Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

Disco

Well-Known Member
Δεν υπαρχει δικαιολογια Γιωργο εδω. Εχω αντιδρασει αρκετες φορες στο παρελθον οταν παλια μελη ειναι καπως αποτομα προς νεα, οταν βγαζουν αρνητισμο κτλπ. Εδω δεν εχουμε κατι τετοιο. Οταν σαν μελος εχεις 104 μηνυματα και τα 92 εξυπηρετουν την αποκτηση γνωσης απο τα αλλα μελη, ενω μονο τα τελευταια 12 μηνυματα την παρουσιαση, δεν βρισκω λογο να δικαιολογησω το μελος. Ειδικα οταν δεν υπηρχε η παραμικρη επιθετικοτητα προς τον ιδιο. Παρα μονο θετικα σχολια για την πορεια του.
νομίζω αυτό που θέλει να πει είναι ότι θα πρέπει να έχεις υπομονή να δεις περισσότερα στοιχεία και μετά να κρίνεις με απολυτότητα. Δηλαδή σκέψου να έκανες επέμβαση και να σου έλεγε ο άλλος δεν σου έβαλε τόσα μοσχεύματα, δηλαδή σε κορόιδεψε. Εσύ μετά θα σκεφτείς είτε μου έβαλε λιγότερα και μου είπε άλλο νούμερο είτε όντως έβγαλε τόσα αλλά δεν μου τα έβαλε όλα και χάθηκαν τα μοσχεύματα μου. Και στις 2 περιπτώσεις θα νιώθεις ότι εξαπατήθηκες είτε δηλαδή να έχασες μοσχεύματα είτε να νόμιζες ότι μπήκαν περισσότερα ενώ μπήκαν λιγότερα. Δεν θα σε έριχνε ψυχολογικά όλο αυτό, νιώθοντας ότι δεν πήρες αυτό που νόμιζες τελικά; Αυτό είναι πολύ σοβαρό να το πεις σε κάποιον και θα πρέπει να είσαι σίγουρος για να το πεις.
Μη προσπαθούμε ντε και καλά να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι για να στοχοποιήσουμε συγκεκριμένους γιατρούς, ειδικά όταν δεν το ανεβάζει η κλινική αλλά πραγματικό μέλος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

F1ght3r

Well-Known Member
Επίσης πρέπει να καταλάβουν ορισμένη ότι μια παρουσίαση σε forum είναι κάτι πολύ καλο για τον ίδιο που την κάνει. Ένα forum έχει δύναμη. Αν κάτι δεν πάει καλά η κλινική σε παρα πολλές περίπτωσις θα βοηθήσει για να μην έχει δυσφήμιση. Αν κάποιος δεν κάνει την παρουσίαση αυτός μονο θα είναι ο χαμένος. Αυτό και μονο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είναι κίνητρο για την παρουσίαση.
Βλέπω νήματα από εξωτερικό και όταν κάτι δεν έχει πάει καλά μέχρι και ο administrator έχει εμπλακεί με την κλινική για να βρεθεί λύση. Αυτό δεν το σκέφτεται κανεις. Τα Forum είναι δύναμη. Αν κάποιος έχει ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν θα βρει βοήθεια από πουθενά.

oreo

Well-Known Member
νομίζω αυτό που θέλει να πει είναι ότι θα πρέπει να έχεις υπομονή να δεις περισσότερα στοιχεία και μετά να κρίνεις με απολυτότητα. Δηλαδή σκέψου να έκανες επέμβαση και να σου έλεγε ο άλλος δεν σου έβαλε τόσα μοσχεύματα, δηλαδή σε κορόιδεψε. Εσύ μετά θα σκεφτείς είτε μου έβαλε λιγότερα και μου είπε άλλο νούμερο είτε όντως έβγαλε τόσα αλλά δεν μου τα έβαλε όλα και χάθηκαν τα μοσχεύματα μου. Και στις 2 περιπτώσεις θα νιώθεις ότι εξαπατήθηκες είτε δηλαδή να έχασες μοσχεύματα είτε να νόμιζες ότι μπήκαν περισσότερα ενώ μπήκαν λιγότερα. Δεν θα σε έριχνε ψυχολογικά όλο αυτό, νιώθοντας ότι δεν πήρες αυτό που νόμιζες τελικά; Αυτό είναι πολύ σοβαρό να το πεις σε κάποιον και θα πρέπει να είσαι σίγουρος για να το πεις.
Μη προσπαθούμε ντε και καλά να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι για να στοχοποιήσουμε συγκεκριμένους γιατρούς, ειδικά όταν δεν το ανεβάζει η κλινική αλλά πραγματικό μέλος.
Δεν θέλει κανείς να στοχοποιήσει τον γιατρό, τουναντίον θέλουμε να παράγει όμορφα αποτελέσματα με συνέπεια και συνέχεια.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Ο Τιρκαλας δεν χρεώνει με τον αριθμό grafts αλλά με τις συνεδρίες .Δε νομίζω ότι έχει συμφέρον συνεπώς να πει ψέματα .Δεν μπορώ όμως τεχνικά να το τεκμηριώσω όταν κάποιος τα μετρήσει και τα βγάλει λιγότερα

Ο αριθμός των τριχοθυλακίων δεν ορίζει τον αριθμό των συνεδριών; το ίδιο πληρώνεις για μία συνεδρία, το ίδιο για δύο;

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αλλά εδώ ο νηματοθέτης αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο! μήνυμά του "Θελω λοιπον απλα να διευκρινησω οτι προσωπικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος απο την δουλεια και τις εξηγησεις που μου δοθηκαν, ωστε να μην εχω το παραμικρο αγχος η δευτερες σκεψεις και να μην χρειαζομαι καποια παραπανω επεξηγηση περι ιατρικων θεματων". ότι του δόθηκαν οι αφορώσες στο θέμα μας εξηγήσεις, αλλά για δεύτερη! φορά είναι μη ανακοινώσιμες.
Δεν μας σώνει τίποτα.

vlafo

Well-Known Member
Δεν καταλαβαίνω γιατί τρώγεστε για απλά πράγματα και ειδικά πόσο χρεώνει.
Είτε με τη συνεδρία είτε με τα g πάνω κάτω τα ίδια είναι.
Αν βγάλει σε 2 συνεδρίες 3000g αντίστοιχα θα πληρώσεις δηλαδή 3000€ όχι παραπάνω,με λίγα λόγια η χρέωση του είναι 1€ το g.
Αυτό είναι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Εγώ θα ήμουν σε αναμένα κάρβουνα αν όντως είχαν μπει τόσα σε αυτή την περιοχή. Αν έβλεπα αυτό το νούμερο 22-25g θα κοιμόμουν ήσυχος.

oreo

Well-Known Member
Εγώ θα ήμουν σε αναμένα κάρβουνα αν όντως είχαν μπει τόσα σε αυτή την περιοχή. Αν έβλεπα αυτό το νούμερο 22-25g θα κοιμόμουν ήσυχος.
ποια είναι η αποδεκτή πυκνότητα στο πρώτο μισό εκατοστό της hairline για να είναι άρτιο το αποτέλεσμα ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν είναι θέμα αποδεκτής πυκνότητας αλλά θέμα επιβίωσης, δεν μπορείς να έχεις 35g και να βάζεις πχ άλλα 45g. Δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι θα γίνει?

oreo

Well-Known Member
Δεν είναι θέμα αποδεκτής πυκνότητας αλλά θέμα επιβίωσης, δεν μπορείς να έχεις 35g και να βάζεις πχ άλλα 45g. Δεν καταλαβαίνεις ότι κάτι θα γίνει?
Μιλάω για την περίπτωση, εκ της αρχής χτίσιμο, σε λευκό καμβά, όχι για αυτό το case.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τρώγεστε για απλά πράγματα και ειδικά πόσο χρεώνει.
Είτε με τη συνεδρία είτε με τα g πάνω κάτω τα ίδια είναι.
Αν βγάλει σε 2 συνεδρίες 3000g αντίστοιχα θα πληρώσεις δηλαδή 3000€ όχι παραπάνω,με λίγα λόγια η χρέωση του είναι 1€ το g.
Αυτό είναι.
Τρωγομαστε όπως τρωγομασταν να μάθουμε την χρέωση του Αναστασάκη
1.5 χρόνο τώρα δεν έχουμε μάθει αν η χρέωση είναι με graft ή με συνέδρια
Βασικά σύμφωνα με την κλινική η χρέωση είναι με την συνεδρία και σύμφωνα με σένα και τον Γιώργο με το graft
Τι να πιστέψουμε;
Και όχι 3000 grafts θα κοστίσουν 4000 σύμφωνα με την κλινική και την Σταυρούλα συγκεκριμένα γιατί θα χρειαστούν διήμερη συνέδρια
Όποτε κάποιος απ' την Αθήνα αν θέλει 3000 grafts θα του κοστίσουν μαζί με τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης 4500 που με τα ίδια χρήματα πάει βρωνιδου hdc με όλα πληρωμένα
Και έχει το κεφάλι ήσυχο για τα πόσα μοσχεύματα μπήκαν

alex7

Well-Known Member
Βασικά σύμφωνα με την κλινική η χρέωση είναι με την συνεδρία και σύμφωνα με σένα και τον Γιώργο με το graft
Τι να πιστέψουμε;
Και όχι 3000 grafts θα κοστίσουν 4000 σύμφωνα με την κλινική και την Σταυρούλα συγκεκριμένα γιατί θα χρειαστούν διήμερη συνέδρια
Όποτε κάποιος απ' την Αθήνα αν θέλει 3000 grafts θα του κοστίσουν μαζί με τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης 4500 που με τα ίδια χρήματα πάει βρωνιδου hdc με όλα πληρωμένα
Αν βάλεις 3000 grafts σε 2 μέρες δε θα σου πάρει 4000 .Τόσα θα σου έπαιρνε αν έβαζες 4000grafts σε δυο μέρες .Ο Γιώργος σου είπε ότι η τιμή είναι ελαστική προς τα κάτω .Αν τώρα θεωρείς καλύτερα με 4500 να πας στη Βρυωνιδου πάνε εκεί

Αν βάλεις 3000 grafts σε 2 μέρες δε θα σου πάρει 4000 .Τόσα θα σου έπαιρνε αν έβαζες 4000grafts σε δυο μέρες .Ο Γιώργος σου είπε ότι η τιμή είναι ελαστική προς τα κάτω .Αν τώρα θεωρείς καλύτερα με 4500 να πας στη Βρυωνιδου πάνε εκεί

Εντάξει θα πιστέψω τον Γιώργο και όχι την διευθύντρια της κλινικής
Δεν είναι το θέμα τι θα κάνω εγώ αλλά να υπάρχει διαφάνεια

alex7

Well-Known Member
Εντάξει θα πιστέψω τον Γιώργο και όχι την διευθύντρια της κλινικής
Δεν είναι το θέμα τι θα κάνω εγώ αλλά να υπάρχει διαφάνεια
Οι τιμές δεν είναι fix .Όταν πας από κοντά θα ξεκαθαριστεί το θέμα .Αν όμως αμφιβάλεις για την αξιοπιστία του γιατρού τότε δεν μπορεί να γίνει τέτοια συζήτηση .Δεν πάμε σε κάποιον που δεν εμπιστευόμαστε .Εμείς που του εμπιστευτήκαμε το κεφάλι μας δικαιωθήκαμε

mike1988

Active Member
Οι τιμές δεν είναι fix .Όταν πας από κοντά θα ξεκαθαριστεί το θέμα .Αν όμως αμφιβάλεις για την αξιοπιστία του γιατρού τότε δεν μπορεί να γίνει τέτοια συζήτηση .Δεν πάμε σε κάποιον που δεν εμπιστευόμαστε .Εμείς που του εμπιστευτήκαμε το κεφάλι μας δικαιωθήκαμε
Να γίνουν φιξ...αν δεν είναι..αυτά τα ελαστικά προς τα κάτω και οι ειδικές εκπτώσεις που κάναν άλλοι τα έχουμε κατακρίνει προ πολλού....επίσης για να τελειώνει το θέμα και το κομμάτι με τα περίεργα νούμερα και ειδικά η περίπτωση του φίλου με την ανύπαρκτη hairline έχουν δείξει ότι ίσως η Κύπρος είναι τελικά η πιο τίμια-safe-vfm επιλογή και σε αποτελέσματα...

jersey

Well-Known Member
Τι να πιστέψουμε;
Στον Τυρκαλά δεν αλλάζει και πολύ το τελικό ποσό είτε να χρεώνει με το graft είτε με την συνεδρία. Το ανέφερε ο Γιώργος ότι δεν πληρώνεις ποτέ πάνω από 1.15 ευρώ το graft στον Τυρκαλα. Δηλαδή για 3000 grafts θα σου βγει περίπου 3450 ευρώ, αν πλήρωνες με συνεδρία 4000. Για πάνω από 4000 grafts σου βγαίνει πιο κάτω και από 1 ευρώ το graft. Όπως ο @alex7 πληρωσε 4000 ευρώ για 4600 grafts.
Στον αναστασάκη αντίθετα αλλάζει το ποσό σημαντικά με την διαφοροποίηση τιμών γιατί αλλάζει ο πολλαπλασιαστής πχ για 3000 grafts με 2 πολλαπλασιαστή θα πληρωνες 6000 ευρώ, ενώ με 3 - 9000 ευρώ. Οπότε εκεί είναι σημαντικό να ξέρεις ακριβώς γιατί αυξάνεται αρκετά το τελικό ποσό που θα πληρώσεις.
Τέλος HDC είναι 1.6 με Βρυωνίδου άρα 4800 για 3000 grafts.

Τελευταία επεξεργασία:

kharmacoma

Well-Known Member
Το σίγουρο πάντως είναι ότι ποτε στο Τυρκαλα δεν θα πληρώσεις πάνω από 4000Ε. Όποτε μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

oreo

Well-Known Member
Ναι ρε συ αλλά ο Vlafo δεν είχε μεγάλο πρόβλημα.Ο Couto δείχνει κάτι αποτελέσματα τρελα σε nw 2 3 με 3κ και 4 κ gtafts.
Δεν είμαι αντικειμενικός κριτής για το μέγεθος του προβλήματος, έχοντας αφετηρία τον εαυτό μου, εμένα μου φαινόταν πολύ, τα πιο μεγάλα norwood τα βλέπω ως beyond repair, αν δεν κάνουν τουλάχιστον 2.
Τα αποτελέσματα του Couto είναι εντυπωσιακά το λιγότερο, αυτή είναι και η γραμμή που πρέπει να έχει η επίσημη παρουσίαση, βλέπεις το τουμπάνιασμα και δεν υπάρχει αμφισβήτηση, οτι έγινε το καλύτερο δυνατό για τον πελάτη. Job is done και με τρεμάμενο χέρι είμαστε στο take my money.
Οπουδήποτε όμως και αν πας, αν δεν πληροίς τις προϋποθέσεις, δεν θα γίνεις έτσι. ΄Στο φόρουμ μια κλινική, έχει αντιληφθεί το σωστό μάρκετινγκ.

Μπλουζα