Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

aeratos28

Just aeratos
Για να ξαναγίνει λοιπόν σωστή παρουσίαση,θα δίνονται στοιχεία .φωτό ΚΑΘΑΡΕΣ πριν,φωτό ΚΑΘΑΡΕΣ μετά το τέλος της επέμβασης σε ληπτρια ώστε να μιλάμε με νούμερα κύριοι..λες τόσα..μπήκαν?αποδείξεις..εδώ,το ξαναλέω για ακόμη μια φορά είναι φόρουμ και κάνουμε υπερανάλυση στα ΠΑΝΤΑ..το λέω περισσότερο για κάτι τυπακους ,που κοιτάνε καθαρά την τσέπη τους και θέλουν με δικούς τους όρους να δείχνουν ότι τους συμφερει χωρις να δωσουν εξηγήσεις δημόσια εδώ,αλλά μόνο μέσω p.m...Βαλε όρους @CVIAL για το πώς πρέπει να γίνονται οι παρουσιάσεις ,στο έχω ξαναπεί..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
θα χαρούμε να μας ποστάρει καλές φωτό μετά την επέμβαση για να τα μετρήσουμε και να ησυχάσουμε.
εμένα μου τα είπε αυτά πριν ένα μήνα οταν πήγα να με φωτογραφήσουν.Αναφερόταν στο περιστατικό του Vlafo.Για τα καινούργια περιστατικά δεν εχω ιδέα ούτε πως σκεπτεται ούτε τι λέει γιατί ούτε τον είδα ούτε μιλάω μαζίτου.Σας το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια.Το περιστατικό με το Vlafo δεν το είχε χωνέψει .Υποθέτω οτι τώρα θα είναι ακόμα χειρότερα.Ας πάρει θέση και ο Vlafo να τα επιβεβαιώσει αυτά που λέω.Για να σταμάτησε η ενημέρωση από τον Athens2021 ίσως να λέει κάτι αυτό.....

Kostas97

Well-Known Member
Ήμουν σίγουρος ότι το μέλος σταματησε την παρουσίαση για αυτο το λόγο... γιατι κάτι κακό για τον ίδιο δεν άκουσε.
Τελος πάντων.
Ευχαριστούμε για την απαντηση Αλεξ.

alex7

Well-Known Member
Για να ξαναγίνει λοιπόν σωστή παρουσίαση,θα δίνονται στοιχεία .φωτό ΚΑΘΑΡΕΣ πριν,φωτό ΚΑΘΑΡΕΣ μετά το τέλος της επέμβασης σε ληπτρια ώστε να μιλάμε με νούμερα κύριοι..λες τόσα..μπήκαν?αποδείξεις..εδώ,το ξαναλέω για ακόμη μια φορά είναι φόρουμ και κάνουμε υπερανάλυση στα ΠΑΝΤΑ..το λέω περισσότερο για κάτι τυπακους ,που κοιτάνε καθαρά την τσέπη τους και θέλουν με δικούς τους όρους να δείχνουν ότι τους συμφερει χωρις να δωσουν εξηγήσεις δημόσια εδώ,αλλά μόνο μέσω p.m...Βαλε όρους @CVIAL για το πώς πρέπει να γίνονται οι παρουσιάσεις ,στο έχω ξαναπεί..
σε εμένα αναφέρεσαι για τα pm?Εγώ δεν εκρυψα ποτέ την φάτσα μου.Ρωτα αυτούσ που την είδαν

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
εμένα μου τα είπε αυτά πριν ένα μήνα οταν πήγα να με φωτογραφήσουν.Αναφερόταν στο περιστατικό του Vlafo.Για τα καινούργια περιστατικά δεν εχω ιδέα ούτε πως σκεπτεται ούτε τι λέει γιατί ούτε τον είδα ούτε μιλάω μαζίτου.Σας το λέω με απόλυτη ειλικρίνεια.Το περιστατικό με το Vlafo δεν το είχε χωνέψει .Υποθέτω οτι τώρα θα είναι ακόμα χειρότερα.Ας πάρει θέση και ο Vlafo να τα επιβεβαιώσει αυτά που λέω.Για να σταμάτησε η ενημέρωση από τον Athens2021 ίσως να λέει κάτι αυτό.....

Προτιμώ να μην μιλήσω για το περιστατικό του Vlafo γιατί το έχουμε εξαντλήσει. Αν όμως ήμουν στην θέση του και είχα ενοχληθεί από αυτό θα φρόντιζα να εφοδιάζω όλους τους ασθενείς μου με καλές postop photos για να μην υπάρχει καμμία σκιά. Δεν είναι απλό;

aeratos28

Just aeratos
Τι λες ρε φίλε και εσύ,συντονισμού λίγο,ξαναδιάβασε τι έγραψα..μην βιάζεστε να απαντήσετε .μιλάω για τυπακους που βλέπουν καθαρά για οικονομικό τους όφελος .όχι για εσένα.
σε εμένα αναφέρεσαι για τα pm?Εγώ δεν εκρυψα ποτέ την φάτσα μου.Ρωτα αυτούσ που την είδαν

vag25

Well-Known Member
Θα αναγκαστώ να γράψω οποιος εχει απορία τι έγινε με τα grafts να κανει like.
Γιατί αισθάνομαι πως την ουσία τη χάνουμε..
Και να δούμε και πόσους δεν τους απασχολεί.

Με αυτη ειναι η ουσια, το ειπε και ο Μακης παραπανω. Το να μην εχει τιμοκαταλογο προσωπικα δεν με πειραζει. Αλλα θα με πειραζε αν πληρωνα 3000 πχ grafts και ηταν 2000. Δεν λεω οτι γινεται. Αλλα προκυπτουν ερωτηματικα που δυστυχως δεν θα απαντηθουν.

alex7

Well-Known Member
Προτιμώ να μην μιλήσω για το περιστατικό του Vlafo γιατί το έχουμε εξαντλήσει. Αν όμως ήμουν στην θέση του και είχα ενοχληθεί από αυτό θα φρόντιζα να εφοδιάζω όλους τους ασθενείς μου με καλές postop photos για να μην υπάρχει καμμία σκιά. Δεν είναι απλό;
Νομίζω κρατά λεπτομερές αρχείο με φωτό .Τον ενοχλεί αφάνταστα του Vlafo και μου το λέει κάθε φορά όταν με βλέπει .Φαντάσου τώρα τι γίνεται που υπάρχει και άλλο περιστατικό

makis25

Well-Known Member
Μα δεν ξερουμε αν υπαρχει περιστατικο . Το μονο που εγινε ηταν πως σε μια θολη φωτο φαινοταν καπως αραιη η τοποθετηση . Και το σχολιασαμε και καναμε υποθεσεις με βαση τη θολη φωτο και το τι ειχε συμβει με το βλαφο . Τοσο απλο . Δεν ειναι δυσκολο να λεγε το παιδι , παρτε ρε Μ@#@#κες δυο τρεις φωτο καθαρες που φαινονται ολα , να οριστε εδω ειναι ολα και αντε γεια σας . Και θα λεγαμε συγνωμη καναμε λαθος ειμαστε ενα ματσο βιολες κουτσομπολες . Αλλα δεν εγινε αυτο . Παντως και του Γιατρου τη σταση τη καταλαβαινω . Σου λεει , τοσα κεφαλια φτιαχνω , ποιοι ειναι αυτοι οι αργοσχολοι μαζεμενοι εκει μεσα που ολη μερα καθονται και μου κανουν κριτικη στη δουλεια μ. Εγω θα το μαρτυρησω , σκεφτομουν πολυ σοβαρα να πηγαινα στον Τυρκαλα για μετ . Απ τη μετ του βλαφο κινητοποιηθηκα . Προς το παρον κατι μεσα μ με κραταει πισω . Κατι τετοια εδω περιστατικα δε βοηθανε καθολου.

alex7

Well-Known Member
Μα δεν ξερουμε αν υπαρχει περιστατικο . Το μονο που εγινε ηταν πως σε μια θολη φωτο φαινοταν καπως αραιη η τοποθετηση . Και το σχολιασαμε και καναμε υποθεσεις με βαση τη θολη φωτο και το τι ειχε συμβει με το βλαφο . Τοσο απλο . Δεν ειναι δυσκολο να λεγε το παιδι , παρτε ρε Μ@#@#κες δυο τρεις φωτο καθαρες που φαινονται ολα , να οριστε εδω ειναι ολα και αντε γεια σας . Και θα λεγαμε συγνωμη καναμε λαθος ειμαστε ενα ματσο βιολες κουτσομπολες . Αλλα δεν εγινε αυτο . Παντως και του Γιατρου τη σταση τη καταλαβαινω . Σου λεει , τοσα κεφαλια φτιαχνω , ποιοι ειναι αυτοι οι αργοσχολοι μαζεμενοι εκει μεσα που ολη μερα καθονται και μου κανουν κριτικη στη δουλεια μ. Εγω θα το μαρτυρησω , σκεφτομουν πολυ σοβαρα να πηγαινα στον Τυρκαλα για μετ . Απ τη μετ του βλαφο κινητοποιηθηκα . Προς το παρον κατι μεσα μ με κραταει πισω . Κατι τετοια εδω περιστατικα δε βοηθανε καθολου.
Εγώ τα ακούω γιατί ξέρει ότι μιλάω στο forum

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιώργο, δηλαδή άμα βλέπουμε κάτι εξώφθαλμο να μην το λέμε για να μην ξενερώνουν κάποιοι όταν είναι και προφανές αλλά και γραμμένο αναλυτικά ότι αυτό δεν έχει καμμία σχέση με το αποτελεσμά τους. Νομίζω ότι καλό είναι να ξεκολλήσετε από τις ταμπέλες και να βλέπετε όλα τα περιστατικά με τα ίδια μάτια.
Δεν ξέρω πως τα βλέπεις τα εξώφθαλμα με φωτός το μισό κεφάλι ....έχεις μάτι με ακτίνες Χ ray; Είναι δυνατόν να μπαίνεις σε διαδικασίες μετρήσεων και εμβαδών χωρίς να βλέπεις την επιφάνεια;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Δεν υπαρχει δικαιολογια Γιωργο εδω. Εχω αντιδρασει αρκετες φορες στο παρελθον οταν παλια μελη ειναι καπως αποτομα προς νεα, οταν βγαζουν αρνητισμο κτλπ. Εδω δεν εχουμε κατι τετοιο. Οταν σαν μελος εχεις 104 μηνυματα και τα 92 εξυπηρετουν την αποκτηση γνωσης απο τα αλλα μελη, ενω μονο τα τελευταια 12 μηνυματα την παρουσιαση, δεν βρισκω λογο να δικαιολογησω το μελος. Ειδικα οταν δεν υπηρχε η παραμικρη επιθετικοτητα προς τον ιδιο. Παρα μονο θετικα σχολια για την πορεια του.
Εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι επιθετικότητα αυτός το βλέπει έτσι ... Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του και τον background του ... Τα χουμε ξανά πει αυτά ... Την πέφτουν πρώτα και κάνουν οι υποθέσεις πριν ακόμα βγει από το χειρουργείο και ρωτάνε πράγματα σε ένα ανεξάρτητο μέλος που στην τελική δεν ενδιαφέρεται και να ξέρει και δεν θέλει τέτοιες γνώσεις και μετά " μα σιγά τι είπαμε; Πολύ ευαίσθητοι εγιναν ξαφνικά κάποιοι..." Καλό θα ήταν όταν βλέπετε ειδικά ανεξάρτητα μέλη που έχουν την θέληση αρχικα να παρουσιάσουν να σταματήσετε να ρωτάτε πράγματα επίμονα και εξειδικευμένα στην αρχή τουλάχιστον και ας αφήσετε να δούμε καμιά εικόνα που μιλάει και μόνη της ....

aeratos28

Just aeratos
Εγώ Γιώργο διαφωνώ σε αυτό.θα μπορούσε να βγάλει δύο φωτό από την ημέρα της επέμβασης.ξεκαθαρα πράγματα..το ότι έβαλε δύο θολές φωτό μια εβδομάδα μετά ,είναι λάθος ρε φίλε.οπως και να το κάνουμε..και δεν του την έπεσε κανένας..εγώ που είμαι ατσουμπαλος στο πώς γράφω,άντε δες τα μνμ μου που του έγραψα..ούτε πίεση ούτε τπτ..μπορεί και με αυτές τις φωτό που ανέβασε ο athens να αδικεί τον γιατρό .δλδ δεν το καταλαβαίνετε ρε παιδιά..είναι λάθος η παρουσίαση εξαρχής..

Giorgos-3

Well-Known Member
Εντάξει θα πιστέψω τον Γιώργο και όχι την διευθύντρια της κλινικής
Δεν είναι το θέμα τι θα κάνω εγώ αλλά να υπάρχει διαφάνεια
Πραγματικά αρχίζω να αμφιβάλλω με τον λόγο μου ....να ρχιζω να γράφω ακαδημαϊκά σαν τον τολ; Μηπως λαικιζω πολύ ; τι δεν είναι κατανοητό ; Ότι λέω εγώ το λέει και η Σταυρούλα ...ακριβώς το ίδιο πράγμα .... Μεταφέρω λόγια της κλινικής αυτολεξεί ενώ είχα επικοινωνία εγώ ο ίδιος προσωπικά με την Σταυρούλα... Και κάτι άλλο ...κάνεις μα κανείς ούτε ένας απ' όσες παρουσιάσεις έχεις δει εδώ μέσα αλλά και όλες αυτές που έχουν γίνει και δεν έχουν παρουσιαστεί αλλά μου στέλνουν εμένα τα παιδιά σε πμ έχει δώσει πάνω από 0.95€! Ούτε ένας! Πλην ενός! Που ίσως λέω ίσως δεν είναι σίγουρο αν τελικά χρεώθηκε με το τρελό ποσό των 1.12€!! αν και βέβαια λίγο τον νοιάζει με το αποτέλεσμα που πήρε και τρίβουμε τα μάτια μας ....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν ξέρω πως τα βλέπεις τα εξώφθαλμα με φωτός το μισό κεφάλι ....έχεις μάτι με ακτίνες Χ ray; Είναι δυνατόν να μπαίνεις σε διαδικασίες μετρήσεων και εμβαδών χωρίς να βλέπεις την επιφάνεια;

ποιος σου είπε ότι δεν φαίνεται η επιφάνεια; Όταν μεταμοσχεύσεις ένα κεφάλι είναι εμφανής η επιφάνεια μεταμόσχευσης από το κοκκίνισμα. Κάνει μπαμ από χιλιόμετρο. Αυτά είναι για αρχάριους Γιώργο και για αυτούς που ψάχνουν δικαιολογίες. Εκτός και αν του έβαλε crown οπότε εκεί ναι συγγνώμη λάθος όντως δεν φαίνεταί. Αν έγραφε 2500 δεν θα έμπαινα στον κόπο να το συζητήσω καν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω κρατά λεπτομερές αρχείο με φωτό .Τον ενοχλεί αφάνταστα του Vlafo και μου το λέει κάθε φορά όταν με βλέπει .Φαντάσου τώρα τι γίνεται που υπάρχει και άλλο περιστατικό

Το θέμα λύνεται εύκολα. Αντί να στεναχωρίεται να το κάνει όπως το κάνουν όλοι οι σοβαροί και οργανωμένοι γιατροί στον κόσμο, μετά την μμ φιλε πάρε το αρχείο με τις φωτό σου. Είναι must και για τον ασθενή.

Giorgos-3

Well-Known Member
Εγώ Γιώργο διαφωνώ σε αυτό.θα μπορούσε να βγάλει δύο φωτό από την ημέρα της επέμβασης.ξεκαθαρα πράγματα..το ότι έβαλε δύο θολές φωτό μια εβδομάδα μετά ,είναι λάθος ρε φίλε.οπως και να το κάνουμε..και δεν του την έπεσε κανένας..εγώ που είμαι ατσουμπαλος στο πώς γράφω,άντε δες τα μνμ μου που του έγραψα..ούτε πίεση ούτε τπτ..μπορεί και με αυτές τις φωτό που ανέβασε ο athens να αδικεί τον γιατρό .δλδ δεν το καταλαβαίνετε ρε παιδιά..είναι λάθος η παρουσίαση εξαρχής..
Θα το έκανε και πιθανόν να κάνει την παρουσίαση του όταν τελειώσει η φυτρωση του ... το θέμα είναι ότι πάει να ξεκινήσει ένας άνθρωπος να κάνει παρουσίαση και ξεκινάμε με δύο θολές φωτός όπως λες μετρήσεις υποθέσεις και που πήγαν τα γκραφτ να μας πει ο βάλφο και τι εργαλείο δούλεψε και πως δούλεψε ... Ε μάθετε κάτι ... Στ α@@@@ τους κάποιοι το τι κάνουν οι γιατροί και πως ...αρκεί να γίνει η δουλειά τους.... και συμφωνώ και εγώ και είμαι μαζί τους σε αυτό γιατί όπως έχω ξανά πει η εμπιστεύεσαι κάποιον η όχι ....
Τώρα έχει ξενερώσει και με το δίκιο του σου λέει δεν θα κάτσω τώρα να απολογηθω σε 3-4 τι κάνω και πώς το κάνω η να κάθομαι να ρωτάω και να μεταφέρω τι και πώς και πράγματα που δεν με νοιάζουν στην τελική ....καλό θα ήταν όταν μέλος παρουσιάζει ανεξάρτητα καλού κακού να είμαστε πιο ευγενικοί ....δεν είναι κλινική να μιλάς με τους απευθείας ειδικούς να ρωτάς τι και πώς και γιατί ....και τέλος να πω ότι καλώς η κακώς δεν μπορείς να απαιτείς ανταλλάγματα...καλώς η κακώς προσφέρεις εσύ αυτό που θες ανιδιοτέλως...δεν περιμένεις κάτι... Εκτός αν μπει κανόνας στο φόρουμ οποίος θέλει πληροφορίες για αντάλλαγμα παρουσίαση μμ με αναλυτικά στοιχεία κ κ κ κ .... Κάποιοι είναι ευαίσθητοι κάποιοι αναίσθητοι κάποιοι αχάριστοι κάποιοι αδιάφοροι και η ζωή συνεχίζεται....

aeratos28

Just aeratos
Διαφωνούμε .Γιώργο,ξεψαχνιζουμε εδώ .και δεν θεωρείται αντάλλαγμα το να δώσεις 2-3 φωτό καθαρές και να δώσεις 5 στοιχεία από την επέμβαση..παρουσίαση κάνεις σε φόρουμ.σαν αυτές που είδε και αυτός πριν αποφασίσει που και πόσα χρειάζεται να βάλει..το ότι πρέπει να μπουν όροι στο πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση το έχω πει χρόνια..αυτό δεν είναι αντάλλαγμα.απλα ενημερωση για το τι διαβαζουμε και βλέπουμε ειναι..και αξιολόγηση αν στέκουν η όχι.
Θα το έκανε και πιθανόν να κάνει την παρουσίαση του όταν τελειώσει η φυτρωση του ... το θέμα είναι ότι πάει να ξεκινήσει ένας άνθρωπος να κάνει παρουσίαση και ξεκινάμε με δύο θολές φωτός όπως λες μετρήσεις υποθέσεις και που πήγαν τα γκραφτ να μας πει ο βάλφο και τι εργαλείο δούλεψε και πως δούλεψε ... Ε μάθετε κάτι ... Στ α@@@@ τους κάποιοι το τι κάνουν οι γιατροί και πως ...αρκεί να γίνει η δουλειά τους.... και συμφωνώ και εγώ και είμαι μαζί τους σε αυτό γιατί όπως έχω ξανά πει η εμπιστεύεσαι κάποιον η όχι ....
Τώρα έχει ξενερώσει και με το δίκιο του σου λέει δεν θα κάτσω τώρα να απολογηθω σε 3-4 τι κάνω και πώς το κάνω η να κάθομαι να ρωτάω και να μεταφέρω τι και πώς και πράγματα που δεν με νοιάζουν στην τελική ....καλό θα ήταν όταν μέλος παρουσιάζει ανεξάρτητα καλού κακού να είμαστε πιο ευγενικοί ....δεν είναι κλινική να μιλάς με τους απευθείας ειδικούς να ρωτάς τι και πώς και γιατί ....και τέλος να πω ότι καλώς η κακώς δεν μπορείς να απαιτείς ανταλλάγματα...καλώς η κακώς προσφέρεις εσύ αυτό που θες ανιδιοτέλως...δεν περιμένεις κάτι... Εκτός αν μπει κανόνας στο φόρουμ οποίος θέλει πληροφορίες για αντάλλαγμα παρουσίαση μμ με αναλυτικά στοιχεία κ κ κ κ .... Κάποιοι είναι ευαίσθητοι κάποιοι αναίσθητοι κάποιοι αχάριστοι κάποιοι αδιάφοροι και η ζωή συνεχίζεται....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Αγένεια δεν υπήρξε σε καμμία τοποθέτηση. Όλα τα άλλα τα συζητάω.

Μπλουζα