Αναζήτηση γιατρού/κλινικής και απορίες

Flosk

Well-Known Member
Για μενα μην κανεις Ελλαδα. Ο Βεκ*ης εχει 1 στα 1 μεχρι τωρα αλλα ειναι πολυ νωρις για να τον χρησουμε καλο γιατρο ή φαβορι στον Ελλαδικο χωρο. Πρεπει ναδουμε πολλες δουλειες του ακομη για να εχουμε ασφαλη συμπερασματα.
Η αλλη Ελληνικη κλινικη εχει δωσει καποια καλα αποτελεσματα αλλα ειναι επισης λιγα και προερχονται αν δεν κανω λαθος κυριως απο εναν γιατρο αλλα εχει κυριως αποτυχιες απο το παρελθον.
Στην Κυπρο που ειναι λιγο πιο μακρυα και το κοστος δεν ειναι υψηλο σε σχεση με την αγορα και αλλες καλης φημης κλινικες νομιζω θα συμφωνησουν οι περισσοτεροι πως η αναμετρηση βγαζει ξεκαθαρο νικητη την H*C εναντι της M*R.
Υπαρχει και η επιλογη της Τουρκιας που ακουμε συνεχεια καλα λογια για τον Erdogan αλλα δεν εχουμε δει επισης δουλεια του στο φορουμ.
Παντως σαν δημοφιλια ειναι μερα νυχτα με τον Βεκ*η. Σαν να συγκρινουμε τον Αθανασιαδη του Παοκ με τον Μπενζεμα.
Περα απο Ελλαδα/Κυπρο/Τουρκια το κοστος αυξανει πολυ και απο οτι καταλαβα δεν μπορεις να παιξεις μπαλα εκει οποτε κανε την ερευνα σου και θα καταληξεις σιγα σιγα. Μονο μην βιαζεσαι φιλε γιατι τη γνωστη λαικη ρηση την ξερεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Εννοείται ότι δεν έχω να ξοδεψω πολλά χρήματα. Οπότε ψάχνω το καλύτερο που μπορώ να κάνω σε αυτά τα οικονομικά πλαίσια που προανεφερα. Εχω μια απορία όμως...τι καλύτερο κάνουν έξω? Εννοώ ή τεχνική είναι ίδια...τα εξαρτήματα εφάμιλλα...πως γίνεται να μη "πιάσει" μια μμ εδώ στην ελλαδα...λόγω τσαπατσουλιας?Άγνοιας?Εγώ από όσα διαβάζω παρουσιάζεται σα διαδικασία ρουτίνας αν υπάρχουν προτωκολλα...οκ δε λέμε να την κάνει ο κομμωτης της γειτονιάς ε! Αν γινει δλδ ή εξαγωγη κ τοποθέτηση σωστά...υπάρχει περίπτωση να μην πάει καλά ή διαδικασία?

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
με λιγα λεφτα παραπανω η περιπτωση σου μπορει να βελτιωθει παρα πολυ.
Και αυτη η περιπτωση για την τσεπη σου οπως το καταλαβενω ειναι μονο η h*c.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ πολύ για την μεταφορά...

Του καρβελα το "ολα η τιποτα"μου θυμιζει η φαση...Δεν είναι θέμα χρημάτων...όχι ότι μπορώ να διαθεσω περισσότερα...είναι θέμα απόστασης κυρίως το να φύγω εκτός Ελλάδος κλπ. Παρόλα αυτά θα κάνω και μια συνάντηση με κάποιον εκπρόσωπο της hdc Cyprus...Απλά ρωταω αν υπάρχει κάποιος γιατρός σωστός εδώ... Δε μπορεί να είναι όλοι χασαπηδες...Ή μπορεί? :)

Η προσωπική μου άποψη είναι: φύγε έξω αν μπορείς οικονομικά, το θέμα απόστασης στη σημερινή εποχή και ιδιαίτερα σε γειτονικές χώρες (Κύπρος, Τουρκία) είναι αστείο. Το να βάλεις το κεφάλι σου στην λαιμητόμο δεν είναι αστείο...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
1.30 ωρα θελει για κυπρο και πληρωμενα ticket,taxi απο και προς αεροδρομιο γιατι ειναι μακρια και διαμονη 7 ημερες.
Εδω παμε 12 ωρες ταξιδι ταιλανδη στην 1 ωρα μεχρι να ανεβεις κατεβηκες κιολας.

andy.k

Active member
Παιδιά σας είπα ότι έχω κανονίσει συνάντηση και την εβδομάδα αυτή με τον εκπροσωπο της hdc. Απλά οκ εγώ πάνω από ένα κονδυλι δε μπορώ να δώσω συνολικά. Δε με έχει πιάσει καμία βιασύνη ξαφνικά...έτσι είμαι εδώ και 1-2 χρονια. Με τη μινοξ ψιλοσταματησε η πτώση. Απλά οκ δεδομένου ότι έχω οικογένεια παιδιά κλπ δε θα έδινα πάνω από κάποιο ποσό...και δε ξέρω κ αν είναι εγγυημένα αυτά τα κέντρα που αναφερατε.

andy.k

Active member
[dimitris50423, post: 148352, member: 19556"]η δικη μου εμπειρια με την κλινικη ηταν πολυ καλη. τι τιμη σου εδωσαν? πες μας αναλυτικα.. οποιος θελει μπορει να χρησιμοποιησει το ονομα μου για να πετυχει καλυτερο deal. Δημητριαδης Δημητρης λεγομαι. και εγω συστημενος ειχα παει.[/QUOTE]

Δημητρη ευχαριστώ που έδωσες το ok να αναφέρω το όνομα σου. Αν τελικά προτίμησω να την κάνω εκεί που την έκανες κ εσύ θα την κάνω με κοστος αντίστοιχο με το δικό σου. Αν και όπως έχουν πει όλοι εδώ...το κόστος είναι μάλλον το τελευταίο που πρέπει να κοιτάξω...

andy.k

Active member
Για να την κάνει ο ίδιος ο Β***ης μιλάμε τώρα... Με πεισατε 100% γι αυτό. Οπότε συνέχιζω να ψάχνω μέχρι κ Κύπρο και βλέπουμε...

andy.k

Active member
Εαν μπει σε επιφανεια με καλη πυκνοτητα το shock loss ειναι αναποφευκτο... οποιος σου πει το αντιθετο απλα σου λεει ψεμματα

Δημητρη προφανώς γνωρίζεις πιο πολλά από εμένα επί αυτού. Εχω σκοπό να καταστησω απόλυτα σαφές σε οποιον επιλεξω,ότι αν είναι να χαθουν τα υφιστάμενα μαλλιά καλύτερα να μη παρεμβουμε. Δλδ απλά εμπειρικά αν έμπαινε κάποιος σε μια περιοχή με πυκνότητα σα τη δική μου, θα είχα τελικά καλύτερα ή χειρότερο αποτελεσμα. Οκ κάποια αναπόφευκτα θα χαθούν. Το απόλυτο δεν υπάρχει πουθενά στη φύση...αλλά για τι ποσοστό απώλειας να φοβάμαι? Από τη φωτό που ειδες πιστεύεις ότι δε θα πρέπει να επεμβω ακομα? Να περιμένω να αραιωσει κι άλλο. Είναι σταθερό εδώ κ κανένα χρόνο...με το μάτι πάντα...υπάρχει κάποια εξέταση να την κάνω τώρα και μετά από κάποιο διάστημα να έχω σίγουρη εικόνα για το αν εξελίσεται και με τι ρυθμό ή τριχόπτωση?

skyward

New Member
Φίλε ενδιαφέρουσα η περίπτωση σου, είμαστε περίπου στην ιδια φάση και ίδια ηλικία.

Εχω και εγώ ψηλά πλαινά αλλά έχω και στο crown θέμα. Εσύ έχεις; Δεν φαίνεται στην φωτό.

Πέρσι είχα κάνει συνάντηση με τον Γεωργίου της Μ*C από Κύπρο και μου είχε πει για περισσότερα grafts πάντως. Δεν το προχώρησα, κάπου δεν είμαι σίγουρος, πέρα από τα λεφτά που δεν είναι λίγα, είναι και πολλοί άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο για να έχεις πετυχημένο αποτέλεσμα. Είμαι και κάτα των φαρμάκων γενικά.

Κάνε καλή έρευνα όπως όλοι σου λένε και αποφασίζεις.

andy.k

Active member
Πίσω δεν έχω τρελό θέμα...δεν εχει κατεβει χαμηλα το κενο, μονο πανω... Σορρυ δε ξερω καλα τους ορους και χρησιμοποιω μπακαλικη ορολογια.οκ εμένα με αγχωνει και ή επιβίωση των υπαρχόντων και ή εξέλιξη της τριχόπτωση. Ποσό σου είπαν εσένα από m..c? Και για ποσά grafts?

Συνημμένα

• IMG_20150928_004918~01.jpg
    IMG_20150928_004918~01.jpg
    587.4 KB · Προβολές: 45
  • _20150926_084636.JPG
    _20150926_084636.JPG
    573.9 KB · Προβολές: 49

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

skyward

New Member
Μάλλον είμαι λίγο χειρότερα απο εσένα τότε. Grafts γύρω στα 4.000 σύνολο μου είχε πει θυμάμαι.

Για ποσά δεν μιλήσαμε ούτε ζήτησα προσφορά καθώς πήγα για μια πρώτη συζήτηση.

andy.k

Active member
Πάντως απ όσο έχω διαβάσει εδώ μέσα γενικά μιλάμε για πολύ μικρά ποσοστά επιτυχιας...Και αυτό με το shock loss με έχει τρομάξει αρκετά. Σε αντίθεση με ότι έχω επισκεφτεί που σου εγγυώνται 100% επιτυχία και για το shock loss σου λένε πως δε προκειται να συμβεί ιδίως αν πάρεις μινοξ μετά την μμ. Οκ αν ισχύουν αυτά που διαβάζω εδώ μέσα...σε αλλά νήματα εννοώ...απορω πως δεν έχει μπει ο κόσμος ακόμα με καδρονια μέσα στα μαγαζακια να τους τουλουμιασει...

dimitris50423

Well-Known Member
Φιλε βλεπω εχεις καλη δοτρια. εγω εχω φιλο στο facebook που εκανε ιδια περιοδο με μενα μμ στο Βεκρη. παει πολυ καλα και αυτος. ρωτα και για κυπρο αν θες αλλα εκει πιστευω θα χρειαστεις διπλασια χρηματα για το ιδιο αποτελεσμα.. ειδαμε και αποτελεσματα απο κυπρο που ηταν πατατες οπως και πολλα απο ελληνικες κλινικες φυσικα.. απλα με μισα χρηματα στην Ελλαδα και να μην παει κατι πολυ καλα κανεις μια δευτερη αν χρειαστει και καθαριζεις. επισης προσωπικα ειμαι κατα του στριπ.. τη θεωρω απαρχαιωμενη μεθοδο.
Εφοσον μπορουν να βγουν εξισου καλα αποτελεσματα με τη fue θεωρω οτι οσοι γιατροι δεν κανουν fue απλα η βαριουνται γιατι η εξαγωγη τρωει χρονο σκυμενος πανω απο ενα κεφαλι η δεν ειναι εκπαιδευμενοι για αυτη τη μεθοδο και αν το επιχειρησουν δεν θα εχουν επιτυχια.

andy.k

Active member
Δημητρη δεν έχω κάτι με την εγχώρια αγορά...ίσα ίσα προσωπικά προτιμώ να κάνω ότι κάνω εδώ γιατί έχεις δίπλα σου τον γιατρό αν κάτι δε πάει καλα...διαβαζα ενα στορυ εδω με ενα παιδι που πηγε αμερικα και εδωσε 15000!!! Και δεν εμεινε ικανοποιημενος. Τουλάχιστον εδώ ούτε τόσα λεφτά δίνεις, ούτε τόσα grafts και έχεις και τον γιατρό δίπλα. Τη δοτρια
μου την μετρησανε στο
περίπου 5000 grafts για να
δείχνει αξιοπρεπής και
φυσική. Ο μονος λογος που
θα ψαξω κ λιγο για εξω ειναι
οτι απλα θελω να δω πως το
χειριζονται κ εκεί.ωστόσο δε
βλέπω πολύ εμπιστοσύνη εδώ
σχετικά με την εγχώρια αγορά. Επίσης εννοείται ότι για fue μιλάμε μόνο...αν και φοβάμαι γτ είναι πιο κουραστική άρα ίσως και πιο εύκολο να κάνει λάθος κάποιος...

aeratos28

Just aeratos
γεια σου ρε φιλε John_John!! όπως έχουμε ξανασυζητήσει πάλι και ο καθένας έχει τις σεβαστές γνώμες τους αλλά κάπως διαφορετικες όμως..για ένα λόγο.είχες πει πριν λίγο καιρό και άδικα κιόλας ότι είμαι υποστηρικτής φανατικός της dhi και οτι οι πιο φανατισμενοι ειναι αυτοι της dhi κτλ..θα το θυμάσαι σιγουρα..λάθος έχεις πει να ξέρεις,γιατί εγώ λέω πάντα αντικειμενικά ότι έχουν δείξει φοβερές δουλειές αλλά και τρελές πατάτες και παρά πολλά ύποπτα αποτελέσματα όπως έχουν κάνει και εδώ..αλλά είσαι λάθος φιλε γιατί είσαι απόλυτος τελείως εσύ και δεν βλέπεις τίποτα άλλο παρά μόνο Κύπρο.έτυχε σε εσένα το αποτέλεσμα αυτό,δεν έχει τύχει σε όλους, πιστευω να το ξέρεις..το shockloss πάει συννεφο!τα περισότερα αποτελέσματα δεν ξεπερνάνε το 80% φυτρωση καιέχουν διπλάσιες τιμές από εδώ..εγώ αυτό λέω πάντα χωρίς να θέλω να παρεξηγήθω,αλλά αρκετοί το παρεξηγητε..για μένα ο φίλος να κοιτάξει Ελλάδα και αν μιλήσει και με Κύπρο και του υπογράψουν εγγράφως ότι θα βγουν αυτά που θα του υποσχεθούν τότε οι να πάει Κύπρο και ας είναι ακριβότερα!δεν λέω ότι εδώ είναι όλα καλά!τα έχουμε πει πάλι!;)

aeratos28

Just aeratos
ρε συ andy.k τι πάει να πει είναι πιο κουραστική ή fue?δεν είναι και μεταμόσχευση καρδιάς..εμφύτευση μαλλιών είναι..ή πιο απλή ιατρική διαδικασία είναι και όμως είναι ή καλύτερα αμοιβομενη..τους έχουμε κάνει και θεούς!όπως έχω πει πάλι έτυχε στον πατέρα μου να κάνει ένα χειρουργείο πολύ σοβαρό ανοιχτής καρδιάς..το χειρουργείο διήρκησε 11 ώρες και είχε 4 βοηθούς και πήρε ο άνθρωπος 5000 € γι αυτόν και όλο το team του..μην τρελενομαστε τώρα!και εσύ για να βάλεις τα grafts που θες,δηλαδή για να έχεις ένα αραιό σχετικά μαλλάκι σου ζητάει πάνω από 8-9 χιλιάρικα..είναι λογικό?? ελεος!

andy.k

Active member
.για μένα ο φίλος να κοιτάξει Ελλάδα και αν μιλήσει και με Κύπρο και του υπογράψουν εγγράφως ότι θα βγουν αυτά που θα του υποσχεθούν τότε οι να πάει Κύπρο και ας είναι ακριβότερα!δεν λέω ότι εδώ είναι όλα καλά!τα έχουμε πει πάλι!

Αυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω. Δεν εμπιστευομαι επ ουδενί τους Κυπρίους περισσότερο απ ότι τους δικούς μας. Αρκεί να δω σοβαρότητα εδώ από κάποιον και όχι παρλαπιπες και φανφάρες. Όπως προειπαε αγχωνει κυρίως το shock loss. Θέλω ή να με καθυσηχασει κάποιος ότι δε θα συμβεί...ή να μη μπει καθόλου σε περιοχές όπου μπορεί να το προκαλέσει. Ας μη γινω κ Μπέζος ρε παιδιά οκ...έλεος...

andy.k

Active member
και εσύ για να βάλεις τα grafts που θες,δηλαδή για να έχεις ένα αραιό σχετικά μαλλάκι σου ζητάει πάνω από 8-9 χιλιάρικα..είναι λογικό??

Όχι ρε boy...τι 8-9/ χιλιάρικα...3000 για 2000 grafts λέω εγώ...τόσο μου είπαν εδώ...

Ανοιχτής καρδιάς έκανε και ο δικός μου με τον μακαρίτη τον Σπύρου και έδωσε 6000 εέχεις δίκιο...Δεν είναι επικίνδυνη ή μμ αλλά όπως και να το κανεις είναι ή ίδια ρομποτική διαδικασία επί 7 Ώρο σχεδον...όσο να ναι θέλει υπομονή και σοβαρότητα. Οι μεγάλο χειρουργοί ανοιχτής καρδιάς μπαίνουν κόβουν ραβουν μισή ώρα και μετά παραδίδουν σκυτάλη στους βοηθούς... Συμφωνώ φυσικά ότι ή ευθύνη είναι απείρως πολλαπλάσια...

aeratos28

Just aeratos
καλά Μπέζος απλά ξεπέρασε το! δεν υπάρχει αυτό το μαλλί..και δεν μπορεί να σου το φτιάξει κανείς..ο Μπέζος πρέπει να έχει πάνω από 100.000 τριχοθυλακια πάνω στο crown middle και hairline..απλά απίστευτος!!!!τώρα αυτό που λες να σε καθησυχασει, να ξέρεις ότι όπου και να πας αυτή είναι ή δουλειά τους..να σε καθησυχασουν!! και να σου πουν αυτά που θες να ακουσεις!!για πες τους να υπογράψουν σε χαρτί όμως!!χαχα πολύ πλάκα ή αντίδραση τους!!αν δεν θες shockloss φιλε, απλά περίμενε να πέσει ότι έχεις..

Μπλουζα