Αναζήτηση γιατρού/κλινικής και απορίες

andy.k

Active member
Minox παίρνω 1 χρόνο με πολύ τακτικότητα...να έχω πάρει μόνη δόση 2-3 μέρες...όλες τις άλλες πρωί βράδυ... Όταν λέω για Μπέζος και σία...εννοείται ότι αστειευομαι...δε μου είπαν πουθενά να κάνουμε τα πάνω σα τα πλαϊνά..μου ειπαν 80%... Δε ξέρω αν είναι εφικτό. Εγώ προσωπικά αρκουμαι απλά να υπάρχει κάλυψη με μαλλί 3-4 πο τους να μη φαίνεται κεφάλι. Δε περνώ φίνα με την καμία...μόνο αν μου το πει ουρολόγος παιδιά...όχι για τα μαλλιά...οκ. Ειπα μήπως υπάρχουν αλλά μπλοκερς φυτικά με λιγότερες παρενέργειες και φυσικά λιγότερη ευεργετική δράση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
και 80% νομίζω είναι πολύ,αλλά παίζει ρόλο και ή δοτρια σου.έχεις μετρήσει ποτέ ποσό μπορεί να δώσει?ώστε να μην είναι αραιή μετά.μέτρα το μέγεθος του προβλήματος σου,δηλαδή ποσά τετραγωνικά εκατοστά είναι τα σημεία που χρειάζεται εμφύτευση,μετά μέτρα ποσά τετραγωνικά εκατοστά έχεις δοτρια και τι πυκνότητα έχει ή δοτρια σου και μετά κάνε τους υπολογισμούς να δεις ποσά ακριβώς grafts χρειαζεσαι για να κανείς το 80% της πυκνότητας στα πάνω μαλλάκια και αν φυσικά μπορεί να γίνει αυτό..και επίσης άλλο ένα σημαντικό είναι φιλε μου ότι αν όντως μπορεί να γίνει αυτό,σε τι κατάσταση θα είναι μετά τα υπόλοιπα μαλλιά,γτ θα υπάρξει μεγάλη αραίωση πιστεύω πίσω και πλαγιά αν πας για τόσο μεγάλες πυκνωσεις

gkast

Active Member
Ειλικρινα δεν κανω πλακα.Αν με πουνε το ΟΚ! παω και αυριο.
Ετσι θα μπορουμε πιο ασφαλες να συγκρινουμε δουλεια,λεφτα κτλ.Γιατι εγω ηδη εκανα Κυπρο που δυσκολα καποιος μετα εφοσον πηγε καλα κυπρο ερχετε ελλαδα.
Αλλα και εγω δεν μπορω να κανω δευτερη ουτε κυπρο ουτε ελλαδα πλεον λογο οικονομικων.
Αν πανε καλα ολοι θα βγουνε κερδισμενοι.Αλλιως χανω και τα Grafts που εβαλα.Αρα ρισκαρω το κεφαλι μου για πιο αντικειμενικες αποψεις εδω μεσα.
Ειμαι ανοιχτος στην προταση μου και αναμενω......
Αναλαμβάνω την ευθύνη να στην κάνω εγώ την μεταμόσχευση ...βοηθό θα έχω τον στριπαρ ....και ο κριτής για το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο Δημήτρης 38 πως το βλέπεις συμφωνείς .....

andy.k

Active member
Ρε παιδιά έκανα μετρήσεις και μου βγήκε το εξής: δοτρια περίπου 11000 τρίχες ώστε να έχει στο τέλος, αν αφαιρέσουμε αυτές τις τρίχες περίπου 75 τρίχες ανά cm2. Αυτή τη στιγμή στην κορυφή είναι περιπου 50/cm2 και κροτάφους 40-45 αλλά είναι πολλές λεπτές σε τελογενη φάση. Τώρα στη δοτρια είναι περίπου 140 τρίχες ανά cm (περίπου 50-60 grafts). Όλα αυτά τα είδα μόνος μου στην d*i όπου για αρχική κουβέντα ασχολήθηκαν πολύ εννοείται. Τουλάχιστον πηρα μια εικόνα τι παίζει στην Κράνα μου. Δε θέλω κάτι να δουλεύει όπως ή φίνα...θέλω κάτι που να δουλεύει με παρόμοιο τρόπο έστω και με πιο ήπια δράση...να κρατήσω αυτά που έχω και να τα πυκνωσβ απλα. Δε πάω για πυκνότητες 120 τρίχες/cm. Και με 70 καλα είναι...

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αναλαμβάνω την ευθύνη να στην κάνω εγώ την μεταμόσχευση ...βοηθό θα έχω τον στριπαρ ....και ο κριτής για το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο Δημήτρης 38 πως το βλέπεις συμφωνείς .....

omg!!!!! this is serious!!! Are you joking?

andy.k

Active member
Επίσης το συνολικό εμβαδό προς καλυψη-πυκνωση είναι περίπου 50 cm2. Χωρίς την Τσουλούφι περιοχή...:p

aeratos28

Just aeratos
στα 100 τετραγωνικά στο πάνω μέρος που θες να βάλεις για να έχεις την μισή ποσότητα σε πύκνωση με τα πίσω πρέπει για αρχή να βάλεις 3000 grafts τότε!.και βέβαια να έχεις και κοντά στο 100% φυτρωση ώστε να έχεις την μισή πυκνότητα..από δοτρια λοιπόν που πάνω κάτω είναι 180-190 τετραγωνικά εκατοστά και έχεις 50-60grafts Σκέψου ότι θα αφαιρεθούν περίπου 20+ grafts και θα μείνεις στα 30 με 40 πίσω..δηλαδή σε σχέση με τώρα αρκετά πιο αραιομενα.και αν βγουν όλα επάνω χαλαλι!αλλά αν δεν βγουν??αν δεν παει καλα το θεμα και εχεις shockloss??για dht blocker απο φαρμακο ειπαμε οτι αποτελεσμα εχει η φινα..ολα τα αλλα ειναι τιποτα μπροστα της..αλλα δεν ειναι παιχνιδι..πολυ παρενεργεια.φιλε μην βιάζεσαι γιατί σε βλέπω τα λες εύκολα το τι θες κτλ,εξάλλου όλοι τα ίδια θέλουμε αλλά δεν είναι τόσο εύκολα όσο νομίζεις αλήθεια..αφιέρωσε πολύ χρόνο να ενημερωθεί καλά μην την πατησεις

andy.k

Active member
Thanks για τις συμβουλες. Λέω τι θελω, ώστε να γίνει σαφές ότι δε ζήτω θαύματα. Σίγουρα θέλει ενημέρωση και σκέψη το πράγμα αλλά όσο και να το λιβανισω δε θα σώσω κάτι. Οκ εγώ είπα μέγιστο 2000 και όσο πυκνώσουν. Απλά ψάχνω τον
κατάλληλο άνθρωπο να κάνει
δουλειά ως εκεί που τον
πέρνει...ούτε να σπαταλήσει
grafts oυτε να προκαλέσει
shockloss και ας πληρωσω τα
ιδια χρήματα για 1200 grts που
θα πληρωνα για 2000,grts ρε
αδερφέ. Να πάει ως εκεί που
ξέρει ότι τον πέρνει και όχι ως
εκεί που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι τον
πέρνει. Εγώ αυτά έχω σκοπό να ζητησω από τον οποίο γιατρό ασχοληθεί με την περίπτωση μου. Νομίζεις ότι είναι λάθος που λέω χύμα τι θελω? Το κάνω μόνο κ μόνο για να έρθουν πιο εύστοχα/κατάλληλα σχόλια. Παντως aeratos thanks που μου κρατας τα χαλινάρια. Εχω εμπεδώσει ότι θέλει ψάξιμο και με το ποιον να την κανείς και με το ποτέ. Επίσης αν μου βάλουν 20 grafts/cm2 για 50cm2 θέλει μόνο 1000grfts. Emena μου είπαν 2000 δλδ μιλάμε για περίπου 30grfts/cm2 στις πιο αραιες περιοχες και τα υπόλοιπα
στο τσουλουφι για πύκνωση. Και λέω...μήπως είναι καλύτερα να πάω για λιγότερα grfts gia να μη παθω κανένα σοκλος στο τσουλουφι? Ή με 25-30 grts /cm2 δε θα δείξει τπτ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
εγώ φιλε σίγουρα προτείνω να μην πας επιθετικά.το ποσά θα βάλεις είναι δι κο σου θέμα.πάντως ή δική μου γνώμη είναι ότι κάθε εμφύτευση δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 1000-1200 grafts..μπορεί να πιάσεις και κοντά στο 100% φυτρωση αν δεν είναι ντενεκες ο γιατρος και χωρίς κανένα shockloss και επίσης πανευκολη και πολύ ήπια όλα τα μετά της εμφύτευσης!;) αλλά σίγουρα ότι σε 1 με 1,5 χρόνο πρέπει να πας πάλι είναι λίγο βαρετό..αλλά επομένως πως αν είναι σωστός ο γιατρός στο τέλος θα δικαιωθεί έτσι και με τη σωστή δουλειά του γιατρού μπορεί ή απώλειες που θα έχεις να μην περνάνε το 2-3%

aeratos28

Just aeratos
όσο γι αυτό που λες ότι το λες χύμα καλά κανείς αλλά αν νομίζεις ότι θα μιλήσει και στο γιατρό έτσι και θα πάρεις εύστοχες απαντήσεις ή εύστοχη δουλειά λόγο ότι του μιλήσει χύμα,απλά ξέχασε το..οι περισσότεροι είναι τόσο αντιπαθητικοι και με ένα τουπε που δεν υπάρχει πουθενά..οπότε ή του πεις εσύ αυτά που θες ή όχι το ίδιο του κάνει..

andy.k

Active member
Κοιτά δουλειά του γιατρού είναι όχι μόνο ή επιτυχημένη επέμβαση αλλά και ή θετική ψυχολογία του ασθενούς καθόσον σε πολλές περιπτώσεις από αυτή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η τελική επιτυχία ή αποτυχία. Γενικά μιλάω... Αν δε
βρω κάποιον να με κανει να τον
εμπιστευτω...απλά δε θα πάω να
κάνω εννοείται...Οποιος νομιζει
οτι μπορει να παιζει με το
κεφαλι η με την υγεια καποιου
δεν ειναι γιατρος αλλα
πειραματιστης και οκ εγω
πειραματοζωο δε θα γινω...
Οκ πχ με τον βεκρή θα ζητησω να τον δω και πριν αποφασισω να προχώρησε σε κάτι. Ας μου χρεωσουν και την επίσκεψη no problem το πολύ πολύ την αφαιρούν από το τελικό ποσό αν προχώρησε σε μμ εκει...αλλιώς χάρισμα τους δε τρέχει μια...αλλά εγώ θα έχω κάνει σαφές ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ τι θελω, τι ανυσηχιες έχω και πως θέλω να με αντιμετωπισει. Αν λοιπόν σε μια τέτοια συνάντηση δω το τουπε και την αδιαφορία που ειπες... Οκ τότε απλά θα έχω χάσει 70?€ κάπου εκεί...και κυρίως την ελπίδα ότι κάποιος που ίσως εδω στην ελλαδα είναι μια καλή λύση...τελικά δεν είναι.Εγώ έτσι έχω σκοπό να κινηθω γτ αλλιώς όσο και να ψαξεις...σίγουρος για το με τι άνθρωπο έχεις να κανείς δε θα είσαι ποτέ...

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε τουπε απο τον Βεκρη δεν προκειτε να δεις.. ειναι πολυ χυμα ο ανθρωπος..οτι θελεις να του το πεις ακριβως οπως το εγραψες εδω. αν και γνωμη μου ειναι οτι εχει πολυ γνωση πανω στο θεμα.. ειναι τεχνη η εμφυτευση. για μενα καθως ειμαι ευχαριστημενος απο τη μμ μου πιστευω ειναι η καλυτερη σου επιλογη για τα χρηματα που θες να δωσεις. σε εμενα πετυχε ενα μεγαλο ποσοστο φυτρωσης των μοσχευματων που ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα.

aeratos28

Just aeratos
υπάρχουν και αυτοί που μιλάνε ωραία,θα βρεις και τέτοιους..τώρα για τα 70 ευρώ που λες σιγά τα λεφτά ρε andy ποιος μιλάει σε αυτό..και το να τα αφαιρεσει μετά ξεχνά το..απλά σου λέω ότι όπου και να πας όλοι θα σε καθησυχάσουν.αυτό όμως δεν λέει τιποτα!το θέμα είναι το αποτέλεσμα που θα έχεις..δε σου υπογράφει ο γιατρός τίποτα φιλέ.ζητά του να το κάνει και θα δεις αντίδραση...χαχαχα έχουν πλάκα όλοι!ότι και να τους πεις ναι θα σου λένε!άστα φιλέ να πανε

andy.k

Active member
Αερατε προφανώς και δε προκειται κανείς να σου υπογράψει κάτι τετοιο. Νομίζω ότι κανείς γιατρός και δε μιλαω μόνο για μμ δε το κάνει αυτό... Απλά ή μμ δεν ειναι επέμβαση ζωής και θανάτου αλλά στην ουσία αισθητικής φύσεως...οποτε και εμεις ηεχουμε πιο πολυ ευχερια να μβ την κανουμε εκτος αν μας εγγυηθουν 100%
επιτυχια. Καποιος που εχει
κατι σοβαρο δε ζηταει τετοιες
διασφαλισεις...πχ ενας
καρκινοπαθεις...αν και η μμ
εμπεριέχει και σοβαρό
ψυχολογικό παράγοντα
μέσα...νομίζω ο κάθε σοβαρός
γιατρός έχει άγχος και για τη
φήμη του αλλά και για την υγεία του ασθενούς του. Γτ αν πχ αν κάποιος βαρεσει κατάθλιψη από μια αποτυχημένη μμ κ χωσει καμία μυνηση...ποτέ δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Λεω εγω τωρα...Πάντως αυτό που λες να σου υπογράψουν για το αποτέλεσμα σιγουρα δε το
κανει κανένας ούτε εδώ ούτε
έξω... Ή εγγύηση είναι η ως
τωρα δουλειά του καθενός η
κατάρτιση και ή εμπειρία του
και ο χαρακτήρας του ως
άνθρωπος. Κατά τ αλλά όλοι
έχουν επιτυχίες αλλά και
αποτυχίες...Αν βρεις πάντως κάποιον να υπογράφει στο ηλιακό σύστημα έχω άκρη στη nasa...;)

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
υπάρχουν και αυτοί που μιλάνε ωραία,θα βρεις και τέτοιους..τώρα για τα 70 ευρώ που λες σιγά τα λεφτά ρε andy ποιος μιλάει σε αυτό..και το να τα αφαιρεσει μετά ξεχνά το..απλά σου λέω ότι όπου και να πας όλοι θα σε καθησυχάσουν.αυτό όμως δεν λέει τιποτα!το θέμα είναι το αποτέλεσμα που θα έχεις..δε σου υπογράφει ο γιατρός τίποτα φιλέ.ζητά του να το κάνει και θα δεις αντίδραση...χαχαχα έχουν πλάκα όλοι!ότι και να τους πεις ναι θα σου λένε!άστα φιλέ να πανε

Η μμ δεν ειναι μόνο θέμα γιατρού αλλα ΚΑΙ οργανωμένου "μαγαζιού" όπου βέβαια ο γιατρός (αν ειναι ιδιοκτήτης) παίζει και τον ρόλο του ΓΔ και έχει την ευθύνη αλλα και την επίβλεψη όλης της λειτουργίας και δεν περιορίζεται μόνο στον δικό του ρόλο κατα την διάρκεια της μμ. Δυστυχώς και στην Ελλαδα αλλα και στην Κύπρο (μάλλον) δεν υπαρχει τέτοιο setup. Υπάρχουν κάποιοι σκόρπιοι αλλα έχουν ακόμα δουλειά μπροστά τους πριν γίνουν σημείο αναφοράς. Προσωπική μου άποψη ειναι οτι κοντά μας σήμερα μόνο ο Koray συγκεντρώνει τέτοια χαρακτηριστικά...

Sent from my iPhone using Tapatalk

andy.k

Active member
Ma νομίζω ότι ο Β...ης κάτι τετοιο ειναι. Και επειδή ακριβώς είναι και ιδιοκτήτης και γιατρός λογικό να είναι κάπως δύσκολο να έρθει σε επαφή ο κάθε ενδιαφερομενος. Κι εγώ δεν απαιτησα να δω τον ίδιο σε πρώτη φάση έλεος. Δε θα προλαβαινε να κάνει ούτε μια επέμβαση ο άνθρωπος αν δεχόταν τον κάθε άσχετο έτσι. Αλλά εννοείται πως αν το δω θερμά και απομένει μόνο να εμπιστευτω τον γιατρό θα θελησω να δω και τον ίδιο. Θεωρώ αδιανόητο να δεις τον γιατρό τη μέρα της μμ για πρώτη φορά.

Μπλουζα