Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

Ronaldo

Well-Known Member
Στις άλλες κλινικές διαφωνούσαν γιατί δεν έχουν την ικανότητα να σου φτιάξουν τόσο καλή και φυσική hairline .Ο Τιρκαλας είναι γνωστό ότι αποδέχεται τις προκλήσεις και έχει και την ικανότητα .Τουλάχιστον στην hairline είναι άπαιχτος ο άνθρωπος
φίλε εισαι υπερβολικός. Ποιος δεν έχει την ικανότητα να φτιάξει μια φυσική hairline; Εδώ οι περισσότερες επεμβάσεις γίνονται σε κενές επιφάνειες και χτίζονται από την αρχή. Μη τρελαθούμε κιόλας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Δεν θα σε κράξει κανένας..απλά κάποιοι θα συμφωνησουν,ότι είναι λάθος το τόσο κατέβασμα..αυτό που σε χαλάει ξέρεις τι είναι?ότι λόγω του κατεβάσματος αυτου έχουν τονιστεί τα temples σου ..που σε σχέση με την τωρινή hairline,φαίνονται να έχουν υποχωρήσει και σου μεγαλώνουν το μ
Ετσι για να με κραξετε να πω οτι αν εκανα τωρα κι αλλη μεταμοσχευση στο καπακι, θα κατεβαζα σε καποια σημεια κι αλλο την hairline . Συμφωνω απολυτα οτι ειδικα ετσι οπως φαινονται οι φωτο με κομμενο το υπολοιπο προσωπο θα χαλαει καποιους

ετωπο

alex7

Well-Known Member
Εγώ δε βλέπω τίποτα το υπερβολικό και το αποτέλεσμα αρέσει πολύ και στον φίλο .Ότι μπορούν να φτιάξουν και άλλοι hairline καλή δεν αμφιβάλω .Τόσο καλή και φυσική όμως ελάχιστοι

aeratos28

Just aeratos
Athens,αυτό το σημείο που σημάδεψα ,όχι και καλά..ένα τακ πιο πίσω ήθελε η πορτοκαλί γραμμή στο σημείο που κάνει την κουρμπα που λέμε ,αυτό έχει τονιστεί πολύ με το κατέβασμα που έχεις κάνει.

IMG_20220117_225651.jpg

Αthens2021

Active Member
Δεν θα σε κράξει κανένας..απλά κάποιοι θα συμφωνησουν,ότι είναι λάθος το τόσο κατέβασμα..αυτό που σε χαλάει ξέρεις τι είναι?ότι λόγω του κατεβάσματος αυτου έχουν τονιστεί τα temples σου ..που σε σχέση με την τωρινή hairline,φαίνονται να έχουν υποχωρήσει και σου μεγαλώνουν το μ

ετωπο
Εννοεις τα " πλαινα" ετσι? Παντως ο τροπος που χτενιζω στις φωτος τα μαλλια προς τα πισω και τα διαχωριζω ειναι σε μια προσπαθεια ν δειξω οπου φαινεται το πιο πολυ κενο . Σε ενα 2 μηνο θα βαλω και φωτος με κανονικο χτενισμα να μου πειτε τι βλεπετε

aeratos28

Just aeratos
Ναι το πλαϊνό κομμάτι και ειδικά το σημείο που ενώνει τα πλαϊνά με την hairline..εκεί έχεις μια υποχώρηση,η οποία τώρα,με το κατέβασμα που έκανες στη hairline έχει τονιστεί πολύ...ότι χτένισμα και να κάνεις ,υπάρχει κενό.το οποίο θα σου μεγαλώνει το μέτωπο.
Εννοεις τα " πλαινα" ετσι? Παντως ο τροπος που χτενιζω στις φωτος τα μαλλια προς τα πισω και τα διαχωριζω ειναι σε μια προσπαθεια ν δειξω οπου φαινεται το πιο πολυ κενο . Σε ενα 2 μηνο θα βαλω και φωτος με κανονικο χτενισμα να μου πειτε τι βλεπετε

Αthens2021

Active Member
Οκ ναι καταλαβα που λες, θα το σχολιασουμε ξανα αυτο..τα πλαινα μου εχουν υποχωρησει κ μαλιστα ειχα κανει και smp κ εκει. Πιστευεις το κενο που φαινεται στο forelock γεμιζει μεχρι τον 8ο μηνα ? Η οτι γινει μεχρι τον 6ο ?

vlafo

Well-Known Member
φίλε εισαι υπερβολικός. Ποιος δεν έχει την ικανότητα να φτιάξει μια φυσική hairline; Εδώ οι περισσότερες επεμβάσεις γίνονται σε κενές επιφάνειες και χτίζονται από την αρχή. Μη τρελαθούμε κιόλας...
Ronaldo
Δε σου λέει πως χτίζονται,ναι προφανώς πάρα πολλοί σε κενές επιφάνειες χτίζουν,εννοούνται αυτά,αλλά σαν φυσικότητα,σχεδιασμός,τελικό αποτέλεσμα είναι ότι καλύτερο.
Εγώ πουθενά σε άλλον δεν έχω βρει τις χερλάιν του Τιρκαλά.
Ο άνθρωπος σε αυτό το κομμάτι είναι άπαιχτος απλά.
Στο λέω μετά βεβαιότητας.

aeratos28

Just aeratos
Είναι νωρίς ακόμα ρε..πιστεύω πως ναι θα κλείσει..υπομονη
Οκ ναι καταλαβα που λες, θα το σχολιασουμε ξανα αυτο..τα πλαινα μου εχουν υποχωρησει κ μαλιστα ειχα κανει και smp κ εκει. Πιστευεις το κενο που φαινεται στο forelock γεμιζει μεχρι τον 8ο μηνα ? Η οτι γινει μεχρι τον 6ο ?

alex7

Well-Known Member
Όχι έχει ακόμα σίγουρα .Δεν είδες όλο το έργο

vlafo

Well-Known Member
Παντως αυτο που μου ειπαν σε αλλες κλινικες ειναι δεν θα ταιριαζε στην ηλικια μου και για λογους οικονομιας (τα σεβομαι ως λογους)...βεβαια τα ιδια ακριβως μου ειχαν πει και 10 χρονια πριν οποτε αυτη τη φορα πηρα αυτο που ηθελα να βλεπω στον καθρεφτη και παιρνω το ρισκο μου για το μελλον. Δεν βαλαμε στο crown (αυτο που φαινεται σαν grafts ειναι smp)
Μην ανησυχείς και σε μένα που πλησιάζω τα 50 τα ίδια μου λέγανε όταν συζητούσα για κατέβασμα.
Άλλο αν δεν ήθελα.
Είναι η νόρμα τους απλά αυτή και δεν παρεκλίνουν.
Ακόμα και όταν το υποστηρίζεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Athens
Σε πάει πολύ καλά,έχωσες πολλά και πολύ καλά έκανες για μένα,είμαι άλλωστε λάτρης πέρα της φυσικότητας και της πυκνότητας όταν μπορείς,πας για θεαματικό αποτέλεσμα.

Τελευταία επεξεργασία:

Αthens2021

Active Member
Χαχα ναι ετσι ειναι αλλα ας τις πιω ενα διμηνο ακομα και τερμα. Ναι ρε το ξερω , οπως και ξερω πως ειναι να σε χαλα μια ζωη η hairline που εχεις (!) Οποτε ολο το φορουμ να συμφωνουσε για το οτι η hairline ειναι περιεργη η οτιδηποτε, ειναι αυτο που μ εχει αποζημιωσει απο τωρα πληρως για τον μπελα της μεταμοσχευσης.. για την πυκνοτητα βλεπουμε γιατι η τριχα δε βοηθα

oreo

Well-Known Member
Ετσι για να με κραξετε να πω οτι αν εκανα τωρα κι αλλη μεταμοσχευση στο καπακι, θα κατεβαζα σε καποια σημεια κι αλλο την hairline . Συμφωνω απολυτα οτι ειδικα ετσι οπως φαινονται οι φωτο με κομμενο το υπολοιπο προσωπο θα χαλαει καποιους
Εμένα φίλε δεν με χαλάει το κατέβασμα που έκανες, γιατί ουσιαστικά για να φανεί κ πως είναι πρέπει να τραβήξεις μια πιο μακρινή φωτογραφία ,έτσι ώστε να δείχνει πως καδράρετε το πρόσωπο. Μιας και σηκώνεις τα φρύδια στις φώτο , αυτό κλέβει στην εικόνα και δείχνει μικρότερη η απόσταση. (μέτρα απο περιέργεια απόσταση μύτης hairline με φρύδια και πες μας). Το πρόβλημα που ίσως "κλωτσάει" στο μάτι είναι η απουσία transition zone και strong forelock , το οποίο ελπίζω στους επόμενους μήνες να βελτιωθεί.
Ή εικόνα σου βέβαια έχει αλλάξει τελείως :)

Αthens2021

Active Member
Athens
Σε πάει πολύ καλά,έχωσες πολλά και πολύ καλά έκανες για μένα,είμαι άλλωστε λάτρης πέρα της φυσικότητας και της πυκνότητας όταν μπορείς,πας για θεαματικό αποτέλεσμα.
Σ ευχαριστω vlafo , μας εχεις τρομαξει με το αποτελεσμα που επιασες απο τον 5ο κιολας ! Συγχαρητηρια και για το τελικο !

Αthens2021

Active Member
Εμένα φίλε δεν με χαλάει το κατέβασμα που έκανες, γιατί ουσιαστικά για να φανεί κ πως είναι πρέπει να τραβήξεις μια πιο μακρινή φωτογραφία ,έτσι ώστε να δείχνει πως καδράρετε το πρόσωπο. Μιας και σηκώνεις τα φρύδια στις φώτο , αυτό κλέβει στην εικόνα και δείχνει μικρότερη η απόσταση. (μέτρα απο περιέργεια απόσταση μύτης hairline με φρύδια και πες μας). Το πρόβλημα που ίσως "κλωτσάει" στο μάτι είναι η απουσία transition zone και strong forelock , το οποίο ελπίζω στους επόμενους μήνες να βελτιωθεί.
Ή εικόνα σου βέβαια έχει αλλάξει τελείως :)
Strong forelock δεν ειχα πιασει ουτε στη προηγουμενη μεταμοσχευση, δεν ξερω τι παιζει μ αυτο το σημειο στο κεφαλι μου. Ελπιζω να δωσει , thanks ! Aν μετραω καλα ειναι 6cm.
20220117_233942.jpg

Μπλουζα