Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

aeratos28

Just aeratos
Τουρκία είναι και η hlc που την ξεχνάτε η δεν την ξέρετε ..παίζει και με strip και με fue και τα αποτέλεσματα της είναι κάτσε καλα..
Καταρχάς Hdc μόνο εδώ στο φόρουμ όσα είδα ,να σου πω 1,2 να με χάλασαν.Οι Ελληνικές κλινικές ξες τι προσφέρουν καλύτερα από μένα.Ισπανια Κύπρος και Ερντογάν από Τουρκία για τοπ επιλογές

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Καταρχάς Hdc μόνο εδώ στο φόρουμ όσα είδα ,να σου πω 1,2 να με χάλασαν.Οι Ελληνικές κλινικές ξες τι προσφέρουν καλύτερα από μένα.Ισπανια Κύπρος και Ερντογάν από Τουρκία για τοπ επιλογές
Από που από τα επίσημα της κλινικής ή απο τα ανεξάρτητα?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το έχω πάρει πατριωτικά..δεν θέλω να αφήσω έναν τυχάρπαστο ,οποίος και να είναι να εκμεταλλευτεί το φόρουμ προς οικονομικό όφελος του..με κανένα τρόπο...κάνοντας το άσπρο μαύρο κιόλας και παρουσιάζοντας τα πράγματα με τρόπο βολικό για αυτόν..δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λέει..είναι ξεπερασμένα ,δίχως να δίνουν πραγματική λύση και τα κοστολογεί το ίδιο με γιατρούς του εξωτερικού που δίνουν όντως πραγματική λύση..εδώ θα είμαι και θα γράφω ΠΑΝΤΑ αυτά για να μην νομίζει ούτε αυτός ούτε κάποιος άλλος πως θα κάνουν τσιφλίκι και τράπεζα το φορουμ

Για να μην χάνεις χρόνο και να έχεις την συνείδηση σου ήσυχη, κάνε κόπο πάστε αυτό το ποστ και πόσταρε το σε κάθε νήμα του Αναστασάκη. Το βρίσκω συγκροτημένο, περιεκτικό και καθόλου υβριστικό.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial,δεν δέχεται κριτική καμία..λες και είναι στο μαγαζί του..σε κάνα δυο που όντως ήταν καλά τα αποτελέσματα και εγώ προσωπικά είπα καλά λόγια και ότι μπήκαν αυτά που έπρεπε συνέχισε να ειρωνεύεται και να μιλάει άσχημα..το ότι είπα και εγώ και άλλα μέλη καλά λόγια σε αυτά τα περιστατικά δείχνει πως προσωπικό δεν υπάρχει κάτι..βλέπουμε και κρίνουμε..αν είχαμε προσωπικό μαζί του δεν θα λέγαμε τπτ σε αυτά τα δύο ..από τα όσα ανέβασε τα σωστά είναι δύο ..αυτό δεν δέχεται.ολα τα άλλα πασαληματα μισοδουλειες είναι με καραφλοχτενισματα ,ένα μέτρο μακρύ μαλλί κτλ .αν σου δείξω δίκες μους φωτό με μακρύτερο μαλλί και περιποιημένο όπως πρέπει ,σου δίνω το λόγο μου δεν φαίνεται ίχνος αραίωσης..

Και ποιος σου είπε ότι το personal πήγαινε σε εσένα;

aeratos28

Just aeratos
Και fut και fue ,ότι χρειαστείς..αποτελέσματα?? Να σου πέσουν τα σαγόνια..φυσικότητα?μαμά πυκνότητες(που λέει ο λόγος).. κατάλαβες.τιμη?χαχαχα ποιο φθηνός από κάποιους εδώ ..εμπειρία και ποιότητα χρόνων?? Παρα πολύ μεγάλη..δικαιολογούν τις τιμές τους
Ναι σωστά την ξέχασα ,δεν ασχολήθηκα πολύ με αυτήν αλλά εχεις δίκιο.

aeratos28

Just aeratos
Κανόνισε μια συνέντευξη σαν την άλλη που κάνατε και θα παρέμβω και σε παράθυρο σαν τον Νίκο Τσιαμτσικα που έμπαινε στα παράθυρα και φώναζε.χαχαχαχαχαχα
Για να μην χάνεις χρόνο και να έχεις την συνείδηση σου ήσυχη, κάνε κόπο πάστε αυτό το ποστ και πόσταρε το σε κάθε νήμα του Αναστασάκη. Το βρίσκω συγκροτημένο, περιεκτικό και καθόλου υβριστικό.

Gianney

Well-Known Member
Και fut και fue ,ότι χρειαστείς..αποτελέσματα?? Να σου πέσουν τα σαγόνια..φυσικότητα?μαμά πυκνότητες(που λέει ο λόγος).. κατάλαβες.τιμη?χαχαχα ποιο φθηνός από κάποιους εδώ ..εμπειρία και ποιότητα χρόνων?? Παρα πολύ μεγάλη..δικαιολογούν τις τιμές τους
Για να το λες κάτι ξες,εδώ δεν βλέπω πολύ αναφορά την συγκεκριμένη κλινική αλλά και asmed επίσης δεν βλέπω.

aeratos28

Just aeratos
Γτ μόλις ακούνε οι περισσότεροι 10-12κ κάνουν πέρα..για αυτό δεν συζητούνται πολύ αδερφέ..και για αυτό κάποιοι λυσάνε και υποχρεώνουν μέλη που έκαναν εκεί την επέμβαση να μην διαρρεύσει τιμή..κατάλαβες?

oreo

Well-Known Member
θα συμφωνήσω. Ο Αναστασάκης έχει κάνει ορισμένα φάουλ σε φωτό όπως αυτό που υπέδειξε ο Panos1982 (αντε και του Tol με βρεγμένο) αλλά overall έχει ποστάρει πάρα πολύ υλικό και πολύ αποκαλυπτικές φώτο σε πολλά περιστατικά αλλά και βίντεο. Είναι υπερβολή να προσπαθείς να τον κατηγορήσεις συλλήβδην για παραπλανητικές φώτο. Ακόμα και ο Πάνος σε πρότερο ποστ έιχε πει ότι βάζει μια χαρά φώτο (όποιος ψάξει θα το βρει) όταν του την είχαν πέσει.

Το πρόβλημα δεν είναι οι φώτο. Το έχω ξαναγράψει και φαίνεται και από τα ποσταρισματα του Αεράτου, στα νήματα του Αναστασάκη έχει χαθεί η νηφαλιότητα και το θέμα έχει γίνει personal. Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω άρα game over. Όλα γίνονται για το καπρίτσιο.
Δεν νοείται επίσημη παρουσίαση, που να μην δείχνει top notch αποτέλεσμα στην εκάστοτε περίπτωση. Διαφωνείς?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Γτ μόλις ακούνε οι περισσότεροι 10-12κ κάνουν πέρα..για αυτό δεν συζητούνται πολύ αδερφέ..και για αυτό κάποιοι λύσαμε και υποχρεώνουν μέλη που έκαναν εκεί την επέμβαση να μην διαρρεύσει τιμή..κατάλαβες?
Πάντως asmed 2,5 ξεψαχνισμα από το ρομποτακι του το kebot ,πως στον #€#&#@ λέγεται, πυκνότητες καλές και δοτρια σαν να πέρασε και να μην ακουμπήσε,τι λες αξίζει;;;Ο Πάνος είπε ότι με την νέα κλινική και το προσωπικό λίγο χάλασε το πράμα αλλά ξέχνα μάλλον ότι οκ 10 δεν δίνει πλέον αλλά το 9 που ποιανει εκεί εδώ στην Ελλάδα πας Μαξ 6,7 και αν.

oreo

Well-Known Member
2.6 e το graft?

Legwg James

Well-Known Member
Τα ίδια cvial,να τα πεις και του Άνιστον που μου κάνει τουρισμό τώρα..κονσέρβες έτοιμες περιστατικά να τα κόψει..η θα δίνει εξηγήσεις στα πάντα η οι παρουσιάσεις κόβονται..δεν θα βγάζουμε την ψυχή σε όλους τους άλλους που κάνουν παρουσίαση και ο άλλος θα κάνει μόνο όπως τον βολεύει ..θα είμαστε το ίδιο σε όλους.

Ποιος Ανιστον ρε μουρλε χαχαχαχαααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε πραγματικα.

oreo

Well-Known Member
Πάντως asmed 2,5 ξεψαχνισμα από το ρομποτακι του το kebot ,πως στον #€#&#@ λέγεται, πυκνότητες καλές και δοτρια σαν να πέρασε και να μην ακουμπήσε,τι λες αξίζει;;;Ο Πάνος είπε ότι με την νέα κλινική και το προσωπικό λίγο χάλασε το πράμα αλλά ξέχνα μάλλον ότι οκ 10 δεν δίνει πλέον αλλά το 9 που ποιανει εκεί εδώ στην Ελλάδα πας Μαξ 6,7 και αν.
Όλα έχουν ένα momentum, η asmed βιομηχανοποιήθηκε, μην κοιτάς τα διθυραμβικά σχόλια του παρελθόντος, για τότε που γράφτηκαν καλά ήταν.

aeratos28

Just aeratos
Είναι κουφαλιτσα ο Τούρκος δεν του έχω εμπιστοσύνη πλέον με τις μεθόδους της νέας κλινικής.αλλα αν σου την κάνει αυτός ,όχι το προσωπικό ,αυτός ,είναι γάτος..πολύ δυνατός γιατρός φοβερή εμπειρία σε τουμπανα αποτελέσματα ακόμα και σε μεγάλα nw..πονηρός με το σπλιταρισμα όμως .

aeratos28

Just aeratos
Η Τζένιφερ,έχει καταγωγή από Ελλάδα..Αναστασάκη λέγεται..χαχαχαχαχαχαχα ε και είπα να δώσω χολιγουντιανό κύρος του "ιατρού"
Ποιος Ανιστον ρε μουρλε χαχαχαχαααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Να σαι καλά ρε φίλε πραγματικα.

oreo

Well-Known Member
Είναι κουφαλιτσα ο Τούρκος δεν του έχω εμπιστοσύνη πλέον με τις μεθόδους της νέας κλινικής.αλλα αν σου την κάνει αυτός ,όχι το προσωπικό ,αυτός ,είναι γάτος..πολύ δυνατός γιατρός φοβερή εμπειρία σε τουμπανα αποτελέσματα ακόμα και σε μεγάλα nw..πονηρός με το σπλιταρισμα όμως .
Σε αυτόν θα πάω

aeratos28

Just aeratos
Αν σε αναλάβει αποκλειστικά αυτός πήγαινε..αυτό που θες να φτιάξεις εσύ,το έχει ξαναφτιάξει πολλές φορές και επιτυχημένα 100%

Μπλουζα