Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legwg James

Well-Known Member
Η Τζένιφερ,έχει καταγωγή από Ελλάδα..Αναστασάκη λέγεται..χαχαχαχαχαχαχα ε και είπα να δώσω χολιγουντιανό κύρος του "ιατρού"

Το έπιασα ρε θηρίο μου, τρελό νικνειμ να σαι καλά. Για όσα λέτε λίγο πολύ χωρίς να επεμβαίνω πάντως δίκιο έχετε. Θεωρώ στη μέση είναι και το '' ηθικο'' κομματι του όταν έχεις πάρει πραγματα από καπου, οφείλεις να αφήσεις και εσύ κάτι. Εγώ έτσι το βλέπω. Στη δική μου περίπτωση π.χ. που δεν έχει να κάνει καν με μεταμόσχευση αλλά με ένα απλό χαπι, έχω πάρει τόσα μεσα απο το φορουμ που το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να ενημερώνω για το τι συμβαίνει ώστε με τη σειρά μου να αφήσω παρακαταθήκη για έναν επόμενο που μπορεί να θέλει να κάνει αυτή τη θεραπεία. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι δε σηκώνει την συνεχή του παρουσία στο φόρουμ ας μη μπαίνει 24/7,δεν τον αναγκάζει κάποιος. Ας μπαίνει μια φορά το μήνα, κλείνοντας τα αφτιά του στο μεσοδιαστημα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το κεφάλι του μιας και επηρεάζεται, και ας λέει απλά τι συνέβη σε αυτό το μήνα περιληπτικά. Η παρουσία μας εδώ δεν είναι αναγκαστική.

vlafo

Well-Known Member
Θέλει ένωση, κλείσιμο και γέμισμα οι κρόταφοι για να μπορούν να είναι όπως ήταν μαμά.
Μικρό μεν αλλά τα θέλει τα g του.
Ανύπαρκτο για τους περισσότερους εδώ.

Giorgos-3

Well-Known Member
η περιοχη που δουλευτηκε

Συνημμένα

• 20210810_010009.jpg
    20210810_010009.jpg
    133.5 KB · Προβολές: 197
  • IMG-ad89492c849484a893979c949a6d2807-V.jpg
    IMG-ad89492c849484a893979c949a6d2807-V.jpg
    250.3 KB · Προβολές: 208

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Έγινε δουλειά στον κρόταφο, αρκετά ψηλά, πανοραμική και τον άλλο κρόταφο έχουμε?
Αυτές έβγαλε πρόχειρα το παιδί ...δεν έχει λάβει της κλινικής προς το παρόν αλλά βλέπεις ποιες περιοχές έχει μαρκάρει και μπήκε όπως επίσης βλέπεις και πόσο κατέβηκε η χερλαίν που αυτόματα τουλάχιστον με το μάτι για εμένα δικαιολογεί το νούμερο....

oreo

Well-Known Member
Αυτές έβγαλε πρόχειρα το παιδί ...δεν έχει λάβει της κλινικής προς το παρόν αλλά βλέπεις ποιες περιοχές έχει μαρκάρει και μπήκε όπως επίσης βλέπεις και πόσο κατέβηκε η χερλαίν που αυτόματα τουλάχιστον με το μάτι για εμένα δικαιολογεί το νούμερο....
Μόλις μπουν και της κλινικής, θα ξεκαυαριστεί τελείως, μιας και απο αυτήν την φώτο δεν δίνεται σαφή εικόνα των 2 άλλων περιοχών.
Εμένα μου άρεσε η εικόνα του κροτάφου :cool:

vlafo

Well-Known Member
Απο τις φώτο που έβαλε,ξεκάθαρα φαίνεται πόσο βαθειά μπήκε και ότι μπήκαν αυτά τα g.
Ίδιο case με του Aris81 και ακριβώς ίδια επιφάνεια
Τόσα χρειαζόντουσαν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για να το πούμε αυτό πρέπει να δούμε και τον άλλο κρόταφο. Δεν είναι ότι μπήκε βαθία, αυτό φαινόταν και από τις πρώτες φωτό αλλά έκανε μεγαλύτερη πύκνωση πλάγια στον κρόταφο απ’ ότι στο κεντρικό τμήμα του forelock. Παρολό που οι φωτό είναι κουνημένη τα εκτιμώ από 1500-1750, κρόταφος και το μισό κεντρικό μπροστινό που φαίνεται.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα