Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
ποιος σου είπε ότι δεν φαίνεται η επιφάνεια; Όταν μεταμοσχεύσεις ένα κεφάλι είναι εμφανής η επιφάνεια μεταμόσχευσης από το κοκκίνισμα. Κάνει μπαμ από χιλιόμετρο. Αυτά είναι για αρχάριους Γιώργο και για αυτούς που ψάχνουν δικαιολογίες. Εκτός και αν του έβαλε crown οπότε εκεί ναι συγγνώμη λάθος όντως δεν φαίνεταί. Αν έγραφε 2500 δεν θα έμπαινα στον κόπο να το συζητήσω καν.
Αν σε φωτό προφίλ βλέπεις την επιφάνεια που έχει μεταμοσχευθει Εγω πάσο....

aeratos28

Just aeratos
Τα ίδια cvial,να τα πεις και του Άνιστον που μου κάνει τουρισμό τώρα..κονσέρβες έτοιμες περιστατικά να τα κόψει..η θα δίνει εξηγήσεις στα πάντα η οι παρουσιάσεις κόβονται..δεν θα βγάζουμε την ψυχή σε όλους τους άλλους που κάνουν παρουσίαση και ο άλλος θα κάνει μόνο όπως τον βολεύει ..θα είμαστε το ίδιο σε όλους.

Gianney

Well-Known Member
Παίδες καθε κλινική να έχει έναν εκπρόσωπο όπως ο Giorgos η ο John.Οταν ένα μέλος κάνει μμ το μέλος τις στέλνει στον εκπρόσωπο και τις ανεβάζει αυτός,ενώ τ μέλος δεν θα ασχολείται καθόλου.Thats it

aeratos28

Just aeratos
Ε ναι αλλά ρε φίλε ,αλλά δεν είναι έτσι.παντα ρωταγαμε τα πάντα εδώ σε κάθε παρουσίαση..οποίος και αν την έκανε..σε εσένα το γ@μησ@με εντελώς..την τρίχα όχι τριχιά,αλυσίδα την κάναμε..και ο άλλος θα βομβαρδίζει με διαλεχτά περιστατικά και δεν δέχεται να δώσει εξηγήσεις κιόλας?που?σε φόρουμ?διαφήμιση και πελάτες μόνο?όχι φίλε.ισοτιμια..οτι ρωταμε σε όλους και απαντάνε,θα ρωτάμε και θα απαντάει και αυτός..αλλιώς,κόβεται η παρουσίαση και διαγράφεται το νήμα..έτσι ειναι

oreo

Well-Known Member
@Giorgos-3 δεν χρείαζεται να διαπληκτιζόμαστε, για υποθετικά σενάρια και και. Το πρόβλημα εύκολα λύνεται, μπαίνουν οι σωστές φωτό, που είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Είμαι πεπεισμένος οτι κανείς δεν θέλει , αρνητική έκβαση στην υπόθεση.
Το μέλος και το κάθε μέλος , απο την στιγμή που δεν υπάρχουν κανόνες παρουσίασης, μπορεί να την υλοποιήσει με τον δικό του τρόπο, απαντώντας όποτε και σε όποιον θέλει.(Εκτός αν έχουμε κανα τρελό εδώ, που απειλεί σε p.m o_O ) Σταματώντας την παρουσίαση όμως, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί η κατάσταση και με περιστατικό σε εκκρεμότητα, αντιλαμβάνεσαι οτι το μέλος είναι παράπλευρη απώλεια και κύριο ερωτηματικό είναι η τοποθέτηση.
Για τις τιμές και την οποιαδήποτε πληροφόρηση δίνεις, πιστεύω στον λόγο σου, μιας και σε θεωρώ έντιμο παιδί.

Giorgos-3

Well-Known Member
Διαφωνούμε .Γιώργο,ξεψαχνιζουμε εδώ .και δεν θεωρείται αντάλλαγμα το να δώσεις 2-3 φωτό καθαρές και να δώσεις 5 στοιχεία από την επέμβαση..παρουσίαση κάνεις σε φόρουμ.σαν αυτές που είδε και αυτός πριν αποφασίσει που και πόσα χρειάζεται να βάλει..το ότι πρέπει να μπουν όροι στο πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση το έχω πει χρόνια..αυτό δεν είναι αντάλλαγμα.απλα ενημερωση για το τι διαβαζουμε και βλέπουμε ειναι..και αξιολόγηση αν στέκουν η όχι.
Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να ξεψαχνιζουν και δεν θέλουν πολλά πολλά ; Τι να κάνουμε τώρα ; Να τους κρεμάσουμε; Στις ανεξάρτητες παρουσιάσεις το βλέπεις θέλει υπομονή το πράγμα και μεγάλο δείγμα για να πετύχεις έναν ικανό αριθμό ολοκληρωμένων.... Έχουν ευθύνες όμως και τα μέλη που ναι μονίμως με το μαχαίρι στα δόντια.... Θέλει πιο λεπτή διαχείριση μερικές φορές... Έτσι έχουν τα πράγματα.... Άλλο να μιλάς σε κλινική άλλο σε κάποιον που είδε φως και μπήκε....

Ronaldo

Well-Known Member
Τα ίδια cvial,να τα πεις και του Άνιστον που μου κάνει τουρισμό τώρα..κονσέρβες έτοιμες περιστατικά να τα κόψει..η θα δίνει εξηγήσεις στα πάντα η οι παρουσιάσεις κόβονται..δεν θα βγάζουμε την ψυχή σε όλους τους άλλους που κάνουν παρουσίαση και ο άλλος θα κάνει μόνο όπως τον βολεύει ..θα είμαστε το ίδιο σε όλους.
χαχαχα...δεν ειδες τι νέο βρήκε τώρα ο Barcelonas; δεν θα αναφέρει λέει τα grafts των επεμβάσεων για να μη μπορούν να κρίνουν αυτό που βλέπουν τα μέλη....Είδες τι σκέφτηκε; Και δεν του λέει κανείς τίποτα. Κάνει ότι γουστάρει, και δεν ξερω ποιος του εχει δωσει το δικαιωμα...εχει το ακαταλόγιστο! Και άμα γινόταν αυτό που γίνεται εδώ θα σήκωνε δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο αυτός και θα σβήνονταν τα σχόλια και θα κλείδωνε το νήμα. Ιση μεταχείρηση παιδιά σε όλα τα νήματα!!!

aeratos28

Just aeratos
Είδε φως και μπήκε,ζήτησε να συζητηθεί ότι θέμα είχε,βρήκε λύση ,βρήκε γιατρό,έσωσε το κεφάλι του και αυτό που του ζητήθηκε είναι 1-2 φωτό καθαρές από τη μέρα της επέμβασης..αν έχει ,αν δεν έχει από την επόμενη..αυτό έγινε..όλα τα άλλα νομίζω δεν στέκουν Γιώργο .πραγματικά έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα.εγω αδιαφορία πλέον για όλα το βλέπω αυτό,πήρα αυτό που ήθελα και Κλάιν Μάιν ..αν δεν θέλει ας μην κάνει τπτ .δεν κοπανιεται κανενας να δει οπωσδήποτε.ας σβήσει και το νήμα..αλλά όταν αποφασίζεις να το κάνεις κάντο σωστά..και όχι αρπακολλα.αυτο είναι το θέμα..στοιχειώδης σεβασμός σε ένα φόρουμ που όσο να είναι σε βοήθησε κάπως..γενικά για τέτοιες περιπτώσεις μιλάω και όχι συγκεκριμένα για τον athens
Κάποιοι δεν ενδιαφέρονται να ξεψαχνιζουν και δεν θέλουν πολλά πολλά ; Τι να κάνουμε τώρα ; Να τους κρεμάσουμε; Στις ανεξάρτητες παρουσιάσεις το βλέπεις θέλει υπομονή το πράγμα και μεγάλο δείγμα για να πετύχεις έναν ικανό αριθμό ολοκληρωμένων.... Έχουν ευθύνες όμως και τα μέλη που ναι μονίμως με το μαχαίρι στα δόντια.... Θέλει πιο λεπτή διαχείριση μερικές φορές... Έτσι έχουν τα πράγματα.... Άλλο να μιλάς σε κλινική άλλο σε κάποιον που είδε φως και μπήκε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
@Giorgos-3 δεν χρείαζεται να διαπληκτιζόμαστε, για υποθετικά σενάρια και και. Το πρόβλημα εύκολα λύνεται, μπαίνουν οι σωστές φωτό, που είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Είμαι πεπεισμένος οτι κανείς δεν θέλει , αρνητική έκβαση στην υπόθεση.
Το μέλος και το κάθε μέλος , απο την στιγμή που δεν υπάρχουν κανόνες παρουσίασης, μπορεί να την υλοποιήσει με τον δικό του τρόπο, απαντώντας όποτε και σε όποιον θέλει.(Εκτός αν έχουμε κανα τρελό εδώ, που απειλεί σε p.m o_O ) Σταματώντας την παρουσίαση όμως, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί η κατάσταση και με περιστατικό σε εκκρεμότητα, αντιλαμβάνεσαι οτι το μέλος είναι παράπλευρη απώλεια και κύριο ερωτηματικό είναι η τοποθέτηση.
Για τις τιμές και την οποιαδήποτε πληροφόρηση δίνεις, πιστεύω στον λόγο σου, μιας και σε θεωρώ έντιμο παιδί.
Εγώ δεν κάνω τσακωμούς...συζητάω απλά μερικές φορές αγανακτώ με αυτά που βλέπω σε διάφορα νήματα ανεξάρτητα αν δεν συμμετέχω .... Αλλά δεν μπορείς να μου λες παραπάνω ότι υπάρχουν σκιές για την τιμή του τυρκαλα όταν έχεις την πιο ξεκάθαρη απάντηση επίσημα και ανεπίσημα από μέλη που σου λένε πόσο κοστίζει και να που την παρομοιάζεις με του κολλητού μας το ν1 που έχει πολιτική "που σε σφάζει που σε πονεί..." Είναι να τρελενεσαι και να απογοητευεσαι βασικά ...τα ίδια και τα ίδια .... Όσο αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό αυτά μην τα λες σε μένα αλλά στο ίδιο το μέλος αν έχεις την διάθεση να του μιλήσεις ... Εγώ την είχα και από τις απαντήσεις που πήρα τον καταλαβαίνω γιατί και εγώ συμφωνώ μαζί του ....μπορώ να καταλάβω την θέση του....πιστεύω όπως και να χει στο μέλλον θα δούμε την εξέλιξη του....

vlafo

Well-Known Member
Εμένα προσωπικά τα νήματα του Αναστασάκη δεν μου προσφέρουν απολύτως τίποτα γιατί δεν είναι αυτή η πραγματικότητα.
Στους αδαής όπως λέει και ο φίλος μου ο tol πολλά πιθανόν.
Η εικόνα είναι αυτή που ενθουσιάζει και περισσότερο η άγνοια σε παρασέρνει.
Η προσφορά του που ευαγγελίζεται(στο φόρουμ) κατ αυτόν τον τρόπο είναι μηδαμινή και άνευ ουσίας.
Εδώ αν γράψεις κακή κριτική στο Google που δε μπορείς γιατί είναι κλειδωμένα τα σχόλια, θα σε πάρει τηλ ο νομικός του σύμβουλος την άλλη μέρα να σε απειλήσει δήθεν να την κατεβάσεις.
Τι συζητάμε τώρα?

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Καταρχήν σταμάτα με το Άνιστον, πες τον με το ονομά του, να τελείωνουμε με τα υποκοριστικά. Ούτε εδώ, ούτε αλλού έχει κοπεί παρουσίαση επείδη δεν πληροί προδιαγραφές. Αν έβαζα περιορισμούς στις παρουσιάσεις δεν θα υπήρχε σχεδόν καμμία και εγώ δεν θα έκανα άλλη δουλειά παρά μόνο να τσεκάρω. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την κριτική στις παρουσιάσεις και την υποβολή ερωτημάτων. Από εκεί και από τις εξηγήσεις βγαίνει συμπέρασμα (ή δεν βγαίνει) και απλά πας παρακάτω στην επόμενη. Ούτε για τον Τιρκαλα θα έλεγα κάτι, απλά απάντησα σε αυτό που έγραψε ο Αλεξ, ότι στεναχωρήθηκε και του υπέδειξα τρόπο για να λύσει το θέμα.

Gianney

Well-Known Member
Καταρχήν σταμάτα με το Άνιστον, πες τον με το ονομά του, να τελείωνουμε με τα υποκοριστικά. Ούτε εδώ, ούτε αλλού έχει κοπεί παρουσίαση επείδη δεν πληροί προδιαγραφές. Αν έβαζα περιορισμούς στις παρουσιάσεις δεν θα υπήρχε σχεδόν καμμία και εγώ δεν θα έκανα άλλη δουλειά παρά μόνο να τσεκάρω. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την κριτική στις παρουσιάσεις και την υποβολή ερωτημάτων. Από εκεί και από τις εξηγήσεις βγαίνει συμπέρασμα (ή δεν βγαίνει) και απλά πας παρακάτω στην επόμενη.
@CVIAL εσένα ποια η γνώμη σου για παρουσιάσεις δίχως στοιχεία όπως είπε ο κύριος Αναστασάκης;

aeratos28

Just aeratos
Κρατιέμαι για να μην τον πω όπως αναφέρεται υποτιμητικά στα δικά μας επαγγέλματα αυτός..δίνω και χολιγουντιανό κύρος με το Άνιστον..
Στον athens ζητάμε να μάθουμε τι και πως με φωτό γτ έχουμε αμφιβολίες ..σωστά?το παιδί δεν έβρισε ούτε μίλησε περίεργα..ο άλλος βρίζει όμως και δεν δέχεται κριτική..γτ είμαστε εδώ cvial..που μόλις ανταλλάξουμε 2-3 μνμ κλειδώνει το νήμα και απλά μένει στο ότι ο γιατρός έχει 3-4 haters oπως λέει που δεν είναι καν γιατροί και είναι ανίδεοι και δεν μπορούν να κριτικάρουν..αυτό είναι το συμπέρασμα?έτσι πιστεύεις..άχρηστα νήματα είναι αυτά .τα οποία δεν αφήνονται να εξηγηθεί το ποσό μέτριο είναι αυτό που βλέπουμε και τι χρειάζεται κανονικά.

oreo

Well-Known Member
Εγώ δεν κάνω τσακωμούς...συζητάω απλά μερικές φορές αγανακτώ με αυτά που βλέπω σε διάφορα νήματα ανεξάρτητα αν δεν συμμετέχω .... Αλλά δεν μπορείς να μου λες παραπάνω ότι υπάρχουν σκιές για την τιμή του τυρκαλα όταν έχεις την πιο ξεκάθαρη απάντηση επίσημα και ανεπίσημα από μέλη που σου λένε πόσο κοστίζει και να που την παρομοιάζεις με του κολλητού μας το ν1 που έχει πολιτική "που σε σφάζει που σε πονεί..." Είναι να τρελενεσαι και να απογοητευεσαι βασικά ...τα ίδια και τα ίδια .... Όσο αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό αυτά μην τα λες σε μένα αλλά στο ίδιο το μέλος αν έχεις την διάθεση να του μιλήσεις ... Εγώ την είχα και από τις απαντήσεις που πήρα τον καταλαβαίνω γιατί και εγώ συμφωνώ μαζί του ....μπορώ να καταλάβω την θέση του....πιστεύω όπως και να χει στο μέλλον θα δούμε την εξέλιξη του....
Το μέλος διαβάζει αυτά που έχουν γραφτεί και μπορεί να τα αξιολογήσει και να κάνει όπως αγαπά. Παρακαλετό μ.... ν ξινό γ........ λέει η παροιμία.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
@CVIAL εσένα ποια η γνώμη σου για παρουσιάσεις δίχως στοιχεία όπως είπε ο κύριος Αναστασάκης;

Κακή, θεωρώ ότι είναι λάθος του, απλά έχω επιλέξει να μην συμμετέχω στα νηματά του γιατί πλέον το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Έχουν λεχθεί τα πάντα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Καταρχήν σταμάτα με το Άνιστον, πες τον με το ονομά του, να τελείωνουμε με τα υποκοριστικά. Ούτε εδώ, ούτε αλλού έχει κοπεί παρουσίαση επείδη δεν πληροί προδιαγραφές. Αν έβαζα περιορισμούς στις παρουσιάσεις δεν θα υπήρχε σχεδόν καμμία και εγώ δεν θα έκανα άλλη δουλειά παρά μόνο να τσεκάρω. Αυτό δεν εμποδίζει όμως την κριτική στις παρουσιάσεις και την υποβολή ερωτημάτων. Από εκεί και από τις εξηγήσεις βγαίνει συμπέρασμα (ή δεν βγαίνει) και απλά πας παρακάτω στην επόμενη.
Στο είπα και τις προάλλες σε ένα νήμα το οποιο σβήστηκε... Ο συγκεκριμένος τύπος έχει προσπαθήσει σε αρκετές περιπτώσεις να ξεγελάσει κόσμο με πειραγμενες εικόνες και αποδεδειγμένα! Και δεν κουνήθηκε φύλο! Μιλάμε επίσημη παρουσίαση κλινικής με επίσημες φωτός από τον ίδιο τον γιατρό!όχι κανένας τυχαίος που θα βάλει και καμιά κολακευτική έτσι για την πάρτη του.... Άσε τον χαρακτήρα του η τις υποδείξεις πως θα παρουσιάζει και να απειλεί κ κ κ κ ..τα προσπερνάω αυτά .... Κανει ξεκάθαρη φθηνή διαφήμιση με τρόπο εξαπάτησης και βρίσκεται ακόμα στο φόρουμ....θύμησε μου λίγο γιατί βρίσκεται στο φόρουμ ακόμα ;

Μπλουζα