Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αν δεν θες shockloss φιλε, απλά περίμενε να πέσει ότι έχεις.
Και γιατι να κανεις μμ αφου με λιγο βότανο fo-ti κ μινοξιδιλη θα λυθει το προβλημα σου.Χαχα, κοιτά μέχρι να πέσουν όλα με βλέπω να είμαι πάνω από 50-55...πάει πολύ αργά το πράγμα...το θέμα ειναι τώρα τι κάνουμε...? Να πάω να γεμισω μόνο τους κροτάφους που έχουν ελάχιστο μαλι? Και να μη πειραξω τπτ άλλο? Ακόμα κ αυτό είναι πρόοδος? Οκ boy εγώ ειμαι 40 σχεδόν...Δε ζητάω παρανοϊκά πράγματα αλλά σίγουρα δε θέλω να με κανει σα κλόουν κανένας άσχετος...δλδ να μου γεμίσει τους κροτάφους και να πάει να πυκνώσει το κέντρο και να πάθει σοκ λος και να καραφλιασω τελείως εκεί...οκ τέτοια καραφλα δεν υπάρχει στο γαλαξία...χαχα
Δεν χανεις τιποτα να δοκιμάσεις 3 μηνες το fo-ti,ρε συ καταλαβαίνω τι λες και τι ζητάς γιατί οποίον να ρωτήσεις εδώ στο φόρουμ το ίδιο ακριβώς με εσένα θέλει..αλλά!!!!! υπάρχει αυτό το αλλά.ποιος στο εγγυάται φιλε μου??? κανείς!! άστα να πάνε!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ειλικρινα δεν κανω πλακα.Αν με πουνε το ΟΚ! παω και αυριο.
Ετσι θα μπορουμε πιο ασφαλες να συγκρινουμε δουλεια,λεφτα κτλ.Γιατι εγω ηδη εκανα Κυπρο που δυσκολα καποιος μετα εφοσον πηγε καλα κυπρο ερχετε ελλαδα.
Αλλα και εγω δεν μπορω να κανω δευτερη ουτε κυπρο ουτε ελλαδα πλεον λογο οικονομικων.
Αν πανε καλα ολοι θα βγουνε κερδισμενοι.Αλλιως χανω και τα Grafts που εβαλα.Αρα ρισκαρω το κεφαλι μου για πιο αντικειμενικες αποψεις εδω μεσα.
Ειμαι ανοιχτος στην προταση μου και αναμενω......