Αναζήτηση γιατρού/κλινικής και απορίες

aeratos28

Just aeratos
α οκ δόρυ νόμιζα ότι ειπες 3000 grafts..για 2000 grafts υπολόγισε γύρω στα 6000€ τότε για την Κύπρο που σου προτείνουν τα παιδια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
αν δεν θες shockloss φιλε, απλά περίμενε να πέσει ότι έχεις.

Χαχα, κοιτά μέχρι να πέσουν όλα με βλέπω να είμαι πάνω από 50-55...πάει πολύ αργά το πράγμα...το θέμα ειναι τώρα τι κάνουμε...? Να πάω να γεμισω μόνο τους κροτάφους που έχουν ελάχιστο μαλι? Και να μη πειραξω τπτ άλλο? Ακόμα κ αυτό είναι πρόοδος? Οκ boy εγώ ειμαι 40 σχεδόν...Δε ζητάω παρανοϊκά πράγματα αλλά σίγουρα δε θέλω να με κανει σα κλόουν κανένας άσχετος...δλδ να μου γεμίσει τους κροτάφους και να πάει να πυκνώσει το κέντρο και να πάθει σοκ λος και να καραφλιασω τελείως εκεί...οκ τέτοια καραφλα δεν υπάρχει στο γαλαξία...χαχα

Χαχα, κοιτά μέχρι να πέσουν όλα με βλέπω να είμαι πάνω από 50-55...πάει πολύ αργά το πράγμα...το θέμα ειναι τώρα τι κάνουμε...? Να πάω να γεμισω μόνο τους κροτάφους που έχουν ελάχιστο μαλι? Και να μη πειραξω τπτ άλλο? Ακόμα κ αυτό είναι πρόοδος? Οκ boy εγώ ειμαι 40 σχεδόν...Δε ζητάω παρανοϊκά πράγματα αλλά σίγουρα δε θέλω να με κανει σα κλόουν κανένας άσχετος...δλδ να μου γεμίσει τους κροτάφους και να πάει να πυκνώσει το κέντρο και να πάθει σοκ λος και να καραφλιασω τελείως εκεί...οκ τέτοια καραφλα δεν υπάρχει στο γαλαξία...χαχα
Και γιατι να κανεις μμ αφου με λιγο βότανο fo-ti κ μινοξιδιλη θα λυθει το προβλημα σου.

aeratos28

Just aeratos
ρε συ καταλαβαίνω τι λες και τι ζητάς γιατί οποίον να ρωτήσεις εδώ στο φόρουμ το ίδιο ακριβώς με εσένα θέλει..αλλά!!!!! υπάρχει αυτό το αλλά.ποιος στο εγγυάται φιλε μου??? κανείς!! άστα να πάνε!

ρε συ καταλαβαίνω τι λες και τι ζητάς γιατί οποίον να ρωτήσεις εδώ στο φόρουμ το ίδιο ακριβώς με εσένα θέλει..αλλά!!!!! υπάρχει αυτό το αλλά.ποιος στο εγγυάται φιλε μου??? κανείς!! άστα να πάνε!
Δεν χανεις τιποτα να δοκιμάσεις 3 μηνες το fo-ti,
εξαλου ειναι κ το αλλο, ο φιλος μας ειναι φως φαναρι εχει υψηλη dht.

Η υψηλη dht πρεπει να αντιμετωπιστεί (γιατι φυσικα δεν θα πεσει με τη μμ).
Και η υψηλη dht μπορει να προκαλεσει προστατιτιδα.
Οπότε πρεπει να μετρηθεί η dht, το fo-ti το χρειαζεται ετσι κι αλλιως,
και αν εχει υπομονή να περιμένει 4-5 μηνες να δει ποσο θα κερδίσει, και μετα βλέπει για μμ.

aeratos28

Just aeratos
δηλαδή τι θα του προσφέρει το fo-ti?? θα του δώσει επανέκφυση? γιατί ο άνθρωπος λέει ότι είναι υπερβολικά αργή ή τριχόπτωση..40 χρόνων είναι.τον να σταματήσει την τριχόπτωση βέβαια είναι παρά πολύ σημαντικό αλλά για τον συγκεκριμένο όχι και τόσο..ο άνθρωπος regrowth χρειάζεται,αν μπορεί να τον βοηθήσει αυτό που λες τότε αξίζει ναι

poseidonas77

Well-Known Member
andy εγω στη θεση σου θα φορτωνα κροταφους χωρις τσιγκουνιες στα μοσχευματα και θα εμπαινα προσεχτικα πισω μπιφτεκι βαζοντας το πολυ 500...β ζωνη δεν θα πειραζα με τιποτα..εκτος
εαν ημουν διαθετιμενος να παρω φινα(που δεν ειμαι) τουλαχιστον 6 μηνες πριν και κανα 8μηνο μεχρι να ολοκληρωθει το αποτελεσμα....και θα πηγαινα σε καλο γιατρο....φενεται ευκολη δουλεια που θα μπορουσες να την κανεις και κυπρο η αν εχεις χαμηλο μπατζετ εδω ελλαδα παπ@νικολαου απο d..i η βεκρης....
θα αλαξει πολυ η εικονα σου και θα ξεχασεις το προβλημα στη β ζωνη...διοτι αμα παθεις κανα σοκλος μονιμο στη β ζωνη και πανε ολλα σκ@τ@ και εχεις και χαμηλη φυτρωση(πολυ πιθανο στις μμ) τοτε θα κλαις με μαυρο δακρυ φιλτατε....θα καταριεσε την ωρα και τη στιγμη που εμπλεξες...μετα θα αναγκαστεις να διορθωσεις την κατασταση και εκει θα τα σκασεις χοντρα!!!!πολυ χοντρα γιατι θα εχεις χαραμισει μοσχευματα και θα πρεπει να πας σε πολυ τοπ γιατρο...που και παλι οι πιθανοτητες αποτυχιας θα υπαρχουν (χαμηλη φυτρωση-μονιμο σοκλος στα υπολοιπα)....
με λιγα λογια και στο λεω εντελως φιλικα κατσε στα αυγα σου οπως κανουμε αρκετοι απο μας που εχουμε κινδυνο σοκλος στην περιπτωση πυκνωσης και μας παει βασανιστικα αργα η τριχοπτωση...
μεγαλο ρισκο φιλε ..απλα κοιτα την περιπτωση του παιδιου που πηγε σε τοπ στον ραχαλ για πυκνωση και επαθε μεγαλη ζημια....εχασε τη μιση δοτρια και ειχε φυτρωση συμφωνα με τα λεγομενα του με το ζορι 50%
χωρια το σοκ λος....

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ναι aerare Μου τα χουμε ξαναπει.Αλλα ξαναλεω.
Μην βαζεις τις 2 κυπριακες κλινικες σε ενα καζανι.
Οσο για τον andy το φιλο που λεει οτι εδω θα εχεις τον γιατρο διπλα σου.......Ωραια λοιπον πιος ελληνας ηταν διπλα σε ποιον τοσα χρονια σε σφαγμενα κεφαλια? Δικαιωθηκε κανεις?
Συνφωνω ομως και οι γιατροι στο καναδα ειναι μακρια.
Αλλα μην με λετε για κυπρο.Η κυπρος ειναι 1,30 ωρα και αν παει κατι στραβα οπως πηγε στο flosk ειχε παει για επανορθωσει.
Οσο για την αλλη κλινικη της κυπρου εδω ειμαστε και τα βλεπουμε.
Οσο για το αποτελεσμα μου το θεωρω καλο και οχι θεικο.

John_John1

Andy το καλυτερο για σενα ειναι να κατσεις να διαβασεις μια μια τα νηματα των μεταμοσχευσεων και να κρινεις εσυ καλυτερα.Εισαι λιγο μπερδεμενος.Λογικο.....
Εισαι η για d*i η για βεκρη η για h*c.Παραπερα βλεπω δεν τραβαει η τσεπη σου.
Κατσε ζυγισε τα ολα και εσυ αποφασιζεις αλλα με τα αναλογα ρισκα παντα να ξερεις να εισαι προετοιμασμενος για τον καθενα τι θα αντιμετωπισεις μελλοντικα.

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ ρε συ για τη διάφορα που υπάρχει στις 2 κυπριακες, σίγουρα υπάρχει διάφορα μεταξύ τους..αλλά δεν είναι και τελειοι και αυτοί..αυτό λέω απλα ρε συ..έχω δει πολλές αποτυχίες και από αυτούς και μάλιστα παρά πολλές.όπως φυσικά και απο ελληνικες εταιρίες,δεν τις βγάζω λάδι..απλά συμφωνώ σε ένα πράγμα που κάνουν..ότι δεν πάνε με τη μια για full πυκνότητα γιατί το ενδεχόμενο μη φυτρωσης είναι υπερβολικά μεγάλο οποίος και να είναι ο γιατρός..γενικά μετά από αρκετά πολλά χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι μικρές εμφυτεύσεις είναι το καλύτερο που μπορείς να κανείς... (λέω προσωπική γνώμη τώρα) μέχρι 1000-1200 grafts πιστεύω είναι ιδανικό από όλες τις πλευρές..αν γίνει σωστή δουλειά από γιατρό και από εσένα μετά( με την ανάλογη προσοχή,τήρηση κατά γράμμα των οδηγιών και βοήθεια από κάποια ήπια θεραπεία όχι απαραίτητα φινας κτλ) το απότελεσμα θα είναι άριστο..μέγιστη φυτρωση που μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 100% ,πολύ γρήγορη επούλωση και καθόλου shockloss..αυτό πιστεύω!

John_John1

Παιδια κανω προταση την d*i να με κανει δωρεαν το crown Μου.
Αν με κανουν καλη δουλεια θα κερδισουν την εμπιστοσυνη του κοσμου καλυτερα.
Τους προκαλω να με βαλουν 1500 grafts στο crown Μου και μετα να κανω ενα νηματακι.
Ειτε παει στραβα ειτε καλα ομως ολα θα βγουν στην φορα.
Αν Γινει σωστη δουλεια θα βγουνε κερδισμενοι απο την υποθεση και αυτοι και εγω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα ωραίος ρε john..πραγματικά θα ήθελα να γίνει αυτό,αλήθεια σου λέω..γιατί πραγματικά είσαι γνωστής δυνατός,έχεις κάνει ήδη μια πετυχημένη εμφύτευση με πολύ καλή πυκνότητα και θα έχεις φοβερά καθαρό μέτρο σύγκρισης ως προς το αποτελεσμα..αλήθεια μακάρι να σου απαντήσουν και να δούμε πραγματικά μια σύγκριση δουλειάς!;)

John_John1

Ειλικρινα δεν κανω πλακα.Αν με πουνε το ΟΚ! παω και αυριο.
Ετσι θα μπορουμε πιο ασφαλες να συγκρινουμε δουλεια,λεφτα κτλ.Γιατι εγω ηδη εκανα Κυπρο που δυσκολα καποιος μετα εφοσον πηγε καλα κυπρο ερχετε ελλαδα.
Αλλα και εγω δεν μπορω να κανω δευτερη ουτε κυπρο ουτε ελλαδα πλεον λογο οικονομικων.
Αν πανε καλα ολοι θα βγουνε κερδισμενοι.Αλλιως χανω και τα Grafts που εβαλα.Αρα ρισκαρω το κεφαλι μου για πιο αντικειμενικες αποψεις εδω μεσα.
Ειμαι ανοιχτος στην προταση μου και αναμενω......

aeratos28

Just aeratos
ελπίζω σε απάντηση τους πραγματικά! γι αυτούς δεν λέει τίποτα να το κάνουν όπως και για κάθε εταιρία βέβαια!θα είναι απλά μια παρά πολύ μεγάλη διαφήμιση γι αυτους και σίγουρα θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη πελατεία..όφελος θα έχουν! πραγματικά θέλω να δω αν θα ενδιαφερθούν να απαντήσουν και να το κάνουν..αναμονή my friend john.;)

andy.k

Active member
Οκ παιδιά, δε ξέρω πόσο αργή ή γρήγορη είναι ή τριχόπτωση. Σίγουρα 1 χρόνο που βάζω μινοξ έχει ελαττωθεί αρκετά ο ρυθμός. Ίσως και να έχει μηδενιστει. Απλά σε βάθος χρόνου σίγουρα θα προχωρήσει.Υπάρχει κάποιος τρόπος να δει κάποιος τον ρυθμό της? Γιατί με το μάτι δε γίνεται... Το βλέπουν μόνο όσοι έχουν να σε δουν κανένα χρόνο. Εγώ γύρω στα 30 ξεκίνησα να
χανω αν κ ποτέ δεν ήταν πολύ
πυκνά. Γι αυτο και στόχο έχω
αυτό που ειπε ο
poseidonas77.Να γεμισω δλδ
κροτάφους και πάνω κορυφή,
με 2000grafts περιπου,να
κάνω και οικονομια grafts(γιατί όπως προειπαε ποτέ δεν είχα πολύ πυκνό μαλλί) και ίσως να μη πειραξω το Τσουλούφι παρά μόνο περιμετρικά. Νομίζω έτσι χάνεται λίγο λίγο...να σώσω κάποια χρόνια από αυτό τουλάχιστον...και μετά να πάω να κάνω μια πύκνωση σε αυτά που θα βάλω τώρα να βάλω και ένα νέο Τσουλούφι και άντε γεια... :)

andy.k

Active member
Ταυτόχρονα βέβαια θέλω να κάνω ότι πιο σωστό ώστε αυτά που έχω να αργήσουν να πέσουν. Δε ξέρω και πολλά. Μόνο μινοξιδιλης βάζω αλλά τακτικότατα 2ice daily. Να κάνω κ κάτι άλλο? Να μετρησω dht και αν ειναι ψηλα να πάρω
κάποιο dht μπλοκερ? Όπως είπα και πριν δε πάω ούτε για Μπέζος ούτε για Χατζηνικολάου. Να υπάρχει μια συμμετρική τριχοφυια θέλω. Και τα πλαϊνά που είναι πιο πυκνά οκ...ας είναι τι να κάνουμε? Σκεφτείτε να κάνω πύκνωση στην κορυφή όσο και στα πλαϊνά...και να πέσουν τα πλαϊνά μετά. Μιλάμε για tetris...αστείες καταστάσεις...γι αυτό πιστεύω θέλει πολύ συντηρητική προσέγγιση το θέμα.

Δημητρης38

Active Member
Ειλικρινα δεν κανω πλακα.Αν με πουνε το ΟΚ! παω και αυριο.
Ετσι θα μπορουμε πιο ασφαλες να συγκρινουμε δουλεια,λεφτα κτλ.Γιατι εγω ηδη εκανα Κυπρο που δυσκολα καποιος μετα εφοσον πηγε καλα κυπρο ερχετε ελλαδα.
Αλλα και εγω δεν μπορω να κανω δευτερη ουτε κυπρο ουτε ελλαδα πλεον λογο οικονομικων.
Αν πανε καλα ολοι θα βγουνε κερδισμενοι.Αλλιως χανω και τα Grafts που εβαλα.Αρα ρισκαρω το κεφαλι μου για πιο αντικειμενικες αποψεις εδω μεσα.
Ειμαι ανοιχτος στην προταση μου και αναμενω......

Τζωνη αν σε ειδοποιησουν πες τους και για εμενα.
Εγω βαζω και λιγοτερα Grafts πες τους, θα τα μετραμε και ποιο ευκολα. Οβερ !!!

aeratos28

Just aeratos
μινοξιδιλη ποσό καιρό βαζεις andy.k? όσο για το να μετρήσεις dht αυτό κάντο σίγουρα.βασικά μέτρα dht και ε1+ε2..αυτά οπωσδηποτε μέτρηση γιατί αν δεν τα μετρήσεις δεν μπορείς να πάρεις κατι.. πρώτα μέτρα αυτα και ύστερα βλέπεις ποια θεραπεία χρειαζεσαι πραγματικά!αν όντως χρειάζεται όμως dht blocker τότε είναι δική σου απόφαση τι θα κανείς γιατί δεν είναι και κάτι της πλάκας αυτό..dht blocker είναι ή φιναστεριδη,κάτσε διάβασε να δεις τι είναι,τι παρενέργειες βγάζει σε πολύ μεγάλα ποσοστά που τη χρησιμοποιούν και παίρνεις μόνο σου την απόφαση!.τώρα για αυτό που λες για τα πλαϊνά να ξέρεις ότι δεν μπορείς να πιάσεις την πυκνότητα αυτή δεν γίνεται..και οποίος σου το πει απλά σε κοροϊδεύει..ή εμφύτευση σου προσφέρει μια ψευδαισθηση πυκνότητας..όσο γι αυτό που λες πάλι για Μπέζο και Χατζηνικολαου στο είπα και πιο πριν ότι μην έχεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να γίνεις έτσι και ειδικά με εμφύτευση.δεν μπορείς να έχεις μέτρο σύγκρισης αυτούς γιατί ίσως και να έχουν επί 20 τα μαλλιά που έχεις εσύ..βγάλε από το μυαλό σου αυτούς..:)

Μπλουζα