oreo
Well-Known Member
Μου θυμίζει και έναν θείο μου απο το σόι, παγαπόντη και χαρτόμουτρο.Αν σε αναλάβει αποκλειστικά αυτός πήγαινε..αυτό που θες να φτιάξεις εσύ,το έχει ξαναφτιάξει πολλές φορές και επιτυχημένα 100%
Μου θυμίζει και έναν θείο μου απο το σόι, παγαπόντη και χαρτόμουτρο.Αν σε αναλάβει αποκλειστικά αυτός πήγαινε..αυτό που θες να φτιάξεις εσύ,το έχει ξαναφτιάξει πολλές φορές και επιτυχημένα 100%
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η Τζένιφερ,έχει καταγωγή από Ελλάδα..Αναστασάκη λέγεται..χαχαχαχαχαχαχα ε και είπα να δώσω χολιγουντιανό κύρος του "ιατρού"
Εσύ φίλε τ θες να φτιάξεις γιατί σε φωτό με τον Vlafo είσαι τζιμανι.Σε αυτόν θα πάω
Ακόμα δε κατάλαβες ότι μπήκε στο forum για να κάνει καλαμπούριΕσύ φίλε τ θες να φτιάξεις γιατί σε φωτό με τον Vlafo είσαι τζιμανι.
Δεν είναι τζιμάνι τα θέλει τα μερεμετάκια του.Ακόμα δε κατάλαβες ότι μπήκε στο forum για να κάνει καλαμπούρι
Μπορείς να δώσεις λεπτομέρειες για ν καταλάβουμε;Δεν είναι τζιμάνι τα θέλει τα μερεμετάκια του.
2000 Μαξ μαξΘέλει ένωση, κλείσιμο και γέμισμα οι κρόταφοι για να μπορούν να είναι όπως ήταν μαμά.
Μικρό μεν αλλά τα θέλει τα g του.
Ανύπαρκτο για τους περισσότερους εδώ.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπετοποιηση μέχρι τα φρύδια χαχαΤι 2000 ρε συ,μιλάμε για πολύ μικρό πρόβλημα.
Με κρίνεις ελαφρά την καρδία, φίλε.Ακόμα δε κατάλαβες ότι μπήκε στο forum για να κάνει καλαμπούρι
Έγινε δουλειά στον κρόταφο, αρκετά ψηλά, πανοραμική και τον άλλο κρόταφο έχουμε?η περιοχη που δουλευτηκε
Αυτές έβγαλε πρόχειρα το παιδί ...δεν έχει λάβει της κλινικής προς το παρόν αλλά βλέπεις ποιες περιοχές έχει μαρκάρει και μπήκε όπως επίσης βλέπεις και πόσο κατέβηκε η χερλαίν που αυτόματα τουλάχιστον με το μάτι για εμένα δικαιολογεί το νούμερο....Έγινε δουλειά στον κρόταφο, αρκετά ψηλά, πανοραμική και τον άλλο κρόταφο έχουμε?
Μόλις μπουν και της κλινικής, θα ξεκαυαριστεί τελείως, μιας και απο αυτήν την φώτο δεν δίνεται σαφή εικόνα των 2 άλλων περιοχών.Αυτές έβγαλε πρόχειρα το παιδί ...δεν έχει λάβει της κλινικής προς το παρόν αλλά βλέπεις ποιες περιοχές έχει μαρκάρει και μπήκε όπως επίσης βλέπεις και πόσο κατέβηκε η χερλαίν που αυτόματα τουλάχιστον με το μάτι για εμένα δικαιολογεί το νούμερο....