Αthens2021, FUE, 3336g, 29-30/07/2021

Αthens2021

Active Member
6ΟΣ 7ΟΣ ΚΑΙ 8ΟΣ είναι δυνατοί μήνες και μετά ακόμα δίνει μικρές λεπτομέρειες σημαντικές όμως.Ολοκληρωση 10-11Ο μήνα
Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο γιατι εχω πετυχει και βιντεο youtubers που υποστηριζουν οτι η διαφορα στην εμφανιση μετα τον 6ο ειναι αμελητεα .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Athens
Το 80% το έχεις ήδη πάρει αλλά και το υπόλοιπο που θα δεις κυρίως παχύνση τρίχας,είναι πολύ σημαντική διαφορά.

alex7

Well-Known Member
Αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο γιατι εχω πετυχει και βιντεο youtubers που υποστηριζουν οτι η διαφορα στην εμφανιση μετα τον 6ο ειναι αμελητεα .
αυτό με τον 6ο είναι σιγουρα λάθος γιατί δεν εχουν βγει όλα τα πολύτριχα

Αthens2021

Active Member
Οκ, θα ανεβασω στο κλεισιμο του 7ου καθοτι απο τον 5ο στον 6ο οι φωτο πιστευω θα παρουσιαζουν κατι πανομοιοτυπο , ομως με το ματι απο πολυ κοντα βλεπω αναμεσα τριχακια λιγων χιλιοστων

Ronaldo

Well-Known Member
Οκ, θα ανεβασω στο κλεισιμο του 7ου καθοτι απο τον 5ο στον 6ο οι φωτο πιστευω θα παρουσιαζουν κατι πανομοιοτυπο , ομως με το ματι απο πολυ κοντα βλεπω αναμεσα τριχακια λιγων χιλιοστων
ανέβασε και στον 6ο φίλε. Να υπάρχει. Δηλαδή σε μια εβδομάδα.

Αthens2021

Active Member
Λογω "ελευθερου" χρονου απ την κατασταση, βαζω λιγο νωριτερα φωτο του 6ου μηνα που κλεινω σε 5-6 ημερες. Οπως ειπα δεν φαινεται απο τις φωτο καποια διαφορα μ αυτες του 5ου, μιας και τα εκοψα κιολας και χαθηκε ο ογκος και το layering προς τα πισω. Στα σημεια οπου εχω κυκλωσει η πυκνοτητα ειναι μεγαλυτερη συγκριτικα με το κεντρικο σημειο, στο οποιο θα περιμενω να δωσει κατι ισως παραπανω ( απο την καθετη γραμμη κ κατω, οπου φαινεται να τοποθετηθηκαν) . Πολλες μικρες αχρωμες τριχες υπαρχουν αναμεσα σ αυτα που φαινονται και αν γινουν κανονικες τριχες θα κανουν μια διαφορα

Συνημμένα

• 20220124_154049.jpg
    20220124_154049.jpg
    399.4 KB · Προβολές: 218
  • 20220124_160113.jpg
    20220124_160113.jpg
    416.5 KB · Προβολές: 248

oreo

Well-Known Member
Η φύτρωση, ακολουθεί το pattern της τοποθέτησης. Αυτό δείχνει οτι το φορλοκ έπρεπε να ενισχυθεί για να δίνει το illusion.

alex7

Well-Known Member
Η φύτρωση, ακολουθεί το pattern της τοποθέτησης. Αυτό δείχνει οτι το φορλοκ έπρεπε να ενισχυθεί για να δίνει το illusion.
Ελλάδα δύσκολα να βρεις γιατρό να μπει εκεί .Αργότερα αν προχωρήσει -που δεν το εύχομαι -η αλωπεκία

oreo

Well-Known Member
Ελλάδα δύσκολα να βρεις γιατρό να μπει εκεί .Αργότερα αν προχωρήσει -που δεν το εύχομαι -η αλωπεκία
Πιστεύω οτι ο Τύρκαλας μπαίνει εκεί, αν δεν κάνω λάθος ήταν ήδη μεταμοσχευμένη η περιοχή. Πιθανόν το πλάνο να ήταν τέτοιο μιας και ο athens είχε ήδη ξοδέψει κοντά 3000g σε προηγούμενες επεμβάσεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Πιστεύω οτι ο Τύρκαλας μπαίνει εκεί, αν δεν κάνω λάθος ήταν ήδη μεταμοσχευμένη η περιοχή. Πιθανόν το πλάνο να ήταν τέτοιο μιας και ο athens είχε ήδη ξοδέψει κοντά 3000g σε προηγούμενες επεμβάσεις?
Γιατί δεν μπήκε τώρα όμως ;

oreo

Well-Known Member
Γιατί δεν μπήκε τώρα όμως ;
Βλέπω οτι ο athens έχει πάρει πάνω απο 6000g για να ρίξει στο 1/3 + του κεφαλιού, αν συνυπολογίσουμε οτι προοριζόταν για 1 συνεδρία που θα σήμαινε μικρότερο αριθμό g προς χρήση, το πλάνο φαίνεται οτι πρώτα ήταν να δει ο γιατρός λογικά αν θα μπορούσε να μην υπερεξαντλήσει την δότρια. Τελικά έγινε διήμερη συνεδρία και απο το τεράστιο εύρος εξαγωγής φαίνεται οτι δεν είχε εύκολα τον απαιτούμενο αριθμό , οπότε έπρεπε να και να βρεί τα τριχοθυλάκια κ να υπάρξει ομογενοποίηση( φίλε athens αν μορείς καμμιά φώτο δότριας). Με βάση αυτές τις σκέψεις καταλήγω οτι απλώς δεν υπήρχε απόθεμα, για να μπουν και τα επιπλέον στρατιωτάκια στο φορλκοκ. Με λόγο 2.29 αλλά πολύ λέπτη τρίχα δυσχεραίνει ήδη το έργο στην οπτική κάλυψη. Βέβαια είναι σε εξέλιξη και θέλω να εκπλήξει πιο ευχάριστα τον athens.

Αthens2021

Active Member
Σημερα συμπληρωνω οντως το εξαμηνο. Περιεργως μεσα στις τελευταιες 7 ημερες βλεπω κατι διαφορετικο, αλλα επειδη ειναι αδυνατον να εγινε διαφορα στη φυτρωση μεσα σε τοσο λιγο διαστημα, θεωρω οτι λογω λεπτης τριχας παιζει σε εμενα μεγαλο ρολο στην εικονα το ποσο λιπαρα η πεσμενα ειναι τα μαλλια την ημερα της φωτογραφιας (bad hair days που λενε στα ξενα φορουμ) γιατι σημερα ειχα αυτη την εικονα , που κι απο κοντα φαινοταν πολυ βελτιωμενη κ μου δινει ελπιδες για κατι καλυτερο μεχρι το 8μηνο. Σιγουρα καθε φωτο εχει και αλλο φωτισμο, προσωπικα προσπαθω παντα να αναδειξω τα κενα και τις αδυναμιες. Συμφωνω με ολα οσα γραφει ο oreo, και πιστευω οτι πρεπει να συνυπολογισουμε το ποσα grafts δαπανηθηκαν για ολο το κατεβασμα περιμμετρικα της hairline (και ποσα απεμειναν για την πυκνωση πιο μεσα.. ) δυστυχως δοτρια φωτο δε θα βοηθησει γιατι τα παιρνω με 8η σκαλα οποτε δε φαινονται κενα κ η κατασταση της κτλ. Θα βαλω και τους επομενους μηνες

Συνημμένα

• 20220131_145024.jpg
    20220131_145024.jpg
    258.3 KB · Προβολές: 202
  • 20220131_144955.jpg
    20220131_144955.jpg
    295.5 KB · Προβολές: 200
  • 20220131_144927.jpg
    20220131_144927.jpg
    263.6 KB · Προβολές: 197

oreo

Well-Known Member
Σημερα συμπληρωνω οντως το εξαμηνο. Περιεργως μεσα στις τελευταιες 7 ημερες βλεπω κατι διαφορετικο, αλλα επειδη ειναι αδυνατον να εγινε διαφορα στη φυτρωση μεσα σε τοσο λιγο διαστημα, θεωρω οτι λογω λεπτης τριχας παιζει σε εμενα μεγαλο ρολο στην εικονα το ποσο λιπαρα η πεσμενα ειναι τα μαλλια την ημερα της φωτογραφιας (bad hair days που λενε στα ξενα φορουμ) γιατι σημερα ειχα αυτη την εικονα , που κι απο κοντα φαινοταν πολυ βελτιωμενη κ μου δινει ελπιδες για κατι καλυτερο μεχρι το 8μηνο. Σιγουρα καθε φωτο εχει και αλλο φωτισμο, προσωπικα προσπαθω παντα να αναδειξω τα κενα και τις αδυναμιες. Συμφωνω με ολα οσα γραφει ο oreo, και πιστευω οτι πρεπει να συνυπολογισουμε το ποσα grafts δαπανηθηκαν για ολο το κατεβασμα περιμμετρικα της hairline (και ποσα απεμειναν για την πυκνωση πιο μεσα.. ) δυστυχως δοτρια φωτο δε θα βοηθησει γιατι τα παιρνω με 8η σκαλα οποτε δε φαινονται κενα κ η κατασταση της κτλ. Θα βαλω και τους επομενους μηνες
Εκτίμηση της δότριας για μελλοντική εφεδρεία έχεις ? Απο το mid και πίσω είσαι κομπλέ απο απώλειες ?

vlafo

Well-Known Member
Αthens
Το αποτέλεσμα σου μου αρέσει μέχρι τώρα.
Έχεις ωραία τρίχα,κατέβασες περιμετρικά χερλάιν,θέλω να δω ακόμα με την πάχυνση της τρίχας πως θα διαμορφωθεί όλη η χερλάιν και θα δέσει πιο μέσα με την α ζώνη.

Αthens2021

Active Member
Εκτίμηση της δότριας για μελλοντική εφεδρεία έχεις ? Απο το mid και πίσω είσαι κομπλέ απο απώλειες ?
Θα βρω το χαρτι που εγινε υπολογισμος ποσα ειχα κ ποσα απομενουν κ θα προσπαθησω ν βρω καποιον ν με τραβηξει αν κουρευτω πιο κοντα. Να πω γι ακομα μια φορα οτι με βαση τη δοτρια κ το οτι το mid scalp ειναι επισης διαχυτα μικρης πυκνοτητας , ολοι θα πηγαιναν συντηρητικα κ ουτε κατα κατεβασματα κτλ. οποτε πηρα καθαρα την ευθυνη να το κανω ετσι σε μια ηλικια 41 κ με επανενταξη φινα 0.5 καθημερινα κ με την αραιωση σε πολυ αργους ρυθμους την τελευταια δεκαετια. Τωρα αν γινω rafa nadal οκ επαιξα και εχασα. Οτιδηποτε λιγοτερο επεμβατικο απο αυτο δε θα εκανα γιατι η διαφορα στο ποσο θα μ ενοχλουσε η πριν με τη μετα εικονα θα ηταν αμελητεα. Ισως βοηθα αυτη η φωτο
IMG-ad89492c849484a893979c949a6d2807-V.jpg

Αthens2021

Active Member
Αthens
Το αποτέλεσμα σου μου αρέσει μέχρι τώρα.
Έχεις ωραία τρίχα,κατέβασες περιμετρικά χερλάιν,θέλω να δω ακόμα με την πάχυνση της τρίχας πως θα διαμορφωθεί όλη η χερλάιν και θα δέσει πιο μέσα με την α ζώνη.
Σ ευχαριστω vlafo (κ εμενα μ αρεσει η τοσο ισια τριχα, αλλα οχι η τοσο λεπτη που εχω, οποτε ζηλευω την σπαστη). Ναι πρεπει ν περιμενω τους 8-10 μηνες να δω πως θα ειναι. Να πω ομως οτι εχω και τη σκεψη για το αν θα γινοταν ενδεχομενως καποιο touch up σ αυτη την περιοχη, ποσα grafts θα ηθελε, ποσο ευκολο θα ηταν κτλ (συνετο δεν ειναι το ξερω αλλα .. )
Εαν βεβαια μεινει ετσι και δωσει κι αλλο εκει
20220201_144000.jpg

oreo

Well-Known Member
Θα βρω το χαρτι που εγινε υπολογισμος ποσα ειχα κ ποσα απομενουν κ θα προσπαθησω ν βρω καποιον ν με τραβηξει αν κουρευτω πιο κοντα. Να πω γι ακομα μια φορα οτι με βαση τη δοτρια κ το οτι το mid scalp ειναι επισης διαχυτα μικρης πυκνοτητας , ολοι θα πηγαιναν συντηρητικα κ ουτε κατα κατεβασματα κτλ. οποτε πηρα καθαρα την ευθυνη να το κανω ετσι σε μια ηλικια 41 κ με επανενταξη φινα 0.5 καθημερινα κ με την αραιωση σε πολυ αργους ρυθμους την τελευταια δεκαετια. Τωρα αν γινω rafa nadal οκ επαιξα και εχασα. Οτιδηποτε λιγοτερο επεμβατικο απο αυτο δε θα εκανα γιατι η διαφορα στο ποσο θα μ ενοχλουσε η πριν με τη μετα εικονα θα ηταν αμελητεα. Ισως βοηθα αυτη η φωτο Προβολή συνημμένου 45345
Καλά έκανες και πορεύτηκες όπως γούσταρεις, ειδικά λέγοντας οτι οτι κ αν γίνει δικιά σου η απόφαση. Τα γούστα πληρώνονται λέέι η παροιμία. Νομίζω οτι και με την φίνα θα θωρακίσεις τις μελλοντικές απώλειες κατα το δυνατό.
Επίσης εγώ θα πω το ακραίο, γνώμη μου. Αν τα είχα θα έριχνα 2000g ακόμα σε όλη την περιοχή συμπεριλαμβανομένου φορλοκ και mid. Αν κάνεις touch up μόνο μπροστά που δείχνεις ,θα δημιουργήσεις firewall.

Μπλουζα