νομίζω αυτό που θέλει να πει είναι ότι θα πρέπει να έχεις υπομονή να δεις περισσότερα στοιχεία και μετά να κρίνεις με απολυτότητα. Δηλαδή σκέψου να έκανες επέμβαση και να σου έλεγε ο άλλος δεν σου έβαλε τόσα μοσχεύματα, δηλαδή σε κορόιδεψε. Εσύ μετά θα σκεφτείς είτε μου έβαλε λιγότερα και μου είπε άλλο νούμερο είτε όντως έβγαλε τόσα αλλά δεν μου τα έβαλε όλα και χάθηκαν τα μοσχεύματα μου. Και στις 2 περιπτώσεις θα νιώθεις ότι εξαπατήθηκες είτε δηλαδή να έχασες μοσχεύματα είτε να νόμιζες ότι μπήκαν περισσότερα ενώ μπήκαν λιγότερα. Δεν θα σε έριχνε ψυχολογικά όλο αυτό, νιώθοντας ότι δεν πήρες αυτό που νόμιζες τελικά; Αυτό είναι πολύ σοβαρό να το πεις σε κάποιον και θα πρέπει να είσαι σίγουρος για να το πεις.Δεν υπαρχει δικαιολογια Γιωργο εδω. Εχω αντιδρασει αρκετες φορες στο παρελθον οταν παλια μελη ειναι καπως αποτομα προς νεα, οταν βγαζουν αρνητισμο κτλπ. Εδω δεν εχουμε κατι τετοιο. Οταν σαν μελος εχεις 104 μηνυματα και τα 92 εξυπηρετουν την αποκτηση γνωσης απο τα αλλα μελη, ενω μονο τα τελευταια 12 μηνυματα την παρουσιαση, δεν βρισκω λογο να δικαιολογησω το μελος. Ειδικα οταν δεν υπηρχε η παραμικρη επιθετικοτητα προς τον ιδιο. Παρα μονο θετικα σχολια για την πορεια του.
Μη προσπαθούμε ντε και καλά να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι για να στοχοποιήσουμε συγκεκριμένους γιατρούς, ειδικά όταν δεν το ανεβάζει η κλινική αλλά πραγματικό μέλος.