Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
panosm είπε:Άκη έχεις ακόμη duta μεσα στη spiro ή την έχεις σταματήσει ;
αν κρινω απο την φωτο σου οχι μεινει εκει που εισαι ειναι πολυ λιγος ο καιρος που κανεις θεραπειαyugi_greece είπε:Παιδια, εγώ κάνω την γνωστή θεραπεία με το 1/5 προσκαρ και rogain και fungoral.. Σκεφτομαι να προχωρήσω σε avordat. δεν εχω μεγάλο πρόβλημα. Μόνο στους κροτάφους : τι λετε?
εγω μαζι σου ειμαι σε χρονο χρησης της αν δε σου δωσε κατι κοψε τηνdim74 είπε:εγω δεν το καταλαβα!στους δεκα μηνες δεν μου εχει δωσει κατι,αντε να το παρω το προσκαρ δυο μηνες ακομα μηπως δω κατι...αν δεν δω να συνεχισω για ποιο λογο?αλλωστε η ιδια η μερκ δεν λεει αν δεν δεις στον χρονο κοφτο?
και δευτερο...δεν λεγαμε πριν καιρο πως θα παρουμε το προσκαρ μεχρι να μας δωσει το μεγιστο αποτελεσμα και μετα θα το γυρισουμε στα τοπικα να διατηρησουμε τα αποτελεσματα?τωρα λεμε αν αρχισεις προσκαρ δεν το σταματας ποτε δεις δεν δεις κατι?
αν παιρνεις καθε μερα σχεδον σιγουρα κατι θα σου παρουσιασει μερα παρα μερα δοκιμασεsot είπε:Για πες μας tropheus γιατι και εγω ξεκινησα avodart απο το στομα και θελω να ξερω αν εχεις παρενεργειες????
vayero79 είπε:Κρίμα ρε παιδιά, πίστευα ότι η προσθήκη ντούτα στην μινοξιδίλη θα με βοηθούσε. Οπότε είναι προτιμότερο να την αποφύγουμε ή να την χρησιμοποιήσουμε με emu oil μέσα;
αδειάζεις ένα avodart σε πιατάκι και βάζεις την ποσότητα που θα άπλωνες σε μία χρήση αλόης τζελ=>ανακατεύεις και το απλώνειςprimax είπε:Double A ειναι η ντουτα διαλυμμένη σε gel αλόης; (και σε ποια αναλογία Σίγουρα έχει απαντηθεί αλλά χάθηκα μέσα στα posts και δεν το βρίσκω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
sot είπε:εδω και 10 μερες που αρχισα να παίρνω avodart παρατηρω οτι βγάζω μερικά σπυράκια στο πρόσωπο. συμβαίνει σε κανεναν άλλο????
Σπύρος είπε:γιατί το λες αυτό;! :
-δεν αλληλεπιδρούν με ντουτα,ούτε μεταξύ τους :-\
σε ληψη απο το στομα εννοειες η τοπικαsot είπε:Να μας πει καποιος που παίρνει avodart έαν έχει έντονη τριχόπτωση.....