropheus σε ενα αλλο ποστ σε ρωτησα γιατι παιρνεις και ντουτα και φινα ταυτοχρονα

με την τελευταια παραγραφο που εγραψες
νομιζω πως καταλαβα το λογο ;) ;) ;)

tropheus είπε:
Φίλε sot μην ανησυχείς ούτε για το shed που έχεις (τα μαλλάκια αυτά δεν τα χάνεις) αλλά ούτε για πιθανά σπυράκια (αυτά θα φύγουν σύντομα)

Αν το"εργαλείο" σου δουλεύει κανονικά δεν έχεις να φοβηθείς (σχεδόν) τίποτα...

101 % μαζι σου

sot

Member

ΟΚ προχωραω τοτε και βλεπουμε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Άκης

Administrator

Διάβασα ότι τον Ιούλιο , θα συναντηθούν στο Άμστερνταμ οι "μεγάλοι" της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) και θα συζητηθεί μεταξύ των άλλων και η έρευνα σχετικά με το Avodart, FDA έγκριση κλπ...
Περισσότερα τότε.

sot

Member

επειδη παίρνω avodart απο το στόμα, υπάρχει περίπτωση να κάνει αντίδραση με το regain και να δημιουργεί τριχόπτωση???

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

sot είπε:
επειδη παίρνω avodart απο το στόμα, υπάρχει περίπτωση να κάνει αντίδραση με το regain και να δημιουργεί τριχόπτωση???
από εμπειρίας,μόνο η ταυτόχρονη τοπική χρήση δίνει τρελό shed ... 8)

Άκης

Administrator

Σπύρος είπε:
από εμπειρίας,μόνο η ταυτόχρονη τοπική χρήση δίνει τρελό shed ... 8)
Υπερβολικά τρελό θα έλεγα. Ούτε όταν δεν έπαιρνα κάτι , δεν έπεφταν έτσι.
Συμβουλή: Η ντουτα ή τοπικά σε DoubleA, ή από το στόμα...

Georgex6

Well-Known Member

φιλε σοτ πως παει η ντουτα εχεις δει καμια προοδο???

sot

Member

τιποτα προς το παρον. εχω χασει πολλα μαλλια απο τοτε που την αρχισα......

Georgex6

Well-Known Member

ναι ε κριμα :-[ ποσο καιρο κανεις χρηση?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

όσοι κάνετε ντουτα μάγκες πρέπει να ξέρετε ότι στον χρόνο+ πρέπει να περιμένετε αποτελέσματα - μέχρι τότε,τρελό shed .... :slap

Μπλουζα